forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 9:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Следваща

За кого ще гласувате на евроизборите?
за ГЕРБ 21%  21%  [ 64 ]
за социалисти /БСП, АБВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за либерали /ДПС, НДСВ/ 0%  0%  [ 1 ]
за Реформаторския блок 51%  51%  [ 159 ]
за Бареков и Джамбазки 3%  3%  [ 8 ]
за националисти /Атака, НФСБ, НПБ/ 2%  2%  [ 7 ]
за Зелените 1%  1%  [ 4 ]
за Глас народен 5%  5%  [ 16 ]
за Алекс Алексиев /независим/ 3%  3%  [ 8 ]
за друг/не съм решил още за кого 14%  14%  [ 44 ]
Общо гласове : 312
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евроизбори 2014
МнениеПубликувано на: Чет Май 01, 2014 5:12 pm 
Аватар

По - скоро да не са ѝм предлагали да бъдат застъпници. На мен ми предложиха ми да стана застъпник на путекоф - 50 лв за мен, а този който ми ги даваше, ако събереше 50 човека взима 200 лв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2014 1:58 pm 
Аватар

Наско Чобанов кърти чисти и извозва рубладжии и комунистически отрепки всякакви :bigok

45:30
http://izbori.bnt.bg/debates/disput-v-sryada-za-izbori-za-ep

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 02, 2014 3:31 pm 
Аватар

Нагледно може да се види малоумието на голяма част от бг професорите, в случая представено от червения олигофрен :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 12:20 am 
Аватар

Скоро се случи да се натресе на нашата маса един такъв елемент, професор, партиен секретар, създател на съюза на комунистите в kl. makja balgariq :bigok Не е истина какви хора има в тая държава, че и професори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 6:02 am 

Аз знам какво мисля по този въпрос, но ми е интересно да науча вашето мнение.

Цитат:
Сред важните напоследък теми като например кръгче или квадратче ще попълваме в бюлетината, има една, на която не се удава да заслужи вниманието на политиците: колко трябва да харчи държавата. Кое е по-добре - да имаме ниски данъци и следователно малко бюджетни пари за здравеопазване, образование, култура, или пък да плащаме по-високи данъци, които да позволят малко по-спокойна работа на бюджетните системи? Трябва ли парите за образование да намаляват, а субсидиите за транспорт да са по-високи от средноевропейските нива. Добре ли е здравеопазването да се финансира колкото от бюджета, толкова и от джоба на болните?

Ако питате правителството, тези въпроси няма нужда да се обсъждат, защото статуквото си е много добро и то не бива да се променя най-малкото до 2017 г. Поне това личи от два ключови документа, които преди дни бяха одобрени от кабинета. Става дума за т.нар. конвергентна програма (т.е. програма за сближаване) и средносрочната бюджетна прогноза до 2017 г. Което обаче не пречи в рамките на статуквото всеки министър да се бори за повече пари в своя ресор (виж стр. 10).
Какво става ясно от документите? Основното е, че България ще продължи да бъде държавата в ЕС с изключително ниско ниво на преразпределение през бюджета. От 35,7% бюджетните разходи ще се увеличат минимално - до 36,2% през 2017 г. За сравнение по последни данни (от 2012 г.) държавите от ЕС преразпределят средно 49,4% от БВП. Социалните сектори, които и в момента у нас са със значително по-ниско финансиране от бюджета в сравнение с другите държави в съюза, ще останат в същото положение и през 2017 г. Парите за здравеопазване ще останат 4,6% от БВП при 7,3% в ЕС. Делът на образованието ще се свие от 3,5 на 3,4% при 5,3% в ЕС. За социална защита през 2017 г. ще отиват 12,9% от БВП при 19,9% в ЕС.

Същевременно България ще запази високото си ниво на разходи за икономически дейности като земеделие, транспорт, комуникации, енергетика - 4,9% през 2017 г. Общите държавни служби (т.е. държавните институции, вкл. съдебната система, парите за научни изследвания и др.) ще получат известно увеличение - от 3,7% през 2012 г. на 4,7% от БВП, защото от 2009 г. до 2012 г. разходите по това перо са свити наполовина (от 7,4% на 3,7%) и това на практика е поставило на изпитание самото им съществуване.

Има ли проблем?

Според много икономисти проблем в тези данни няма. Това, че България харчи малко, е хубаво, защото държавната машина е корумпирана, чиновниците са мързеливи и е много по-добре чрез по-ниските данъци парите да си стоят у хората и те сами да си осигуряват здравеопазване, образование и т.н., защото ще са сигурни, че така средствата им няма да отидат на вятъра. Според тази гледна точка преразпределение от 35% от БВП е оптималното за българските условия и увеличаването на този процент би било вредно, защото бюджетните системи в момента нямат никакъв капацитет да харчат повече пари ефективно. Освен това всеки знае, че здравеопазването, МВР системата, отбраната и т.н. имат нужда от реформа и всеки нов лев в тези сфери би отишъл в буре без дъно.

Ако човек обаче се опита да погледне ситуацията в бюджетните системи не като макроикономист, а отвътре като обикновен бюджетар или като работник, няма как да не забележи, че освен от реформа те имат нужда и от повече пари. Една от причините държавата да работи лошо всъщност е, че има много звена в нея, които наистина са недофинансирани. Експерти твърдят, че реалното ниво на преразпределение в България дори не е 35%, а 30,1% (през 2014 г.), колкото е делът на данъчно-осигурителните приходи в бюджета. Останалото са европейски средства и други приходи - например такси за университети, глоби, приходи от държавна и общинска собственост, т.е. все плащания, на които и с голямо въображение няма как да им се припише преразпределителна функция. При положение че около 1/3 от всички бюджетни разходи отиват за пенсии и това перо без реформи ще продължи да нараства, то е наивно да се смята, че с 20% бюджетни разходи държавата може да продължи да функционира нормално.

Макроикономистите изтъкват, че от 1998 г. парите за здравеопазване например са се увеличили 4 пъти в абсолютна сума, но здравните услуги не са се подобрили с толкова. Но това не е съвсем вярно.

Не може да се отрече, че с годините броят на заболяванията, обхванати от обществената система, качеството на здравните услуги, обемът на поетите медикаменти и достъпът до медицинска помощ, макар и недостатъчно, са се подобрили.

Наистина не е нормално през месец да се открива нова болница и здравната каса да е длъжна да сключи договор с нея, но не може лекарите непрекъснато да обясняват, че има недофинансирани клинични пътеки и после всички да се изненадват, че имало фалшиви хоспитализации. Освен това не може служителите по здравните каси из провинцията да вземат по 600 лв. заплата и да се очаква, че контролът на касата ще е железен.

И докато замразяването на бюджетния дял за здравеопазването е силно съмнителен ход, то свиването на парите за образование до 3,4% е направо грях. Средното образование е една от малкото системи, където се проведе истинска реформа и целта за ефективност на разходите до голяма степен е постигната чрез системата на делегираните бюджети. В крайна сметка огромната част от разходите за образование (60% средно за ЕС) е за труда на учителите и не е ясно каква ефективност може да се търси в устрема те да се държат на ниски нива. Така или иначе образованието е най-сигурният изход от бедността и е не по-маловажно условие в сравнение с ниските данъци за привличането на инвеститори.

Затова залагането на инфраструктура, транспорт, благоустройство и екология и в същото време загърбване на образованието е странен ход за икономика, която иска да се расте в ХХI век.

Традиционното отричане на нуждата от финанси в сфери като отбраната също е доста първосигнална реакция. Вярно е, че нито една сфера не бива да се чувства абонирана за определен дял от БВП, ако не прави никакви опити за реформи. Но когато министрите на отбраната обясняват, че въпросът за прословутите 1,5% от БВП за отбрана (1,1% според програмата на кабинета през 2017 г.) е важен политически, че обемът на разходите в тази сфера е много показателен за ангажимента на България към НАТО и е ключов елемент от партньорството със САЩ, това не може да бъде отхвърляно механично с аргумента, че военните ще откраднат парите.

Когато от 1 милиард лева бюджет на Министерството на отбраната към 950 милиона лева отиват за заплати и издръжка, откъде точно трябва да дойдат парите за модернизация на въоръжението? Или България ще е член на НАТО само за да потребява сигурност, без да плаща за нея?

Макар политиците да не го казват, българското общество наистина има избор.
Единият вариант е да продължаваме по сегашния път - ниски данъци в Европейския съюз, малко пари в бюджета, кретащи бюджетни системи, големи частни разходи за здраве и образование и надежди Брюксел да не ни спре кранчето.

Другият вариант е вдигане на данъците (например на ДДС с 2-3 процентни пункта като най-безболезнена опция), увеличаване на парите за някои бюджетни сфери (само срещу програми за реформи), нормализиране на работата на институциите и по-ниски частни разходи в болници, университети и т.н.

Избора би трябвало да го направят гражданите поне чрез обсъждане, но поне засега няма кой да ги попита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 11:02 am 
Аватар

Аз мисля, че пред страната ни в момента не стои този избор изобщо. Но за парите за образованието съм на 100% съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 12:46 pm 
Аватар

При такива ниски доходи не можем да говорим за увеличение на преразпределението. Първо трябва известляване на икономиката, отпадане на неефективната част от нея, тези, които не могат да съществуват на светло, след това ръст на доходите и чак тогава може да говорим за по-високо ниво на държавно преразпределение на средства

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 1:57 pm 
Аватар

mech0 написа:
По - скоро да не са ѝм предлагали да бъдат застъпници. На мен ми предложиха ми да стана застъпник на путекоф - 50 лв за мен, а този който ми ги даваше, ако събереше 50 човека взима 200 лв.

Е да си застъпник си е перфектно. Аз за не знам кой път ще бъда. Взимам кинти и цял ден пия бири в двора на даскалото, дават ми храна, а накрая дори ми плащат за това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 03, 2014 3:06 pm 
Аватар

mech0 написа:

Мии те застъпниците така си ги офертират, 3 години бях тоя път им пях кур. Ако събереш еди колко си човека да гласуват-бонуси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 4:25 pm 

Алекс Алексиев относно присъствието на Касим Дал в РБ:

Цитат:
България има нужда от една нова, дясна патриотична формация, която да се противопостави на руската инвазия, на олигарсите, мафията. Съвсем открито съм казал, че създаденият Реформаторски блок не може да се справи с предизвикателствата. Той е част от проблема. Не може да имаш дясна и претендираща за реформи партия и тя да е в съюз с хората на Касим Дал, които съвсем открито пеят хвалебствени оди за Ердоган, който е враг на демокрацията, враг на България. Той сам е казл: „Аз съм слуга на Шериата”. Не можеш да си слуга на Шериата и да бъдеш демократ, това са несъвместими неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 4:44 pm 
Аватар

Изображение

:smt031

Доооста кинти за гугъл реклама са наляти. Из всякакви сайтове ми изкача тоя урод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:03 pm 
Аватар

Дамн, на автогарата при местата за автобуси цялата редичка е с негови рекламни пана...и всичката сган наредена до него върху тях.

Успях да намеря химикалка и му лепнах 'Курво' на челото върху този, който ми беше най-близо, жалко, че нямах повече време.. :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:30 pm 

SZ_FEN написа:

Цитат:
България има нужда от една нова, дясна патриотична формация, която да се противопостави на руската инвазия, на олигарсите, мафията. Съвсем открито съм казал, че създаденият Реформаторски блок не може да се справи с предизвикателствата. Той е част от проблема. Не може да имаш дясна и претендираща за реформи партия и тя да е в съюз с хората на Касим Дал, които съвсем открито пеят хвалебствени оди за Ердоган, който е враг на демокрацията, враг на България. Той сам е казл: „Аз съм слуга на Шериата”. Не можеш да си слуга на Шериата и да бъдеш демократ, това са несъвместими неща.

Слугите на Шериата от Реформаторския блок са най-голямото зло в момента, да ги спрем братя и сестри. Православни братя и сестри, не гласувайте за тях. :ohmygod
:ohmygod

СЗ Фен, след като явно много държиш да пускаш на почти всяка страница този цитат, дай най-накрая и едно реално доказателсво.
Явно държиш да повтаряме едно и също, затова си копитам отговора отпреди 2 страници:
Omraz написа:
Това го твърдят много хора, но никой не го е доказал по никакъв начин. Доказателството е снимка на Касим Дал на митинг на Ердоган. Достатъчно е да видиш сиромашката кампания на Реформаторския блок и да я сравниш с тази на всички парламентарно представени партии или Бареков, за да разбереш че надали имат сериозно финансиране. Даже и престъпника Костов не дава от 27-те милиарда. :lol:

Преди и Боката прегръщаше Ердоган и обясняваше как му бил голям приятел и приятел на българския народ. След събититията от последната година и постепенното явно установяване на диктатура в Турция, не съм чул някой български политик да контактува с него.

Ако партията на Касим Дал успее да разбие мафиотския ДПС модел в турските общини - нищо по-хубаво от това. Но не вярвам, защото навсякъде има местен ДПС бей, от който са зависими повечето хора, а и ДПС имат почти безграничен финансов ресурс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:46 pm 

Аз също отговорих на коментара ти.

Цитирам този източник:

Цитат:
Alex Alexiev is IASC’s Senior Fellow for Eurasia Affairs. He has more than 35 years of analytical experience in U.S. national security as a senior analyst and project director with the Rand Corp’s National Security Division, and several think tanks in Washington D.C. He has directed numerous research projects for the Department of Defense, Office of Net Assessment, U.S. Army Intelligence, USAF intelligence, DIA, CIA, and other U.S. Government agencies, and has testified before Congress numerous times. Research areas include: military and foreign affairs related to NATO, the Warsaw Pact, the Soviet Union and Eastern Europe; nationalism, demographics, ethnic and religious conflicts in Eurasia and the Middle East; economic reform and transition in post-communist societies; and, Islamic finance and sovereign wealth issues. Alexiev’s private sector work includes numerous consulting assignments with major U.S. and European corporations and investment banks on Russian and Eastern European markets, bond issues, and investment and privatization strategies. He is also the CEO of a business management consulting company in Bulgaria, and a company involved in agricultural investments in Eastern Europe.

Educated at Sofia State University, Bulgaria, and at UCLA (M.A. 1973, PhD exam 1977, Political Science), he has been a faculty member of Rand/UCLA Graduate School for Public Policy 1984-1990, and Guest Scholar, Hoover Institution, Stanford University. Since 2011, he has served as Chairman of the Center for Balkan and Black Sea Studies in Sofia, Bulgaria. Other public and policy service includes: 1990-1991, Director, Radio Free Europe, Bulgarian Service, Munich, Germany; 1992-93, Principal (pro bono) Advisor to Prime Minister of Bulgaria; 2002-8, Vice President for Research, Center for Security Policy; and, 2006-2011, Visiting Scholar, Hudson Institute. Media work includes: partner and executive producer at ABG Films Inc., a Los Angeles -based film company specializing in the production of documentary films; ABG films have been shown on Fox News Channel and PBS; and, Associate producer with Full Disclosure Network, a Los Angeles television production company. Alexiev is the author of a dozen books and hundreds of articles on national security with a particular focus on radical Islam, terrorism, energy, and Russia and Eastern Europe. His most recent book is “The Wages of Extremism: Radical Islam’s Threat to the West and the Muslim World” (Hudson). He appears frequently in U.S. and international media.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:00 pm 

На мен факта, че Касим Дал обявява подкрепата си за Ердоган и поне oт 2 години ходи при него с повод и без повод е достатъчно притeснителен.

Цитат:
"Ние не крием, че имаме подкрепата на правителството на Турция", каза Дал. На 27 март лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов се е срещнал лично с премиера на Турция Реджеп Ердоган.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1964301

Ердоган е неоосманист и ислямист. Аз лично никога не бих пропагандирал асоциацията си с подобен човек по причини, които би трябвало да са известни точно на хората с евроатлантически разбирания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:11 pm 
Аватар

Алекс Алексиев сега много говори срещу Турция, но докато той беше съветник по сигурността на Филип Димитров, държавата ни предаде списък с българските разузнавачи на турска територия. Интересно ми е, защо никой не го пита за това
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=428140

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:11 pm 
Аватар

Не че нещо ама този човек Алекс Алексиев къде беше в последните примерно 10 години... Гледам с един блог е решил всички проблеми в държавата, сега захвана и турските отрепки от рб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:22 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Цитат:
Боли ма шлауха за мнението на Алекс Алексиев за РБ. Като цяло ми е през кура за "десния Алекс" и всякакви подобни мюрета, които се появяват преди всички избори, за да ни обясняват как на България е необходима дясна формация, но това със сигурност не е ДСБ/РБ. Сигурно "десния Алекс" намира за по-добра формация Бюрекоф без цензура

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:25 pm 
Аватар

Имах уважение към Алекс Алексиев, но вече за мен е затворена книга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:29 pm 
Аватар

Хем не иска сервилност към Москва, хем повтаря мантрите за loshite TORCI на петата ѝ колона. Тежки наркотици. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:30 pm 

Кока-Кольо написа:
Алекс Алексиев сега много говори срещу Турция, но докато той беше съветник по сигурността на Филип Димитров, държавата ни предаде списък с българските разузнавачи на турска територия. Интересно ми е, защо никой не го пита за това
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=428140

Значи понеже Алекс Алексиев е бил съветник на Филип Димитров, той има участвие в осветляването на българските разузнавачи.

Като ти следвам логиката това означава ли, че Иван Костов също има участие в това дело щото по него време беше финансов министър?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:32 pm 

Killmister написа:
Не че нещо ама този човек Алекс Алексиев къде беше в последните примерно 10 години... Гледам с един блог е решил всички проблеми в държавата, сега захвана и турските отрепки от рб.

Нали ако беше дошъл през последните 10 години, щеше да го попиташ къде е бил предните 10 година и така ................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:33 pm 

Виждам, че е лошо нещо за десните някой да наруши монопола на РБ върху всичко дясно :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:36 pm 
Аватар

Алекс Алексиев освен, че е син на Райко Алексиев, има и силна биография.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:37 pm 
Аватар

Монопол :| Ако всичко дясно в държавата са 5-те % на РБ спокойно можем да гасим лампите и да закриваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:39 pm 

Монопол вдясно няма, така че няма как да бъде разрушен.
Ще ми се цялата енергия и озлобление, които имаш срещу Реформаторския блок, да ги насочиш някъде другаде - например срещу Бареков и господарите му, БСП, Атака и т.н.
Не Реформаторския блок и хората в него са причината държавата да се задушава, умните млади да са тотално обезверени и масово да си мислят как да поемат по твоя път - емигрантския. Включително и аз си мисля такива неща постоянно, а не го бях правил от повече от 10 години.
Реформаторския блок е надеждата да се промени това. Другия вариант е - изчезваме и оставяме държавата на Бареков, Станишев, Доган и прочие. Те явно са добри за СЗ Фен, срещу тях не сме чули лоша дума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 6:54 pm 

Omraz написа:
Монопол вдясно няма, така че няма как да бъде разрушен.
Ще ми се цялата енергия и озлобление, които имаш срещу Реформаторския блок, да ги насочиш някъде другаде - например срещу Бареков и господарите му, БСП, Атака и т.н.
Не Реформаторския блок и хората в него са причината държавата да се задушава, умните млади да са тотално обезверени и масово да си мислят как да поемат по твоя път - емигрантския. Включително и аз си мисля такива неща постоянно, а не го бях правил от повече от 10 години.
Реформаторския блок е надеждата да се промени това. Другия вариант е - изчезваме и оставяме държавата на Бареков, Станишев, Доган и прочие. Те явно са добри за СЗ Фен, срещу тях не сме чули лоша дума.

Изместваш темата на разговора :wink: .

Ако искаш да обсъждаме друга тема свързана с това дали мисля, че ББЦ, ДПС, БСП и т.н. са по-малкото зло, тогава намери мой коментар от този род и го цитирай тук.

Нелицеприятната истина брато е, че България изпитва остра нужда от един истински десен проект и РБ не може да се справи с тази задача. Точно за това си говорим тук. Не всички хора, които гласуваха за СДС в миналото са умрели и емигрирали. Много от тях са си все още в БГ, но вече не гласуват.

Ако ще говорим за моите лични усилия, аз макар и от дистанция съм направил повече неща за дясното от много от десните писачи тук. Ако настояваш ще ги изброя всичките. Най-пресния пример за това бяха брошурите на ДСБ-БДФ, които разнасях на българския събор във Вашингтон миналата година (тук при мен, ДСБ-БДФ се класираха втори след ГЕРБ). Козареца ми е косвен свидетел защото той ме свърза с Толева и той може да я накара да потвърди думите ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 7:05 pm 
Аватар

Напротив, Алексиев измества темата от ситуацията в България изцяло. Добре знаем похватите на барековците и господарите им да изместват погледа от себе си към неща като това дали миришат краката на кунева, затова цялата работа няма как да не намирише на човек с реален поглед върху нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 7:09 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Killmister написа:

Нали ако беше дошъл през последните 10 години, щеше да го попиташ къде е бил предните 10 година и така ................

Ми нямаше, както и да е. Аз съм съгласен с всичко написано и в блога му, донякъде и с това за касимчо. До гуша ми е дошло просто от хора, които само ми КАЗВАТ проблемите, особено от такива, които си бачкат осигурено в чужбина иначе са много отворени на думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 7:25 pm 

SZ_FEN написа:
Изместваш темата на разговора :wink: .

Ако искаш да обсъждаме друга тема свързана с това дали мисля, че ББЦ, ДПС, БСП и т.н. са по-малкото зло, тогава намери мой коментар от този род и го цитирай тук.

Нелицеприятната истина брато е, че България изпитва остра нужда от един истински десен проект и РБ не може да се справи с тази задача. Точно за това си говорим тук. Не всички хора, които гласуваха за СДС в миналото са умрели и емигрирали. Много от тях са си все още в БГ, но вече не гласуват.

Ако ще говорим за моите лични усилия, аз макар и от дистанция съм направил повече неща за дясното от много от десните писачи тук. Ако настояваш ще ги изброя всичките. Най-пресния пример за това бяха брошурите на ДСБ-БДФ, които разнасях на българския събор във Вашингтон миналата година (тук при мен, ДСБ-БДФ се класираха втори след ГЕРБ). Козареца ми е косвен свидетел защото той ме свърза с Толева и той може да я накара да потвърди думите ми.

След като според теб ББЦ, ДПС, БСП и т.н. са голямото зло - защо не атакуваш тях? Защо устойчиво плюеш само по-малкото зло (според теб)? Идеята е да откажеш хора да гласуват за РБ ли?

Аз, както и всички други дясномислещи, искаме да има силен десен проект. Сега обаче има един слаб подобен проект - Реформаторски блок, с всичките му кусури и недостатъци. Други няма, нито силни, нито слаби. Другите са Бареков, Долен, Доган и сие.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1108 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]