forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 12:41 pm 
Аватар

Голям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:17 pm 

абсолютно нищо не каза :smt003
вие, братче може да критикувате Левски, и всичко около Левски, обаче Командир0 е недосегаем
ибах ва в сектата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:20 pm 
Аватар

политолог нула, заминавай към перник с еднопосочен билет да плащаш на орките и да раздаваш тениски 90 години минорк перник :smt003

и ми е интересно като той нищо не казва кога ще чуем нещо, каквото и да е, от твойта партия? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:23 pm 

не е важно какво казваш, а кой го казва
политика се прави в парламента, като съм встрани от играта ще си критикувам колкото си искам :) мисля, че няма за какво да хваля когото и да било от настоящата политическа класа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:38 pm 
Аватар

А до влизането в парламента кво се прави - купуват се гласове само?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:38 pm 

Тоя мангасариян костоФ верно така е зомбирал отрепките че в тоя форум си ебало майката,полираха му гъза от федероски :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:52 pm 

Е кво, поне ни забавляват :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:53 pm 
Аватар

ФАБ, здравей :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:54 pm 
Тоя форум до токава степен ми е влязал путкожата,че вече с изумителна точност мога да предвидя кой след кого ще пусне пост и дори какво ще му е съдържанието :lol: Еле пък за някои теми сигурността в предвиждането е не по-малка от 80% :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:56 pm 

Brannik написа:
ФАБ, здравей :smt003

Тия па са по-смешни и от костовистите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:57 pm 
Аватар

Остана само да обявиш кои не са смешни :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 1:58 pm 

Brannik написа:
Остана само да обявиш кои не са смешни :smt003

Няма такива формации и образувания в тая клоака.

П.С.

Костов сега му изгледах интервюто, няма да му омръзне да говори колко били подготвени те, а другите не - ама само с подготовката ще си останат май, май :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:00 pm 
Аватар

е ми значи ше чекаме да се появят, а дотогава костов юбер алес :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:03 pm 

Нисши отрепки, искам да ми кажете един политик е България, който е по-подготвен и знаещ от Иван Костов? Готов съм да изслушам мненията ви :bigok

Това че уважавам толкова Костов, не ми пречи да обливам безжалостно Мартин Димитров, когото сигурно и майка му смята за тъпак :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:31 pm 
Аватар

Цитат:
След това реторично запита - Чия цел е Синята коалиция с нейния опит и волева способност да стои далеч от управлението на страната.

избирателите? :bigok
едвам 15 души вкараха в НС, обаче искат в управлението, яката раута майна :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:35 pm 

В ЮАР белите са 5 процента, но 40 години управляваха черните. Нема как черните да станат бели. :bigok
Така и тук - богоизбраните сме 5 процента, но трябва да управляваме орките. А от орка човек също няма как да стане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:37 pm 

Omraz написа:
Нисши отрепки, искам да ми кажете един политик е България, който е по-подготвен и знаещ от Иван Костов? Готов съм да изслушам мненията ви :bigok

Това че уважавам толкова Костов, не ми пречи да обливам безжалостно Мартин Димитров, когото сигурно и майка му смята за тъпак :lol:

Путказ,и кво му е подготвеното на мангустата бе? :lol: :lol: :lol:

Може би че вече окраде държавата един път и знае сички схеми,та нема губи време ако му се даде пак шанс да крадне :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:46 pm 

Селинджър Обитакейн, ще ти спестя кафявото букаке, което ти бях приготвил, предлагам днес да се държим по европейски :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 2:53 pm 

шото митът за "подготвеността" и "величието" на костов може и да минава сред фейсбуук кибиците,ама не сички сме такива :smt003

Колко повече време минава,толко по-велик ше става костов за отрепките :smt006 Както и след 10тина години сигурно и ЦарО ше се окичи с легендарен статус :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:04 pm 

Пълни глупости говориш, ама не ми се спори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:06 pm 
Аватар

Селинджър Пакистейн, до този момент не съм прочел и един конкретен и подплътен с някакви подобия на доводи твой упрек към Специалния. Кога горе-долу да очаквам подобно нещо, щото с тия обикновени опити за обливане имаш шанс единствено във форума на Пайньер? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:08 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
абсолютно нищо не каза :smt003
вие, братче може да критикувате Левски, и всичко около Левски, обаче Командир0 е недосегаем
ибах ва в сектата :smt005

Интересно кви са твоите критерии за казване на "нещо". И от кого идват единствените опасения към някои от новите фигури в правителството? Къде е "истинската опозиция"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:13 pm 

Morning Glory написа:
Селинджър Пакистейн, до този момент не съм прочел и един конкретен и подплътен с някакви подобия на доводи твой упрек към Специалния. Кога горе-долу да очаквам подобно нещо, щото с тия обикновени опити за обливане имаш шанс единствено във форума на Пайньер? :bigok

За разлика от твоята магарешка упоритост да защитаващ един мангал,който в нормална държава отдавна щеше да е в затвора,две години съм живел врата до врата с хора облажили се за 3 живота напред от далаверите на циганина :idea: :idea: :idea:

И не ми требват никакви доводи/изводи/констатации-както казва Крока "от едната страна пишат хора които са заблудени,а от другата хора с инфо първа ръка" :wink: Толко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:20 pm 
Аватар

Далавери се въртят по всяко време, на различни места, от различни хора, на различни нива и постове, но най-удобно е за всичко виновен да е "драгалевският циганин". Той е виновен и за настоящите далавери. Всеки може да даде своите митологични примери за шанаджии, както ти правиш.

Като цяло нищо различно от като всеки път, но по-добре, щото е безсмислено така или иначе. Облей ме сега нещо, че бАрзам и имам работа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:26 pm 
Аватар

Винаги има печеливши хора от управлението на дадено правителство, въпросът е обаче и дали тва правителство прави и нещо полезно за държавата, а мислим Костов да е направил не малко и също мислим зад него да стоят най-подготвените хора в момента с най-добрите идеи :wink: Докато не вземем властта ние ни остава да подкрепяме Костов :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:29 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Далавери се въртят по всяко време, на различни места, от различни хора, на различни нива и постове, но най-удобно е за всичко виновен да е "драгалевският циганин". Той е виновен и за настоящите далавери. Всеки може да даде своите митологични примери за шанаджии, както ти правиш.

Като цяло нищо различно от като всеки път, но по-добре, щото е безсмислено така или иначе. Облей ме сега нещо, че бАрзам и имам работа :lol:

Не бе. Просто преди него и след него никога не е имало далавери. Той ни съсипа икономиката, която беше градена 45 години и сега вече 10 години не може да се възстанови. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:34 pm 

Спор с вас двамата на тема мангал костов е все едно да спорим със стената което е нормално като се има предвид че на секи на 21-22 си верва у некви филми и нема как да бъде убеден в обратното :smt003

И аз цел живот сметах че левскарите сме по-добрата и по-истинската част от България че и съм се бил за тая глупост,но на 26г ми се отвориха очите :wink:

ше си говорим след години,па и немам желание да се карам с хора които сметам за приятели :smt006

Последна промяна Citizen_Kane на Пет Яну 22, 2010 3:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:40 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Спор с вас двамата на тема мангал костов е все едно да спорим със стената което е нормално като се има предвид че на секи на 21-22 си верва у некви филми и нема как да бъде убеден в обратното :smt003

И аз цел живот сметах че сметах левскарите сме по-добрата и по-истинската част от България че и съм се бил за тая глупост,но на 26г ми се отвориха очите :wink:

ше си говорим след години,па и немам желание да се карам с хора които сметам за приятели :smt006

Е, що па сметаш така? Тия ти кардинални изводи са много грешни. Аз отдавна съм казал за безбъдещето в България, за клошарията на левскарите и т.н. Нема филми, нема идеали, просто живуркаме ден за ден като Дарко Певеца и чакаме подходящия момент за спасение някъде около теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:45 pm 

Ако между нас и свинете има неква разлика,то тя приключва некъде около моето поколение :smt006 Оттам надолу,сичко е еднакво с разлика в цвета на шала за съжаление :wink: С малки изключения естествено :smt003

Неслучайно и тия около вашето поколение са партии едни с други :smt006

Кардинални изводи не правим,имам предвид че сичко което мислим съм го видел с очите си,най-малкото че БГ телевизия не гледам,както и вестник различен от уикенд не четем :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 3:47 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Ако между нас и свинете има неква разлика,то тя приключва некъде около моето поколение :smt006 Оттам надолу,сичко е еднакво с разлика в цвета на шала за съжаление :wink: С малки изключения естествено :smt003

Неслучайно и тия около вашето поколение са партии едни с други :smt006

Кардинални изводи не правим,имам предвид че сичко което мислим съм го видел с очите си,най-малкото че БГ телевизия не гледам,както и вестник различен от уикенд не четем :smt003

Амчи тъй дье, тва е голема болка, съгласих се, но явно не съм го изобразил правилно :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]