forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 3:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 8:58 pm 

Не искам да развалям настроението на никой във форума,но ми се струва,че единствения трезвен пост е този на Hess.Нас какво ни топли,че прасетата са ги изхвърлили.В момента сме си слаби и това е най-важното.Пък и аз все си мисля,че прасетата дори и да не участват в ЕКТ,от А група няма кой да ги изкара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 8:58 pm 

bluefan написа:
Black Jack написа:
Да, наистина е по-добре да си траеш.

Само дано нямаме много левскари акто тебе с тва мислене, пази Боже =)))

Брато все си мисля че сме от ЛЕВСКИ не защото и водещ отбор в България и играе в ШЛ, УЕФА и тн. а защото е ЛЕВСКИ и това твоето мнение ми прилича малко на "пеенето само за победа". Не искам в клуба да има предатели, турци и секва друга измет дори и да мачкаме всичко живо.... ИСКАМ ЛЕВСКИ ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ИЗМЕТТА КОЯТО СЕ НАМИРА В НЕГО В МОМЕНТА, АКО ЩЕ И В 8-МА ДИВИЗЯ ДА ИГРАЕ, ЗАЩОТО ПАК ПОВТАРЯМ АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ ЛЕВСКИ ЗАЩОТО Е ДОБЪР ОТБОР А ЗАЩОТО ИМА ВЕЛИКА ИСТОРИЯ И СПОДЕЛЯМ ИДЕАЛИТЕ МУ.

Извинявам се за оффтопика

До тук с тази тема !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 8:59 pm 
Аватар

Seaborn написа:
Цецка КАРАОКЕ. Засега в youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Pe42BfWcfiw
Скоро във vbox7:
http://www.vbox7.com/play:6ce69763

Това е велико !!!! Не е истина, три пъти го изгледах едно след друго, евала

Дай и мп3 на музичката :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 8:59 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Александър Гарибов се изцепи, че парите в цдна отивали за селекция, за да можел отборът да върви нагоре, затова данъците били оставени на заден план :lol:
Сега е моментът Батков да излезе и да каже: -Виждате ли, аз всички данъци плащам, за да не се докараме до дереджето на лит(*кс-етрополе, вие за селекция ми мрънкате!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Впрочем аз се чудя защо Тошко не се изказал по темата още....предстваям си мазната му мутра....един ухилен до уши...и леко му се мърдат крайщата на мустачките :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:01 pm 

Ако играем в ШЛ поставени ли ще сме :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:02 pm 

не!
виж темата за коефициенти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:03 pm 

The Eraser написа:
Не искам да развалям настроението на никой във форума,но ми се струва,че единствения трезвен пост е този на Hess.Нас какво ни топли,че прасетата са ги изхвърлили.В момента сме си слаби и това е най-важното.Пък и аз все си мисля,че прасетата дори и да не участват в ЕКТ,от А група няма кой да ги изкара.

E,това е ясно.Ще си играят в А група със сигурност :smt002 Пък и от Уефа да им пуснат пак беше яко :smt006 Нали знаеш болката е малка,ама срама остава :smt006 така и с чорбата,иначе на мен лично ми е все тая дали ще играем в ШЛ или в Уефа...В лигата няма как да влезем,тъй че...То,ако ни притеснява вторият кръг на Уефа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:04 pm 

Black Jack написа:
incheto_1914 написа:
Александър Гарибов се изцепи, че парите в цдна отивали за селекция, за да можел отборът да върви нагоре, затова данъците били оставени на заден план :lol:
Сега е моментът Батков да излезе и да каже: -Виждате ли, аз всички данъци плащам, за да не се докараме до дереджето на лит(*кс-етрополе, вие за селекция ми мрънкате!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Впрочем аз се чудя защо Тошко не се изказал по темата още....предстваям си мазната му мутра....един ухилен до уши...и леко му се мърдат крайщата на мустачките :smt003

Със зачервени бузки и изобщо няма да му се виждат присвитите миши очички :mrgreen:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:05 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
(party) [ КоЛкО ЖаЛкО Е Да Си ЧоРбАр ] (party) http://img222.imageshack.us/img222/4398/nekrologhe0.jpg (party) [ КоЛкО ЖаЛкО Е Да Си ЧоРбАр ] (party)

Това на всички скайпове го искам :smt006 :smt006 :smt006

Снимката е сложена,ама фешан ника - не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:06 pm 
Аватар

не може към клипчето с караокето да ми дава линк за
Цитат:
http://www.youtube.com/watch?v=CdyBg4DRNlU&NR=1

"В търсене на истината за чорбата" е заглавието :lol:

Нема такъв ден!!!! 3-ти юни - ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА! Мощно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:07 pm 
Аватар

Той БаткО сигурно сега от кеф е пиян на мотика :roll: Кой знай кво му е, вика си "ей, колко време няма да се занимават с мене ... идеален момент за нови попълнения от Каварна" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:09 pm 
Аватар

Цитат:
Хронология
Днешните факти и събития за "драмата лит(*кс-етрополе"

3 юни 2008 | 20:21
От: Ивайло Христов
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Определено днес, вторник, 03.06.2008 година е ден, който дълго време ще се помни от всички свързани по някакъв начин с отбора на лит(*кс-етрополе. Александър Томов, все още собственик на "червените", за пореден път се подигра първо с емблемата лит(*кс-етрополе, след това с футболистите и не на последно място, с привържениците на отбора, някои от които плакаха през целия ден на ст. "Българска армия". Ето и хронологията на събитията:

В ранния следобед, 13 часа, Лицензионната комисия на Българския футболен съюз потвърди на пресконференция новината, съобщена късно снощи от "Sportline.bg" - шампионът на България лит(*кс-етрополе няма да бъде допуснат до участие в евротурнирите! Причина за този прецедент в историята на родния футбол е трагичното финансово състояние на клуба. "лит(*кс-етрополе не е лицензиран! Документите на клуба не са одобрени. Решението е на Лицензионната комисия към БФС, потвърдено е от Апелативната и е изпратено в УЕФА под формата на доклад", обяви мениджърът на Лицензионната комисия Красен Кръстев. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов пък от своя страна разкри: "Още на 18 април ръководството на лит(*кс-етрополе е информирано, че клубът не отговаря на лицензионните изисквания. "Червените" шефове имаха цели 45 дни, за да излязат от ситуацията, но явно не успяха да се справят". Попов опита да смекчи частично картинката, пояснявайки, че от Нион все още не са произнесли официално присъдата на лит(*кс-етрополе, което на практика е въпрос на време да се случи. "УЕФА все още не е обявила наказанието на лит(*кс-етрополе. БФС обаче побърза да реагира и изпрати писмо до Нион, в което моли за компромис на базата на писмените уверения, че в кратък срок ще преведе финансите си в изрядност. Всеки момент очакваме да получим отговор", заяви Попов. Изпълнителният директор на БФС поясни, че на базата на наредбата на УЕФА лит(*кс-етрополе би трябвало да не бъде допуснат до участие и в родната "А" група. Председателят на Апелативната комисия по лицензионните въпроси към БФС Николай Георгиев пък конкретизира причините, поради които на този етап лит(*кс-етрополе остава извън Европа. "Проблемът е почти изцяло финансов. До неотдавна стадион "Българска армия" също не отговаряше на критериите, но със съдействието на ДАМС в последния момент той получи лиценз. Не така стоят нещата с финансирането на клуба. В последните 3 години задълженията на лит(*кс-етрополе към държавата вървят стремително надолу. За разлика от предходните години обаче сега ръководството на "армейците" не представи банкови гаранции и липсата на лиценз е напълно логично следствие", каза Георгиев.
Напрежението допълниха феновете. В зала "Родина" влезе председателят на клуба на привържениците Димитър Ангелов и на висок глас изригна: "Искам истината за лит(*кс-етрополе! Дълговете са огромни! Само на Националната агенция по приходите имаме да даваме 1 600 000 лева!". И бунта започна. Димитър Ангелов - Дучето оглави "въстанието" на запалянковците, които се събраха пред стадион "Българска армия" и поискаха линч за президента Александър Томов. Обявената пресконференция на "грешния" Томов започна, но не завърши. Ултрасите на лит(*кс-етрополе, които влязоха в залата за пресконференции строшиха стъклото на витрина, пълна със снимки на Александър Томов от празненствата по повод титлата и 60-годишния юбилей на клуба. Бесните фенове грабнаха един стол и го запратиха с всичка сила по стъклото, а след това откачиха снимките и ги разкъсаха. Томов, който продължава и след "гафа на века" да бъде президент на лит(*кс-етрополе, се държа нагло и продължи да лъже запалянковци и журналисти. Той бе категоричен, че решението на Лицензионната комисия да не даде лиценз не е плод на проблеми на лит(*кс-етрополе. То било неправомерно, неадекватно и той не можел да го приеме. Томов заплаши, че ще търси правата на лит(*кс-етрополе по съдебен ред. След това изявление феновете закрещяха в един глас: "Педераст", "Взимай си цирка и се махай от лит(*кс-етрополе", като на няколко пъти само късмета спаси "червения вожд" от разгневените червени "бойци". Томов не издържа на натиска на феновете и прекрати пресконференцията обиден. Той се опита да обясни, че бил изпълнил всички 6 точки по лиценза на лит(*кс-етрополе, но вчера изневиделица се появила седма, за която не знаел. Това бе поредната откровена лъжа на собственика на "армейците", тъй като от Лицензионната комисия заявиха, че още преди 45 дни са информирали ръководството на лит(*кс-етрополе, че има сериозни проблеми в документите, които са подали за получаване на лиценз. Един от най-скандалните президенти в историята на лит(*кс-етрополе заяви, че ще поеме цялата отговорност за случилото се, а след това пред феновете опита да замаже положението, като им каза, че други са виновни. Това негово изказване тотално взриви обстановката и предизвика невиждан хаос на стадион "Българска армия". Бесни фенове започнаха да замерят горкия началник с бира и с вода, щом той реши да си тръгне от канцелариите на стадион Българска армия. Към него полетяха всякакви предмети, стъклени и пластмасови бутилки, както кутийки от бира. Томов реши да върви пеш с полицейска охрана по централната алея към изхода на стадион "Българска армия". Той беше съпроводен от ултрасите, които постоянно скандираха всякакви нецензурни думи по негов адрес и го замерваха. На портата на стадиона Томов се измъкна, а полицаите успяха да затворят вратите след него и да заключат като в капан феновете. Привържениците съвсем пощуряха и започнаха да се катерят по оградата, сбиха се с полицията и започнаха да замерят с камъни колите и Томов. Полицията започна да налага "червените" запалянковци в двора на стадион "Българска армия", като някои от привържениците не сдържаха нервите си и отвърнаха. Полицаите арестуваха едно момче и започнаха да го бият зверски, а след това го напъхаха в патрулката. Шефът на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето побесня на органите на реда и тръгна да освобождава пребитото момче от агитката. Цялата олелия продължи повече от половин час. През това време Сашко Томов успя да се измъкне като мишок, а преди това не издържа и си размени пиперливи реплики с феновете, но през полицаите, които го пазеха. "Ще те изгорим жив в пещите на "Кремиковци"! Това бе най-меката и безобидна закана от страна на момчетата с червени шалчета. Дучето направи n-тото си поредното си изявление като обяви, че привържениците на лит(*кс-етрополе снемат доверието си от ръководството на клуба. "Срамуваме се от неуспелия политик, който допусна да се случи това с лит(*кс-етрополе, срамуваме се от всичко, което се случи. Искаме Томов по най-бързия начин да освободи акциите на клуба! Искаме ние да ги купим и да управляваме клуба, защото само ние обичаме лит(*кс-етрополе". Дучето добави, че феновете няма да си тръгнат от стадион "Българска армия" докато Томов не се издължи на държавата.
Допълнително масло в огъня наля и абсолютно неориентирания в обстановката финансов директор Александър Гарибов, като негово изказване може и трябва да влезе в историята: "Дори и да ни пратят във "В" група ще се представим добре. Така поне ще отпаднат задълженията на клуба и ще започнем "на чисто". Вече е ясно, че неудачникът Томов възнамерява да наеме сериозна охрана за себе си и дома си. След боя на стадион "Българска армия" президентът има притеснения за своята сигурност.
За днес, "Скандалът лит(*кс-етрополе" завърши следобед около 17 часа. Горе-долу по това време представители на една от основните български мениджърски агенции уцелиха най-неподходящия момент, за да доведат футболисти на стадион "Българска армия". Човек от фирмата на Георги Градев доведе двама играчи за преговори с шефовете на лит(*кс-етрополе, но групата напусна парка много бързо в ранния следобед днес. Според наши източници и други мениджъри имат намерение да пренасочат свои клиенти към различни клубове. Вече не е ясно и дали в средата на месеца Емил Костадинов ще доведе набелязаните чужденци от Португалия. Със сигурност те няма да са необходими за "В" група.
Оттук нататък едно е ясно - когато и да се махне Александър Томов от лит(*кс-етрополе все ще е късно. Той вече достатъчно успя да го съсипе! А в какво състояние ще намерим утре ст. "Българска армия" предстои да разберем, въпреки че нито вратите нито гредите, нито терена или седалките са виновни за нещо.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:10 pm 

Momo_Levski_1914 написа:
Ако играем в ШЛ поставени ли ще сме :?:

Апсрут ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:11 pm 

моите надежди специално за това че ще играем квалификации за лигата са: Мустака може да се размчетае и даде някой лев за трансфери, момчетата ще изиграят още 1 2 мача преди УЕФА, Чорбата цял живот ще ги боли!
П.П:а пък и нали Мъри ни учеше да мечтаем...защо някой да не се размечтае и сега!(аз съм песимист де)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:13 pm 

Boyo написа:
Seaborn написа:
Цецка КАРАОКЕ. Засега в youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Pe42BfWcfiw
Скоро във vbox7:
http://www.vbox7.com/play:6ce69763

Това е велико !!!! Не е истина, три пъти го изгледах едно след друго, евала

Дай и мп3 на музичката :)

Заповядай:
http://karen.photodejavu.com/cecaumre.mp3 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:16 pm 

Изображение

Това е мое, горд съм :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:17 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
моите надежди специално за това че ще играем квалификации за лигата са: Мустака може да се размчетае и даде някой лев за трансфери, момчетата ще изиграят още 1 2 мача преди УЕФА, Чорбата цял живот ще ги боли!
П.П:а пък и нали Мъри ни учеше да мечтаем...защо някой да не се размечтае и сега!(аз съм песимист де)

Според Дон Балон вече е заделил 2 млн евро :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:18 pm 
Аватар

ТУРСКИЯТ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ПРИБИРА лит(*кс-етрополе ПОД КРИЛОТО СИ.
Отборът на лит(*кс-етрополе все пак ще играе в турнирите на УЕФА тази година.Чорбарският отбор ще играе като отбор от квотата на Турция.Ц(*КА прати факс с който благодари на свойте турски братя.

Официален сайт C*SKA.tr

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:19 pm 

еми те са негови хора може да е пропаганда ..аз на него не вярвам докато не видя на тренировка да са!
Значи ако Г. ХРистов разтрогне(доста трудно но ако батков удари едно рамо може и да стане) и дойте при нас...и вземем 2-ма защитници 1 опорен халф и един офанзивен мисля, че можем да се представим доста прилично в УЕФА!Но отбора не е толкова сработен за ШЛ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:20 pm 

Забавен семпъл с китарата, за да може по-лесно да се пее караоке

http://4storing.com/puv1g/42b59c4da99d5 ... 676ac.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:20 pm 
Аватар

Дееба , и аз не съм плащал данъци.
Дали ще взема лиценз за Каменица Фен купата :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:23 pm 

Levskarq написа:
ТУРСКИЯТ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ ПРИБИРА лит(*кс-етрополе ПОД КРИЛОТО СИ.
Отборът на лит(*кс-етрополе все пак ще играе в турнирите на УЕФА тази година.Чорбарският отбор ще играе като отбор от квотата на Турция.Ц(*КА прати факс с който благодари на свойте турски братя.

Официален сайт C*SKA.tr

:smt082

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:23 pm 
Аватар

Цитат:
Извънредно издание на дискусионен клуб "Футбол.бг" ще има утре, съобщиха организаторите за Агенция „Фокус”. Темата на дискусията ще бъде скандалът около лицензирането на лит(*кс-етрополе, а гости ще бъдат Румен Янков и Георги Атанасов. Събитието е с начален час 12,00.

Това не е за изпускане :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:26 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/96309

Те гледат :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:27 pm 
Аватар

Цитат:
Вижте, поради безхаберието на управниците и овчедушието на народа ни
съвсем скоро се очаква и от ЕС да ни подрежат сериозно крилцата! Ние сме народ, който не заслужава славната си история! Отговора ни е ясен-слагаме омразните сини шалчета и в първия мач на говедата в ШЛ правим страхотни поразии на стадиона им! Нека сега наистина да бъдем единни!

Цитат:
Перуката е тъпо говедо и само се прави на дипломатичен
Дучето се прави на пръв лакей на говедата

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:28 pm 

мда отдавна от спорт1 ни следят форума....

Върнете се в началото
 Профил  

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тука един комшия-левскар гръмна две фойерверки :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:29 pm 

с риск да ме обезкостите аз изпитвам малко съжаление...!малко ми е мъчно за червните фенчета.... за миг се поставих на тяхно място и... ебаси колко са измамени!!! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 9:31 pm 

Selqnina s koleloto написа:
Тука един комшия-левскар гръмна две фойерверки :smt005

:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]