forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:21 pm 
Аватар

шнур за Желева

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:23 pm 

Meжду другото - забелязвате ли как Бойко тънко намали и дори спря говоренето срещу ДПС :smt006
Няма вече люти закани за затвор, в последния скандал навсякъде говори за БСП и НДСВ, без изобщо да намесва ДПС. Доган и хората му също са се снижили, не атакуват ГЕРБ, не се репчат и тихомълком гласуват за техните предложения.
Донякъде имам поглед върху бизнесмени свързани с ДПС, свързано е с работата ми. След изборите наистина им секна кранчето и бяха много зле. Сега обаче отново са силни и започнаха да работят добре с новата власт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:24 pm 
Аватар

Omraz написа:
Oбаче пак извлича ползи, бах го в лудия.
90 % от народа изобщо не знае и не може да прецени колко некомпетентна е Желева и си мисли, че се е провалила заради Първанова, заради комунистите, които са окрали държавата и сега Бойко трябва да плаща. По телевизиите също се застъпва основно тази теза.

Вчера съм водил спор с 20 човека сигурно, и то все интелегентни и образовани хора. Почти никой не беше вникнал в проблема, повечето обясняваха как българите винаги сме вървяли един срещу друг. После като погледаха малко изказванията на Желева запяха друга песен. :smt006 Представям си какво е мнението на оркската маса.

От този скандал рейтинга на ББ се вдига, вместо да пада. Mаде ин Беге, както би казал поета :lol:

Абсолютно е така, обаче като изгледах как бяха представени нещата в новините на Сакъз ТВ и Нова, няма какво да виним хората, че не са запознати. По-манипулативно нямаше как да бъде представена случката. Всичко се сведе до накакво заяждане на Първанова с "нашия кандидат", каквото всъщност нямаше. Чисто и просто Желева проплака,ч е е натопена, след като за трети или четвърти път и зададоха въпроса за конфликт на интереси и то се от различни места в залата. Този факт обаче лекинко беше пропуснат и подменен с "българите сами се топим в казана".
Между другото, сравнително най-обективни бяха БНТ. Може би заради роднинската връзка на Пръмова и Кунева, не знам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:28 pm 

Цитат:
Между другото, сравнително най-обективни бяха БНТ.

Само те ни останаха :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:32 pm 

абе стаклер, ти що не си на протест0 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:42 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Дезертирах :smt003 Оня ден ме навиваха да съм се изкажел от името на "Зелените", дееба къв страх ги тресе всички да не ядосат Боко :lol: :oops:

:arrow: http://www.novinar.net/news/haralan-aleksandrov-nie-sme-natciia-ot-nespoluchlivo-urbanizirani-seliani_MzE1OTsy.html

Много силен Харалан :smt023
Цитат:
Ние сме нация от несполучливо урбанизирани селяни
:smt028

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:46 pm 

да, щото некои хора продължават да се облизват за постове :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:52 pm 
Аватар

STALKER написа:
ultrafan_rs написа:

Дезертирах :smt003 Оня ден ме навиваха да съм се изкажел от името на "Зелените", дееба къв страх ги тресе всички да не ядосат Боко :lol: :oops:

:arrow: http://www.novinar.net/news/haralan-aleksandrov-nie-sme-natciia-ot-nespoluchlivo-urbanizirani-seliani_MzE1OTsy.html

Цитат:

Къде го вида тоя силен харалан?
Най-обичам някой да почне да се изказва като последна инстанция!Особено пък за сите българи, ние това, ние онова!Не мога да разбера откъде това нахалство от най-обикновени персони, да правят генерални изводи относно цял народ!Пък сигурно си и вярват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:58 pm 
Аватар

Тея верно са най-смешни.Какво по-селско от това да слагаш собствения си народ под общ знаменател.Типичната българска черта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:00 pm 
Аватар

Кат погледнеш последните стотина години, не е трудно да си направиш некой изводи за народа, дори и да не си Иван Хаджийски, пък и не сме Китай все пак :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:03 pm 
Аватар

И тоя с кво е помогнал да се промени това, освен да окачествява народа ни като "селяни".Тея са na-qki дееба.Седят си, пият си ракийката и дават наименования на селския ни народ.Яката работа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:06 pm 

гил галад написа:
STALKER написа:
ultrafan_rs написа:

Цитат:

Къде го вида тоя силен харалан?
Най-обичам някой да почне да се изказва като последна инстанция!Особено пък за сите българи, ние това, ние онова!Не мога да разбера откъде това нахалство от най-обикновени персони, да правят генерални изводи относно цял народ!Пък сигурно си и вярват!

Цитат:
С уговорката, че обобщенията са опасни и че „българинът” е абстракция

И между другото ми е смешно като чета в коментарите под статията в сайта как всеки се е хванал за фразата "несполучливо урбанизирани селяни", все едно става дума буквално за селяните, дошли в града. Големи комплекси, голямо нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:11 pm 
Аватар

subata написа:
И тоя с кво е помогнал да се промени това, освен да окачествява народа ни като "селяни".Тея са na-qki дееба.Седят си, пият си ракийката и дават наименования на селския ни народ.Яката работа...

абстрахирай се от заглавието и прочети цялото интервю :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:20 pm 

Учредяването на две партии „Вяра и Морал" и „Родолюбие Отговорност" подготвят хората на Славчо Атанасов в Пловдив, потвърдиха за Дарик радио отлично осведомени източници. Информацията повтвърди лидерът на ВМРО Красимир Кракачанов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:22 pm 

Тия кой ли ги бръсне за нещо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:23 pm 

прочети предните 2 страници :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:24 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Учредяването на две партии „Вяра и Морал" и „Родолюбие Отговорност" подготвят хората на Славчо Атанасов в Пловдив, потвърдиха за Дарик радио отлично осведомени източници. Информацията повтвърди лидерът на ВМРО Красимир Кракачанов.

Хехе и кат се коалират, пак си става ВМРО - Вяра-Морал-Родолюбие-Отговорност :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:26 pm 

и краси вече е стигнал до извода колко са гадни майните
що го правят бе, що правят лошо на хората :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:27 pm 

ultrafan_rs написа:
прочети предните 2 страници :smt005

Е хубаво, двама човека :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:28 pm 
Аватар

STALKER написа:
subata написа:

Еми прочетох го, но освен това, че тоя си противоречи с:

Защото ние сме нация от несполучливо урбанизирани селяни

и това, че сме психично болни тъпанари, които се кефят на мутрите, друго не разбрах.Тва е казвано 1000 пъти, но тоя просто го е казал по своя начин.Плюс тва в цял свят има "селяни" и "граждани".Едните селяни се кефят на циците на Андреа, другите селяни се кефят на гъза на Beyonce :smt006 Убеден съм, че ако имахме условията на по-развитите държави, като "духовна хигиена" ще сме доста по-напред.Просто е трудно на българина, който взима 250 лева и се прибира с единствената мисъл да седне на масата с ракийката и салатата, което е единственото хубаво в живота му, да му се говорят некви неща за духовно извисяване и прочее.Така че тея оценки дето дава ХАРАЛАН, не са нужни на никого.Нищо няма да промени с тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:33 pm 
Аватар

Он е велик мислител...нас урбанизацията ни е белязала :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 1:42 pm 
Аватар

subata написа:
STALKER написа:
subata написа:

Еми прочетох го, но освен това, че тоя си противоречи с:

Защото ние сме нация от несполучливо урбанизирани селяни

и това, че сме психично болни тъпанари, които се кефят на мутрите, друго не разбрах.Тва е казвано 1000 пъти, но тоя просто го е казал по своя начин.Плюс тва в цял свят има "селяни" и "граждани".Едните селяни се кефят на циците на Андреа, другите селяни се кефят на гъза на Beyonce :smt006 Убеден съм, че ако имахме условията на по-развитите държави, като "духовна хигиена" ще сме доста по-напред.Просто е трудно на българина, който взима 250 лева и се прибира с единствената мисъл да седне на масата с ракийката и салатата, което е единственото хубаво в живота му, да му се говорят некви неща за духовно извисяване и прочее.Така че тея оценки дето дава ХАРАЛАН, не са нужни на никого.Нищо няма да промени с тях

А като погледнеш батака, в който живеем, не мислиш ли, че все пак има известно право :) Тва, че винаги търсим "спасителя", който да ни реши проблемите, се гледаме да изклинчим от правилата, нямаме изградена ценностна система и тн.
Факт е, че много хора си казват - абе не е проблема, че Желева е нарушила закона, тъпото е, че я натопихме. Тва си е точно селската логика - щом е наше момичето, да се правим дружно на луди. Да не говорим, че върховенството на закона е споделена ценност във всички зрели общества.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 2:04 pm 

10:00 ч.: Бойко Борисов се събужда, облича се и се кани да тръгва за НДК, където в зала 3 трябва да се проведе конгресът на ГЕРБ. На вратата Цветелина го спира:
- Имам един подарък за теб.
- Какъв? - пита Бойко.
- Винетка за колата.

10:01 ч.: Бойко вече е в НДК.

10:02 ч.: В залата Бойко среща кмета на София Йорданка Фандъкова.
- Мила, без твое знание днес пуснах 50 снегорина да чистят София.
- Но, то няма сняг?- учудва се Фандъкова.
- Няма, щото пуснах снегорините- отговаря Бойко.

10:30 ч.: Бойко си мисли: "Ще преместя времето, че не ми се чака..."

И така 11:00 ч. - начало на конгреса. Бойко Борисов взима думата:
- Чакаме ли някого?
- Само телевизия "7 дни" не са дошли още...- се чува от редовете- всички останали телевизии са тук.
- И от mezzo сме тук- обажда се някакъв оператор.

11:01 ч.: Бойко казва:
- Преди да открием конгреса, нека се преместим от зала 3 в зала 1 на НДК, щото съм номер 1.

11:05 ч.: Зала 1 на НДК. Борисов отново взима думата:
- Членският внос от 2 лв. на година ми се струва малък.
- Да го вдигнем на 2.10- предлага някой.
- Прието.

11:06 ч.: Бойко:
- Преди да гласувате за мен за нов шеф на ГЕРБ, искам да ви кажа, че приемам залози за това кой ще е първият изгонен министър. Цецо, ти за кой залагаш?
- Залагам 5-те си апартамента, че ще е Божидар Димитров.
- Ей, Цецо, само на сигурно играеш!

11:10 ч.: Пристъпване към първа и единствена точка, цитирам: "Избор на Бойко Борисов за председател на ГЕРБ". Тук неочаквано спира токът. Оказва се, че депутатът Мирослав Петков черпел ток с кабел от трансформатора на НДК за имота си в Горна Оряховица. След като са установени причините за спирането на тока, електрозахранването е възстановено. Мирослав Петков го хваща Бойко, а после го хваща и токът.

11:15 ч.: Влиза един от охранителите, който съобщава:
- Господин премиер, Станишев е отвън и иска да каже нещо. Да го пусна ли?
- Ако ще каже къде са парите- пусни го.

11:30 ч.: Кетъринг... за Искра Фидосова.

12:00 ч.: Гласуване. Предложението Бойко Борисов да е новият председател на ГЕРБ е прието с 3501 гласа от 3500 регистрирани членове на ГЕРБ.
Бойко съобщава по микрофона:
- Нямаше нужда да идваш да гласуваш и тук, Волене.

13:00 ч.: Кетъринг...за Искра Фидосова.

13:30 ч.: Реч на Бойко Борисов. Още в началото на речта той предупреждава:
- И да пуснете субтитри на турски, че съм обещал на новините...
После Бойко първо подобрява рекорд на Тато, а след това и на Фидел Кастро.

16:00 ч.: Край на конгреса. Бойко, заедно с делегация се готви да замине на посещение в Израел. Делагацията тръгва към летище София без Бойко, той ще лети сам...

16:30 ч.: Бойко разглежда програмата си. Ще посещава Божи гроб...за да види откъде е тръгнал...

17:00 ч.: Искра Фидосова дояжда в НДК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 2:49 pm 
Аватар

:smt005

Иначе тоя глупак доволно е сипал на баце бойко: http://www.dnevnik.bg/evropa/evropeiski ... a/?ref=rss

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 3:17 pm 
Аватар

Omraz написа:
Очаквам позицията на трите групи и на главния обливащ критиците на ББ във форума - Г-н Смит :bigok

Изсирам се в широко отворената Оста на Жемяна Релева, нема толкова тАпо същество, гледах я , чудих и се, много ,а ма много срам брахме с тая уфтсъ (това е думата с 4 букви и 5 правописни грешки :wink: )Навремето се бъзикахме , че в българския език има 4 сраванителни форми- тъп, по-тъп, най-тъп, милиционер ! Сега са тъпа, по-тъпа, най-тъпа, Румяна Желева, пред тая иначе силно антипатичната Пръмова е на светлинни години, ама това все пак е заради партиината школа , все си мисля, че не трябваше навермето да закриват Трудови войски, колко мат'риал има за тях, а и съм 99% сигурен,че тази е шимейл :bigok Сега дали ще я смени племнника на Петър Младенов,все тая коня вече са метна у ряката, Първанова също не смятам да я коментирам , както и който и да било от партията на българските шимейли - НДСВ :smt006 Иначе отрепко след като се изсера блаженно в остата на външната министърка, ще оставя последната пръдня за теб, който се опитваш да ме вкараш в интриги :bigok
А позиция скоро от трите групи няма да има, сега са заети с направата на новото знаме "Коко, завинаги черно-бял" и подменямето на хореографията :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 3:44 pm 

Цитат:
Бойко Борисов: Разчитам г-жа Желева да е направила това, което законът повелява, ако не е - няма да получи моята подкрепа

Цитат:
ГЕРБ обмисля "План В": Желева сама да се оттегли

Явно отнема малко време да се изясни, че компромата е верен и "важните хора от Европа" да обяснят на ББ колко зле е кандидатката му. :lol: :smt006

Също така очаквам да има ново "Ние ги хващаме, те ги пускат" :lol:
http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/01/14/8 ... ak_nalaga/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 7:01 pm 
Аватар

Боко май верно не ползва интернет :smt031 Еби му майката, сигурно цела акция на МВР са спретнали, за да разберат дали е верно :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 10:18 pm 

Некой гледа ли едночасовото интервю на Бойко със Сашо Диков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 10:31 pm 

Бойко доста неубедително "Веднага ще проверя" "още утре..." "давам ги веднага на прокурор " е такива. 23.30 май ще го повтарят за който го е изпуснал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 12:11 am 
Аватар

Днес Бойко мощно обливаше на Спортна София, добри 2 гола бодна. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]