forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 97  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:25 am 
Аватар

BlueFront1914 написа:
DBD написа:
ultima frontiera написа:
И какъв дефанзивен футбол бре? :ohmygod Не мога повече хахахахахахах в тоя форум тотално сте изплискали легена братче. Пирло бил нещаснтик, дефанзивен футбол :smt005 :smt005 :smt005 Не знам вече как продължавате да говорите :smt005

Пирло е най-големият нещастник, аз лично нямам думи. Не го е срам да играе така на 33 :smt003

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Кво се пляскаш, бе ? Ирония, а у ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:26 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Престъпление е да напълниш състава си с играчи на отбор бит и ебан по всички фронтове :losers
:bigok :bii_chorbata А на пейката да имаш Шмелцер,Гьотце,Ройс,Шюрле,Бендер,Мертезакер,Хьоведес,Клозе и Мюлер,единственият от селския Байрям,който става за нещо :lol:Абсолютно заслужена победа на Италия,Ювентус се завърна там,където му е мястото-на върха>>>Италианският национален също се завърна,6 човека от Юве в титулярния състав :bigok Ако дедо Дел Пиеро беше в състава,нямаше да имам никакво съмнение,че Италия ще е новият еврошампион,но сега не се знае.Голям финал ще гледаме,двамата най-добри вратари в света един срещу друг,големият и гнусен шампион срещу вечните калитари от Ботуша.Футболната логика,а и моето желание,е да бъде сложен край на доминацията на испанските мангали.Стига вече.Достатъчно търпяхме.Крайно време е сините да чукат,разгромно 1-0 за жабарите на финала,после Левски шампион,финал в Лига Европа,смърт за цесека!!!Умирайте,червени боклуци!Форца Италия! :losers :bii_chorbata :ls_bukake :gsh :ls-cup :ls-cup :ls-cup :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:29 am 
Аватар

Синя Варна написа:
:ohmygod2 към теб :bii_chorbata

А бе ти преди малко не беше ли с пречупен кръст на аватара ? :smt017 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:30 am 
Аватар

bate sasho написа:
Синя Варна написа:
:ohmygod2 към теб :bii_chorbata

А бе ти преди малко не беше ли с пречупен кръст на аватара ? :smt017 :bigok

Да е , ама сега съм за Италия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:30 am 
Аватар

Wo sind sie, wo sind sieeeeeeeeeeeeeee :loser2
Ебати гадния(тъп и лесен) език - не го бех говорил от 12 години и за 15 мин си го спомних. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:31 am 
Аватар

Ти си сменяш по бързо отбора от колкото поляк , турчин или алжирец , взема немско гражданство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:33 am 
Аватар

bate sasho написа:
Ти си сменяш по бързо отбора от колкото поляк , турчин или алжирец , взема немско гражданство :bigok

е аз бях разполовен , иначе само комара ме накара да викам за германия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:34 am 
Аватар

аз ли бе? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:35 am 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:37 am 
Аватар

ДипломатО написа:
аз ли бе? :shock:

Не бе :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:40 am 
niki92 написа:
ultima frontiera написа:
И какъв дефанзивен футбол бре? :ohmygod Не мога повече хахахахахахах в тоя форум тотално сте изплискали легена братче. Пирло бил нещаснтик, дефанзивен футбол :smt005 :smt005 :smt005 Не знам вече как продължавате да говорите :smt005

Откакто гледам футбол, Италия винаги са се затваряли и са играели грозен футбол . Този мач, както казах надиграха Германия ,но това си е изключение :wink:

Гледа ли 2006-та 1/2 финала? Някои хора си говорите е така, по принцип. Италия или италиански отбор не играят катеначо от времето на Херера! А когато отбор играе успешно в защита, то това не означава, че играе дефанзивен футбол. Хубаво е да се прави разлика. Просто в моя съзнателен живот съм виждал веднъж Италия да играе наистина защитно и това е на Евро 2000 при човек по-малко срещу Холандия. Ако не се лъжа тогава изгониха Канаваро. 2002 и 2004 Италия бяха бъкани от супер добри офанзивни играчи и в общи линии бяха наслада за окото, но бяха доволно преебани, а 2006 Италия пак си игра супер приличен атакуващ футбол с много добри и раздвижени атаки. 2008 срещу Испания играха с уморен и слаб отбор, но въпреки това имаха повече положения от испанците, които абсолютно винаги играят страхотен за наблюдаване футбол.

Последна промяна El Hacendado на Пет Юни 29, 2012 12:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:45 am 
Аватар

Suum cuique написа:
с играчи на байрам толкова :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Точно така :bigok Имаха 1 адекватен играч и той беше от Борусия :bigok :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:45 am 
Аватар

Еми на мен, никога не са ми харесвали и не са ме впечатлявали, като изключим няколко мача, ама то е нормално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:48 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=yYRiwaur ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=--Fi4SK1 ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=Nbj1t8a7 ... ure=relmfu

Полуфиналът Германия-Италия през 2006 за тези, които твърдят, че жабарите играят дефанзивно :smt023

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:50 am 
Нали се сещаш, че има огромна разлика в това отбор да играе супер грозен футбол и какво е твоето мнение за даден отбор. Това, че теб не те впечатлява, не означава, че играят грозно.

Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 12:56 am 
Аватар

sct02 написа:
targovishte написа:
targovishte написа:
Всякаква съветска пропаганда и мозъчни пръдни на кремълските "историци" ще бъдат трити
sct02

Браво бе пич....голЕм си.....опънати ръце и хитлериски поздрави може да гледаме...а едно безобидно комюнике....при това правдиво е пръдня..... :smt023
Хайл Хитлер..... :losers

Едно е хора, които по никакъв начин не са симпатизирали на онзи режим да се бъзикат като пишат щуротии за арийци, Вермахт, Рим-Берлин-Токио и е съвсем друго да се пишат мнения на руски пълни със съветска пропаганда, измислени сражения на 4000 танка (????), разбити въображаеми фашистки армии, да се слагат пропагандни плакати как "руснаците никога не започват войни, те само излизат победители от тях" и т.н.
Докато съм модератор ще трия всякакви такива лайнaрщини

ми и аз се ебавам бе пич...ти да не мислиш...че съм живял по време на войната или Сталин ми е чичо.... :bigok
и както триеш мен...би трябвало да изтриеш и всички нацистки снимки и пропаганда...а тук е пълно с такава... :smt006
от днеска ставам немецки возпитаник....Хайл Гитлер.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:01 am 

Някъде написах, че Италиянските играчи ще си нарушат подготовката за новия сезон и ще ги праснем на ВАСИЛ ЛЕСКИ през септември! Аз, който съм вечен оптимист, сега, не вярвам това да се случи! Жабарите имат прекрасните играчи буфон, пирло, балотели и страхотен отбор около тях, който обиграха добре на това Европейско и ще са фактор след две години на Мондиала в Бразилия! Все пак се надявам на някакво чудо през септември! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Оп :bigok Шо стана бе, нямаше ли засада :loser2 Ей Богу, невероятното немско футболно поколение, маншафта, който гази наред... кво беше, два отбора играят 90 минути футбол, а накрая немците печелят :bigok :bigok :bigok Групата на смъртта, Германия с 9 точки, няма кой да ги спре :loser2 Пак им е малко, като нищо можеха да паднат с 3-4 на нула, ама уви, фюреро ги закриляше малко отгоре :smt012 Мед ми капе, много противен национален отбор са, адски вирнати носове. Много поздрави от Марио!

И за да не е само хейт, в Берлин беше адски избачкано, атмосферата беше перфектна!

Прикачени файлове:
IMAG0094.jpg
IMAG0094.jpg [ 1.65 MiB | Прегледано 4981 пъти ]

Последна промяна jonnka на Пет Юни 29, 2012 1:01 am, променена общо 1 път
Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Смърт за комунистите (профилактично):
http://www.dnes.bg/stranata/2012/06/28/ ... rov.162524

Гелоасаните цигани много добре врътнаха гастарбайтер-шафта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:02 am 
Аватар

Нещо за Рим-Берлин-Токио няма ли да кажеш? :blass :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:02 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
DBD написа:

Браво бе пич....голЕм си.....опънати ръце и хитлериски поздрави може да гледаме...а едно безобидно комюнике....при това правдиво е пръдня..... :smt023
Хайл Хитлер..... :losers
Не мога да те разбера с твоята безкрайна любов към Русия, честно :ohmygod

Аз вече започвам да си мисля, че си е поклонник и на сърпове и чукове, ти мани Русия :) А не смея да си помисля ако играят България и Русия за кой ще вика :shock:

Аз нашите отдавна съм ги отписал...стига коефицента да е добър, може и за тях да викам.... :bigok
И четете бе хора....Россия няма нищо общо със сърпове и чукове.....това е Россия...а не СССР...ама кой да чете.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:04 am 
Аватар

Croopev написа:
niki92 написа:
ultima frontiera написа:

Откакто гледам футбол, Италия винаги са се затваряли и са играели грозен футбол . Този мач, както казах надиграха Германия ,но това си е изключение :wink:

Гледа ли 2006-та 1/2 финала? Някои хора си говорите е така, по принцип. Италия или италиански отбор не играят катеначо от времето на Херера! А когато отбор играе успешно в защита, то това не означава, че играе дефанзивен футбол. Хубаво е да се прави разлика. Просто в моя съзнателен живот съм виждал веднъж Италия да играе наистина защитно и това е на Евро 2000 при човек по-малко срещу Холандия. Ако не се лъжа тогава изгониха Канаваро. 2002 и 2004 Италия бяха бъкани от супер добри офанзивни играчи и в общи линии бяха наслада за окото, но бяха доволно преебани, а 2006 Италия пак си игра супер приличен атакуващ футбол с много добри и раздвижени атаки. 2008 срещу Испания играха с уморен и слаб отбор, но въпреки това имаха повече положения от испанците, които абсолютно винаги играят страхотен за наблюдаване футбол.

През 2000-та изгониха Дзамброта в 34-та мин. за 2-ри жълт.
През 2006та тактиката на Италия беше - топката далече от тяхното нак. поле.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:05 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Смърт за комунистите (профилактично):
http://www.dnes.bg/stranata/2012/06/28/ ... rov.162524

Гелоасаните цигани много добре врътнаха гастарбайтер-шафта.

Да живей Гитлер :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:06 am 
Аватар

Ама като цитираш поне гледай да цитираш точно, бе пич :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:10 am 
Аватар

DBD написа:

три цитата в едно мнение...не разрешается :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:14 am 
Аватар

Стига сте изперквали... :D

Има пица за ВСИЧКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:16 am 
Аватар

targovishte написа:
DBD написа:

три цитата в едно мнение...не разрешается :smt018

Е, знам, ама пак е забавно как си цитирал нещо, което всъщност ти си написал, а не аз :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:16 am 
Аватар

А да, сега се сетих да цитирам "най-добрия" вратар :bigok

Цитат:
Изобщо не се страхувам, че може да завърша на второ място отново. Това просто няма да се случи, коментира Нойер пред „Билд“.

И беше прав :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:21 am 

Треблинка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 1:22 am 

Синя Варна написа:
Хитлер и Германия толкова са направили за света , колкото насрана Русия не си е и мечтала ! Като не става въпрос за СССР , защо тогава намесваш Хитлер , другарю ?

Не харесвам СССР дори плюя от горе им, но да ми фаворизирате на всеки 2ри пост Хитлер в тоя форум вече идва в повече. Бил дал на света... кво е дал бе? Идол ли ти е Хитлер? Тук вместо да говорим за футбол по цял ден четем коментари за Хитлер, Сталин, арийци, комунисти, немската машина как щяла да гази, колко фена пропътували до Вършава и т.н. и т.н. Сега вече не говоря за теб, а за други потребители фаворизиращи най-вече Германия и някой други държави. Ако с тоя ентусиазъм се пишеше за Левски и България равни нямаше да имаме. Сигурно някой германец пише така за България, че само ще ми ги хвалите и ще им лижете гъзовете. Всеки обича да гледа хубав футбол, но такива пристрастия за тая пуста Германия... няма да посочвам никове те си знаят кои са. Лицемерно е как се смеят на някой, който подкрепя Реал или Барса, но в същото време пишат за немците така сякаш те самите са такива.

Последна промяна togappp на Пет Юни 29, 2012 1:24 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 97  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]