forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 7:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:12 am 
Аватар

Лабрадор написа:
Никой не жали свинете,но някакви скачащи от хамари да си влизат по каквито и да било стадиони,а ушеф само да гледа и прави път...е трагично.

Всъщност две от момчетата, от т.нар. "мутри с потници" ги знам и са далеч от мутри, ММА битки и прочие. Та съдейки по тях, много е вероятно и повечето от другите 58 да са били като тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:13 am 

Мутри бият платени фенове. Точка! Същият набит днес люлинчанин, влизаше на първа в сектора им при всяка запалена факла миналата есен :!:
Кур за платените фенове и в двете агитки два за цдна :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:25 am 
Аватар

Голема дилема е работата. Ако утре Гоце утрепе Станишев ще ми е същото усещане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:27 am 
Аватар

Пускайте АНАЛ 3 дават повторение, кой не е гледал. . .. хапчета,диагнози, дроги , кокаин :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:28 am 
Аватар

БижутерО написа:
Всъщност две от момчетата, от т.нар. "мутри с потници" ги знам и са далеч от мутри, ММА битки и прочие. Та съдейки по тях, много е вероятно и повечето от другите 58 да са били като тях.

Сигурно си прав,никога не съм имал наблюдения над повече от две прасенца приятели :lol:

Нека се върнем на темата,че им пеем смърт и курЬ с тази шунка и им затварям противния форум за години напред

ИСТИНСКО СВИНЧЕ написа:
от както се помня тоя отбор е някакъв цирк се ще има нещо се ще се говори , до кога тая тема ще е актуална .То не беха одесии с Божков и затварянето на сектора с лима и солса , гафа с Стойко , продадената титла после Томов лиценза сега титан .
имам чувството , че сме орисани да сме циркаджиите на България

:bigok :bigok :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:31 am 
Аватар

През кура са ми но се замислям утре ако влезнах 50 мутри в сектора и почнат да ни бият като викаме "батоф вън" дали пак ще ни е толкова смешно.Нямам против по чисто финансов начин да ги закрият ама мутренските лайнарщини са грозни,жалки и ненужни в 21век.Който както иска да го разбира...лично мое мнение.И тук не става въпрос дали е цецка,доростол или скрита сила...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:34 am 

Връща се Томов, прави ме пресаташе и издавам указ0 за закриване :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:40 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Връща се Томов, прави ме пресаташе и издавам указ0 за закриване :loser2

Надявам се един телефон да звъннеш, та да може и "LIVE" да излезе :smt005 :smt005 :smt005 :bigok

Иначе гледам и свинчовци се радват, че Главата най-сетне го е изял

Цитат:
Нека да припомним главата как пребиваше деца, по-големи фенове и прочие просто защото не пеят примерно или са запалили факла. Нека да го бият, малко му е. Просто чаках този момент и той дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 1:46 am 

Във форума на дата.бг се заговориха нещо за закриване на цура или нещо такова (не прочетох цялото ) и вижте едно прасе със ник forumnanindja какво написа :D
Цитат:
лит(*кс-етрополе АКО ГО НЯМА КОЙ ЩЕ ВИ ГЛЕДА СКАПАНОТО ПЪРВЕНСТВО!!!
Тва е ще е ебати и автогола за за БФС-ТО АКО ЕДИНИЯ ГРАНД ИЗЧЕЗНЕ,тогава първенството им няма да струва и 5 стотинки!!!
Ние милионите цесекари няма да обръщаме внимание на бг първенството нека говедата да стават ако искат 1000 пъи подред шампиони!!!
Разбира се такъв вариант е изключен лит(*кс-етрополе ще възкръсне като феникс от пепелта за да го начуква на гадните говеда.

Не е ли мъдър тоз човек а :smt003 :blass :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 2:08 am 
Аватар

ГейБанда14 написа:
През кура са ми но се замислям утре ако влезнах 50 мутри в сектора и почнат да ни бият като викаме "батоф вън" дали пак ще ни е толкова смешно.

Ние понеже сме се скъсали да го викаме това и въобще да правим акции срещу него :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 3:42 am 
Аватар

Свинете да им е възможно най-гадно, ама тия мутренски истории са за некое друго време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 8:25 am 
Аватар

Абе смАрт за подхора като цимбика и смАрт за смАрт за подхора като свинете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 8:44 am 

Главата, Бизона, Тачи и другите отрепки да продължават да продават електронни цигари в Люлин и да не се занимават с глупости :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 9:14 am 
Аватар

ГейБанда14 написа:
През к.р са ми но се замислям утре ако влезнах 50 мутри в сектора и почнат да ни бият като викаме "батоф вън" дали пак ще ни е толкова смешно.Нямам против по чисто финансов начин да ги закрият ама мутренските лайнарщини са грозни,жалки и ненужни в 21век.Който както иска да го разбира...лично мое мнение.И тук не става въпрос дали е цецка,доростол или скрита сила...

Така е. Дивашко е, но пък както казах тия мутри са си техен продукт, на техните духовни бащи, така че не бива да ни пука много май. :smt006

Те като са попаднали веднъж в джоба на мутрите-комунисти и са взиамли пари от тях, да си сърбат сега попарата/помията...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 10:20 am 
Аватар

Brannik написа:
ГейБанда14 написа:
През к.р са ми но се замислям утре ако влезнах 50 мутри в сектора и почнат да ни бият като викаме "батоф вън" дали пак ще ни е толкова смешно.

Ние понеже сме се скъсали да го викаме това и въобще да правим акции срещу него :smt031

Говоря хипотетично...знаеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 10:49 am 
Аватар

ГейБанда14 написа:
На некой хора им е много къса паметта.... :ohmygod

:!:

Koлкото и да са прасета, сетете се за нас, пък се замислете и после пишете, защото от тях може и да не очакваме съпричастие ,но им падате малко по малко на нивото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 10:58 am 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Brannik написа:
ГейБанда14 написа:
През к.р са ми но се замислям утре ако влезнах 50 мутри в сектора и почнат да ни бият като викаме "батоф вън" дали пак ще ни е толкова смешно.

Говоря хипотетично...знаеш :smt006

Хипотетично може да се случат доста неща и точно пък на теб не мисля,че е нужно да обяснявам. Дай да си гледаме нашите работи,а прасетата рано или късно ще ги закрият по един или друг начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:28 am 
Аватар

Един крайно гнусен иначе сайт е излязал с информация , че ако Михов не приеме да им е президент поста ще бъде предложен на Майкъла :smt005 :smt005 :smt005 Предвид източника не вярвам това да стане , но от друга страна би било приказно :smt007 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:42 am 
Аватар

Аз подочувам за ЦКБ, но да видим. Зех си 5 пакета пуканки и не сметам да скучая :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:46 am 

Подобни мутренски изпълнения имаше и когато гонеха Черепа. :smt006 Дучан беше лапал дуло тогава. :smt006

Като се замисля те водеха отечествени войни срещу Черепа, Лупи, сега срещу Титан. :lol: Който и да е следващия го чака същото, все пак си има работа с тотални олигофрени и подчовеци.
Аз знам за "Сис индъстрис" и кръговете около Гоце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:48 am 
Аватар

А в спортал тече анкета дали КСП да е треньор. Майкъла президент,КСП треньор- Коледа идва по-рано :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:50 am 
Аватар

Hulk написа:
Един крайно гнусен иначе сайт е излязал с информация , че ако Михов не приеме да им е президент поста ще бъде предложен на Майкъла :smt005 :smt005 :smt005 Предвид източника не вярвам това да стане , но от друга страна би било приказно :smt007 :loser2

E започваме да ставаме много нахални. Майкъла президент на ЦДНА е твърде приказен вариант. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:54 am 
Аватар

Единственото малоумно в цялата история е, че животни като Цимбика и кучетата му могат спокойно да си се разхождат и да си правят простотиите, включително пред очите, че и с помощта на "нашата полиция" и да са абсолютно сигурни, че от тва последствия няма да има! Държавата ни е тотален ташак.

Оттам-нататък - жал за прасюгите няма да ми стане, и честно казано - хич не е зле най-после и те да опитат какво е в сектора ти да има разни гавази, които следят кой какво вика и да отнасяш последствия за това, че подкрепяш отбора си! В крайна сметка - нашите фенове това го ядоха 45 години! Така че - всичко се връща, свине нещастни!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 11:59 am 
Аватар

Цитат:
Инцидентът с Иво Главата далеч не е единственият, при който мутрите на „Титан” са упражнили физическо насилие спрямо фенове на лит(*кс-етрополе около мача с Миньор. Това твърди привърженикът на „червените” Емил Томов. По време на целия двубой в Перник бабаитите са следели кой какво скандира и след срещата са ступали и други хора. Ето и разказът на очевидеца, публикуван на един от фен сайтовете на лит(*кс-етрополе cskasofia.com:

Като начало отидохме с червени фланелки, шалчета, заедно с деца, приятелки и т.н. Аз съм свободен човек, моите приятели са свободни хора. И винаги ще бъде така, ние всички с вас сме граждани на ЕС, граждани на Майка България! Ние имаме право да отидем на мач, никой не може да ни изгони и не бива. Никой не може да ни каже какво да пеем, нито пък да ни заплашва или прави каквото и да е, наказуемо и преследвано от закона! За да защитим правата, нашите и на тези на приятелите и семейството ни!

Дойдоха около 40 коли (да не ги описвам) пред стадиона, а на него вече беше влезнала по-голямата част от агитката, но въпреки това, отвън имаше поне 50 полицаи в пълно бойно снаряжение, джипове, техника, всичко необходимо за охрана. Там обаче имаше фенове, приятели, хора, които са ни били близки като семейство, които нямаха този късмет да влязат на стадиона. Пред очите на полицията групата от тези коли (даже не знам как да ги нарека) пребиха Ивайло (Главата) Цветков. Очевидно те бяха излезли с желанието за кръв и насилие, аххх тези бедни душици!

Но с това изцепката не приключи. Някои от тях носеха потници на стюарди, извадени от боклуците на УЕФА и Васил Левски, влязоха през полицията, която чинно им направи коридор за "да влязат господата", както каза един дебел чичко в синя униформа. Обградиха по-голямата част от агитката, която беше вероятно около 200 човека и както написах - имаше жени и деца, а повечето от останалите бяха млади хора на по 20-тина години. Калоян Стоянов им даде нареждания къде и как да застанат. А първите думи на тези платени фенове, мутри и боклуци бяха: "Къде са Дуче и къде са тези, които бойкотират?" Бяха споменати имена на хора, фракции и се търсеше саморазправа с тях. Но понеже видяха, че има камери, а боят определено щеше да е с хендикап за нас, Цимбика постави Нашият Председател, лидерът на Фенклуба на Привържениците на лит(*кс-етрополе, в центъра, за да му бъде поискана сметка еднолично.

Някои от дошлите ги познаваме от телевизията, от различни места, но според думите им, те били "израснали на улицата" заедно с Калоян Стоянов - "Те ще бъдат на всеки мач тук в този сектор, ако вие продължавате, а вие може и да не си тръгнете от тук и може да забравите за влак и рейс, ако продължавате." Цитирам по памет думите на г-на. Беше ни обяснено също и следното: "Вие взимате хляба на дъщеря ми, аз няма да оставя нещата така."; "Дали са 27 милиона, те няма да ви простят и да оставят нещата така!"

И какво ли още не, много още има за писане от заплахите и начина, по който беше направена операцията за сплашване на феновете, свободните граждани и най-важното - ваши Братя и Сестри!!! Докато пиша това ми идва да рева, не ми се вярваше, че е възможно българската полиция и моята родина да позволят това да се случи!

Вече мога и искам това да се промени! МВР, Правителство, сега е време да видим дали имаме най-после истински управници или поредните корумпирани и толериращи мутри и мракобесници, управляващи, които са доволни и щастливи, че са влезли в кацата с меда.

Побоища имаше и след края на мача и ни бе обяснено какво трябва да викаме и как трябва да се държим. То всъщност заплахи имаше през цялото време, а тези хора бяха ужасно нервни, но после излязоха гордо, тъй като полицията и специалната част за борба с футболното хулиганство ги пуснаха да си тръгнат триумфално, като победители. На мен лично от полицията ми беше казано: "Какво да направим, видяхме какво се случи, но..." И вдигаха рамене, други се мазнеха с: "Дръпнете се да минат!"

Малките фенове успяха да видят какво беше през деветдесетте години. Сега помислете малко дали трябва това да се случва и какво можем да направим? Всички да се вдигнат! Най-вече онези, които си стоите вкъщи, под предлог и с извинение, че "тези в червено на терена не играят нищо!" Защото Титан това искат - да сме малко, отборът да не върви и да ни няма. Искат да ни унищожат! Всички заедно, всички обединени!!! Пълна мобилизация, драги приятели, защото това е нашият дом, това е нашият отбор, аз ще умра за него ако трябва!!!

Няма да подчертавам пасажи, сами ще си ги намерите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:00 pm 
Аватар

Главата е бит заради побоят, който той и неговите хора са нанесли на някакъв човек, ухо на Титан в Г сектор. Войната при тях няма да свърши бързо, очаквам доста посещения по домовете. Тъпо, не тъпа, тваЙ е...

Дучето по Канал3... ще бъде интересно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:14 pm 
Аватар

Дучето по Канал3 ... тия са ебати турския сериал...

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:16 pm 
Аватар

Този път вместо съпругите са взели приятелките си с колички :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:16 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Дучето по Канал3 ... тия са ебати турския сериал...

:bigok

Който няма ТВ:
http://tv.club-bg.org/?page=tv&chan=58 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:20 pm 

koito vzima pari ot kluba da jede govna

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 25, 2010 12:50 pm 
Аватар

Дучан:"Респекта значи уважение" :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]