forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:54 pm 

Нека се изсмеем грозно в разкривеното лице на Бранника и приятелски му набием по един корав тукат в сурата майна :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 4:05 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Нека се изсмеем грозно в разкривеното лице на Бранника и приятелски му набием по един корав тукат в сурата майна :smt003

Не искам, щото пак ще почне да ме души и гъделичка, като се видиме :lol: . Освен тва той разсъждава по същия реалистичен начин за повечето неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 4:10 pm 

Селинджърейн уж е умно и оправно момче, уж работи във водеща световна кредитна институция, а разсъжденията му са нещо средно между разсъжденията на дедо ми и Блеки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 4:22 pm 

И кво ми е на разсъжденията бе?

От БГ политика не се интересувам и ми е през кура особено,знам толкова колкото ми требва при това от хора които са вътре в кацата с лайна :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 4:31 pm 

Kaто заговорихме за кацата, съм убеден че аз, ти или който и да е от този форум някой ден ако седне до нея, ще бръкне вътре. :smt002

Костов може да има хиляди недостатъци, но единствено по негово време през последните 20 години България не се управляваше от тези:
Изображение

Кражбите и измамите на Костов са една троха в сравнение с техните, но естествено че той е заклеймен като най-големия мошенник, защото само той успя временно да ги завре в кучи гАз :idea:
Промиването на мозъци не е никак трудно в България. Не говоря конкретно за тебе, говоря по принцип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 4:43 pm 

Не върви тезата ти за "заклеймяването" шото не съм комунист,нито пък гласувам за некой че да имам нещо вродено против манго :smt006

оправданието че бил крал по-малко в сравнение с другите,върви само в БГ ама нали моите разсъждения са "дедовски и като на блеки" :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:19 pm 
Аватар

Omraz написа:
В ЮАР белите са 5 процента, но 40 години управляваха черните. Нема как черните да станат бели. :bigok
Така и тук - богоизбраните сме 5 процента, но трябва да управляваме орките. А от орка човек също няма как да стане :bigok

Като каза за орките, нека напомня, че на Ванката бащиния му род е от Мало Бучино :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:30 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:

Не искам, щото пак ще почне да ме души и гъделичка, като се видиме :lol: . Освен тва той разсъждава по същия реалистичен начин за повечето неща.

С тая разлика, че аз все още не съм изгубил всякаква надежда, че в България може да има бъдеще и че България може да се оправи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:35 pm 

Citizen_Kane написа:
Ако между нас и свинете има неква разлика,то тя приключва некъде около моето поколение :smt006 Оттам надолу,сичко е еднакво с разлика в цвета на шала за съжаление :wink: С малки изключения естествено :smt003

Неслучайно и тия около вашето поколение са партии едни с други :smt006

Кардинални изводи не правим,имам предвид че сичко което мислим съм го видел с очите си,най-малкото че БГ телевизия не гледам,както и вестник различен от уикенд не четем :smt003

Бре, тия на по 30-33 години си го мислеха едно време същото и за вас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:36 pm 

Понеже си ми приятелче,нема ти пишем пред сички единствената причина поради която не си загубил надежда в БГ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:48 pm 

aquadark написа:
Citizen_Kane написа:
Ако между нас и свинете има неква разлика,то тя приключва некъде около моето поколение :smt006 Оттам надолу,сичко е еднакво с разлика в цвета на шала за съжаление :wink: С малки изключения естествено :smt003

Неслучайно и тия около вашето поколение са партии едни с други :smt006

Кардинални изводи не правим,имам предвид че сичко което мислим съм го видел с очите си,най-малкото че БГ телевизия не гледам,както и вестник различен от уикенд не четем :smt003

Бре, тия на по 30-33 години си го мислеха едно време същото и за вас :lol:

Междудругото са прави :idea:

Много малко мои набори има на стадиона,то и затва нема приемственост и връзка между поколенията :wink: Хората при нас или са над 30 или под 23 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 5:56 pm 

според мен твоето поколение - 25-35 е най-силното на свинете
и в софия и в страната. в русе едно време са тръгвали 70-80 свине, сега май, че сме повече ... тва е и на скиновете им поколението....за съжаление при нас доста повече хора са се отказали....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 6:08 pm 

От моето поколение останаха повече свине по стадионите шото ние си бихме камшика по чужбина,а те са или мамини синчета или пък съвсем негодни за нещо повече от чистачи по чужбина :smt005

Пък и те са израстнали в години на пълна доминация на Левски,нещо като при мен с Ливърпул и юнайтед-вервай ми да те мачка врага така оставя ебати следите-мразиш до гроб и натискаш яко колкото можеш :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 6:36 pm 
Аватар

Абе не знам, тия от тва поколение - над 25 при свинете на 99% са ебахти отпадъците. При тях, всички, които познавам докато са на 20 са некви фенове, винаги верни и тн. Обаче, после като порастнат, ако имат някакви нормални наченки спират да се занимават с футбол, или поне с български футбол, щото нормален човек на 30 години не мога да си представя да е фен на това изчадие. И остават само некви отрепки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 6:43 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
От моето поколение останаха повече свине по стадионите шото ние си бихме камшика по чужбина,а те са или мамини синчета или пък съвсем негодни за нещо повече от чистачи по чужбина :smt005

С това си изказване си противоречиш на едно мнение малко по-нагоре, че няма никва разлика и не сме ние по-добрата част от България :smt003 Поясняваш се малко, че всичко може би свършва с твойто поколение де, но все пак значи е имало за кво да се биеш :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 6:50 pm 

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 7:11 pm 
Ако ви чете човек ангажиращо :lol: досега 100 пъти 100% трябва да си е теглил кОршума о главата като предварително си е бутнал столчето,след като по-предварително си е поставил въжето на гърлото и се е качил на беседката,а заедно с това си е забил нагорещена спица от колело в белия дроб... :smt006
Сякаш у Киргизия живеем,да му еба майката :smt002 Нищо положително ли няма в смачкания ви,гаден,ояден,ограбен,разбит,разцепен,безбъдещен,пропит с омраза,ненавиС от всичко и всички,живот в България ?!
Аз па тва да живееш само и единствено за емиграция не го разбирам... :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 7:22 pm 
Аватар

Тва е щот пишем кат ни пуснат амфетамините, а настроението тогава е минорно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 7:24 pm 

psalm69 написа:
Citizen_Kane написа:
Понеже си ми приятелче,нема ти пишем пред сички единствената причина поради която не си загубил надежда в БГ :wink:

:smt003 :smt002

Цитизен Кейн е до смърт прав за всичко коет казва,като изключим тва за бок Костов :smt003 Абсолютно всички хора политическата им представа е как по времето на едикойси кво е ставало в съседа му ,в бачкането му или макс в родния край на техните,което нарича "вилата " :smt006 По времето на Костов се крадяха колелата и маратонки на децата, краднаха ни и колата пред блока,мутрите правеха квот си искат,ма има и едни други неща :smt006
Съвсем адекватно е всеки мислещ и кадърен човек да мрази прехода и факта,че българите сме превърнати в отвратително,затъпяло,крадливо племе ,което живее в страх и подозрение, :smt006 Само дет,т'ва не те оправдава погледа ти върху политиката да е 1:1 с т'ва на всички орки и чалгари ,коит по принцип много мразиш ,защото именно оттам идват всичките проблеми :smt006
Китизен Цейн,признай че мнението ти за Костов,Софиянски,Петър Стоянов,Царя,Доган,Волен Сидеров и т.н. е 1:1 със средностатистическото мислене в Б-я и се изразява в по 3 думи за всеки и дотам ИзображениеТова не те ли доближава до орките ,защото ако е така,получаваш от специалното обедно меню в кафяво-жАлти окраскиИзображение

Браво на Мичове Селяка за това мнение :bigok

На мен живота в България ми харесва и немам никакво намерение да емигрирам засега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 7:48 pm 

ако аз съм политологНУЛА
нека Силяка бъде политологЕДНО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 7:51 pm 
Аватар

http://svejo.net/story/local-news/585674-cherna-stanciq-pomen-za-eduard-genov

моля, цъкнете бутона, да разберат възможно повече хора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 8:01 pm 
Аватар

Само да вметна, че 25-35 години е много разтегливо понятие за поколение, това са си точно 2 поколения 30-35 годишни и 25-30 годишни, едните станаха хора през 90-те години :smt003 (това десетилетие е na-qkoto в живота ми :smt007 ), другите вече са чеда на 21 век :smt006 Разликата е огромна :smt006
:arrow: Обаче политологнула пак ме разбива, след като тръгвали по 70 свине от Русе , значи те са повече от нас :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 8:09 pm 

STALKER написа:

Изял си една дума в последното изречение на първия абзац :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 8:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Изял си една дума в последното изречение на първия абзац :wink:

Коя по-точно, че не я откривам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 8:30 pm 

Цитат:
Едуард Генов е роден е през 1946 година в София. През 1964 година участва в групата „Младежка организация за национална свобода”, за което е арестуван и хвърлен в затвора, но поради амнистия по случай 20- годишнината от Девети септември е освободен малко след един месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 8:37 pm 

връщам найден в първи клас да чете внимателно кво пиша :smt006 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 9:06 pm 
Аватар

Аз пък те връщам в предучилищна да се научиш,че имената се пишат с главна буква :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 9:31 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Ако ви чете човек ангажиращо :lol: досега 100 пъти 100% трябва да си е теглил кОршума о главата като предварително си е бутнал столчето,след като по-предварително си е поставил въжето на гърлото и се е качил на беседката,а заедно с това си е забил нагорещена спица от колело в белия дроб... :smt006
Сякаш у Киргизия живеем,да му еба майката :smt002 Нищо положително ли няма в смачкания ви,гаден,ояден,ограбен,разбит,разцепен,безбъдещен,пропит с омраза,ненавиС от всичко и всички,живот в България ?!
Аз па тва да живееш само и единствено за емиграция не го разбирам... :smt002

Братле, вече емигрирах веднъж, после се върнах по ред причини. Още тогава ми беше ясно, че правя грешка, връщайки се. В сегашния момент, с 2-3 години по-улегнал и по-опитен, вече съм на мнение, че беше много голяма грешка :smt006 Имам черти в характера, които ми пречат да бъда поредния емигрант, но е твърде възможно след време тия въпросни черти да бъдат потиснати от едни други черти - тия на селската действителност в България, което, искам или не, ще ме прати при Селинджър_Кобейн. Това е разгърнатата версия на моето изречение, което цитираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 9:35 pm 
Аватар

Мисля да те направя съосновател на корпорацията, с която по-нататък ше купим Левски и да си останеш в София :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 9:36 pm 
Аватар

Добре,а с какво Германия (или по-скоро мястото,в което беше) е по-добро от София? Питам те,защото всички познати винаги се чудят защо уча тука,а не по Швабско. Та ми е интересно,а и искам да си преценя дали да натисна да отида във Виена.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]