forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Яну 14, 2026 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1237, 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 5:52 pm 

Спортал, Тройчо:
"Вижте, в Левски сами говорят за държавна намеса, това нещо се пишеше по форумите от техните фенове."
Сера му мега мощно в смрадливата измекярска кирлива селска прокажена уста на тая пача и гнида младенов. Ей Богу дано умре по-скоро от най-мъчителната и продължителна смърт позната нам.Интервюто е потресаващо.Довечера който може да храни Савов да го направи! Тва не се търпи вече...
:ohmygod :smt018 :smt097
http://football.sportal.bg/news.php?news=354199 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Последна промяна СтрелецО на Пон Мар 12, 2012 5:58 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 5:52 pm 
Site Admin
Аватар

SZ_FEN написа:
Ултра написа:
Тия каква наглост имат не е истина. :ohmygod И как точно решиха, че ние сме отбора на всички власти не знам :ohmygod :losers

Ти търсиш логика там където няма смисъл от нея.

Една лъжа повторена стоп пъти започва да звучи като истина.

Нашето бездействие сега ще ни струва скъпо в бъдещето.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:02 pm 
Аватар

следващият път бОтилката ще е пълна с бетон...или с бензин
да умрЪт да им ебa пyтката лелина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:07 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
SZ_FEN написа:
Ултра написа:
Тия каква наглост имат не е истина. :ohmygod И как точно решиха, че ние сме отбора на всички власти не знам :ohmygod :losers

Ти търсиш логика там където няма смисъл от нея.

Една лъжа повторена стоп пъти започва да звучи като истина.

Нашето бездействие сега ще ни струва скъпо в бъдещето.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Че какво можем да направим, освен да отговаряме на всички нападки ,които тройчо отпрви към нас...да го съдим за клевета?...надали някой ще се наеме да го съди :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:11 pm 
Аватар

Young & Reckless написа:
Тройчо обаче усилено продължава да сере :ohmygod2

Немойчо съвсем умишлено сере. Свинския гняв трябва да бъде насочен някъде другаде, но не и с/у титаните. Още с встъпването си на този пост, без да е минал и един мач започна да храчи п/в Левски. И то при условие, че Левски в момента не е отбора с най-големи шансове за титлата. Ако Немойчо трябва да спира някой отбор-конкурент за титлата с плюнки по пресата, то трябваше да плещи и п/в Цецкогорец, и п/в Черноморец. Но не! Той плюе само с/у Левски. Целта е да се филмират прасетата, не друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:23 pm 

Тръбяха за АС-23.
Такива като ГА тръбят за обичайните простотии като цола драгойчева, дс, засади, партия и т.н.
Тръбят за държавна директива в помощ на Левски.

Абсолютно се съгласявам със SZ_Fen. Когато един ден детето ми дойде и ми каже: "Мамо, абе един чорбар в училище ми каза, че са наследници на АС-23 и че ние винаги сме били отбор на властта. Даже ми показа и "документи" и "стари статии, вестници и други доказателства" от онова време, където пише така." - аз лично сигурно ще си тегля куршума. Действително нашата насмешка и бездействие ще доведе до безвъзвратно промиване на мозъци със свински тъпотии. След няколко години наглостта им ще стигне дотам, че ще се тръби, че ст. "Юнак" е бил техен, те са създадени преди нас и ние сме ги изгонили.
Трябва да противодействаме по някакъв начин. Не може всеки драскач да излива тонове помия по Левски, а ние да седим и да :ohmygod :ohmygod :ohmygod
ГА трябваше вече да е поне 3 пъти пребиван от бой, докато не се научи, че нищо не остава безнаказано.

Не знам, аз чорбарски сайтове не отварям, не им чета простотиите никъде, но някак цялата тая идиотщина дори мен ме залива и вече ми идва в повече. Прекаляват с всеки изминал ден, а ние си седим. Друг е въпросът, че ако управниците в клуба ни бяха управници на място, щяха много отдавна да са започнали да дават отпор на цялата сган.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:32 pm 
Аватар

Тройчо свинята знае много добре , че няма да станат шампиони . Точно заради това започва от сега с кряскането и квиченето тип анти-Левски ! Ще видите ако станем шампиони пък какво ще е . "Видяхте ли , че всички играят за Левски" , " синьото бфс направи Левски шампион " , " ББ е Левскар " :loser2 и т.н. Кур за ал сеска !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:38 pm 
Аватар

Тоя александроглу бих му наврял 1 кило кабърчета в зурлата с голямо удоволствие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:44 pm 

Vincenzo написа:
Young & Reckless написа:
Тройчо обаче усилено продължава да сере :ohmygod2

Немойчо съвсем умишлено сере. Свинския гняв трябва да бъде насочен някъде другаде, но не и с/у титаните. Още с встъпването си на този пост, без да е минал и един мач започна да храчи п/в Левски. И то при условие, че Левски в момента не е отбора с най-големи шансове за титлата. Ако Немойчо трябва да спира някой отбор-конкурент за титлата с плюнки по пресата, то трябваше да плещи и п/в Цецкогорец, и п/в Черноморец. Но не! Той плюе само с/у Левски. Целта е да се филмират прасетата, не друго.

Т'ва ми е ясно, че тройчо плюе по нас нарочно, защото по тоя начин прасетата се кефят, а и той си вдига акциите пред тях. А и както каза ти, така може свинчугите да си поуспокоят гнева срещу титаничните боклуци. Просто това лайно не мога да го понасям и няма как да не ме дразни помията, която изсипва по Левски. Сигурен съм обаче, че след края на сезона, чорбата пак ще го изгонят със скандали, както вече няколко пъти стана, онзи пак ще почне да реве против тях... до другия път, в който го извикат отново и той ще долети като първата курвичка. Няма по-жалки същества от чорбарите, ей...

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:45 pm 
Аватар

Тая свинска пропаганда нЕма спиране...само се множат,деба...и не виждам какво можем да направим..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:49 pm 

Стойка да умре от спин, чума и рак на ташаците едновременно.Богу докога ще го бавиш, прибирай си го вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:52 pm 

Левски е вечен,цдна обречен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:56 pm 
Аватар

Тройчо няма друг ход освен да храчи срещу нас. Това му е единствения шанс да отклони вниманието от кочината и огромния батак там и да надъха филмарите. Не му е и толкова за спирането на протеста срещу тупан, но му трябва някаква подкрепа от "публиката", щото иначе са умрели напълно. Шансът му е да ни плюе, за да изпадат в оргазми дудучетата и луканките, да активизира максимално и журналетата-подлоги, и в същото време да спечели 2-3 мача с по-слабите отбори, докато се върнат наказаните от допинга, та тия малко да заприличат на отбор. Той друго няма как да направи. Естествено си подлага и по перфектния начин за евентуално осиране - виновна е вселената. Ако пък случайно стане нещо - се превръща във велик герой. А ние можем само да го реанимираме ако не вземем категорично дербито....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:02 pm 
Аватар

Какво му се вързвате на тоя трол тройчо?Не виждате ли,че човека си плаче за психиятър?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:17 pm 
Аватар

alex77 написа:
Какво му се вързвате на тоя трол тройчо?Не виждате ли,че човека си плаче за психиятър?

За съжаление не е за психиатър, а е тип "Пенев" - липса на интелектуален багаж, ама хитър селски тарикЕкат, комбинирано с лизачество и дупедавство и ей го - кара Х6. Всеки които дава да му го набиват отбор резняци 2-3 години, ще подкара такава кола. Който лиже гъзъ на Дудучето и сичките шункари, ще го викат N-пъти за тренер на Ал Цуцка. Другия гнусар е оня сърбин Плещич - същия чорбист, лизач и дупедавец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:31 pm 
Аватар

Стойчо, заслужава само бой. Ако не от феновете, то поне за 90 минути на 28 април или там,когато беше, да ги пречукаме като за последен път. После да ми обясняват за държавната намеса. Бива да са толкова нагли. 45 години държавна намеса, а сега ние сме били отбора на всички власти. Продължаваме да търпим .. Не плащате заплати, играчи,а с най-голяма наглост купувате нови бивши футболистчета на Реал Мадрид с по 1-2 мача, дължите пари на половин свят, а ти върви ми обяснявай за няк'ви директиви. Ах, колко жалко е да си чорбар. Що за тъпак трябва да си да спонсорираш фирма, която дължи поне половин милион ако не и повече и върви все така напред. Много ясно, че спонсорите ще дойдат при нас клуб с история и ясно бъдеще. Такива провукаторчета трябва да им се хвърля по една псувня на цялата рода до 9-то коляно и да ги оставяме да си живейкат жалкия животец все с "говедата" и директиви в устите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:33 pm 
Аватар

Според мен, ръководството трябва да излезе с една насираща декларация, да напълни хубаво свинските зурли. Всичко останало, трябва да се покаже на терена. Дано скоро отбора заиграе мощно и кулминацията да е букаке с мръсните свине. Тогава ще се покрият в миши дупки...макар и за малко. За т'ва ми е жал и за Костов малко, човека просто не му се вярва, колко е лайняно всичко тука. Всеки втори въпрос е пропит със селяния и злоба, но той добре им сипва, културно и по доста. Дано успее да им втълпи на наште футбалери, че най-добре се отговаря на терена, вкарай им синия кур в свинските усти, па да видим дали ще могат да квичат за директиви и "отбор на всички власти".

Последна промяна SoulFlyTeR на Пон Мар 12, 2012 7:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:43 pm 
Аватар

bogarra написа:
Стойчо, заслужава само бой. Ако не от феновете, то поне за 90 минути на 28 април или там,когато беше, да ги пречукаме като за последен път. После да ми обясняват за държавната намеса. Бива да са толкова нагли. 45 години държавна намеса, а сега ние сме били отбора на всички власти. Продължаваме да търпим .. Не плащате заплати, играчи,а с най-голяма наглост купувате нови бивши футболистчета на Реал Мадрид с по 1-2 мача, дължите пари на половин свят, а ти върви ми обяснявай за няк'ви директиви. Ах, колко жалко е да си чорбар. Що за тъпак трябва да си да спонсорираш фирма, която дължи поне половин милион ако не и повече и върви все така напред. Много ясно, че спонсорите ще дойдат при нас клуб с история и ясно бъдеще. Такива провукаторчета трябва да им се хвърля по една псувня на цялата рода до 9-то коляно и да ги оставяме да си живейкат жалкия животец все с "говедата" и директиви в устите.

С този пост си насрал доволно всички прасета, дано в момента да четат, за да видят колко са насрани. То в последните три-четири години не бяха лицензгейтове, конспирации, директиви, заговори и какво ли още не срещу невинните от цецка и насраните й фенове. :smt006 А нашето ръководство наистина трябва да излезе с някаква декларация срещу свинете, в частност гейчо прасенов, защото за 1 година от помиярските им усти се изливат доволно много лайна по наш адрес. Еми писна ми всеки ден да чета новини свързани с директиви, заговори на синьото бефесе, масонски конспирации срещу уцка и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:49 pm 
Аватар

4 години в Египет яко го е напекло слънцето.Нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:49 pm 
Аватар

На кратун Вили може да му е противен,но само заради тази снимка с кокала заслужава рИспект :lol: :smt007 :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:13 pm 
Аватар

Цитат:
днес един приятел,мой колега ми разказва,как неговият приятел В.Мичев му звъннал след мача с Левски и му казал: "много ме е яд,щяхме да ги бием,ама Иво Тонев влезе в съблекалнята след полувремето и ни каза,треа да паднете с 3-0"

а на този човек съм склонен да вярвам,защото го познавам добре,а на всичкото отгоре е и лефскар...
:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:20 pm 
Аватар

Levskara написа:
Цитат:
днес един приятел,мой колега ми разказва,как неговият приятел В.Мичев му звъннал след мача с Левски и му казал: "много ме е яд,щяхме да ги бием,ама Иво Тонев влезе в съблекалнята след полувремето и ни каза,треа да паднете с 3-0"

а на този човек съм склонен да вярвам,защото го познавам добре,а на всичкото отгоре е и лефскар...
:blass

И те за тва решават да праснат една греда в 52-рата минута :smt115 Бахти актьорите са тия от Монтана, майна :loser2

Последна промяна SoulFlyTeR на Пон Мар 12, 2012 8:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:21 pm 

Тройчо умри, глупак !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Рецептата срещу тройчова диария е анален секс с прасета :smt115

Последна промяна SoulFlyTeR на Пон Мар 12, 2012 8:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Tройчо явно цели Перуци да го накаже по някакъв начин, за влязат още повече в ролята на онеправдани и да се докаже по пореден начин ДИРЕКТИВАТА. :ohmygod2 :lol:
Филмари има достатъчно, медийни лакеи също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:22 pm 
Аватар

Тройчо май ми е по-гнусен от Кюрда :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:25 pm 

Седем:Едно написа:

Бих го пребил с удоволствие, разбира се само с шутове, щото ако ползвам и ръце нема да е честно. :lol:
Все пак е малко по-едър от кура ми. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:26 pm 
Аватар

Добре бе, да му еба майката, какво толкова много обръщат внимание на тая победа. Откакто Монтана са в А група (2009г.), досега от 3 мача там имаме 3 победи с резултат 2-0, 3-0, 3-0, та точно тази последната ще е уредена. Аз разбирам чорбарите да търсят под вола теле в тоя случай, ама то цялата журналя пръкна с някакви уговорки, черно тото, разследвания на фифа, а-у... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:26 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Mнооого по-гнусен :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 8:29 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Добре бе, да му еба майката, какво толкова много обръщат внимание на тая победа. Откакто Монтана са в А група (2009г.), досега от 3 мача там имаме 3 победи с резултат 2-0, 3-0, 3-0, та точно тази последната ще е уредена. Аз разбирам чорбарите да търсят под вола теле в тоя случай, ама то цялата журналя пръкна с някакви уговорки, черно тото, разследвания на фифа, а-у... :ohmygod2

Заеби, вече е ясно и колко пари сме били дали, Иво Тонев в съблекалнята, Директивата, синьото БФС, кура ми Янко :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1237, 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]