forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Яну 14, 2026 12:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1240, 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:42 pm 

Другия в това студио, левскар ли е ? Не може да вземе думата, не казва нищо.Защо не го затапи на простия стойчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:43 pm 
Аватар

В това предаване са само чорбари. Путки насрани събрани в едно чорбарско предаване.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Сближаването станало в съблекалнята :loser2 - ей, не къде да е... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

"Бяхме неадекватни от развалените храни, аз крещя по тъча , Владо натискай ги бе, атакувай, Бербатов от аута вместо да чисти в корнер, праща топката на дузпата и гол за Чехия" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:45 pm 
Аватар

Да ви еба майката смешна :boisw Ще ми разправя тоя педал за тениски аз мразя цдна,що не каже нещо за великото им скандиране :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:46 pm 

Росен написа:
В това предаване са само чорбари. Путки насрани събрани в едно чорбарско предаване.

Е аз ли съм разбрал грешно, нали от това предаване май има човек дето пише във форума ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:46 pm 

Не било важно кой е най-стария а кой е най-успелия :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:47 pm 
Аватар

Съмнявам се някой от форума да има общо с тая гнусотия.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Eric Cartman написа:
Росен написа:

Е аз ли съм разбрал грешно, нали от това предаване май има човек дето пише във форума ?

Човек е силна дума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Росен написа:

Има, имааааа :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:48 pm 
Аватар

Е и кой е ? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:49 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Eric Cartman написа:
Росен написа:

Поне ще може ли да пита дали Тройчо са го еб@ли арабите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:49 pm 
Аватар

Ad0lf написа:
Не било важно кой е най-стария а кой е най-успелия :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Te двете неща имат много общо. :smt005

Росен написа:

:smt005 :smt005 :smt005

Не се обаждай, най-добре. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:50 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Eric Cartman написа:
Росен написа:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

П.П. Тодор да ходи да им носи питиетата. Поне знае Тройчо как най-ги обича. :smt005 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:53 pm 

Кой е човека от форума :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:53 pm 

Tова единия от водещите ли е или някой сценарист ? Всъшност не, че има чак такова значение.А защо тоя тройчо не бъде затъпен и да му лъсне още повече простащината.
А иначе не трябваше ли да говорят за 100-годишнината на Ботев, а гледам, че цфка се споменава доста по-често. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:55 pm 

DirtyDog написа:

П.П. Тодор да ходи да им носи питиетата. Поне знае Тройчо как най-ги обича. :smt005 :loser2

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:59 pm 
Аватар

Adepta написа:
Поне ще може ли да пита дали Тройчо са го еб@ли арабите :bigok

Ако е трезвен ще може, но шанса клони към минус безкрайност :bigok А и отговора е оче и гъзе изваден :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:00 am 
Аватар

ТодАр ни е утехата и примера как се процедира с Тройчо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:00 am 
Аватар

Young & Reckless написа:
DirtyDog написа:

:bigok
Аз казах, преди 3-4 страници, че тройчо не заслужава дори кур да лапа. Подавам му го само да го подуши и си го прибирам в гащитИ :boisw

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:04 am 

Славков си призна, че играл с ръка във финала за купата през 1985-та. :loser2 Ако беше станало обратното, щяхме да се наслушаме за отбора на всички власти, как още от тогава са ни подкрепяли съдиите.За отменения автогол на легендата се носят легенди вече, за това положение нито редче. :smt017 То не че ми пука особено, но въпроса е принципен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:17 am 

Убедил съм се N-кратно пъти , че в тоя живот има правда и наказание , има хармония и възмездие.Хора като младенов(бел. седем:едно - подхора) ги чака много ужасен край, сигурен съм в това. Господ забавя, ама не забравя.Най-голямото лицемерие, наличие на плосък интелект и безцеремонно и безсрамно изопачаване на фактите , а именно, това че сме били публика , която повече мрази, вместо да обича, просто не заслужава да му изсерем и на путката на тоя глупак.Стойка при куката от под прикритие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:44 am 
Аватар

Цитат:
До крайно любопитна информация се добра лъжеспорт.bg, която разкрива схемата, по която Левски е уредил трите точки при гостуването в Монтана.

Според наш отлично информиран източник, "сините" са броили общо 100 хиляди лева :smt005 за победата на "Огоста", като 50 от тях са отишли в касата на Монтана. За уговорката са били наясно почти всички в тима, без старши треньора Атанас Атанасов.

Любопитното обаче е, че другите 50 хиляди лева са напълнили касата на... Калиакра на Цонко Цонев! :smt005 Сигурно ще попитате какво общо има мача между Монтана и Левски с тима от Каварна? Има, при това много, а схемата е следната:

Монтана се разбира да "полегне" на Левски още преди старта на полусезона, с уговорката обаче "сините" да платят за победата на тима в Каварна, с което да запазят шансовете си за оставане в елита. :shock:

Случайно или не, Калиакра взе, че падна у дома точно от Монтана с 2:3, след крайно съмнителни изяви на... бившия вратар на Левски Цветан Димитров.

Според сигурна информация на лъжеспорт.bg още двама футболисти от тима на Цонко Цонев са били "пробити", за да може Монтана да стигне до жизнено важните три точки, след което да върне "жеста" на Левски. :smt031

Да живее феърплеят в българския футбол!!!

100 % съм сигурен,че тази стратегия е замислена от Батков,Тонев,Путин,Обама,ББ,ЦЦ,Трактора,Флайшер и още много други на работна среща,на която се е обсъждала Директивата и конспирацията с/у Ал Сеска :bigok

Последна промяна THE BLUE BEAST на Вто Мар 13, 2012 3:51 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:52 am 
Аватар

А Вие по най-тъпия начин му се връзвате на смръднята ,излизаща от устата на селския хитрец младенов.Той е ясен,до една година ще бъде изхвърлен от свинете,ако въобще има такъв отбор,ще смени кюрда на село,след като се провали в лига Европа,ще го изхвърлят и от село,междувременно ще води дела за неполучени 100 000 евро от отбора на всичките му вътрешности,ако има все още лит(*кс-етрополе,после ще направи супер кариера с отбор от Азербайджан ,където ще постигне грандиозен успех,класирайки се с някой отбор на 7-мо място.Но стойчо забравя,че като няма лит(*кс-етрополе септемврийско знаме и няма да има къде да се върне.Радва ме,че на времето лакомия гъз успя да изнуди свинете с по-голям апартамент и не остана при нас.Аз предлагам до дербито да не му обръщаме никакво внимание и тогава да изригнем чрез силното народно творчество :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 1:02 am 
Аватар

Eric Cartman написа:
bate sasho написа:
2001 година Станишев беше в "Стани Богат" и го пита Ники Кънчев от кой отбор е ? А Станишев вика " По традиция , човекът който е начело на комунистическата партия в страната , винаги е от цдна" ! Ако някой може да го намери предаването.

http://vbox7.com/play:6678a044&al=2&vid=3912925 Ето предаването, обаче не знам кога точно го казва,а не ми се гледа цялото, ако искаш го виж.

Това е от 2009 някъде.Гледал съм го това и не е от там.От 2001 година е предаването , но не успях да го намеря никъде :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 9:37 am 
Аватар

И аз мисля, че прекалено много внимание се обръща на глупака тройчо. Точно сега, когато публиката, а и отбора ни върви нагоре няма нужда да правим тоя селски хитрец герой. След една загуба и прасетата ще почнат да го псуват.
А защо гледате лайната на сдп и савов изобщо не мога да разбера. Това е някакъв мазохизъм, както и да се чете донбалон и спорт1. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 10:02 am 
Аватар

Някой да обобщи с 2-3 думи предаването на Кур савов :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 10:12 am 
Аватар

krasi_blue написа:
И аз мисля, че прекалено много внимание се обръща на глупака тройчо. Точно сега, когато публиката, а и отбора ни върви нагоре няма нужда да правим тоя селски хитрец герой. След една загуба и прасетата ще почнат да го псуват.
А защо гледате лайната на сдп и савов изобщо не мога да разбера. Това е някакъв мазохизъм, както и да се чете донбалон и спорт1. :smt006

отдавна съм ги оте*ал. На Тройчо му чета само заглавията, които няма как да не прочета докато браузвам. СД § КС от години не ги гледам. Журналисти, които обръщат внимание само на лошото, на пошлото просто нямат място в спорта, а и не само там. Не всичко е само черно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 10:59 am 

:blass
Поредната финансова неуредица застигна цуцка. ",Розовите" бяха осъдени от охранителна фирма и трябва да изплатят сумата от 170 000 лева. От компанията вече разполагат с изпълнителен лист. Делото се точеше от близо 2 години насам, като в крайна сметка бе загубено от мъченицата, пише вестник "7 дни спорт".

Охранителната фирма сключва договор с "прасенцата" на първи юли 2009 година за срок от една година. Обектите за пазене тогава са - стадион "Българска армия" и базите "Червено знаме" и тази на Панчарево. 30 гардове са назначени на работа срещу 600 лева месечно. В един момент обаче "Титан" спира да плаща заплатите им.

В момента ръководството на Al-SESCA прави всичко възможно, за да спаси лиценза, като изплати голяма част от дълговете си.

ЗАКРИВАЙ!!! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 11:09 am 
Аватар

Дельо Айдутин написа:
:blass
Поредната финансова неуредица застигна цуцка. ",Розовите" бяха осъдени от охранителна фирма и трябва да изплатят сумата от 170 000 лева. От компанията вече разполагат с изпълнителен лист. Делото се точеше от близо 2 години насам, като в крайна сметка бе загубено от мъченицата, пише вестник "7 дни спорт".

Охранителната фирма сключва договор с "прасенцата" на първи юли 2009 година за срок от една година. Обектите за пазене тогава са - стадион "Българска армия" и базите "Червено знаме" и тази на Панчарево. 30 гардове са назначени на работа срещу 600 лева месечно. В един момент обаче "Титан" спира да плаща заплатите им.

В момента ръководството на Al-SESCA прави всичко възможно, за да спаси лиценза, като изплати голяма част от дълговете си.

ЗАКРИВАЙ!!! :losers

и малко продължение

Цитат:
От понеделник футбол на "кочината" може да не се играе! Така частните гардове се оттеглят официално от охраната на двубои на "чурка".

Ако и момчетата от Сектор "Гей" откажат да се ангажират с охраната на следващия домакински мач, той може и да не се проведе. "Титан секюрити" няма необходимия ресурс да пази мач на м&х. След отказа на наеманите охранители, само ангажиране на стюарди от агитката може да гарантира пред полицията необходимия човешки ресурс от охранители.

Полицията едва ли ще се ангажира, защото пернишките боклукчии имат сериозни дългове икъм униформените.
:bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1240, 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]