forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 11:16 pm 

Omraz написа:
Е то това е идиотщина, която наистина надали е ставала без чадър, който явно се е затворил. При хиляди осигурявани хора няма как да е незабележимо.

Макар че сега са ударили ТВ+, където сигурно работят 50 човека, а не самия Булсатком, където са няколкостотин поне. :smt115 Там може и да са по-изрядни нещата.

Примерно аз евентуално бих се навил да ме осигуряват на по-ниски пари, единствено ако ми се внасят осигуровки на максималния осигурителен доход и офертата не е за изпускане.
Досега само в една алийска фирма са ме осигурявали на пари под реалните и накрая естествено направиха опит да ме преебат.

Според това - http://www.capital.bg/shimg/oo_1877413.jpg - 1797 човека работят в Булсатком - 37-мият най-голям работодател в държавата.

Иначе и на мен в най-първата ми фирма ме осигуряваха на минимална заплата, ама тогава бях млад и зелен. Тогава когато отидох във втората ми работа и шефа ми каза че осигуряват на толкова колкото получавам му казах че не държа на това, а той ми каза че той бил държал да е така. Сега след не малко години и сменени фирми, съм свикнал и не бих приел да работя във фирма която ще ме осигурява на нещо различно от това което получавам :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 11:42 pm 
Аватар

Аз имам само 1 година(2003, реално първата ми работа след казармата) във фирма където ме осигуряваха на минимална, ма си и взимах бая минимално тогава :smt005 300 ли 350 лв ли :ohmygod След т'ва от 2004та насам съм изряден(е, верно че почти 4 години съм спомагал за Чешкия бюджет де :smt005 ) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:16 am 
Аватар

3200 човека бачкат в HP :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 12:41 am 
Аватар

Omraz написа:
Е то това е идиотщина, която наистина надали е ставала без чадър, който явно се е затворил. При хиляди осигурявани хора няма как да е незабележимо.

Макар че сега са ударили ТВ+, където сигурно работят 50 човека, а не самия Булсатком, където са няколкостотин поне. :smt115 Там може и да са по-изрядни нещата.

Примерно аз евентуално бих се навил да ме осигуряват на по-ниски пари, единствено ако ми се внасят осигуровки на максималния осигурителен доход и офертата не е за изпускане.
Досега само в една алийска фирма са ме осигурявали на пари под реалните и накрая естествено направиха опит да ме преебат.

значи бъди 100% убеден че СЕЛСКАТА фирмичка с управители староГъзорски гейове и турци (не се ебавам) е 1000% нелегална, сива икономика, укрити данъци и каквото се сетиш в огромни размери.
Всъщност Булсат да се чете ШАНО...и тва не е някаква тайна.
По едно стечение на обстоятелствата познавам добре цифра хора и от мъжки пол (монтажници) и женски (касиерки, секлецарки, офис управителки на бъркане в гъза си и прочие) и знам че нещата са смешно-комични...и тва не е някаква тайна, просто сега явно ги "обадиха" БТВ или някой друг.
Редовната шано-далавера колкото си изкараш от инсталации делиш по равно - СИВИ ПАРИ, иначе заплатата ти е точно 300 лева - ако искаш работи, взимай адреси, ако искаш почивай - воля на служителя :bigok
И така години, години наред...а тия пари дето се взимат от абонатите после при таксите...кой знае колко се плаща и какво се води по документи че му е тарифния план - примерно плаща 40 лева, на книга 13.80...
и т.н.

типичен "Български" работодател , на хора родени извън София (без да ти намеквам нищо на теб лично де) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:33 am 
Изображение
По време на цялото предаване. СМЪРТ!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 3:21 am 
Аватар

Абе тая история си е ясна :smt006

Мен друго ми прави огромно впечатление -> ПР-а на Боко или как има толко слушалки ,че във всеки сайт за новини има поставени коментари + това че яко се трият и манипулират тези секции :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:31 am 
Аватар

Mr. Smith написа:

Ти т'ва сега ли го разбра? :smt005 Като т'ва е само HP GDC, не включва обикновеното HP Bulgaria дето продават принтери лаптопи и тн. Демек, според Боко сме 5000 де :smt005
Аз за т'ва се спуквам от смех, като кажа на някой къде работя и веднага ме пита дали познавам "един Гошо дето също работел там и също се занимава с компютри" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:28 am 

Саше, познаваш ли Ники, един пълничък, бачка в HP? :strkstrk :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:24 pm 
Аватар

Веднага се сещам за трима, дето отговарят на т'ва описание :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:44 pm 

UL написа:
типичен "Български" работодател , на хора родени извън София (без да ти намеквам нищо на теб лично де) :)

А всички работодатели със собственици кореняк софианци - чисти като момина сълза. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 1:45 pm 
Аватар

Не всички провинциалисти са селяци, но всички селяци са провинциалисти :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 2:27 pm 
Аватар

Селянията не е географско понятие! Разбрах го в казармата, където от 50 човека рота (45 от прованса) и най-простият селяндур живееше на моята улица в София.

... Пфф как се сетих... Тоя си лягаше с кубинките и шубата... Никой не го беше виждал да се къпе, а като му направиха татуировка му се получи некво възпаление и влезна у болница...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 3:41 pm 
Аватар

Трябва да се направи дена тема "казармени истории", вярвам доста от пишещите тука има какво да разкажат за родната казарма. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:29 pm 

thegboy написа:
Трябва да се направи дена тема "казармени истории", вярвам доста от пишещите тука има какво да разкажат за родната казарма. :bigok

А младото поколение да се присмиваме на чичките дето сте си загубили 1-2-3 години в безмислено побиване на крак, па чак и се хвалите :smt005

Последна промяна joro123 на Чет Яну 10, 2013 5:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:29 pm 
Аватар

Да, но сме придобили спомени и усещане за простотия, които нямате :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 5:32 pm 
Аватар

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... addcomment

"Булсатком" - под груб натиск
Най-големият доставчик на сателитна телевизия напредва към мобилния си оператор под все по-силни атаки, включително полицейска

Паулина Михайлова

Да се създаде четвърти мобилен оператор в България, и то с ново поколение мрежа, не е лесно начинание. И то не само заради наситения на 150% пазар. Собствениците на "Булсатком", които се опитват да направят именно това, със сигурност вече са наясно с всички трудности. Дни след като в сектора на телекомуникациите се разбра, че сателитният доставчик на телевизия след месеци чакане е получил кредит от 41.7 млн. евро за изграждане на мрежата си за мобилни услуги, започнаха проблеми със същинския му бизнес. Който пък е заложен срещу кредита.

Първо, най-гледаната телевизия bTV (в която акционер е Красимир Гергов) поиска тройно увеличение на таксите за доставка на каналите си и след като "Булсатком" не се съгласи, просто спря сигнала към него. После същото предприе свързваната с банкера Цветан Василев TV7. Тя предупреди, че ако до края на седмицата не се споразумее с "Булсатком", също ще спре програмата си към абонатите му. Нов фронт на атаката беше отворен в сряда, когато в офисите на свързваната със сателитния оператор телевизия нахлуха служители на "Икономическа полиция", които по информация от вътрешни източници са иззели документи.

Така картинката става кристално ясна: "Булсатком" се опитва да влезе на GSM пазара, на който скорост набира наскоро купената от Цветан Василев заедно с руската VTB БТК. Самата "Виваком" пък прави опити да завземе позиции при телевизионните доставки. При така стеклите се обстоятелства очевидно "Булсатком" рискува и сегашния си бизнес извън задвижения GSM проект. А играта загрубя.

СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ЗА GSM 4

Въпросът ще продължи ли "Булсатком" с опитите си да влезе като по-сериозен играч и на телекомуникационния пазар вече има своя отговор - явно да. Компанията е получила от Уникредит Булбанк 41.7 млн. евро заем, срещу който е учреден особен залог върху предприятието като цяло. За момента от сателитния оператор не дават информация за какво ще се използват парите. Според източници от сектора обаче очевидно те са за изграждане на мрежата за мобилен пренос на глас и данни, за която "Булсатком" има лиценз от края на по-миналата година. Тоест проблемите на телевизионния и интернет доставчик в основния му бизнес явно не са го отказали от намеренията му за навлизане и на чужда територия.

Доверие за пет години

"Булсатком" получава 41.7 млн. евро от Уникредит Булбанк, от които 39.5 млн. евро са инвестиционен кредит, а 2.2 млн. евро - многоцелева кредитна линия, включваща револвиращ кредит и кредит под условие за издаване на банкови гаранции и акредитиви, се вижда от документи в Търговския регистър. Договорът е от 3 декември. Лихвата по инвестиционния кредит за първите три месеца е Euribor плюс надбавка от 6.15%, а след това общо 8%. Срокът за връщане на парите е пет години - до 3 декември 2017 г., а лихвата за просрочие - сбор от годишния лихвен процент за редовен дълг плюс надбавка от 5%.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 6:06 pm 
Аватар

Temelko написа:
Селянията не е географско понятие! Разбрах го в казармата, където от 50 човека рота (45 от прованса) и най-простият селяндур живееше на моята улица в София.

... Пфф как се сетих... Тоя си лягаше с кубинките и шубата... Никой не го беше виждал да се къпе, а като му направиха татуировка му се получи некво възпаление и влезна у болница...

Мене па като ме наказаха, ме преместиха у един батальон с 50 мангала и 100 турци които беха в 2 спални за по 80 човека. :ohmygod Естествено бехме 5 българи от които 3ма от София, 1 от Варна и 1 от Русе :smt005 Разбихме следващото спално(също за 80 човека) и се нанесохме там :smt005
Смея да твърдя, че по прости хора едва ли ще срещна некога. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:17 pm 
Аватар

joro123 написа:
thegboy написа:

А младото поколение да се присмиваме на чичките дето сте си загубили 1-2-3 години в безмислено побиване на крак, па чак и се хвалите :smt005

То и аз съм от младото :bigok , бе, казарма не съм виждал и на картинка :strkstrk Пък нямам и желание, това е най-голямата малоумщина възможна. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:27 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Mr. Smith написа:

Ти т'ва сега ли го разбра? :smt005 Като т'ва е само HP GDC, не включва обикновеното HP Bulgaria дето продават принтери лаптопи и тн. Демек, според Боко сме 5000 де :smt005
Аз за т'ва се спуквам от смех, като кажа на някой къде работя и веднага ме пита дали познавам "един Гошо дето също работел там и също се занимава с компютри" :loser2

Очаквах да сте около 2000 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 12:11 am 
Аватар

Булсата са пуснали една много готина телевизия - Дестинация BG. Дават много хубави предавания за българските градове. Особено за хора, които учат културно наследство като мен е супер полезно и интересно :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:34 pm 
Аватар

И безплатно HBO :strkstrk Цял живот да се карат с Гергофф, няма да ми липсва босфор ТВ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:41 pm 
На мен ми казваха, че щели да спират hbo-то май от следващия месец. :smt017

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:42 pm 
Аватар

Аз нямам безплатно HBO, а съм на пълен пакет :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И безплатно HBO :strkstrk

При мен си е кодирано. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:46 pm 
Аватар

Трябва да си го заявиш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:55 pm 
Аватар

Аха...! Мамицата им - само, който се усети значи... :boisw

А тия дето са си го платили HBO?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:55 pm 
Аватар

kosata написа:
Не всички провинциалисти са селяци, но всички селяци са провинциалисти :strkstrk

:smt007 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:56 pm 
Аватар

Temelko написа:

Разликата между селянина и селяндура я измислиха селяните :!: :strkstrk

Последна промяна maxsupport на Пет Яну 11, 2013 11:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:32 pm 

Чакайте малко аз от една година си имам безплатно ХБО ХД на Близуу отрепки :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:42 pm 
Аватар

А аз от една година си нямам близу и съм много доволен от това :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]