forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 11:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:57 pm 
Аватар

Brannik написа:
На следващите избори щете нещете единствената реална алтернатива ще е Костов, така че критиците се подготвяйте още отсега да гласувате за него :smt003 Другия вариант ще е да гласувате за бсп, дпс, вмро (все още начело с агенти), расате, атака или пак герб :smt006

А така, така ги харесвам нещата!ВМРО начело били агенти!Само питам Костов, като взе властта, защо си мисля, че дпс си правеха, каквото си искат, да не кажа, че си му бяха и дружки.Що се отнася до ВМРО, много хора могат да го духат сополив с такива изказвания!Вярно е, че Каракачанов му трябваше путкенските му бивши дупетати да поискат да го махат, за да се отърве от тях, но все пак се отървахме!Агентите са имено отстранените лекенца бойко ватев, мирослав мурджов, който нееднократно е зявявал като депутат, че не му пука за Македония и българските земи останали извън границите! А за турбо наглеца боби ячев, не искам да коментирам!
В крайна сметка кои от сегашното ръководство на ВМРО са агенти-Ангел Джамбазки или Костадин Костадинов например, които трябва да са станали агенти на по 3-4 години! Много лесно се дават мнения по интернет!Грешката на Каракачанов е, че за много от дейностите му не се знае, но имено хората около него си рискуват живота извършвайки различни мисии извън родината! Ако някой се интересува от подробности да стане член на организацията, а не само да се прави на патриот!Хем не щете викане и крякане в стил атака и божката димитров, хем, който националист се държи нормално, каквито впрочем са всички истински националисти, пак има недоволни!
Що се отнася до Каракачанов, достатъчен е факта, че го одобрява Райна Дрангова-така че по един голям за всички псевдопатриоти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:59 pm 

костов и неговите дружки дпс като взеха властта, вмро и каракачанов къде бяха :?: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:02 pm 
Аватар

Абе по мой спомени, точно в периода 97-2001 Доган беше наврян в кучи гъз, а същевременно Костов е първия, който заговори за позиция на България спрямо Турция за ЕС, много преди да се пръкнат атакоидите и тн, но може и да не помня съвсем правилно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:03 pm 

Гил галад, ти ползваш ли други препинателни знаци за край на изречението, освен удивителен?

Цитат:
Грешката на Каракачанов е, че за много от дейностите му не се знае, но имено хората около него си рискуват живота извършвайки различни мисии извън родината!

Би ли разяснил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:11 pm 

ще си отговоря сам на въпроса
вмро и каракачанов бяха в коалиция ОДС, която спечели пълно мнозинство на проведените на 17.04.1997г. предсрочни парламентарни избори. Резултат, от което са двата мандата на ВМРО, единият от които е за Каракачанов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:25 pm 
Аватар

За препинателните-малко се ядосах и...
За дпс, хайде да не се правим на велики, костов на няколко пъти ги защити, когато беше премиер!Освен това го видяхме върлият антикомунист как лекинко пропусна да отвори досиетата!!!!!!!
За действията на ВМРО тук не мога да изстрелвам, факти, защото се касае за сигурността на живи хора!
Все пак скоро едни момчета за пореден път рискуваха живота си и успяха да извършат достойна постъпка, за която скоро трябва да има официално обяснение!
Що се отнася до Каракачанов, че има грешки-има, но в крайна сметка не бива да се забравя, че той е единственият освен Райна Дрангова, който е имал директни срещи с Иван Михайлов и е одобрен от него!За мен това е много по-важно от това, дали сер-гей е одобрен от москва или Костов от вашингтон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:29 pm 
Аватар

гил галад написа:
Brannik написа:
На следващите избори щете нещете единствената реална алтернатива ще е Костов, така че критиците се подготвяйте още отсега да гласувате за него :smt003 Другия вариант ще е да гласувате за бсп, дпс, вмро (все още начело с агенти), расате, атака или пак герб :smt006

А така, така ги харесвам нещата!ВМРО начело били агенти!Само питам Костов, като взе властта, защо си мисля, че дпс си правеха, каквото си искат, да не кажа, че си му бяха и дружки.Що се отнася до ВМРО, много хора могат да го духат сополив с такива изказвания!Вярно е, че Каракачанов му трябваше путкенските му бивши дупетати да поискат да го махат, за да се отърве от тях, но все пак се отървахме!Агентите са имено отстранените лекенца бойко ватев, мирослав мурджов, който нееднократно е зявявал като депутат, че не му пука за Македония и българските земи останали извън границите! А за турбо наглеца боби ячев, не искам да коментирам!
В крайна сметка кои от сегашното ръководство на ВМРО са агенти-Ангел Джамбазки или Костадин Костадинов например, които трябва да са станали агенти на по 3-4 години! Много лесно се дават мнения по интернет!Грешката на Каракачанов е, че за много от дейностите му не се знае, но имено хората около него си рискуват живота извършвайки различни мисии извън родината! Ако някой се интересува от подробности да стане член на организацията, а не само да се прави на патриот!Хем не щете викане и крякане в стил атака и божката димитров, хем, който националист се държи нормално, каквито впрочем са всички истински националисти, пак има недоволни!
Що се отнася до Каракачанов, достатъчен е факта, че го одобрява Райна Дрангова-така че по един голям за всички псевдопатриоти!

ВМРО се оттъвра от некои агенти на последния конгрес, но от главния не успя - Каракачанов :smt006 И като ти е толкова скъп агента каракачанов как ще обясниш всички безпринципни коалициики преди изборите само и само да влезне с няколко депутата? То не беше Ковачки, то не беше чудо. И как ще обясниш тва, че след като каракачанов поема ВМРО членската маса намалява с 2/3? Преди и аз харесвах ВМРО и още харесвам некои от идеите и тн, но трябва да си луд, за да защитаваш Каракачанов. Докато този е там тази партия за мен е мъртва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:33 pm 
А аз да попитам политическизатворник0 с какво право чете за морала на ВМРО,при все че беше част от най-неморалната и безпринципна коалицийка на последните избори!? Или it`s a matter of job...
А издигането на господин Костов на най-високия височаещ пиадестал идва наистина малко в повече,дори и за тези,които сме гласували за него... :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:37 pm 

Абе айде стига с това какви са ГЕРБ....аз съм им дал една година...да видим кво ще стане....ясно че много смърдят,но самият факт че твърдите ,че са маша на комунистите,показва че добре са си свършили работа другарите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:38 pm 

а аз искам да те питам какво и е неморалното и безпринципното на тая коалицийка?
или ти като пишеше за срещите ви(на младежкото вмро) с ковачки във варна беше много принципен?
като не се разбраха кой да води бащина дружина вече миньорите станаха лоши :?:
а за нас кратко и ясно - година и половина преговаряхме със сдс за коалиция, с дсб няколко месеца. костов не ни даде никакви места и следователно коалиция няма как да има. на мен не ми се ще заради сините очи на митов, пепи николов, вълчо чолаков и незнам си кой още да ги вкарвам на гръб в парламента. като не те устройват условията се махаш. честно и почтено. на сутринта след евроизборите пепи москов звъня да се моли за коалиция ама вече щеше да е наистина неморално и безпринципно. точка.

Последна промяна ultrafan_rs на Сря Яну 13, 2010 5:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:44 pm 
Ами докато аз като просто момче,което на ония години,а и сега,не претендира да е безобразно итк в политиката,бях подведен от въпросния човек,говорещ увлекателно с гласа на народа.Не знаех много за Ковачки,не се бях интересувал от него,нека ми е за урок,но нека ми е и извинение...
А какво е твоето извинение като вещ в политиката,занимаващ се с политика,знаещ кой и какъв,и защо е този човек,да бъдеш от "неговите"?
Кое е неморалното и безпринципното в тази партия ли? Верно...
И с кое точно ВМРО е по-безпринципна и неморална от останалите безпринципни и неморални в политиката...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:47 pm 

Допълнение към горните редове. Ние казахме, че имаме 50хил.гласа (което в последствие доказахме), Пепи Москов каза, че имаме 20. Ние казахме, че не искаме сигурни места, а поне да се борим, Пепи Москов каза, че имат 25 човека, които да подредят, ние да се нареждаме от 25-то място нататък. Твай :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:49 pm 

Не съм казал, че ВМРО са безпринципни и неморални. Опровергах Гил Галад, който твърдеше, че нямали нищо общо с Костов. Не съм казал дали е лошо или не. Но просто не е вярно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:56 pm 
Аватар

kosjo написа:
Абе айде стига с това какви са ГЕРБ....аз съм им дал една година...да видим кво ще стане....ясно че много смърдят,но самият факт че твърдите ,че са маша на комунистите,показва че добре са си свършили работа другарите...

Че доста хора тук, а и не само тук го твърдят това доста преди изборите? Добре са си я свършили наистина. Сега е модерно, който не харесва гербери да бъде обвиняван за комунист, което е вид шизофрения за мен.

Колкото до досиетата - Досиета не се отварят от премиера. Така или иначе, точно Костов беше в основата на всички искания за отваряне на досиета и за всякакви лустриращи закони.

А дпс по това време беше в първа глуха. Излезнаха на бял свят заедно с мадридското недоразумение. 8 години по-късно предендираха за втора политическа сила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:25 pm 

Цитат:
ЕНП обмисля да бламира словашкия кандидат заради Желева
Европейската народна партия обмисля да бламира словашкия кандидат за комисар Марош Шефчович в отговор на вчерашна атаката на социалистите и зелените срещу българския кандидат Румяна Желева. Това обяви днес зам.-председателят на групата на ЕНП Йожеф Сайер след среща на депутатите от партията.

Той нарече изслушването на Желева "лов на вещици".

Именно заради начина, по който е бил проведен дебатът снощи, от десницата се готвят да атакуват Шефчович, който е представител на социалистите. Изслушването на словашкия кандидат за еврокомисар, който се бори за ресора "Междуинституционалната комуникация в ЕС и администрацията", е насрочено за понеделник.

Основният аргумент на евродесницата срещу Шефчович е негово расистко изказване от 2005г., когато казал, че "словашките цигани са експлоататори на словашката социална система".

По думите на Сайер не може човек с подобно мнение да иска да става комисар и по време на изслушването ще бъде попитан още ли смята така.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:37 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Кучи гъз ама осъдени нещо, някой? А тва че Лостов ни измъкна от тогавашната криза няма как да не му го призная. :smt006
Говоря за осъдени отделни лица, то е ясно че цяла партия (организация) е невъзможно да се подведе под отгворност сега. Пък и не е като да няма доказателства.

Спри да пишеш, молим ти се. :lol: :smt006

Запознай се с трите официални вида власт в България:
Законодателна
Изпълнителна
Съдебна
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:38 pm 
Аватар

:smt003 приятно ми е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:44 pm 
Аватар

:smt003 Имиджът на Бок, който има Костов обеснява излагането на адаша Тонко :smt003 Естествено, че БоК Костов трябва да може да съди, коли и беси :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:46 pm 
Аватар

tprodanov написа:
:smt003 приятно ми е :smt006

:smt003
Добре, че съм аз да ги запознаем. За некои хора, Командира е виновен и за глобал уорминга :smt006 :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 6:48 pm 

Ако Бойко иска да наложи диктатура форум0 ще се вдигне на въоръжена съпротива
Ако Бок поиска, форум0 ще апелира за по-крути мерки срещу некачествения матрял :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:11 pm 
Аватар

Тъпака Костов си съдра гъзО да се подлага на Бойко, включително и днес по казуса "Желева" :taff Срам ме е, че някога съм гласувал за тоя :oops: :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:15 pm 

стига де :wink: каза, че е трябвало да има дебат по избора и желева е тряяло да бъде по-подготвена.
какво искаш да каже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:18 pm 
Аватар

Пробута Бойковата теория за заговор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:22 pm 

еми то няма нищо по-нормално от заговор на социалистите
както ако беше ляв, десните щяха да са срещу него
в тая игра няма националности има интереси :)
не е правилно ама е така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:25 pm 
Аватар

Да, но те твърдят, че е нещо ненормално и едва ли не подмолно, а хората просто бяха изровили фактите и си я заковаха :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:33 pm 

А написаната с прякото съдействие на Атанасов статия в Ню Йорк Таймс не бе подмолна :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:38 pm 

в крайна сметка кур за цдна :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:53 pm 
Аватар

Говеда, цъкнете по един глас в Свежо за статийката ми :smt003

http://svejo.net/story/opinions-and-analizes/572773-cherna-stanciq-jeleva-se-provali-zashtoto-ne-beshe-podgotvena

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 7:55 pm 
Аватар

Първо, никога не съм твърдял, че ВМРО никога не се е коалирало със СДС, след като демократичните десни сили са естествен съюзник на организацията.
Второ, безпринципните съюзи и особено този с рзс, беше направен заради лицето боби ячев, който ламтеше на всякаква цена да влезе отново в парламента!
Трето, не ми е мил толкова Каракачанов, но по-горе изтъкнах някои факти!Не забравяйте, че Каракачанов си беше действащ агент преди да го разкрият!Така че, не виждам да е работил за комунистическата държава, която след 10.11.89 уж не е такава!
Четвърто, Каракачанов след провала на изборите искаше ИК да си подадат оставката колективно, но гореспоменатите от мен трима бивши депутати, не се съгласиха и уговориха Славчо да тръгне на тази абсолютно глупава авантюра!
Пето, в момента на предни места са все млади хора!
Шесто, щом за някои от форум на ЛЕВСКИ, имената на хора като Дрангов и Михайлов не значат нищо-няма смисъл да приказваме!
Седмо, има ОГРОМНА, ама огромна разлика между разни политичета и хора, които на практика в някаква не малка степен са си турили главата в торбата, не за пари, а за България!
Осмо, ще си позволя без негово разрешение да дам един пример с лицето Валери Ненов!Спомняте си го, нали...Да имено бившият президент на Левски Кюстендил, Локо Пд, приближен на онези двамата братя!Той самият мисля, че не крие отрицателните си качества по отношение на щипнал този, измамил онзи и т.н. Но същият този човек, стане ли въпрос да се помогне на наш човек, да се спаси от Македония, тръгва посред нощ и връщане няма!Колко македонци са живели и живеят на негова издръжка у тях, когато са най-затруднени, само те си знаят!
Девето, понеже ми омръзна да пиша, ще кажа само, че основната грешка на нас е, че се отнасяма като с хора с разни идиоти и национални предатели като бзнс например и ги легитимираме, като влизаме в коалиции с тях!Надявам се обаче това време да е отминало!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 8:16 pm 
Аватар

Реших и аз днес да се уверя с очите си :mrgreen: Ебах ти, колко зле може да бъде човек... Или по-скоро хора хаха Да се закрие! :smt005

Прикачени файлове:
rumetobe.JPG
rumetobe.JPG [ 96.57 KiB | Прегледано 3294 пъти ]

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]