forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 3:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:09 am 
Аватар

Освен "Стършел" и "Гласове", за други неподложени не се сещам :lol: От Ташо Ташев, през мама Ирена, до снукса, всички целуват бойковия гъз :smt100

Може би "Сега" имаш предвид :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:15 am 
Аватар

STALKER написа:
Освен "Стършел" и "Гласове", за други неподложени не се сещам :lol: От Ташо Ташев, през мама Ирена, до снукса, всички целуват бойковия гъз :smt100

Без да изпадам в мелодрами и да всявам някакви страхове,у нас малкото демокрация,която успяхме да отгледаме е на път да бъде смачкана и това се извършва не с политическа метла,а се атакува всеки дръзнал да не е съгласен,камо ли пък да критикува новата власт.Тия юнаци от ден на ден са все по-близко до комунистите като манталитет и това ме безпокои

Последна промяна Ivan63 на Съб Фев 06, 2010 1:20 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:18 am 
Аватар

Ivan63 написа:
STALKER написа:

Без да изпадам в мелодрами и да всявам някакви страхове,у нас малкото демокрация,която успяхме да отгледаме е на път да бъде смачкана и това се извършва не с политическа метла,а се такува всеки дръзнал да не е съгласен,камо ли пък да критикува новата власт.Тия юнаци от ден на ден са все по-близко до комунистите като манталитет и това ме безпокои

ФороНа няма да допусне това и когато има нужда от нас, ги сваляме веднагически :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:30 am 
Аватар

добре, че Дянков се вслушва в какво му шепне командира в ушето и твърдо гази хазарта :lol:
обливай рептилите монка, само така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:35 am 
Аватар

точно така монка, да живее сивата икономика кърмилница :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 11:22 am 
Аватар

Morning Glory написа:

политологНула пак е ИТК, но не разбирам за кво трябва да гадая кой какво щял да каже. Като го каже, тогава аз пък ще кажа моето мнение.

ПолитологНула винаги е ИТК по всички политически въпроси които ни глождят, както и Опраз за всички мултихилярдерски сделки, сива,черна , бембяна икономика, како и още двама-трима по останалите въпроси, ама без имена, че ушев чете,а пък и са чувствителни :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:14 pm 

пропусна да споменеш спецовете по леки жени от всякакви квартали, градове, националности и раси :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:31 pm 
Аватар

Те са в компетенцията на ония двама-тримата , but no names :smt003 Ситизена с файтон ,евентуално се включва към някоя тема ама не толкова остро :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:43 pm 

http://www.facebook.com/?ref=home#!/gro ... 089&ref=mf
:smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 2:03 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=284847239089&ref=mf
:smt004

Аз още се двуумя, заради предложенията му за хазарта. Трябва пак да погледна и да се позапосная дали Гаргамел иска да се забрани въобще хазарта по интернет в България...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 2:33 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Каре,аз отдавна съдя хората по свършените неща,а не по изговорените,с което точно теб най-малко искам да засегна,даже и с това което съм написал,но в този човек,който вече няколко пъти си сменя вижданията и то за няколко месеца,човек,който колкото и да искам да видя нещо съзидателно,а не да виждам единствено и само разрушения,човек,който собственото его е прекалено голямо,човек,който явно сам се е самоопределил че е между двайсете топ икономисти в света,но май другите в света не знаят,ако беше някакъв филм,щеше да ме накара да умирам от ташак,но това не е филм,как ли се чувстват множество фирми на простосмъртни хора,които са си изпълнили поръчките и не могат да си вземат кинтите,не могат да си обслужват кредитите,взети за да изпълнят тези поръчки ито заради упражненията на едно вулгарно-цинично копеле,което наистина на финала ще се окаже полезно единствено на ....комунистите

Само малко да вметна, че ако става въпрос за държавните поръчки, то точно тези, които наричаш "простосмъртни", са всъщност истинските управляващи, играещи си със законите и най-елементарните европейски правила!На мен ми омръзна да идват разни пишман бизнесмени и бизнес дами на по 21-22 години, и да се надуват как чичо им бил министър, пък леля му/и била еди-каква си!Да си нагаждат поръчките, като се налагат на кметовете, защото имат информация директно от дадения министър!Вече даже съм убеден, че този обръч от фирми директно се събират и наговарят как да изгъзят законите, така че да може да няма конкуренция и да си печелят обществените поръчки!Между другото това продължава в пълна сила и сега!Убеден съм, че в най-скоро време ще сме на дъното, например от МЗХ продължават да творят пълни идиотии и ако от ЕС са си на мястото, трябва да спрат всички средства дори по подписаните вече договори!Така че освен за администрацията, един двойно по-голям ... за т.н. бизнесмени у нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:06 pm 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
За мен е чудесно, че изговаря гласно доста истини, които са "табу" в официалния говор в посткомунистическа България. С което и разлайва пишман коментаторите из тоалетно-хартиените вестничета.

Тва нещо не го разбрах. Въпростните вестничета са тотално подложени на бойковистите и новата власт :) :wink:

Аз пък съм на твърдото мнение, че си остават подложени и на Гоце, и на БСП, и на Доган, и на ББ, които за много хора са едно и също. Мисълта ми е, че единственият открито и при това доста бурно атакуван, освен ясната Руми Дъ Хорс :lol: , е именно Монката Дянков. От всички малоумници на министерски постове, само него. На мен това ми е странно и го прави симпатичен за мен, особено като се има предвид, че повечето "обвинения" са си ебали мамата - за Черепа и хазарта примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:14 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
говори истини щото ти изнася кого плюе
след два месеца ще пееш друга песен хващам се на бас за каквото искаш :wink:

Добре де, инфото явно е много твърдо, щото целиш да създадеш неква паранормална атмосфера вече с второ поредно мнение :lol: . Сигурно е пернишко инфо - депутат, кога? - дай да го чуем. Кво ще се случи след два месеца, освен Великден? Пък и що смяташ, че държа Дянката да ми е симпатичен форевър? Днес нарича Гоце и кретените около него "олигофрени" - идеално, харесвам го. Утре нарича червената сган в БАН "изкуфели феодали" - супер. Смея се, както се смея, когато Волен се гаври с Гей-СерГей от парламентарната трубуна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:17 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Каре,аз отдавна съдя хората по свършените неща,а не по изговорените,с което точно теб най-малко искам да засегна,даже и с това което съм написал,но в този човек,който вече няколко пъти си сменя вижданията и то за няколко месеца,човек,който колкото и да искам да видя нещо съзидателно,а не да виждам единствено и само разрушения,човек,който собственото его е прекалено голямо,човек,който явно сам се е самоопределил че е между двайсете топ икономисти в света,но май другите в света не знаят,ако беше някакъв филм,щеше да ме накара да умирам от ташак,но това не е филм,как ли се чувстват множество фирми на простосмъртни хора,които са си изпълнили поръчките и не могат да си вземат кинтите,не могат да си обслужват кредитите,взети за да изпълнят тези поръчки ито заради упражненията на едно вулгарно-цинично копеле,което наистина на финала ще се окаже полезно единствено на ....комунистите

Не знам какви са тия ситуации, за които говориш, но сигурно е така. Защо се забавят плащанията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:26 pm 
Аватар

Цитат:
Управляващите акцентират върху антикризисните си постижения, свързани с ниския бюджетен дефицит. Как ще повлияе на имиджа на страната „скриването” на истинския размер на дефицита и прехвърлянето на разходи от 2009 в 2010 г.?

Сам по себе си нулевият или ниският бюджетен дефицит не е никаква антикризисна мярка, като се абстрахираме от противоинфлационното му действие. Напротив, всички антикризисни програми по света се основават на допълнителни държавни разходи, тоест на повишени дефицити. Колкото до акцентирането върху това, че България е с „най-ниския дефицит в Евросъюза” за 2009 г., това също нищо особено не означава. Дори може да се окаже вредно, защото всички знаят, че постигнатият дефицит от по-малко от 0,5 млрд. в края на 2009 г. е нереален. Дори Иван Костов го прозря. И „Евростат” неминуемо ще го отчетат. Счетоводните „хитрини” на Министерството на финансите със задържаните в края на декември плащания няма да минат пред тях, тъй като официалната европейска статистика отчита бюджетните задължения на фактурирана, а не на касова база. На фактурирана база дефицитът в края на 2009 г. е бил над 2 млрд. лева, твърди ексминистър Орешарски, което ме кара да смятам, че действителният размер на дефицита е много над 2 млрд. лв. Не е никаква тайна това, че когато фирмите не са сигурни, че държавата ще се разплати с тях в срок, задържат фактурирането на извършени разходи, за да не внасят авансово ДДС. Ако тезата, че дефицитът в края на 2009 г. е много над официалните 0,5 млрд. лева, се окаже вярна, България ще бъде уличена от „Евростат” в счетоводна измама, подобно на Гърция, и повишените ни кредитни рейтинги изведнъж ще бъдат понижени.

защото монката бонбонката тарикатее :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:43 pm 
Аватар

Аз пък чух една много корава партенка - Бате Бойко се отчитал ежемесечно лично на Ангела Меркел и всичко по-важно което трябва да се случи се спуска директно от Берлин, по този начин тотално се отрязва влиянието на Москва в управлението :smt004 The forth Reich is rising (добре де как в крайно-десен форум няма нито един емотикон на Фюрера, рептилска му работа :smt003 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:46 pm 
Аватар

И аз съм чувал този рептилски сценарий, истината е някъде там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:47 pm 
Аватар

Успокоих се, няма да ми пращат картички "Не сте сами :smt003 " в лудницата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 3:58 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
говори истини щото ти изнася кого плюе
след два месеца ще пееш друга песен хващам се на бас за каквото искаш :wink:

Влизаме в парламента! 1000% гаранция! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 4:06 pm 

Boyo написа:

ами не се досещам... сериозно го казвам това
ако някои от гоцето произвежда нещо качествено - аз си плащам за него, а ако не е от него има милиони други произовдители в ЕС, които са готови да ми го продадат... БВП ли правят там, че да е богата държавата? Ако БВП се правеше в кръчмата...
Теоритично може да си помагаме един друг за добър живот, но специално в БГ нема такъв филм.

Въпросната система се нарича монопол (може да е национален или регионален).

Затварянето на болниците ще намали предлагането на здравни услуги (докато търсенето ще остане непроменено), което от своя страна би качило цените им в краткосрочен план.
Въпросните икономии за които говориш няма да са за хората. Просто частта от държавния бюджет, която се отделя за издръжката на болниците ще намалее, нищо повече. Това би било ОК ако и данъците на хората също биха били намалени за това, че по-малка част от държавния бюджет се харчи за издръжка на болници. По някаква "странна" причина ми се струва, че това няма да се случи.

Ако имаме пазарна икономика, в дългосрочен план би трябвало освободената пазарна ниша (доставките на здравни услуги в Гоце Делчев)да бъде запълнена от нови доставчици. Да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 4:21 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Аз пък чух една много корава партенка - Бате Бойко се отчитал ежемесечно лично на Ангела Меркел и всичко по-важно което трябва да се случи се спуска директно от Берлин, по този начин тотално се отрязва влиянието на Москва в управлението :smt004 The forth Reich is rising (добре де как в крайно-десен форум няма нито един емотикон на Фюрера, рептилска му работа :smt003 )

Изображение

И става война 2012 г.. Руснаците пак бият и ни напляскват, защото сме били непослушни, но пак ни прибират под крилото си :smt003 :bigok

Последна промяна Goviado на Съб Фев 06, 2010 4:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 4:22 pm 

тва пък за парламента откъде го измислихте
аз 2 месеца немах време да се изпикая ся ше ме изкарате, че и у форум0 съм писал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 4:23 pm 
Аватар

Goviado написа:
Mr.Smith написа:

Изображение

И става война 2012 г., Руснаците пак бият и ни напляскват, защото сме били непослушни, но пак ни прибират под крилото си :smt003 :bigok

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 7:03 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Затварянето на болниците ще намали предлагането на здравни услуги (докато търсенето ще остане непроменено), което от своя страна би качило цените им в краткосрочен план.
Въпросните икономии за които говориш няма да са за хората. Просто частта от държавния бюджет, която се отделя за издръжката на болниците ще намалее, нищо повече. Това би било ОК ако и данъците на хората също биха били намалени за това, че по-малка част от държавния бюджет се харчи за издръжка на болници. По някаква "странна" причина ми се струва, че това няма да се случи.

Ако имаме пазарна икономика, в дългосрочен план би трябвало освободената пазарна ниша (доставките на здравни услуги в Гоце Делчев)да бъде запълнена от нови доставчици. Да видим.

не те разбирам нещо... ащо ще имаме държавни болници трябват милиарди да се инвестират в тях, за да заприличат на нещо... сега само ВМА е що годе читава, останалото е мизерия... парите спестени от сметките и поддръжката на болницата в берковица трябва да отидат за подобряване на условията в Монтана. Това е. И не съм казал, че трябва да има икономии за хората , напротив - смятам, че значително трябва да се увеличат вноските за здравно осигуряване, ако то ще бъде задължително.

викам да спираме с тая тема, щото ми писна, а и накрая всичко ще го решат рептилите, а не ние :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 7:07 pm 
Аватар

Това е рептилски заговор :smt006 Закриват се болниците, след това на техно место се откриват частни, и тогава щеш не щеш, франко бецален и това :smt006
:arrow: Админите да качат некой рептилски емотикон :idea: Или оставка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 9:46 pm 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:

не те разбирам нещо... ащо ще имаме държавни болници трябват милиарди да се инвестират в тях, за да заприличат на нещо... сега само ВМА е що годе читава, останалото е мизерия... парите спестени от сметките и поддръжката на болницата в берковица трябва да отидат за подобряване на условията в Монтана. Това е. И не съм казал, че трябва да има икономии за хората , напротив - смятам, че значително трябва да се увеличат вноските за здравно осигуряване, ако то ще бъде задължително.

викам да спираме с тая тема, щото ми писна, а и накрая всичко ще го решат рептилите, а не ние :lol:

Очевидно начина по който се изразявам не е ясен, т.е. проблемът е в мен.

Болниците в България са предимно държавни. Ако елиминираш част от тях без да създадеш удобни бизнес условия те да бъдат заменени от частни такива, предлагането на медицински услуги ще намалее, което (при непроменено търсене) със сигурност ще качи цените които потребителите плащат.
Извод - хората ще плащат повече пари.

След като държавата елиминира въпросните болници разходите в бюджета ще намалеят. В замяна обаче нито спестените пари ще бъдат инвестирани в останалите държавни болници, нито данъците които хората (и работодателите им) плащат ще бъдат намалени така, че те да имат повече пари за частни здравни услуги.

Нямам нищо против да спираме с темата, но митовете (особено икономическите такива) трябва да се разбиват. Така е просто по-здравословно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 9:48 pm 

Mr.Smith написа:
Това е рептилски заговор :smt006 Закриват се болниците, след това на техно место се откриват частни, и тогава щеш не щеш, франко бецален и това :smt006
:arrow: Админите да качат некой рептилски емотикон :idea: Или оставка :wink:

Ох чадо де да беше така, аме не e. Частни болници на мястото на всяка закрита държавна означава конкуренция, а както знаем от строителите на съвременния български капитализъм, конкуренцията е вредна за "капитализма".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 10:26 pm 
Аватар

rusenskiq poliglot0 e reptil!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 11:12 pm 

смърт :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 07, 2010 12:17 am 

http://bnt.bg/bg/news/view/22470/ivan_k ... te_fondove
:bigok :sm_cigar :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]