forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 9:12 pm 

Брато, не те познавам лично и предполагам, че не си вложил лоши чувства в този си коментар, но точно приказки като тези ме отвращават от всичко свързано с Костов, ДСБ, РБ и всичките им производни.

Със сигурност не си поглеждал биографията на въпросния съсел така, че позволи ми до привлека вниманието ти към няколко интересни детайла:

- баща му е осъден и убит от така наречения народен съд
- човека е работил за ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната.

"Дясността" му ли поставяш под съмнение или антикомунизма му?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 9:17 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако Алекс наистина е решил да прави нова дясна формация, аз лично ще го помоля да се срещне с ръководството на РБ преди да предприеме каквото и да бил конкретно по въпроса. По-голяма печалба за нас би било всички истински десни да са заедно. Още от сега обаче ти казвам, че афилиацията (а не етническия или версkи произход) на Дал с Ердоган ще бъде източник на напрежение.

Хайде сега един въпрос към теб - "турците" в България имат ли право да са десни? И ако да - трябва да бъдат в отделна, "етническа дясна" партия, или всички десни в България да бъдат в една обща партия/коалиция? Стига с тези опорни точки за Ердоган - въпросът е тази партия дясна ли е или не и отговаря ли на политиката на РБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 10:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Това, че са гласували за СДС 97ма не ги прави десни. Страна с хора с десни убеждения има съвсем различен тип икономика. Основна идеология на дясното е частния бизнес, а напоследък - дребния такъв. В България има 10% самоосигуряващи се, като този процент намалява всяка година. Какви десни?

Ако в България всеки човек с десни убеждения имаше възможност да реализира бизнес идеите си или да работи да добра частна компания, много от проблемите, които имаме в момента нямаше да ги имаме.

Бизнес климата в България е вреден (казано меко и дипломатично) така, че процента на самоосигуряващи се в страната не може да бъде сериозен индикатор за хората с десни убеждения.

На мен по-скоро ми се струват като оправдание за зле свършена работа приказкаи от рода на "ами няма десни в БГ" как да прогресират десните партии.

Нека видим какво ще измисли Алекс Алексиев. Ще ви държа в течение. Както вече обещах, аз лично ще го посъветвам да се срещне с РБ преди да прави каквото и да било. Дали ще се вслуша в съвета ми е тема на друг разгвор.

Но през 2000 година имаме 36% самоосигуряващи се. Значи вариантите са два - или тези хора са избягали, или средата се е влошила след това. Или общия вариант, разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 10:37 pm 
Аватар

В тези проценти не влизат ли и безработните, които сами си плащат осигуровките?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 10:41 pm 
Аватар

Не. Те плащат единствено здравни вноски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:16 pm 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:
Ако Алекс наистина е решил да прави нова дясна формация, аз лично ще го помоля да се срещне с ръководството на РБ преди да предприеме каквото и да бил конкретно по въпроса. По-голяма печалба за нас би било всички истински десни да са заедно. Още от сега обаче ти казвам, че афилиацията (а не етническия или версkи произход) на Дал с Ердоган ще бъде източник на напрежение.

Хайде сега един въпрос към теб - "турците" в България имат ли право да са десни? И ако да - трябва да бъдат в отделна, "етническа дясна" партия, или всички десни в България да бъдат в една обща партия/коалиция? Стига с тези опорни точки за Ердоган - въпросът е тази партия дясна ли е или не и отговаря ли на политиката на РБ.

Първо си помислих, че си правиш пишка с мен като ми задаваш подобен въпрос.

Попрочетох го още 1-2 пъти и разбрах, че всъщност ти си сериозен :) .

Около 50-ина пъти написах вече (нека това да не те спира обаче, изчакай 1-2 дена и пак ме питай), че имам проблем с асоциацията между Касим Дал, Короман (т.е. тяхната партия) и Ердоган. Ако на тяхно място сложиш още 1543434304938048308 души, независимо от техния етнос или религия и те имат същите връзки с Ердоган, реакцията ми ще бъде идентична.

Ако сред българските турци има десни, нека се включат в която партия си пожелаят, стига тя да отговаря на изискванията им. Нямам нищо против и да я оглавят, стига да притежават нужните качества и уважението на съпартийците си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:29 pm 

tprodanov написа:
SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Това, че са гласували за СДС 97ма не ги прави десни. Страна с хора с десни убеждения има съвсем различен тип икономика. Основна идеология на дясното е частния бизнес, а напоследък - дребния такъв. В България има 10% самоосигуряващи се, като този процент намалява всяка година. Какви десни?

Ако в България всеки човек с десни убеждения имаше възможност да реализира бизнес идеите си или да работи да добра частна компания, много от проблемите, които имаме в момента нямаше да ги имаме.

Бизнес климата в България е вреден (казано меко и дипломатично) така, че процента на самоосигуряващи се в страната не може да бъде сериозен индикатор за хората с десни убеждения.

На мен по-скоро ми се струват като оправдание за зле свършена работа приказкаи от рода на "ами няма десни в БГ" как да прогресират десните партии.

Нека видим какво ще измисли Алекс Алексиев. Ще ви държа в течение. Както вече обещах, аз лично ще го посъветвам да се срещне с РБ преди да прави каквото и да било. Дали ще се вслуша в съвета ми е тема на друг разгвор.

Но през 2000 година имаме 36% самоосигуряващи се. Значи вариантите са два - или тези хора са избягали, или средата се е влошила след това. Или общия вариант, разбира се.

За да мога да отговоря трябва да видя малко повече данни.

Тази цифра е функция на икономическата среда и икономическия цикъл за въпросната година и по никакъв начин не означава, че въпросните хора са измрели или емигрирали.

Не забравяй, че не е задължително да си представител на дребната буржоазия (извинявам се неевроатлантическия термин) за да бъдеш десен. Има много интелектуалци, експерти работещи за други хора, които също се придържат към дясната доктрина без да имат свой собствен бизнес.

Да си десен не е само икономическа позиция, както често ни се внушава, а е и обществена такава. Повечето десни са хора, които обичат идивидуалната свобода и могат да демонстрират "дясността" без да им се налага да са предприемачи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:33 pm 
Аватар

За повечето не съм съгласен, но като цяло си прав. Няма обаче как да избягаме от основната идея, че десните хора искат бизнес, а към момента - малък и среден бизнес. И както викаше Цветанов, мога да направя напълно обосновано предположение, че ако в една държава има доста десни, то в нея ще има и немалко малък и среден бизнес. А него го няма.

Мога да си докажа твърдението и през друго сечение. На последните парламентарни избори, двете водещи партии дори нямаха предизборни програми. Което значи, че гласувалите за тях не са нито десни, нито леви, защото не са застанали зад никаква политическа платформа, а зад личности и нещо като чорбарска харизма. Зад някакви химери. Това не е поведение нито на ляв, нито на десен избирател (в случая ни интересуват само десните), а на политически неграмотен неандерталец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:39 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Брато, не те познавам лично и предполагам, че не си вложил лоши чувства в този си коментар, но точно приказки като тези ме отвращават от всичко свързано с Костов, ДСБ, РБ и всичките им производни.

Със сигурност не си поглеждал биографията на въпросния съсел така, че позволи ми до привлека вниманието ти към няколко интересни детайла:

- човека е работил за ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната.

"Брато", ще карам накратко и право по темата:
1. Един друг съсел от Мадрид също беше доста пострадал от комунистите, но това не му попречи да се коалира и краде с тях;
2. Въпросният "специалист" работил за "ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната" се издъни като пълен идиот за регистрацията си като независим кандидат;
3. Веднага след това се започна кампанията му с/у РБ, сякаш те бяха виновни за неговата издънка. Всъщност намирам странна прилика м/у неговото поведение и това на няколко други маргинални политически субектчета, появявали се през годините с претенцията да бъдат десни, и с една единствена задача да плюят по Костов/ ДСБ / РБ. Човек ще вземе да си помисли, че един и същи кукловод им дърпа конците;
4. Докато "Дясността" и "антикомунизма" на "работилия за ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната" се изразяват в хулене по политическа формация която по презумпция трябва да припознава като свой съюзник, хора от тази формация от няколко месеца обикалят из България и Европа, за да се срещат с хората, говорят за техните проблеми, убеждават;
5. След като за теб и твоят кумир Костов/ДСБ/РБ са "лошите", предполагам че бкп, дпс, ббц и юруш са добрите;

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:42 pm 

Цветанов не би трябвало да го цитираш по чисто хигиенни причини. Нали тези десни не са се родили с бизнеси (има и изключения), а са започнали като всички предприемачи, без бизнес, но с добра идея. Е какво, докато не отворят бизнес са леви или никакви, но веднага щом регистрират фирмата и вече са като Адам Смит.

Аз мога да ти направя една друга интерпретация на това което описваш. Има само определен брой пъти когато някой може да ти обеща нещо и да не го направи преди ти да му теглиш една псувня. За това в днешно време хората в БГ не вярват нито на идеи, нито на обещания защото колкото и да са добри, те няма да бъдат спазени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:47 pm 
Аватар

Не, не, не, за обещанието си прав, но тук никой не обеща нищо. На тези парламентарни избори нямаше обещания, нямаше нищо. И хората продължиха да се държат все едно е имало. Нямаше програми, нямаше предизборен дебат???
Съжалявам, но ако РБ се яви на избори без съответните политически послания, ясно свързани със самия избор, и ако отклони дебат, то аз няма да гласувам за тях. И считам именно това за част от
Цитат:
Да си десен не е само икономическа позиция, както често ни се внушава, а е и обществена такава.
.

А междувременно, мога да ти дам и още едно, трето сечение - десните хора по подразбиране ценят парите и могат да боравят с тях. В страната първо минахме през пирамиди, после през имотен балон и през акционерски такъв през брокерите. Като последните два бяха съвсем скоро. Тук притежаваните от хората стоки предполагат много по-висок стандарт на живот, отколкото въпросните имат. Това е пълна финансова неграмотност, която е изключена за дясно мислещ човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:50 pm 

New Order написа:
SZ_FEN написа:

1. Един друг съсел от Мадрид също беше доста пострадал от комунистите, но това не му попречи да се коалира и краде с тях;
2. Въпросният "специалист" работил за "ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната" се издъни като пълен идиот за регистрацията си като независим кандидат;
3. Веднага след това се започна кампанията му с/у РБ, сякаш те бяха виновни за неговата издънка. Всъщност намирам странна прилика м/у неговото поведение и това на няколко други маргинални политически субектчета, появявали се през годините с претенцията да бъдат десни, и с една единствена задача да плюят по Костов/ ДСБ / РБ. Човек ще вземе да си помисли, че един и същи кукловод им дърпа конците;
4. Докато "Дясността" и "антикомунизма" на "работилия за ЦРУ, Министерcтвото на външните работи на САЩ и още няколко контрактора на щатското Министерство на Отбраната" се изразяват в хулене по политическа формация която по презумпция трябва да припознава като свой съюзник, хора от тази формация от няколко месеца обикалят из България и Европа, за да се срещат с хората, говорят за техните проблеми, убеждават;
5. След като за теб и твоят кумир Костов/ДСБ/РБ са "лошите", предполагам че бкп, дпс, ббц и юруш са добрите;

1. Служителите на ЦРУ и военните контрактори особено са следени и проучвани до девето коляно точно на тема афилиация с комунистическа партия. Точно поради това случаи като този на Сноудън са изолирани, а не честа практика.

Ако знаеш за ситуация в която Алексиев се е коалирал с комунистите да краде, моля да я напишеш конкретно.

2. Алексиев се издъни на регистрацията си. Това по-малко десен ли го прави или повече комунист???

3. Значи викаш хората нямат право да са недоволни от РБ и публично да изявяват недоволството си.
Кое е кампания. Това, че Касим Дал публично и пред БГ медии е заявил, че търси подкрепа от Ердоган и че е близък с него?

С твоите "десни" уши си пропуснал коментарите му относно правителството и ГЕРБ.

Точки 4 и 5 не си струва да бъдат адресирани.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Май 07, 2014 12:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
2. Алексиев се издъни на регистрацията си. Това по-малко десен ли го прави или повече комунист???

Зависи дали гафът е умишлен или не. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:08 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
New Order написа:
SZ_FEN написа:

Пишеш глупост връз глупост.

1. Служителите на ЦРУ и военните контрактори особено са следени и проучвани до девето коляно точно на тема афилиация с комунистическа партия. Точно поради това случаи като този на Сноудън са изолирани, а не честа практика.

Ако знаеш за ситуация в която Алексиев се е коалирал с комунистите да краде, моля да я напишеш конкретно.

3. Значи викаш хората нямат право да са недоволни от РБ и публично да изявяват недоволството си.
Кое е кампания. Това, че Касим Дал публично и пред БГ медии е заявил, че търси подкрепа от Ердоган и че е близък с него?

С твоите "десни" уши си пропуснал коментарите му относно правителството и ГЕРБ.

Точки 4 и 5 са толкова идиотски, че въобще няма да си губя времето да ти отговарям на простотиите.

Ами ти пръв почна с глупостите и простотиите, и явно е заразно.
1. Предполагам, че ген Уесли Кларк също е бил проверяван до 9-то коляно, но го видяхме на учредяването на Дудуковата партия. Странни метаморфози стават всеки ден;
2. Не коментирам дали издънката на Алексиев при регистрацията го прави по-десен или по-ляв. Но със сигурност не го представя като много умен. Или експертен;
3. Никой не може да спре никого да недоволства, но странно къде бяха тези недоволните през последните 13 години? И ще бъдеш ли така любезен да приведеш доказателства, че по време на тази кампания "Касим Дал публично и пред БГ медии е заявил, че търси подкрепа от Ердоган и че е близък с него"? Или ще си плюеш по принцип както и досега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:08 am 

tprodanov написа:
SZ_FEN написа:

Зависи дали гафът е умишлен или не. :wink:

Ако е умишлен, той не е такъв от страна на Алексиев. Аз лично имам съмнения в екипа му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:13 am 
Аватар

Пич, тия дни ще кандидатствам по една програма, млад фермер. Като цяло има екип, който ще ми направи проекта, ама как мислиш, дали аз знам, че трябва да съм под 40г, и дали знам дали изпълнявам това условие? Това е несериозно. За мен отговорът на този въпрос е много важен, преди да си съставя мнението за Алекси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:18 am 

1. Ти нямаш начин да знаеш причината за присъствието на Уесли Кларк при Дудука. Препоръчвам ти да не се занимаваш с делата на американските разузнавателни служби.

Пак ще повторя поканата си. Имаш ли конкретни факти за съвместни действия на Алексиев и комунистите с цел кражба или нещо друго? Ако да, моля да ги изложиш.

2. След като смяташ Алексиев за тъп, просто не гласувай никога за него. При демокрацията така работят нещата.

3. Виж какво публикувах само преди 2 страници в тази тема, а съм сигурен, че ако си направиш труда (нали все пак ти ще гласуваш за РБ) можеш да намериш и още информация:

Цитат:
"Ние не крием, че имаме подкрепата на правителството на Турция", каза Дал. На 27 март лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов се е срещнал лично с премиера на Турция Реджеп Ердоган.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1964301

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:21 am 

tprodanov написа:
Пич, тия дни ще кандидатствам по една програма, млад фермер. Като цяло има екип, който ще ми направи проекта, ама как мислиш, дали аз знам, че трябва да съм под 40г, и дали знам дали изпълнявам това условие? Това е несериозно. За мен отговорът на този въпрос е много важен, преди да си съставя мнението за Алекси.

Не мисля, че двата примера са еквивалентни и за да убедиш в истиността на това твърдение, опитай да се кандидатираш като независим за евродепутат. На първите евроизбори (2007) помагах на един мой приятел от Стара Загора да се кандидатира като независим и познай колко ясни бяха законите тогава.

Кажи си съмненията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:25 am 
Аватар

Не мисля - двата примера са си съвсем сходни. И в двата случая има един куп неща, които даден екип трябва да свърши, но и в двата случая има няколко императивни разпоредби, които касаят кандидата, и по-точно съвсем ясни и недвусмислени негови качества. Няма как той да не знае принципа на уседналост, няма как да не знае и къде му се води адреса. Както и аз нямам как да не зная основните ограничения в програмата и собствената си възраст. Аналогията е пълна тук.

Съмненията ми са, че не е искал да участва изобщо. Разбира се, че може и да бъркам, но искам да чуя от него читаво обяснение, което е на нивото на цялостната му класа и образование, а не от рода - екипът е виновен, или - забравих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 12:45 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
1. Ти нямаш начин да знаеш причината за присъствието на Уесли Кларк при Дудука. Препоръчвам ти да не се занимаваш с делата на американските разузнавателни служби.

Пак ще повторя поканата си. Имаш ли конкретни факти за съвместни действия на Алексиев и комунистите с цел кражба или нещо друго? Ако да, моля да ги изложиш.

2. След като смяташ Алексиев за тъп, просто не гласувай никога за него. При демокрацията така работят нещата.

3. Виж какво публикувах само преди 2 страници в тази тема, а съм сигурен, че ако си направиш труда (нали все пак ти ще гласуваш за РБ) можеш да намериш и още информация:

Цитат:
"Ние не крием, че имаме подкрепата на правителството на Турция", каза Дал. На 27 март лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов се е срещнал лично с премиера на Турция Реджеп Ердоган.

1. Наистина няма вачин да зная причината за присъствието на Уесли Кларк, но ми се набива на очи едно участие като член на съветническия борд на Центъра за глобален диалог-Виена. Един от учредителите на този център е президента Петър Стоянов, който също се изказва ласкаво за дудука, а сред спонсорите на Центъра за глобален диалог откриваме КТБ. Случайности някакви;
2. Не съм твърдял, че Алекс Непогрешимият има "съвместни действия с комунистите с цел кражба или нещо друго". Просто споделих, че сме били свидетели и на по-странни метаморфози;
3. Знам как работят нещата при демокрацията. Но не знам защо някой, неспособен да си подготви документите за регистрация, се опитва да убеждава, че в момента няма дясна алтернатива за която си струва да се гласува? Предполагам се сещаш за кого работи такава реторика и внушения?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:09 am 

New Order написа:
SZ_FEN написа:

Цитат:

1. Наистина няма вачин да зная причината за присъствието на Уесли Кларк, но ми се набива на очи едно участие като член на съветническия борд на Центъра за глобален диалог-Виена. Един от учредителите на този център е президента Петър Стоянов, който също се изказва ласкаво за дудука, а сред спонсорите на Центъра за глобален диалог откриваме КТБ. Случайности някакви;
2. Не съм твърдял, че Алекс Непогрешимият има "съвместни действия с комунистите с цел кражба или нещо друго". Просто споделих, че сме били свидетели и на по-странни метаморфози;
3. Знам как работят нещата при демокрацията. Но не знам защо някой, неспособен да си подготви документите за регистрация, се опитва да убеждава, че в момента няма дясна алтернатива за която си струва да се гласува? Предполагам се сещаш за кого работи такава реторика и внушения?

1. Америка лобира в БГ за шистовия газ. Повече от това има ли нужда да ти казвам?

2. За трети път ти казвам, ако имаш нещо конкретно за Алекс Алексиев, кажи го.

3. За най-голямо твое съжаление, Алексиев не е единствения, който мисли по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:57 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
1. Америка лобира в БГ за шистовия газ. Повече от това има ли нужда да ти казвам?

2. За трети път ти казвам, ако имаш нещо конкретно за Алекс Алексиев, кажи го.

3. За най-голямо твое съжаление, Алексиев не е единствения, който мисли по този начин.

1. Не виждам общото м/у Алекс "Непогрешимият", Америка, шистовия газ и присъствието на ген. Уесли Кларк на учредителния конгрес на Дудуковата партия. А ти за да си съвсем точен е редно да отбележиш, че лобирането не е за шистовия газа, а за предоставяне правото за проучване и добиване на една определена Американска компания. Което малко не се връзва с патриотарско/националистическите му/ви коментари;
2. За втори път ти пиша, че единственото за което говоря е постоянно наблюдаваните странни метаморфози в политическата сцена у нас. Като заполналата при Алекс "Неумеещият да си подготви документите за регистрация", които намери виновник за собствения си провал в лицето на РБ;
3. Чудесно. Може да си организирате романтично парти под наслов "Как да по-добре да плюеме по РБ, за да изпълним високите критерии на спонсорите";

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 9:39 am 
Аватар

Аз не мисля, че старозагорецо е против РБ, а и не мисля, че го плюе. По-скоро не е убеден, че блока представлява неговото виждане. В това няма нищо лошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 9:47 am 
Аватар

Алекс и той така. Явно бсп, дпс и дудука представят неговото виждане по-добре, защото само РБ са му в остата и чат-пат герб. Да се опитваш да настройваш хората срещу единствената що-годе нормална партия хич не е пичовско и Алексиев загуби напълно моето уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 10:07 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Около 50-ина пъти написах вече (нека това да не те спира обаче, изчакай 1-2 дена и пак ме питай), че имам проблем с асоциацията между Касим Дал, Короман (т.е. тяхната партия) и Ердоган. Ако на тяхно място сложиш още 1543434304938048308 души, независимо от техния етнос или религия и те имат същите връзки с Ердоган, реакцията ми ще бъде идентична.

Ако сред българските турци има десни, нека се включат в която партия си пожелаят, стига тя да отговаря на изискванията им. Нямам нищо против и да я оглавят, стига да притежават нужните качества и уважението на съпартийците си.

Пак не отговаряш директно. "Асоцияцията" между Дал и Ердоган е опорна точка. Тя първо се основава на медийни изрезки, а не на реални документи и второ тя няма никакво отношение към въпроса - НПСД дясна партия ли е или не? Дори критиките към включването на Кунева са далеч по-смислени, защото политическите идеи на ДБГ преди създаването на РБ не бяха отчетливо десни.

Да не говорим, че всички тези "медийни бомби" дето ги пускаш са от преди протестите на Тексим.

А и да поставим нещата по друг начин - в Турция живеят няколко десетки хиляди Български граждани. Ако тези Българи подкрепят партия, която официално е против Ердоган кой ще гарантира, че няма да има преследвания срещу тях, че няма да има екскурзия този път в обратната посока, Алексиев ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:29 pm 
Аватар

Цитат:
"Много български полицаи ще гласуват за нас, защото предвиждаме да увеличим техните заплати с 25% и да увеличим числения състав на МВР", каза още Бареков. "Имаме идея да даваме офицерски звания на заслужените ни спортисти. Едни от клубовете ще минат към армията като лит(*кс-етрополе, "Ботев", а други - към МВР, например "Левски ", допълни той.

:bigok

А ние тук спорим дали РБ е достатъчно дясна сила. :ohmygod
Е, ще ни ебат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:36 pm 
Аватар

Дам, всичко си заслужаваме. Прост народ, спорим за някви дребни детайли, а ни набиват големия хой. Ама тва е, преди 100 години не сме били особено по-умни :bigok Явно си е от матряла. :strkstrk

Последна промяна Lidl на Сря Май 07, 2014 3:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:37 pm 
Аватар

Май верно Пръмова ще ни е най-големия проблем, шъ знайш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:41 pm 
Аватар

Понякога сериозно си мисля, дали все пак няма някой ден да се събудя и това да е било само кошмар. Ама нейсе... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 3:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз не мисля, че старозагорецо е против РБ, а и не мисля, че го плюе. По-скоро не е убеден, че блока представлява неговото виждане. В това няма нищо лошо.

При положение, че за предстоящите избори са регистрирани идиоти с послания като това
Цитат:
СКБ: ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО, ЗА БОГАТА, СУВЕРЕННА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ
да спорим дали РБ отговарят съвсем точно на нечий вкус ми се струва малко неудачно.

Ако старозагорецо и алекс "без регистрацията" са пропуснали да забележат, в България има малцинство от българомохамедани, значителна част от които се определят за турци. Познавайки спецификите на тази група твърдя, че там трудно можеш да пробиеш без помощ отвътре. Към настоящия момент има две организации с позиции сред тази общност - ДПС и НПСД. В такъв случай коя е по-добрата алтернатива ДПС с Доган и Местан или НПСД с Корман Исмаилов?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]