forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 31, 2025 12:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 10:34 am 
Аватар

Ireland написа:
Цитат:
Емил Костадинов: Ще дам лични пари, за да спасим лит(*кс-етрополе

И аз..... Да пратят Дучето, да му ги дам......

Да нахлуя аз анално,
в мазния чорбарски гъз,
няма нищо по-похвално,
да му затнеш среден пръст.

Ще се напнем да сбереме
всичките пари от раз,
щом ни дават да ебеме,
Дучевия рунтав гъз.

ССЖ форевър :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 10:35 am 

DUPNICA SOUTH-WEST написа:

И аз..... Да пратят Дучето, да му ги дам......

Да нахлуя аз анално,
в мазния чорбарски гъз,
няма нищо по-похвално,
да му затнеш среден пръст.

Ще се напнем да сбереме
всичките пари от раз,
щом ни дават да ебеме,
Дучевия рунтав гъз.

ССЖ форевър :mrgreen:

няма ли да те е гнус :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 10:42 am 
Аватар

Ако бяхме нормална държава, нямаше да има отбор като дружина свинска.Неможе да мамиш държавата, а тя да те гали с проверки.Томов е за панделата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 10:48 am 
Аватар

dygarq georgi atanasov vleze v istoriqta v predavanaeto na svetla petrova ili kakto se kazva onaz chorbarka
Tova e qven konspirativen,zadkylisen,provokativen milicionerski zagovor
xaaxaxax trqbva da my se spre lepiloto na goshko
sory za latinicata ama sega sam v zala..... :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 11:13 am 
Аватар

от коментар под статия в Дон Балон

Цитат:
Голяма наглост – другият голям виновник (Костадинов), който заедно с Томов съсипа клуба сега да се прави на спасител. Трябва човек да е голям ахмак, за да не разбере, че Костадинов е в кюпа с Лупи. Впрочем Лъжливият Вълк, след като взе власта се постара да се обгради с безкрайно слаб екип, за да може да го управлява, както си иска. Двама от екипа Гарибов и Стефанов са негови студенти, на които той отреди задълженията да разписват финансовите документи и при евентуална издънка да влязат в затвора. Нужен, съобразно отработените от него критерии за социалистическо централизирано управление, му бе още човек с голямо футболно минало в лит(*кс-етрополе, който правейки връзката с феновете, да го защитава евентуално от тяхната неприязан. При това, за всеки логично мислещ на мястото на Лупи, най-добре е този човек да бъде не добре образован, доста ограничен и дори простоват, и най-важното към това - силно да се влияе от шума на парите. На този критерий от златното поколение на лит(*кс-етрополе, както и да бъде погледнато, отговаря най-точно Емил Костадинов. Човек, който не може да каже две думи на кръст, не може да напише и заглавието на едно писмо и само мъца пред журналистите като ятак на разпит. За да подсили в началото на своето управление връзката с феновете Лупи създаде скопен орган, наречен селекционен комитет, в който включи още няколко лица, отговарящи на горните критерии – Димитър Пенев, Милен Горанов и още няколко от този род. Впоследствие обаче този орган се самозакри, като от него на показ остана само Пената, който Лупи разнася като гербова марка по разни приеми и мотае както си иска, а за награда му плаща заплата, хонорар и издадена книга.Ето по този начин Сашката Томов направи така, че той бе и е всьо и вся в лит(*кс-етрополе. Нещо повече бе дал страшно много власт на Костадинов да извършва трансфери в клуба чрез един друг хитрец Боби Божинов и сръбкинята Катерина, но така че комисионните в крайна сметка да се изплащат от Лупи, а той винаги включва в тях себе си и Костадинов. Ето тази схема на източване е необходимо ние феновете и Вие журналистите да разследваме. Да видим къде е договорът на Ней (трансфер извършен лично от Томов) реализиран за 600 000 евро, а официално от боса декларирани платени 900 000 евро. Кабуз (имащ договор с Боби Божинов) официално обявени 900 000 евро в “Мурсия”, а в лит(*кс-етрополе влезли 500 000 евро. И естествено “Беемвето” си Коща смени с екстра джип “Мерцедес”. По личното настояване на Костадинов и с посредничеството на сръбкинята Катерина бе продаден Чиликов в Китай официално само за 290 000 евро!? Изгонен бе Трика и подготвен за гонене Йордан Тодоров, защото бе сменил предишния си мениджър Божинов с друг агент. Подготвен бе за гонене Ивайло Петров (който е на Емил Данчев) и Пиргов, за да се освободи място за Беконо, който пък бе принуден да се откаже от Георги Градев и да се обвърже с Божинов. От 10 юноши в клуба 8 са били принудени да подпишат договори с Божинов, като им се плащат заплати от по 2 500 лв., а някои от тях шефовете в Борисовата градина не знаят в кой отбор играят. Не може да не прави впечатление на всеки трезвомислещ фен, че от зимата досега в лит(*кс-етрополе не е привлечен нито един футболист, независимо от желанията на треньора Младенов. Нещо повече идват на проби световно неизвестни футболисти, като онзи от трета (или може би четвърта) френска девизия, другият от Малайзия, третият изгонен от Херо и още знайни и незнайни герои, но всичките водени от Божинов. Докато например братът на Гай (момче с много талант) бе прогонен, въпреки желанието на треньора да остане. И всичко това се знае от Томов, но се толерира от него. И за награда той бе включил Костадинов за водач в своята листа за общински съветници на изборите през миналата година. И най-ограниченият човек може сам да си отговори защо. Каква работа вършеше спортно-техническият директор Костадинов в лит(*кс-етрополе, освен да преследва личните си финансови интереси? За клуба никаква естествено, дори напротив през цялото свое управление явно пречеше. Ето само пет от най-фрапантните примери: 1. Най-реално е когато си член на Изпълкома на БФС да осъществяващ успешната връзка на своя клуб с футболната централа, да създаваш лоби и ползваш протекции. Какво се оказа в крайна сметка, точно обратното. Той бе единственият от БФС и от кликата, с която играе по цели нощи комар (в т.ч. Наско Сираков, Вальо Михов и др. герои), че не знае какво се готви на лит(*кс-етрополе. 2. Той се оказа единственият май, който не разбра, че Машадо не е картотекиран за УЕФА и рискуваше лит(*кс-етрополе да изгърми след като го включи в групата за мача с Тулуза във Франция.3. Съдейства така че Ней да играе с “Левски” без да е редовен за този мач, както сам се изрази Батков.4. Чрез всякакви интриги се стремеше да докара на треньорския пост Сашо Станков, за да може тогава трансферите извършени от Божинов да придобият формата на печатница за пари. Добре за Младенов бе все пак, че отборът му не загуби нито един мач и това спаси главата му поне засега. 5. Съдейства на Армията да не пристигнат на работа професионалисти като Илия Илиев и Иво Котев, с които едва ли щеше да се стигне до някои от днешните бакии. Друг е въпросът, че и Томов въпреки лъжите си във вестниците, че ги иска едва ли щеше да позволи в клуба да работят умни хора, които ще виждат какво става. И сега в ролята на президент (и спасител) спортно-техническият директор се опитва да надмине по лъжи своя учител. Клубът щял да изплати задълженията си! Интересно как ще стане това като президентът на практика си е същият, т.е. Томов си управлява отзад. Но дори и да бъдат изплатени някои задължения от 1 200 000 лв. към НАП и държавата, и дори БФС да се смили и остави лит(*кс-етрополе в “А” група, на практика отборът ще остане без футболисти и треньори, ако не броим талантливите юноши на Боби Божинов и талантливия пълководец Александър Станков. Защо ли? Защото още през този месец играчи и треньори най-вероятно ще започнат да разтрогват договори. От 5 юни, според достоверна информация от клуба, едните влизат във втория месец за който трябва да взимат заплати, а другите – в четвъртия, а това май са горе долу толкова пари колкото са задълженията към НАП. Жалко за тях, жалко и за лит(*кс-етрополе с този нов – стар президент. Затова уважаеми привърженици и членове на инициативния комитет, ако желаем да спасим лит(*кс-етрополе, първо трябма да направим всичко възможно да сменим това управление, като го принудим включително и с личните си сметки да покрие колкото е възможно от разходите на клуба. Защото в този свят не може само да крадеш, трябва понягога и да дадеш.Успех приятели, успех на лит(*кс-етрополе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 11:58 am 
Аватар

Тея пък се изкараха 4 милиона :smt005 :smt005 :smt005 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt044 :smt044 :smt044 :smt040 :smt040 :smt040 :smt046 :smt046 :smt046

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:01 pm 
Аватар

Абе къде е цецка???? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:02 pm 

anta написа:

почива в мир

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:04 pm 
Аватар

Цитат:
Въпреки това, напук на кризата, лит(*кс-етрополе е на път да осъществи първия си летен трансфер. "Червените" трябва до края на седмицата да си осигурят услугите на 22-годишният Михаел Линдъл от Австрия. Офанзивният халф стана играч на сезона в местната Втора лига като отбеляза 18 гола в 33 мача и класира тимът си Капфенберг в елита.

Тоя Линдъл има ли си на идея в каква се замесва и къде идва :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:04 pm 
Аватар

steisi1914 написа:
anta написа:

почива в мир
Ама още мирише....вони :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:05 pm 

sharkattack написа:
steisi1914 написа:
anta написа:

почива в мир
Ама още мирише....вони :mrgreen:

еми мършата вони :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:09 pm 
Аватар

Горките хора в Суходол.Не стига вонята на боклуци, ами сега и на цеца :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:10 pm 
Аватар

Guns N' Roses написа:
dygarq georgi atanasov vleze v istoriqta v predavanaeto na svetla petrova ili kakto se kazva onaz chorbarka
Tova e qven konspirativen,zadkylisen,provokativen milicionerski zagovor
xaaxaxax trqbva da my se spre lepiloto na goshko
sory za latinicata ama sega sam v zala..... :8)

Точно щях да те питам дали си латиница хуул :o :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:12 pm 
Аватар

Абе, дека е лицензО ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:14 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock:
Цитат:
Не преписвайте вина на Томов, моите момчета! Точно това иска най-много противникът. Със сърцето си усещам, че Томов е добронамерен и е работил с мерак и безкористно за лит(*кс-етрополе. Истинското зло идва от Подуене и от БФС, където управлението винаги е било синьо. Аз не съм от вчера в този живот - повече от 50 години съм свидетел на мръсотиите, сътворени от синьото политбюро; помня още, когато Недялко Донски кръв пикаеше, за да натика лит(*кс-етрополе в ъгъла.Вие сте малки, на лопушки пикаете и престава нямате на какво са способни изчадията, хищно грабнали за свое знаме една национална светиня и какви интриги творят с неговото име. Аз бях привърженик на СДС, но когато разбрах колко сини хиени минаха под неговото знаме, ритнах им бакърчето. Я вижте кои бяха там - Бъки, Софиянски, Б. Бонев, Г.Марков(агент Николай),Венцислав Димитров(и той доносник на ДС) и колко още други. Затова и СДС загина. Където е стъпил левскар, нищо добро не се е случило - само погроми. И ви казвам: Докато синята чума е оплела БФС, рахитичното състояние на българския футбол ще бъде неизличимо! Това ви казвам аз - човек, който 63 години е на този свят, и който знае, че нищо ненаказано не остава! Затова съм спокоен, че рано или късно сините катили ще получат "награда". (Защо ли имам усещането, че това скоро ще се случи?!)

Бай Иване, така като по-възрастен, кажи ми - и аз ли като остарея ще превъртя толкова? То не е ли по-добре да си тегля куршума?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:18 pm 

аххааххаахахахахахахахахах,
Вече двама чорбари които познавам са си пуснали отпуска в петък, да ходят на митинг и блокада. Ще буйстват. Внимавайте, ще бъдем наказани :smt006

В петък всички мощно Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:23 pm 
Аватар

http://www.vbox7.com/play:b5bee553

Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
:shock: :shock: :shock:
Цитат:
Не преписвайте вина на Томов, моите момчета! Точно това иска най-много противникът. Със сърцето си усещам, че Томов е добронамерен и е работил с мерак и безкористно за лит(*кс-етрополе. Истинското зло идва от Подуене и от БФС, където управлението винаги е било синьо. Аз не съм от вчера в този живот - повече от 50 години съм свидетел на мръсотиите, сътворени от синьото политбюро; помня още, когато Недялко Донски кръв пикаеше, за да натика лит(*кс-етрополе в ъгъла.Вие сте малки, на лопушки пикаете и престава нямате на какво са способни изчадията, хищно грабнали за свое знаме една национална светиня и какви интриги творят с неговото име. Аз бях привърженик на СДС, но когато разбрах колко сини хиени минаха под неговото знаме, ритнах им бакърчето. Я вижте кои бяха там - Бъки, Софиянски, Б. Бонев, Г.Марков(агент Николай),Венцислав Димитров(и той доносник на ДС) и колко още други. Затова и СДС загина. Където е стъпил левскар, нищо добро не се е случило - само погроми. И ви казвам: Докато синята чума е оплела БФС, рахитичното състояние на българския футбол ще бъде неизличимо! Това ви казвам аз - човек, който 63 години е на този свят, и който знае, че нищо ненаказано не остава! Затова съм спокоен, че рано или късно сините катили ще получат "награда". (Защо ли имам усещането, че това скоро ще се случи?!)

Бай Иване, така като по-възрастен, кажи ми - и аз ли като остарея ще превъртя толкова? То не е ли по-добре да си тегля куршума?
Чакай да стана на 63 :lol: Иначе тоя дето го е писал в стил политически офицер е стигнал до правилния извод,нищо не наказано не остава.Това касае и лично него,свидетеля писач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:26 pm 

tprodanov написа:

Бай Иване, що те броят за стар, бе, душа?!? никво уважение на младите към по-големите!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:30 pm 
Аватар

що за стар бе, по-възрастен само казах :lol: :lol: :lol:
то понеже аз съм от младите....

и по темата - абе, къде е цеца? :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:35 pm 
Аватар

steisi1914 написа:
tprodanov написа:

Бай Иване, що те броят за стар, бе, душа?!? никво уважение на младите към по-големите!!!
А ти защо питаш :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:37 pm 

Ivan63 написа:
steisi1914 написа:
tprodanov написа:

А ти защо питаш :mrgreen:

ми щото в никакъв случай не можеш да бъдеш причислен към старите!
всъщнст ти по-голям ли си от Ушко?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:38 pm 
Аватар

Всъщност да :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:42 pm 

Ivan63 написа:
Всъщност да :lol:

ма не с много, нали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:44 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:45 pm 
Аватар

най-накрая

http://sportal.bg/news.php?id=111791

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:45 pm 
Аватар

Стига с тия години бе :lol: ,зависи какво разбираш под не с много.Дай да не я цапаме темата,тя е за поднасяне на съболезнования

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:48 pm 

anta написа:
Изображение

Абе това кога съм го подписал бе, да не съм бил пиян :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:48 pm 

С декларация до Sportal.bg феновете на Левски се обединиха в обща позиция относно отнемането лиценза на лит(*кс-етрополе. Ето пълния текст на писмото без редакторска намеса:

С настоящата декларация НФК, Клубовете на привържениците на Левски "София-Запад", "Южнa дивизия", Ултра Варна и "синята" организация в Асеновград изразяват своята официална позиция по зачестилите в последно време публични обиди и нападки към ПФК „Левски - София" от страна на разочарованите привърженици на останалия без професионален лиценз ПФК „лит(*кс-етрополе" АД.

Хилядите привърженици на Левски, стоящи зад тази декларация, смятат че, евентуалната държавна намеса в лит(*кс-етрополе под каквато и да е форма - материална или административна, е крайно не състоятелна. Призивите в тази посока са плод само и единствено на комунистически манталитет с 60-годишна история. И тъй като властта в България не е загубила тоталитарния си нрав и вероятно ще окаже помощ на закъсалото си творение (подобни сигнали даде лично премиерът Станишев) в името на справедливостта ние ще очакваме „държавно рамо" не само за един клуб, а за всички останали.Гореподписаните фенове на Левски декларираме своето справедливо възмущение от опитите на неколцина озверели представители на подръжниците на лит(*кс-етрополе да пренасочат отговорността за отнемането на професионалния лиценз на отбора им върху Левски.

Подобни опити са обречени на провал поради явната си несъстоятелност и крещящата липса на справедливи аргументи в тяхна подкрепа.

Призоваваме всички, които целят прехвърлянето на проблема „от болната глава на здравата" да осъзнаят, че по този начин не могат да засегнат в никаква степен харизмата и блясъка на най - обичания български клуб.
Дълбоко се заблуждават тези от вас, които смятат, че изопачавайки истинските причини, довели до поредната капитулация на армейския клуб, ще накарат непредубедения футболен привърженик в България да намрази Левски.

Сега, когато с късна дата се потвърждават нашите твърдения че в 21 век, като част от ЕС българските отбори ще бъдат принудени да последват примера Левски да променят мисленето и манталитета си в съответствие със съвременните норми и стандарти, не можем да не повторим още веднъж своя апел, който звучи така: Оправете първо с десетилетия трупаните „бакии" в собствения си клуб и тогава се вглеждайте за недостатъци и проблеми в единствения синоним на нормалност и адекватност в родината ни - Левски.

Не забравяйте, че вашият клуб започва 60 годишната си история (определяна от самите вас като непрекъснат низ от блясък и славни успехи) с изпадане в долната дивизия и обединяване с друг клуб, на чието място и с чийто лиценз продължавате участието си в първенството на България.

Не се обръщайте непрекъснато назад към тази история, за да търсите аргументи за своето „величие" и „непобедимост", защото в нея редом с постигнатите успехи рискувате да намерите и опръскани с кръв парчета от погазената от вашия войнишки ботуш българска футболна правда.

Сега имате уникалния шанс да докажете на българите, че желаете да живеете не в мъглявата среда на 20-ти, а в новия 21-ви век - ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 09, 2008 12:50 pm 

Ivan63 написа:
Стига с тия години бе :lol: ,зависи какво разбираш под не с много.Дай да не я цапаме темата,тя е за поднасяне на съболезнования

е ти съчувстваш ли им на прасетата, че ще поднасяш съболезнования?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]