forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 261 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 9:58 pm 
Аватар

FCT написа:
targovishte написа:
Нормално ли е да крадеш от работодателя си, ако ти плаща малко? Интересно ми е, каква е нагласата на фороНо? :bigok

Абсолютно, всеки възможен момент :smt023

фкосата, ти ли си :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:01 pm 
Аватар

Предполагам на повечето все пак им минава през главата, че може и те да станат работодатели, нали? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:01 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Ако работодателя ти е боклук (а такива са поне едно 60-70%) трябва да го избоцаш, колкото се може повече. Ако е точен, и ти си точен. Особено младите много често работят за тоя дето духа. Държат ги няколко седмици и ги махат, щото им казва, че не стават и така цяла година. Не че повечето работници са читави де, ама говорим за работодатели :bigok

Ми то и 60-70% от работниците са боклуци и вечно ти смятат колко пари ти носят и ти колко им плащаш. А тва че в 17:00ч. гАсят тока и си бегат и ги боли куро съвсем отделно. А работодателят тепърва не спи от притснение. И на никой от тях не му се тръгва от нулата плащайки наем, заплати и осигуровки, поемайки целия риск да няма работа и т.н., обаче все в ръцете те гледат. Иначе е вярно, че има и доста работодатели помияри. То тва е от националността..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:03 pm 
Аватар

Чак пък толкова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:04 pm 
Аватар

FCT написа:
targovishte написа:
Нормално ли е да крадеш от работодателя си, ако ти плаща малко? Интересно ми е, каква е нагласата на фороНо? :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:05 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Чак пък толкова :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:13 pm 
Аватар

Г-н праведен не иска от другите да променят нещо което самия той не може да промени в себе си. Въпрос на възпитание и принципи. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:14 pm 
Аватар

аз моят работодател не го крада, но съм го вътрил с поне 5000 евро за изгорени неща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:42 pm 
Аватар

blurrrr написа:
FCT написа:
targovishte написа:

фкосата, ти ли си :loser2 :bigok

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:51 pm 

Както знаеш как е написа вече кажете по тая логика кое не е правилно тея в парламента да си правят врътките за големи суми ? И тука не става въпрос за пари,а за самия акт на кражба ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:52 pm 
Аватар

FCT написа:
targovishte написа:

:ohmygod2

Както говорите, че 60-70% от работодателите са шибаняци, същото важи и за 60-70% от служителите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:57 pm 
Аватар

ziko написа:
FCT написа:
targovishte написа:

:ohmygod2

Както говорите, че 60-70% от работодателите са шибаняци, същото важи и за 60-70% от служителите :smt006

Не служител, а човек. Щото като служител съм си свършил работата на над 100% и съм дал повече отколкото се е очаквало, а след това в гъза, за това, който не си е държал на мъжката дума, не си е плащал, каквото е обещал, не е дал каквото е декларирал, тогава нормално да му излезе зор и на него. "Око за две, зъб за чене". Сещаш се.
Естествено, че ако срещу мене е точен човек, като каже това и това, да знам че е така, нормално и моето отношение спрямо него да е ако не приятелско, то поне на ниво, каквото той очаква.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 10:58 pm 
Аватар

Не е нормално.Но в днешно време,ако си нормален няма да стигнеш далеч.За това се налага да се правят и ненормални неща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:00 pm 
Аватар

А как преценявате, че работодателите са шибаняци! Подписали сте договор, плащат ви навреме, за това, което сте подписали....а крадете...защо? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:00 pm 
Аватар

cirka написа:
Не е нормално.Но в днешно време,ако си нормален няма да стигнеш далеч.За това се налага да се правят и ненормални неща :bigok

С риска да си прееба 1414-тото мнение ще кажа, че чаках точно твоето включване :bigok От това, което знам за теб имаш какво да кажеш по темата :loser2

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:03 pm 
Аватар

Е като взимам 400-500 леа заплата,а искат от мен да се държа като в казарма,а и фирмата прави хиляди на ден и дават смешна заплата,в нас нема кво да се яде,собствениците са гърци и т.н. се налага да се направи някоя друга схема от време на време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:05 pm 
Аватар

@FCT

От опита вадя изводи, че тези 'принципи' - той ме прецака пръв с времето се менят на "абе той е свестен ама ми дава малко или виж го колко изкарва пък на мен колко ми дава".
Когато са ви прецакали има си договори, напускате и т.н. В случая говорим за кражба.

Мой приятел държи лафки с видео наблюдение ( преди това всеки служител се подписва, че е съгласен да бъде под такова) в повечето случаи се работи съвестно 3-4 месеца и след това започват нагло да гледат камерите и бъркат в касата. А пък при мен да не говоря, защото се е случвало дори по чанти да се бърка....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:06 pm 
Аватар

cirka написа:
Е като взимам 400-500 леа заплата,а искат от мен да се държа като в казарма,а и фирмата прави хиляди на ден и дават смешна заплата,в нас нема кво да се яде,собствениците са гърци и т.н. се налага да се направи някоя друга схема от време на време.

напускаш и си търсиш високо платена работа.....аз поне така ги разбирам нещата.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:07 pm 
Аватар

Ако някой ме беше питал преди 1-2 години щях да кажа, че е тотална олигофрения да крадеш. Сега не съм толкова сигурен, но все пак не съм си позволявал да го правя. Когато мога си намирам начини да изкарам някой лев покрай работата, но без да бъркам в джеба на шефа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:09 pm 
Аватар

Е то така се намира веднага работа,при това високоплатена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:10 pm 
Аватар

ziko написа:
@FCT

От опита вадя изводи, че тези 'принципи' - той ме прецака пръв с времето се менят на "абе той е свестен ама ми дава малко или виж го колко изкарва пък на мен колко ми дава".
Когато са ви прецакали има си договори, напускате и т.н. В случая говорим за кражба.

Мой приятел държи лафки с видео наблюдение ( преди това всеки служител се подписва, че е съгласен да бъде под такова) в повечето случаи се работи съвестно 3-4 месеца и след това започват нагло да гледат камерите и бъркат в касата. А пък при мен да не говоря, защото се е случвало дори по чанти да се бърка....

Всъщност и аз малко неправилно се включих в темата, моето не е било крадене, а прецакване. Точно това, което говорите за договорите, като има неоснователна причина да не получа парите си по договор, съм се постаравал фирмата да понесе щети за двойно повече. Който ще да ме критикува, ама се сещат, че след мен като дойде друг, може да не е за двойно, а за четворно повече и ще спрат да ги правят тия номера, иначе никой ако не предприема нещо, те същите "измами" ще прецакват и други хора след мен. Донякъде сигурно се дължи и факта, че 80% от работите ми са били по-скоро временни, далаверски работи и глупости, макар че същите простотии съм ги срещал и преди, а и сега в офиси, уж големи компании и тн.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:21 pm 
Аватар

Ако трябва да бъда честен...никога не съм работил за другиго...ако не смятаме ученическите и студентски бригади.
Първата си фирма я направих, когато бях на 23 години, времената бяха много сложни. Затова сега съм се научил на своите сътрудници да давам най-доброто. При мен текучество няма, нито в България, нито в Русия. Затова останах шашнат, като разбрах, че тая сътрудничка краде....просто не съм бил никога настроен по този начин и не съм и предполагал, че това е възможно, но като чета форума, почвам да с отчайвам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:22 pm 
Аватар

Мисля, че току-що разбрахме що заплатите са ни ниски, и че далеч само работодателите не носят вината за това :loser2

Как ше се краде бе :ohmygod Ако толкова те е издразнил по-добре го пребий, нещо такова, ако ще го крадеш, по-добре го направи пред очите му - казваш, ей тва си го взимам щото се чувствам ощетен. Ама ей така, зад гърба на някой...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:23 pm 
Аватар

Ми то затова никой не ви търси. Повечето сте с такъв манталитет и нулеви умения. Думата лоялност не сте я и чували. Разбира се, всеки работодател е длъжен да вземе необразован, тъп, крадлив и мързелив младеж, а и да му плаща като на лоялен работник с дългогодишен стаж. За да получиш трябва да дадеш. Твай. А политиците са ни крадливи, щото и те са като по-голямата част от населението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:24 pm 
Аватар

Но благодаря за честността...оценявам го.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:28 pm 
Аватар

:bigok Бях сигурен,че веднага ще се каже,че щом си гепил нещо значи задължително си мега прост,необразован,пълен боклук,който за нищо не става и т.н. :ohmygod :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:29 pm 
Аватар

Аз продължавам да не схващам как можеш ТИ САМ да подпишеш договор и после да твърдиш, че ти плащат малко? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:31 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Аз продължавам да не схващам как можеш ТИ САМ да подпишеш договор и после да твърдиш, че ти плащат малко? :smt017

Еми ако не му плащат всичко по договор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:31 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Трудно е да се обясни. Пожелавам ти да не ти се случва :smt006

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юли 02, 2013 11:33 pm 
Аватар

Едно време, в старите филми разбойниците винаги бяха описвани като грозни, тъпи безмозъчни същества. В съвременните филми ги описват като готините гении.
Аз обаче явно съм старомоден и считам прибягването до кражба за признак за липса на умения да се изкарват пари по нормалния начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 261 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]