forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Яну 14, 2026 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243, 1244 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:32 pm 

niki87 написа:
Седем:Едно написа:
Тройчо май ми е по-гнусен от Кюрда :boisw

Mнооого по-гнусен :sm_horse :sm_horse

:lol: Кюрда поне ги посъветва да му окачат златните топки над кочината :bigok Па и ги прееба един-два пъти.
Тройчо сам дето ги осъди, нищо повече. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:44 pm 
Аватар

Единственото хубаво от цялата изливаща се помия е, че чорбите са яко насрани от нас. :smt007 Титаните яко им ебават майката, а след това им замазват очите по всевъзможни начини, а сегашният начин е Тройчо :bigok Тъпите им чифутски фенове си удрят кръстачки при всяка по-гръмка медийна боНба срещу нас и изобщо не разбират какво става в жалката им кочина :smt005

А Тройчо не го мислете, той е тарикат, от изпечените нагаждачи ;) Това което прави е много добре обмислено, отклонява вниманието от Титан, дърпа привържениците към него, и излива помия към нас, за което допринася и цялата чорбаро-журналистическа сган, която само чака на полусъединител за да започне да сере. Ама Тройчо си остава кукла на конци, от крайно селски произход. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:44 pm 
Аватар

Тройчо ще в Пред банята след малко. Миналата седмица беше Гърнето. Аллахсандров се насра просто. Днес жАлтите курви имат 100 годишнина, но пак се кани някой от чурка. Дано умрат двамата на калъп. А онзи несретник АлкохоликЗеро сигурно вече е умрял от пиене откакто е ерген. Как може да допуска такова нещо, да го еба у сценаристО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:57 pm 
Аватар

...Днес жАлтите к.р имат 100 годишнина, но пак се кани някой от чурка....

Кво са 100 години футболен клуб пред МиХуя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:58 pm 
Аватар

Omraz написа:
Бих го пребил с удоволствие, разбира се само с шутове, щото ако ползвам и ръце нема да е честно. :lol:

Това ми напомня една стара история от детските ми години малко след началото на демокрацията :bigok Една лятна вечер в ресторанта на село празнуваха новобранска, а в двора нашата рода и тя имаше повод, по едно време келешите от новобранската почнаха да хвърлят столове, маси, пейки, чаши, бутилки по хората в двора /тъй като тяхната зала се пада втори етаж/ :loser2 По едно време чичо ми, баща ми и един техен братовчед, тук пак е редно да уточня в най-добрите години на един Чичка Wins :bigok влезнаха вътре при келешите и изкараха поне 20 човека с шутове навън :bigok :bigok :bigok После като питах баща ми чичо защо ги рита, а той ми каза, че ако ги бие с ръце може да убие някого :loser2 Също така имам един приятел волейболист, който като се бие рита само с крака, че с ръце може да откачи на някой главата буквално :bigok
:arrow: Да не съм оффтопик - Кур за цеца, Тройчо педерасА на моя хуй окраса :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:02 pm 

Цурка явно остава без лиценз и затова са взели Тройчо и са го инструктирали да подхваща лайномета те журналята само ще зареждат и обратно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:03 pm 
Аватар

СтрелецО написа:
Спортал, Тройчо:
"Вижте, в Левски сами говорят за държавна намеса, това нещо се пишеше по форумите от техните фенове."
Сера му мега мощно в смрадливата измекярска кирлива селска прокажена уста на тая пача и гнида младенов. Ей Богу дано умре по-скоро от най-мъчителната и продължителна смърт позната нам.Интервюто е потресаващо.Довечера който може да храни Савов да го направи! Тва не се търпи вече...
:ohmygod :smt018 :smt097
http://football.sportal.bg/news.php?news=354199 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

AAAAaaa, тройчо говори за успехи в Европа бееее. Не, не мога, просто. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:10 pm 

какво стана с "пред банята " :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:11 pm 

Станало е в цукалото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:13 pm 
Аватар

Абе днес разбрах, че Левски е плащал наем за офиса си на Леге 18 000 лева на месец. Ал Сеска плаща (евентуално, ако им скимне) 15 000 на месец за кочината си. Обаче стабилно реват колко несправедлива е държавата и какъв непосилен наем плащали . :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:22 pm 
Аватар

:smt005 Тия прасета всеки ден се излагат все повече и повече :smt005 Даже ме е гнус да ги коментирам.

ПП: Тройчо за пореден път доказа, че е от най-жалките подчовеци :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:27 pm 
Аватар

Не знам за "пред банята", но от 9:30 к.р Савов трябва да бъде облян мошно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:32 pm 
Аватар

Нашите сега ако имат грам съвест и злоба, на 28.04. ако трябва ще умрат на терена но ще убият от бой олигофрена от село Плоски.
Впрочем, искам ги и за Купата. Та да ги убием и там.
Само с бой и унижения тая курва на негри и араби, дето я изхвърлиха от Египет като изхабена гювендия ще слезе окончателно от сцената по единствения заслужен начин - с присмех и позор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:39 pm 
Аватар

Anarion написа:
Нашите сега ако имат грам съвест и злоба, на 28.04. ако трябва ще умрат на терена но ще убият от бой олигофрена от село Плоски.
Впрочем, искам ги и за Купата. Та да ги убием и там.
Само с бой и унижения тая к.р на негри и араби, дето я изхвърлиха от Египет като изхабена гювендия ще слезе окончателно от сцената по единствения заслужен начин - с присмех и позор.

Още помня, как като се разбра, че им взимат лиценза, тая курва се биеше в гърдите как щял да води цура и във "В" група. После разбира се, си би камшика и ги осъди, типично за чорбар-събхюмън. Ама свинете са толкова потресаващо лоботомирани, че отново го приемат като месия :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:42 pm 
Аватар

Цитат:
Ама свинете са толкова потресаващо лоботомирани, че отново го приемат като месия

Аз и по - рано в тая тема писах: чорбарите нямат мозък. Примери - дал Господ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:43 pm 

А тогава прасетата въобще не ходиха да реват на станишев за помощ :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:54 pm 

incheto_1914 написа:
Тръбяха за АС-23.
Такива като ГА тръбят за обичайните простотии като цола драгойчева, дс, засади, партия и т.н.
Тръбят за държавна директива в помощ на Левски.

Абсолютно се съгласявам със SZ_Fen. Когато един ден детето ми дойде и ми каже: "Мамо, абе един чорбар в училище ми каза, че са наследници на АС-23 и че ние винаги сме били отбор на властта. Даже ми показа и "документи" и "стари статии, вестници и други доказателства" от онова време, където пише така." - аз лично сигурно ще си тегля к.р. Действително нашата насмешка и бездействие ще доведе до безвъзвратно промиване на мозъци със свински тъпотии. След няколко години наглостта им ще стигне дотам, че ще се тръби, че ст. "Юнак" е бил техен, те са създадени преди нас и ние сме ги изгонили.
Трябва да противодействаме по някакъв начин. Не може всеки драскач да излива тонове помия по Левски, а ние да седим и да :ohmygod :ohmygod :ohmygod
ГА трябваше вече да е поне 3 пъти пребиван от бой, докато не се научи, че нищо не остава безнаказано.

Не знам, аз чорбарски сайтове не отварям, не им чета простотиите никъде, но някак цялата тая идиотщина дори мен ме залива и вече ми идва в повече. Прекаляват с всеки изминал ден, а ние си седим. Друг е въпросът, че ако управниците в клуба ни бяха управници на място, щяха много отдавна да са започнали да дават отпор на цялата сган.

Ако не отговорим на прсетата сега, ще трябва да го направим в бъдещето, само дето тогава ще сме в ситуация на оправдаващи се.

Има три точки, които трябва да бъдат адресирани с цената на всичко:

1. Левски отбор на БКП през периода 1944-1989, а цуци дисидент.
2. Цуци наследник на АС'23.
3. Гунди държавен доносник, комсомолски секретар и разбира се изключително слаб футболист лансиран от партията
.

По точка три има достатъчно материали, просто те трябва да бъдат събрани на едно място и поднесени по подходящ (за масите) начин.

Точки 1 и 2 са по-трудни по простата причина, че ще изискват доста видео, аудио и печатни материали, а и хората с авторитетно мнение, които биха могли да хвърлят повече светлинa за случилото се по онова време намаляват всяка година.

Искам да предложа следното:

- Нека формираме комитет (поради липса на по-подходяща дума) от доброволци, който да започне да работи по темата. Можем да обсъдим какво искаме да подготвим по всяка точка и как да го направим.
- Можем да започнем (чрез този форум) да събираме и дарения за инициативата (кой, когато, колкото и каквото може, без задължения и юркане).

Ако има ентусиасти, ще помоля някой да открие подходяща тема и да започваме да действаме.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Мар 12, 2012 9:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:54 pm 
Аватар

Смърт за прасетата враг на планетата :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:12 pm 
Аватар

Прасетата са най-гнусната измет съществувала някога някъде. Рожби са на фекално кръвосмешение и не се свенят да лъжат, мамят и манипулират безкрайно нагло.

Дa си припомним:

Изображение

http://www.segabg.com/article.php?id=370754

Цитат:
Премиерът Сергей Станишев прие вчера президента на БФС Борислав Михайлов, председателя на ДАМС Весела Лечева и цяла делегация от лит(*кс-етрополе, за да обсъди с тях кризисната ситуация в клуба и възможните оздравителни мерки. Тарторът на "армейските" фенове Димитър Ангелов-Дучето влезе с шалче в сградата на Министерския съвет, а след това излезе с думите: "Ще подкрепяме лит(*кс-етрополе дори и в окръжната група. Но не искаме да имаме нищо общо с "Кремиковци". Премиерът нареди финансова ревизия на всички футболни клубове. Още в "Спорт"

свински легенди с писмо до Първанов и Станишев

Бойко Борисов: Уреждам Цоцорков за спонсор на цура

Последна промяна Hulk на Пон Мар 12, 2012 10:15 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:12 pm 
Аватар

А защо се чувствате длъжни да се оправдавате пред тия? Аз считам, че познавам достатъчно добре историята на клуба ни и съответно свински приказки не ме впечатляват особенно. Със сигурност не ме ядосват. В общия случай са ми безразлични, понякога смешни. На ГА дори с напън не мога да му прочета повече от три реда - не щото се ядосвам, а щото е скучно. На Тройчо интервюто е същото - на първото изречение знаеш какво следва натам, знаеш и ако отговориш какво ще последва.. безмислен диалог. Моята естествена реакция е точно обратното - да, има директива аре ебете си майката. Тогава прасето млъква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:21 pm 
Аватар

И аз не виждам никакъв смисъл да се коментира тоя паляк и да му се вдига рейтинга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:28 pm 

Профилактично се изсирам на тройчо цървулски в устата от тринадесетия етаж, та лаИното да му разбие гусната смрадлива физиономия на измекяра изпедИрастен казах. :gsh

Последна промяна sinrejim на Пон Мар 12, 2012 11:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:39 pm 
Аватар

Това, което го мислите е поначало обречена кауза.
Тръгвате от явно погрешната идея, че чорбарите имат мозък, могат макар и малко да мислят, че не са оперирани от чувство за срам и че като им се стовари едно кило доказателства ще бъдат убедени и ще млъкнат гузно.
Те не могат да мислят бе, хора. НЕ МОГАТ. Вместо тях мисли Партията или другаря ГА. Ако щете да намерите секретни стенограми на Политбюро, в които черно на бяло в прав текст Милко Балев казва: "Дайте да подпираме Цуца и да затрием "Левски" ефекта пак ще е никакъв.
Убий простака с мълчание. Така или иначе лъжите им няма да просъществуват, доколкото самият им отбор рано или късно ще се разпадне - а с това ще изчезне и така наречената им публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:39 pm 
Аватар

Тройчо май ми е по-гнусен от Кюрда :boisw

Кюрда, колкото и да е проС, никога не е отделял толкова време да се занимава със сране, колкото Арабебойчо. Да пукне.
Слагам си строго масонско-директивен и конспиративен аватар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:52 pm 
Аватар

Hulk написа:
Прасетата са най-гнусната измет съществувала някога някъде. Рожби са на фекално кръвосмешение и не се свенят да лъжат, мамят и манипулират безкрайно нагло.

Дa си припомним:

Изображение

http://www.segabg.com/article.php?id=370754

Цитат:
Премиерът Сергей Станишев прие вчера президента на БФС Борислав Михайлов, председателя на ДАМС Весела Лечева и цяла делегация от лит(*кс-етрополе, за да обсъди с тях кризисната ситуация в клуба и възможните оздравителни мерки. Тарторът на "армейските" фенове Димитър Ангелов-Дучето влезе с шалче в сградата на Министерския съвет, а след това излезе с думите: "Ще подкрепяме лит(*кс-етрополе дори и в окръжната група. Но не искаме да имаме нищо общо с "Кремиковци". Премиерът нареди финансова ревизия на всички футболни клубове. Още в "Спорт"

свински легенди с писмо до Първанов и Станишев

Бойко Борисов: Уреждам Цоцорков за спонсор на цура

2001 година Станишев беше в "Стани Богат" и го пита Ники Кънчев от кой отбор е ? А Станишев вика " По традиция , човекът който е начело на комунистическата партия в страната , винаги е от цдна" ! Ако някой може да го намери предаването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:55 pm 
Аватар

Кой беше при премиера и президента, при това подходящо облечен, а? :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 10:59 pm 
Аватар

Тоя Крум е ба'ти жалкия :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:00 pm 
Аватар

Да си признае кой насра Кур Савов :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:03 pm 
Аватар

Тая гнус Пред банята е в 22:15

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 11:06 pm 

22:25

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243, 1244 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]