forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 9:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:03 pm 
Аватар

Проверено е. Програмата на една партия трябва да стои цялостно на сайта на въпросната партия, а не извадъци от нея да бъдат коментирани от ежедневник. Програмата на Герб за сегашните избори беше качена вчера следобяд. Няма как да водиш политическа надпревара, дебати, идеи, ако нямаш програма.
Аз лично досега не помня да е имало предизборна кампания, в която няма предизборен дебат на лидерите на партиите, и считам, че това е дъното на политиката у нас. Отговорност за това трябва да носят водещите партии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:12 pm 
Аватар

Имам въпрос - ако вървя след някой пръдльо, който разлепва агитационни материали за определена партия и ги късам и изхвърлям в кофата за боклук нарушавам ли някой закон или разпоредба? :bigok Въпросът ми е сериозен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:13 pm 
Аватар

Е каква програма от малоумни милиционери?!? :smt017
Нещо от рода на: ще подслушваме тоя, ще отвлечем оня, ще рекетираме тази фирма, ще фалираме онази....този ще го свитнем в еди-кой си хотел.....
Как да публикуват подобно нещо бе, младеж, как :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:15 pm 

Синият Болярин написа:
В неделя след като гласувате заставате пред изборната секция и всеки, чиито възрастови и етнически белези предразполагат към гласуване за Б(*П и ДП(* да бъде учтиво отведен в неизвестна посока. :smt027
Тези,които приличат на електората на ГЕРБ и АТАКА на къде да ги отведем? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:19 pm 
Site Admin
Аватар

Аз пък няма да гласувам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:23 pm 
Аватар

strave написа:
Тези,които приличат на електората на ГЕРБ и АТАКА на къде да ги отведем? :bigok

Кум урните, че иначе ще го лапате догано-станишевия.

MaLch0 написа:

Това е като тия дето спряха да пеят след изравнителния на свинчетата.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:25 pm 
Аватар

Няколко страници подред питам, ине знам защо няма отговор, как симпатизант на герб успява да съвмести съществуването на КТБ и държавните пари там, с омразата към ДПС?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:27 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
MaLch0 написа:

Само, че Малчо е в тая възраст, дето всичките тия неща с гласуването си ги слага на кура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:29 pm 
Site Admin
Аватар

antonatan написа:
Синият Болярин написа:
MaLch0 написа:

Само, че Малчо е в тая възраст, дето всичките тия неща с гласуването си ги слага на кура :bigok

Точно така. :bigok Може да имам вече право да гласувам.ама като не разбирам от политика,как да знам за КОГО и ЗАЩО. :bigok

Николай Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:34 pm 

Не се притеснявай, тук има и такива на по 26 дето пак гласуват за квото пише у форона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:35 pm 
Аватар

Натискай моШно съученички и да не ти пука :bigok Ще му дойде времето и за политиката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:37 pm 
Аватар

Важното е, тия на 26 да слушат тия на 36 и тия на 46 :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:37 pm 
Аватар

tprodanov,
Тия пари за да са в банката толкова дълго време и другите банки да не правят нещо, така че това да се промени, вероятно има причина ... Аз не съм наясно с това и затова не коментирам.
А на ти как съвместяваш симпатията към дясното и в частност Костов и с "прегръдката" му със съсела? Почти нищо не казва срещу него, това не си ли забелязал? А все пак основния му политически враг трябва да е бсп. Нещо не личи много много?

П.С Междудругото ако си чел "изтеклите" скайп разговори на главната редакторка на труд със собственика на групата им към онзи момент огнян донев, вероятно можеш да си обясниш, защо "тоя капут" обърна плочата напоследък ...

Последна промяна krivia на Пет Май 10, 2013 4:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:39 pm 
Аватар

krivia написа:
tprodanov,
Тия пари за да са в банката толкова дълго време и другите банки да не правят нещо, така че това да се промени, вероятно има причина....

Има да, викат и олигархия, а на мустакатия банкер - олигарх :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:41 pm 
Site Admin
Аватар

antonatan написа:
Натискай моШно съученички и да не ти пука :bigok Ще му дойде времето и за политиката :bigok

Разбира се. :bigok Мислиш ли,че е лесно да ебеш дванайстокласнички :bii_chorbata :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:45 pm 
Аватар

Цитат:
Винаги съм си признавал грешките. Нищо не направихме за малкия и среден бизнес, особено първата година и половина от управлението ни, каза бившият премиер Бойко Борисов на конгрес на ЕНП.

Дори и той преписва от Костов :bigok
EDIT:
Цитат:
Цветанов откри половин подпорна стена на река – следващ мандат щял да я довърши

напомня ми за "тая година завод за полупроводници, догодина за цели" :blass

Последна промяна Adepta на Пет Май 10, 2013 4:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:46 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Разбира се. :bigok Мислиш ли,че е лесно да ебеш дванайстокласнички :bii_chorbata :bii_chorbata :bigok

Е ти си млад, едва ли ти е проблем, виж ние дъртаците сигурно ще се позадъхаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:50 pm 
Site Admin
Аватар

antonatan написа:
MaLch0 написа:

Е ти си млад, едва ли ти е проблем, виж ние дъртаците сигурно ще се позадъхаме :bigok

Лошото е,че като са в твоя клас и като стане фал,после те гледат лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:51 pm 
Аватар

Прегръдка не виждам. Напротив, никой друг не е атакувал толкова яростно БСП по основните проблеми - Белене, данъци, осигурителна система, реформи. По-скоро бих казал, че не виждам атака от Герб към БСП - там има безпринципни плювни, но никога реален довод за нещо.

Дай да се върнем на КТБ? Какво значи другите банки да правят нещо? Юруш в трезора на КТБ ли трябва? Защо всички отговаряте по един може би дори по най-сериозния въпрос така лековато? Защото наличието на пари в банка, свързана с ДПС, противно на всяка икономическа логика за диверсификация по-скоро говори, че омразата между герб и дпс е само театър, а това доста би следвало да промени позицията на симпатизантите на герб. Честно казано, това е сериозен компромис, който не съм убеден, че хората, които ще подкрепят герб осъзнават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:55 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Лошото е,че като са в твоя клас и като стане фал,после те гледат лошо :bigok

Абе ти им обръщай хастара, разплитай търлъка, разбридай чорапа, пък те нека се сърдят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:56 pm 
Аватар

Adepta написа:
Цитат:
Винаги съм си признавал грешките. Нищо не направихме за малкия и среден бизнес, особено първата година и половина от управлението ни, каза бившият премиер Бойко Борисов на конгрес на ЕНП.

Всъщност, това не е вярно. Точно първата година и половина направиха най-много за малкия и средния бизнес. :smt023 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 4:57 pm 
Аватар

Ами другите банки могат да протестират, ако парите се държат там незаконно. Примерно. Или да кандидатстват за тях, при по-добри условия. Не знам, не съм много подготвен по темата и затова не коментирам.

Не каза дали си чел онзи разговор. В него Светлана Джамджиева казва, че бб й се хвалел как цв в вече "няма достъп до мен" и "изтеглил 300-400 млн" от него ... :smt003 Та поведението на капута не е никак необяснимо. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
...Честно казано, това е сериозен компромис, който не съм убеден, че хората, които ще подкрепят герб осъзнават.

tprodanov, забравяш как комунетата гласуваха за 2005-та, а после викаха "аууу, ама ние сме заедно с ДПС, аз повече никога" и тн. Е сгеа ги питай дали пак няма да гласуват по същия начин. Да не мислиш, че тези които ще гласуват за Герб извън личната изгода са по-различни като мислене? Ебаси, управляваха с Яне, управляваха с Болен и пак тая...
tprodanov написа:
Adepta написа:
Цитат:

Всъщност, това не е вярно. Точно първата година и половина направиха най-много за малкия и средния бизнес. :smt023 :bigok

Майтапиш се нали?
krivia написа:
Ами другите банки могат да протестират, ако парите се държат там незаконно......

Ти сериозно ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:01 pm 
Аватар

Тук една част от контингента се кълне в Тиквата и Цецо, за да не дойдат БСП и ДПС на власт. Аз пък като не ги искам тия двамата боклуци на власт, за кого да гласувам. За ДПС или за БСП? Разколебан съм :lol: Вариантът да гласувам за Боко Тиквата е, ако Цецо МилиционерО му е единствената алтернатива :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:07 pm 
Аватар

Adepta написа:
Майтапиш се нали?

Не. Ако положението беше "нищо не направихме за бизнеса", той сега щеше да е не много добре, но щеше да го има, жив и сравнително здрав. Те направиха обаче, действията бяха съвсем активни, с които го убиха.

krivia написа:
Ами другите банки могат да протестират, ако парите се държат там незаконно. Примерно. Или да кандидатстват за тях, при по-добри условия. Не знам, не съм много подготвен по темата и затова не коментирам.

Не каза дали си чел онзи разговор. В него Светлана Джамджиева казва, че бб й се хвалел как цв в вече "няма достъп до мен" и "изтеглил 300-400 млн" от него ... :smt003 Та поведението на капута не е никак необяснимо. :lol:

Е как да протестират? Банкови стачки? Какво значи да кандидатстваш за пари, които никой не ти ги предлага?

Не знам за кой разговор говориш. Знам, че Райков разпореди да бъде разписана процедура - да се изготви търг, да се разпределят парите по икономически принципи, да няма банка, в която има над 25% от парите. Поведението на капута е съвсем обяснимо, но както е обяснимо сега, така трябва да се гледа обяснението и за изминалите 4 години, в които денонощно лижеше задника на Боце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Adepta написа:
Майтапиш се нали?

Не. Ако положението беше "нищо не направихме за бизнеса", той сега щеше да е не много добре, но щеше да го има, жив и сравнително здрав. Те направиха обаче, действията бяха съвсем активни, с които го убиха....

Аха, съгласих се. Ама то си има и причина - при наличие на класа дребен и среден бизнес не виреят мутри и леваци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:16 pm 
Аватар

я бърз въпрос тук, че не ми се рови по ЦИК, МИК и другаде - в колко часа отварят секциите за гласуване в неделя, да си правя сметка, защото в 9.00 трябва съм на летището?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:18 pm 
Аватар

Май в 6.30, но не съм 100% сигурен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:20 pm 
Аватар

07:00 е.

Цитат:
3. Срокове:

7,00 часа на 12 май 2013 г.
8,00 часа на 12 май 2013 г. - само при липса на кворум от членове на СИК в 7,00 часа.
4. Действия:

Отваряне на изборното помещение

Съберете се пред секцията поне 10-15 минути преди 7,00 часа. При липса на член на комисията - по телефона се установява дали ще се яви или не.

За да отворите изборното помещение, трябва да присъстват най-малко:

3 членове при 5-членни СИК

4 членове при 6-, 7-членни СИК

5 членове при 8-, 9-членни СИК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 5:23 pm 
Аватар

Благодаря ви!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]