forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 07, 2025 9:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 2:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз ако бях на Борат на мястото щях да сложа още седалки тамън Титан да направят пролетен ремонт на стадиона :bigok

те на своя не могат, на нашия ще правят :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 2:18 pm 
Те си нямат свой, не забрави ли :) :blass

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 2:22 pm 
Аватар

:arrow: http://sportline.bg/news/74263/%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B5-%D0%B2-%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D0%BB
:losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 2:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз ако бях на Борат на мястото щях да сложа още седалки тамън Титан да направят пролетен ремонт на стадиона :bigok

Не обаче ми хрумна гениална идея, слага скъпи седалки -> чупят ги -> мустака съди титан за яко кинти -> те не плащат -> ги закриваме на 1000% :smt115 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 2:48 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Кой го е страх бе? От какво? От говедата? Те скачат поне като са в съотношение 8:1. Демек трябва да са 30 000. Laughing
Отиваме на Армията в събота. Правим шествие и си пеем. Някое заблудено говедо ще се покаже със син шал от някой балкон и ще остане без прозорец. Евентуално говедата ще пробват да метнат няколко бомбички по нас, но тъй-като са големи и мъже спазват разстояние от 200 м в диаметър, няма да оцелят нищо, дори и Ян Железни да наемат.
После ще се набутаме в обора и ако има нещо за демонтиране, то несъмнено ще го демонтираме. След това ги надпяваме.
Вече ще е тъмно ние ще си ходим към града и Орлов мост. Тогава говедата ще правят засади въоръжени с ножове, палки и бухалки, като патрулират с коли - запазена марка. Но тъй като са големи мъже, ако видят групчка с повече от 4-5 човека нищо няма да направят. И така. Нищо ново, поне за тези които са били на село.

:bigok

Цитат:
Нормално е някои да ги е страх, при положение, че вече повечето имат по тънко оскубани вежди от приятелките си и слушат Джъстин Бийбър...заеби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 3:08 pm 
Аватар

Цитат:
То ако няма шествие навръщане незнам как да си стигна до нас Laughing защото вчера разбрах, че ще хода сам на мача аз дори незнам как се стига и как се прибира към Герена, никога не съм стъпвал там Very Happy Дано има шествие и на връщане

Вчера разбрал :losers Тия 40 дни преди мача се разбират кой, с какво, кога и от къде тръгва :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 3:11 pm 

Сега си спомних дербито на Герена през пролетта на 2000, когато един от моята групучка метна бомба по рейса на свинете, от който Барби, Тошко Янчев и други боклуци показваха средни пръсти. :lol: Уцели един джип от кордона, после ни гони конна полиция и арестуваха който успяха да хванат. :lol:
Това е май е мача, от който има кадри как свинете разкъсват кордона и после дават задна, помня че тогава имаше бойни викове в парка известяващи пристигането на свинете и няколкостотин човека се спуснаха. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 3:33 pm 
Аватар

Omraz написа:
Сега си спомних дербито на Герена през пролетта на 2000, когато един от моята групучка метна бомба по рейса на свинете, от който Барби, Тошко Янчев и други боклуци показваха средни пръсти. :lol: Уцели един джип от кордона, после ни гони конна полиция и арестуваха който успяха да хванат. :lol:
Това е май е мача, от който има кадри как свинете разкъсват кордона и после дават задна, помня че тогава имаше бойни викове в парка известяващи пристигането на свинете и няколкостотин човека се спуснаха. :lol:

БЕЗЦЕННОООО :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 3:50 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/G.Akcelrod#!/G.Akcelrod?v=info

Вижте му биографията :loser2 Греги бок :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 4:15 pm 
Аватар

.

Последна промяна forzablue на Пон Мар 18, 2013 4:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 4:19 pm 
Site Admin
Аватар

те чорбата на Васил Левски винаги са гости :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 4:22 pm 
Аватар

Omraz написа:

Ако съдя по моите спомени трябва да е или 2001 или 2002. С приятели тогава седяхме на мантинелите срещу бензиностанцията и чакахме да видим що е туй гей парад и има ли почва у нас. За 2000 почти съм сигурен, че не е, защото тогава си спомням, че влязохме на стадиона много-много преди мача и сумати време ни валя дъжда и нямам спомен тогава да сме чакали зурлите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 4:31 pm 
Аватар

хахаха, огромен :bigok Гледам и снимки за CV-то извадил: http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 7448430100
Дали ще има други такива баламурници като наша цуцка, дето да му се вържат? :blass

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 4:40 pm 
Аватар

Ще ви Облеем, свине ! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:10 pm 
Аватар

http://www.novsport.com/news127590_1003.html

На "Армията" няма и пукнат майстор, обещаният ремонт още не е стартирал (снимки)

Обещаният ремонт на "Армията" така и не започна, въпреки уверенията на изпълнителния директор на лит(*кс-етрополе Венцислав Живков, че именно днес ще започне реновирането на съоръжението в Борисовата градина.

Днес репортер на Novsport.com проследи внимателно ситуацията и забеляза, че ремонтните дейности на съоражението все още не са стартирали.
Служител на стадиона призна пред нашата медия, че преди два-три дни някакви хора само са измервали нещо, но не бе достатъчно запознат, за да каже точно какво.

Той сподели също, че към ден днешен не се извършва никакъв ремонт на стадиона.

Искаме да сменим седалки, да направим комфортна ВИП ложа, ограждения, заяви в петък Венци Живков, като обяви, че ремонтът ще струва 500 000 лв.

лит(*кс-етрополе трябва да приеме Видима-Раковски в мач от 18-ия кръг на "А" група някъде през март (още не е обявена програмата за пролетта) на своя стадион или поне така обещават ръководителите на клуба.

:bigok :rip

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:15 pm 
Аватар

Коментара долу :smt005 :smt005 :smt005

супер крава
Изпратено от Анонимен на 17 януари 2011 13:29. |
отговори
оплакване
17 януари 2011 10:09 това забелязахте ли го интересно в колко часа е снимано това и дали до края на деня няма да дойдат хорицата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:23 pm 

БижутерО написа:
Omraz написа:

Ако съдя по моите спомени трябва да е или 2001 или 2002. С приятели тогава седяхме на мантинелите срещу бензиностанцията и чакахме да видим що е туй гей парад и има ли почва у нас. За 2000 почти съм сигурен, че не е, защото тогава си спомням, че влязохме на стадиона много-много преди мача и сумати време ни валя дъжда и нямам спомен тогава да сме чакали зурлите.

1997 да извади снимка на ударения с бомба джип, сигурен съм че има. :blass
Това май беше през 2000, в мач за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:26 pm 
Аватар

Интересно ми е защо така лъжат. Да не се окажа, че верно ще им взимат лиценза и те си знаят, сега лъжат и мажат, а накрая ще обвинят синьото БФС за всичко. Ебем ли им майката чорбарска. Тия ще вземат да ме преебат, а така съм се нагласил да им гледам гърча на "Герена". :boisw И все пак, ако им вземат лиценза и ги закрият ще има пиЙне яко. На 14 февруари съм във Виена и ще възродя Австро-Унгарската империя, ако и последното комунстическо изчадие в Европа изчезне. :bigok Виена ще разбере какво се е случило, а на жената нЕма и се верва и ще намрази Левски вовеки.. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:28 pm 
Аватар

Ремонта къде е знаем не, работниците къде. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 5:44 pm 
Аватар

Цитат:
05.04.2000 – Среща реванш от четвъртфинален мач на турнира за Купата на България между отборите на “Левски” и лит(*кс-етрополе . На стадион “Георги Аспарухов” сините печелят реванша за купата (3:1) и елиминират армейците от турнира.

Полицията се намесва час преди мача, за да предотврати масово сбиване между привържениците на двата отбора. Сблъсъкът става на пресечката на улица “Владимир Вазов” и алеята за централния сектор на стадиона. Лютите закани между запалянковците на двата отбора прераства в свирепо замеряне с бомби и бутилки. В последвалия екшън феновете на лит(*кс-етрополе пробиват плътния полицейски кордон и тръгват на юмручна саморазправа. Светкавичната намеса на униформените спира евентуалния побой.
Малко по-късно червени фенове нападат кафене близо до блок № 12 , което е обстрелвано с бомби и шишета заради намиращите се в него хора със сини знамена и шалове.

Органите на реда не успяват да се справят с търговците в квартал “Хаджи Димитър”, които продават алкохол до самото начало на очаквания двубой. Полицаите, охраняващи агитката на армейците, изземват бутилки от джобовете и ръцете на запалянковците.

Мен годините силно ми се размиват, но тоя спомен е незабравим - седиме поркаме си бира в градинката и по едно време се чува само "Прасетата, прасетата!!!" и целата орда малчугани, пияници и корави ладове търчи. Аз само си спомням че като се доближих ченгетата беха почнали на метат наляво-надясно и постъпих като мъж - кръгом и бен джонсън :bigok
Иначе веднъж на един гей парад бях в 120 и се засекохме, в рейса пълно с баби, дедовци и корави перфоратор хулигани, та ни насолиха джама от 20 метра, а едно заблудено прасе успя да пробие кордона и тръгна да ни бие автобуса, ама изведжъж усети че е сам :losers
Въобще домакинствата на Герена са адски циркове, а прасетата са нашите клоуни :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:15 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:32 pm 
Аватар

Translate, please :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:33 pm 
Аватар

трима музиканти написа:
Изображение

ВойнътЪ официално започнЪ ! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:58 pm 
Аватар

Хванах се на бас на 20 кинта , кой ще бие на дербито => не трябва да ги закриват... поне до 27.02.2011г. :loser2 :losers :losers :losers

П.П неграмотен съм!

Последна промяна trikilarakiq на Пон Яну 17, 2011 7:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 6:59 pm 
Аватар

какво има тогава? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 7:06 pm 
Аватар

Изображение
Пред салон за красота само красиви хора... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 7:10 pm 
Site Admin
Аватар

те красивите хора нямат нужда от салон за красота :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 7:20 pm 
Аватар

дудучката като е откривал фенклуба, със сигурност е минал една две процедури в тоя салон :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 8:26 pm 

Omraz написа:
1997 да извади снимка на ударения с бомба джип, сигурен съм че има. :blass
Това май беше през 2000, в мач за купата.

На едно от тези шествия някой от нашите хубавци така беше целнал една от полицейските джипки, че и беше изпаднал радиатора и висеше под решетката.
Иначе на първото шествие прасетата си дадоха задна като ги подпукаха наще с бомби и добре че бяха куките да ни разгонят иначе добър цирк щеше да стане.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 17, 2011 8:39 pm 
Аватар

Една к.р днеска ми разправя, как щяла да ходи на шествието ЛИЧНО с негово величие дуци и как са щели да ни смажат, щели да са 300 само тея дето тя познавала, как всеки софианец, батка, щял да се присъедини към тяхното шествие и как стадионът щял да е червен. :ohmygod :losers

Не :smt035 спирай :smt035 да ядеш :smt035 дудука! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]