incheto_1914 написа:
Тръбяха за АС-23.
Такива като ГА тръбят за обичайните простотии като цола драгойчева, дс, засади, партия и т.н.
Тръбят за държавна директива в помощ на Левски.
Абсолютно се съгласявам със SZ_Fen. Когато един ден детето ми дойде и ми каже: "Мамо, абе един чорбар в училище ми каза, че са наследници на АС-23 и че ние винаги сме били отбор на властта. Даже ми показа и "документи" и "стари статии, вестници и други доказателства" от онова време, където пише така." - аз лично сигурно ще си тегля к.р. Действително нашата насмешка и бездействие ще доведе до безвъзвратно промиване на мозъци със свински тъпотии. След няколко години наглостта им ще стигне дотам, че ще се тръби, че ст. "Юнак" е бил техен, те са създадени преди нас и ние сме ги изгонили.
Трябва да противодействаме по някакъв начин. Не може всеки драскач да излива тонове помия по Левски, а ние да седим и да
ГА трябваше вече да е поне 3 пъти пребиван от бой, докато не се научи, че нищо не остава безнаказано.
Не знам, аз чорбарски сайтове не отварям, не им чета простотиите никъде, но някак цялата тая идиотщина дори мен ме залива и вече ми идва в повече. Прекаляват с всеки изминал ден, а ние си седим. Друг е въпросът, че ако управниците в клуба ни бяха управници на място, щяха много отдавна да са започнали да дават отпор на цялата сган.
Ако не отговорим на прсетата сега, ще трябва да го направим в бъдещето, само дето тогава ще сме в ситуация на оправдаващи се.
Има три точки, които трябва да бъдат адресирани с цената на всичко:
1. Левски отбор на БКП през периода 1944-1989, а цуци дисидент.
2. Цуци наследник на АС'23.
3. Гунди държавен доносник, комсомолски секретар и разбира се изключително слаб футболист лансиран от партията.
По точка три има достатъчно материали, просто те трябва да бъдат събрани на едно място и поднесени по подходящ (за масите) начин.
Точки 1 и 2 са по-трудни по простата причина, че ще изискват доста видео, аудио и печатни материали, а и хората с авторитетно мнение, които биха могли да хвърлят повече светлинa за случилото се по онова време намаляват всяка година.
Искам да предложа следното:
- Нека формираме комитет (поради липса на по-подходяща дума) от доброволци, който да започне да работи по темата. Можем да обсъдим какво искаме да подготвим по всяка точка и как да го направим.
- Можем да започнем (чрез този форум) да събираме и дарения за инициативата (кой, когато, колкото и каквото може, без задължения и юркане). Ако има ентусиасти, ще помоля някой да открие подходяща тема и да започваме да действаме.