forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:35 pm 
Аватар

:bigok

Цитат:
Не мога да се освободя от мисълта, че още преди много години, роденият през 1667 г. английско-ирландски писател и журналист, преподобният Jonathan Swift е прозрял в бъдещето и сякаш заради Иван Костов е казал:

“Когато на света се появи истински гений, той може да бъде разпознат по това, че всички празноглавци се обединяват в борба срещу него.“

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:39 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:39 pm 

или около него :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:43 pm 
Аватар

Omraz написа:
Пак Костов е виновен :lol:

Не, всъщност е ариеца д-р Илко Семерджиев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:44 pm 

в д-р менгеле е проблем0 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:47 pm 
Аватар

STALKER написа:
И при нас бившите участъкови си поеха контингента като ДжПи, а мойто си е падиатъра, при който ходих и преди 15 г. :lol: Преди костовата здравна реформа се чакаше по-малко и не ми събираше такса ВХОД :smt003 иначе кабинета си е същата кочина

Ми да, щото сега твойто джи-пи е поело и Груйо от Злокучане щото не е по район а по който дойде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:48 pm 
Аватар

И какъв е проблема ,че Грую от злокучене е със същия Джи пи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 10:50 pm 
Аватар

Мне, просто населението на квартала нарастна двойно :lol: А тъпата "здравна реформа" не е предвидила този елементарен факт дори :wink:
Нема никва логика в бившата районна поликлиника да се записват хора от майната си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 11:06 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Цитат:
Не мога да се освободя от мисълта, че още преди много години, роденият през 1667 г. английско-ирландски писател и журналист, преподобният Jonathan Swift е прозрял в бъдещето и сякаш заради Иван Костов е казал:

“Когато на света се появи истински гений, той може да бъде разпознат по това, че всички празноглавци се обединяват в борба срещу него.“

Разсеяно избягвате истинното слово на ДСБ-арО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 11:15 pm 
Аватар

Тая Спаска Митрова не е лоша, бих я ебал :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 11:26 pm 
:lol: :lol: Тотални малоумници...
http://focus-news.bg/?id=n1343254

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 04, 2010 11:26 pm 
Аватар

STALKER написа:
Те Джи Питата освен да дават направлвние, друго правят ли? Шото аз от мойто само рецепти и бележки съм взимал. Тва по нашата здравна система е по-скотро чиновник на касата, а не лекар :smt006 Да не говорим, че в извънраборно време е невъзможно да го намериш

бате в Холандия джи питата беха уникални - отиваш и ти вика "абе дай да видим след неколко дни как ще си" , връщаш се след неколко дни - пак същото, минат накрая десет дни и благоволи да те пусне за кръвна картина, ако още си жив :)
а в болница ако отидеш без направление от джи пи въобще не те пускат - нито лекар ще те приеме, нито тест може да си направиш някакъв. майтапът беше, че приемат направления от бг лекари също :)

п.с. рептила мистър смит да не ме игнорва на фейсбук, щото рано или късно ще мина през неговия град, моя стара столица :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 12:08 am 
Аватар

Бхатле , кво да направя като си между рептилите с покани за фармвил :smt006 Тази гршка няма да се повтори !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 12:08 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=OyLK6ZSUtDs&feature=related

Жалко, че трябваше некакъв фиромец да му сипе на Краси ченгето, а тука наште журналя се прават на отрепани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 12:41 pm 
Аватар

STALKER написа:
Мне, просто населението на квартала нарастна двойно :lol: А тъпата "здравна реформа" не е предвидила този елементарен факт дори :wink:
Нема никва логика в бившата районна поликлиника да се записват хора от майната си :smt006

Има щот според старата система можеха да се запишат само там където им е адресната регистрация :smt003 Зацепи ли тоя път?
Ако не си сега ще ти го обясня, Ангелофф прекъсва следването ама решава да остане в Софията.Нема право на участъков лекар ако не се регистрира по адрес.Не го прави следователно има право само да си ходи до Руси за преглед :smt006 Така беше преди.

Сега обаче нема нужда и мое да ходи у коя си иска поликлиника в София, която е обявила че приема хора за записване, да се запише. Примерно твойта дето е била районна на времето. :smt006 Следват опашки пред кабинета в София и джи-пи в Русе който си цъка solitare цел ден :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 1:55 pm 
Аватар

ами и аз това казвам, "реформата" е направена НЕКАДЪРНО, и вместо да подобри нещата, всъщност ги влоши :smt006 къде е спора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 6:15 pm 

Цитат:
Дянков върна Нинова в първи клас

От юли до януари са 6 месеца, а не 7 и, ако не можете да ги преброите, си използвайте пръстите. Това каза вицепремиерът Симеон Дянков в отговор на питане на червения депутат Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

Toя продължава да облива безжалостно :lol:

http://dnes.dir.bg/2010/02/05/news5824432.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 6:27 pm 

аз си прехвърлих още 1 курс личния лекар в софия щото се прибирам на 3-4 месеца и не виждам защо при всяка настинка (още повече, че вече антибиотици се дават само срещу рецепта) трябва да губя време и пари :)
не е вярно, че в софия имало опашки, а в страната си клатели краката, щото навсякъде горе-долу работят с едно количество пациенти. дори в селата и малките градове имат в пъти повече.... като си клатят краката просто нямат работа и не вземат пари. повярвайте ми 1000 баби в софия и 1000 баби в ямбол е все едно и също. пак висят по цял ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 10:39 pm 
Аватар

Нова война на Дянков – с нелегалните залози в интернет
Някой има ли идея, кои залози в интернет този рептил смята за незакони и дали обхваща всики сайтове в които играем?

Ако смята да ограничи изцяло залаганията в интернет, ще се наложи безцеремонно да бъде облят с отходни води...!

http://focus-news.net/?id=n1343774
Някой ако е запознат, да каже какво включва този проектозакон...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 11:18 pm 

Ега забранят хазартът като бизнес :!: Кур за всички ротативки, залагания и т.н. Да останат само игрите - рулетка, карти, табли и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 11:39 pm 

вашият картел като цяло не обичате хазарт :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 11:47 pm 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:
Дянков върна Нинова в първи клас

От юли до януари са 6 месеца, а не 7 и, ако не можете да ги преброите, си използвайте пръстите. Това каза вицепремиерът Симеон Дянков в отговор на питане на червения депутат Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

Toя продължава да облива безжалостно :lol:

http://dnes.dir.bg/2010/02/05/news5824432.html

Това е човеко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 11:55 pm 
Аватар

ВЕрно ли му се кефите на тоя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:22 am 
Аватар

Ivan63 написа:
ВЕрно ли му се кефите на тоя

И аз питам? Да му серем в банкерската, пицарска Оста...! А ако се опита да ограничи залаганията по интернет, съм му приготвил диария!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:26 am 

каре, не му се радвай, че хер флик скоро ще започне да плямпа същите глупости за едни други двама икономисти. въпрос на време

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:39 am 
Аватар

За мен е чудесно, че изговаря гласно доста истини, които са "табу" в официалния говор в посткомунистическа България. С което и разлайва пишман коментаторите из тоалетно-хартиените вестничета.

политологНула пак е ИТК, но не разбирам за кво трябва да гадая кой какво щял да каже. Като го каже, тогава аз пък ще кажа моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:42 am 
Аватар

Morning Glory написа:
За мен е чудесно, че изговаря гласно доста истини, които са "табу" в официалния говор в посткомунистическа България. С което и разлайва пишман коментаторите из тоалетно-хартиените вестничета.

Тва нещо не го разбрах. Въпростните вестничета са тотално подложени на бойковистите и новата власт :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 12:43 am 

говори истини щото ти изнася кого плюе
след два месеца ще пееш друга песен хващам се на бас за каквото искаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:05 am 
Аватар

Каре,аз отдавна съдя хората по свършените неща,а не по изговорените,с което точно теб най-малко искам да засегна,даже и с това което съм написал,но в този човек,който вече няколко пъти си сменя вижданията и то за няколко месеца,човек,който колкото и да искам да видя нещо съзидателно,а не да виждам единствено и само разрушения,човек,който собственото его е прекалено голямо,човек,който явно сам се е самоопределил че е между двайсете топ икономисти в света,но май другите в света не знаят,ако беше някакъв филм,щеше да ме накара да умирам от ташак,но това не е филм,как ли се чувстват множество фирми на простосмъртни хора,които са си изпълнили поръчките и не могат да си вземат кинтите,не могат да си обслужват кредитите,взети за да изпълнят тези поръчки ито заради упражненията на едно вулгарно-цинично копеле,което наистина на финала ще се окаже полезно единствено на ....комунистите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 06, 2010 1:06 am 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:

Тва нещо не го разбрах. Въпростните вестничета са тотално подложени на бойковистите и новата власт :) :wink:

А неподложените подлага на данъчни проверки и демонстративно им отказва интервюта, лайното зализано, мазно :evil: Случайно бех накаран да му ида на лекцията, когато беше във ВИИ Карл Маркс и единственото добро при него беше мегаяката му асистентка :smt007 Някой му я е натресъл, защото знаем, че няма потребоност от нея освен да му асистира в работата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]