forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 243  Следваща

Следите ли ги тези турнири, като Левски не участва?
Да 58%  58%  [ 208 ]
Не 23%  23%  [ 81 ]
Само ШЛ 18%  18%  [ 65 ]
Само УЕФА 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 356
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:16 pm 

Ми за малко щех да съм Dead заради тея мишки носещи свещенната фланелка ! Се пак съм и доста афектиран последния месец . Незнам брат нямам нерви вече !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:24 pm 
Аватар

Трика братко ми прави ебаси пасовете и е с основна заслуга за победата на Клуж... Бардон игра добре за Анортозис... Само си хабя нервите сега... За жалост съм скептичен и за резултата с Жилина. За никъде не сме докато не се махнат отбори като белацица и тем подобни, докато не се оправят терените и докато не се орбъща внимание на детските школи, защото оттам тръгва всичко. Какво да кажа за собствениците мафиоти... За съжаление винаги ще имаме проблясъци веднъж на 10 години и с това ше си останеме... На майка им в путката на всичко комсомолци и тем подобни обирджии и мошенници. СМЪРТ БЕ МАЙКА ВИ ДЕБА ДОЛНА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 3:41 am 
Аватар

Бати и трагедиите дето правите тука, прочетете кво написа Ghooster и тогава пак помислете кои са евроидиоти...да ви напомням ли, че отбор като Андерлехт няма нашия шанс да продължи в УЕФА? Те какви са? :smt006

Всеки път като прочета някакво мнение тип "света свърши" се сещам за фразата "drama queen"... колкото и да ни е гадно света продължава, Hard-on Collider-a не си изпълни задачата и още сме живи...

БАТЕ са организиран отбор, но е много вероятно като стъпят на "Сантиаго Бернабеу" да се насерат и да им напълнят кошницата със 7-8 парцала - това разбира се, не трябва да се разбира веднагически, че ние бихме паднали с двуцифрено число от тях...колкото и да тежка групата, като видях днес анонса за Реал - БАТЕ по ESPN и кадрите от реванша в София, хич не ми стана гадно, че сега не сме на тяхно място... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 5:46 am 
Аватар

Бюджетът на Клуж този сезон е 40 млн. евро Няма нищо странно в това ,че печелят срещу Рома.Рома в момента не са толкова силни, но чудното в това е ,че за треньорът на Клуж това е бил едва вторият му като треньор на професионален отбор. :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 6:00 am 
Аватар

Omraz написа:
Ministry of Sound написа:
AS Roma 1 - 2 CFR Cluj
Werder Bremen 0 - 0 Anorthosis

С всеки изминал ден все повече се убеждавам, че наистина сме евроидиоти...

Добър ден :smt006
Аз това го пишех още преди мачовете с БАТЕ и някой ми триеше всички подобни мнения. Всъщност сме и винаги сме били евроидиоти, с някой моментни проблясъци, като този през 2005-2006. :smt006

:smt006
Аз и затова вече рядко пиша във форума. Каквото е имало да се каже съм го казал.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 6:23 am 
Аватар

Джерард първия гол :shock: Ибрахимович и той :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 6:43 am 
Аватар

Levskarq написа:
Бюджетът на Клуж този сезон е 40 млн. евро Няма нищо странно в това ,че печелят срещу Рома.Рома в момента не са толкова силни, но чудното в това е ,че за треньорът на Клуж това е бил едва вторият му като треньор на професионален отбор. :o

Кво да им обясняваш :roll: А другото е че май малко къса излиза паметта тъй като миналата година Динамо Киев излязоха с нещо от сорта на 2:19, Славия Прага дето може да им мечтаем за съоръженията и парите взеха 7:0, турците дето сигурно ще ги изкарате по-бедни от нас за целта на безсмислената пропаганда взеха 8:0. Когато и при нас се прави селекция за 15 милиона и падаме от баце, тогава ми говорете за резили, провали, идиоти и пр. За момента остава онанизмът да се псува по големите виновници Хичо и Живко Миланов. А кво стана с маймуните и наемните чужденци? Версията ви търпи промяна според ситуацията и това кой е направил слаб мач. Абсолютна непоследователност. Ама като псуваме по нашите юноши решаваме проблема... и с комсомолците, агентите и всичките безхаберници. Ще псуваме и по по-предишния треньор, мама му селска, задето хвърли толкова труд.
А сега бил Клуж мегасъставът на Рома, бахти прецдента. И се отприщват несвързани глупости. Благодаря все пак че напомнихте за това че сме в криза и не играем добре, аз лично го бях забравил :roll:

:arrow: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 6:59 am 

Рома паднаха от Юнайтед със 7-ца, никъв критерии не са тия цигани :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:34 am 
Аватар

Kryten написа:
Кво да им обясняваш :roll: А другото е че май малко къса излиза паметта тъй като миналата година Динамо Киев излязоха с нещо от сорта на 2:19, Славия Прага дето може да им мечтаем за съоръженията и парите взеха 7:0, турците дето сигурно ще ги изкарате по-бедни от нас за целта на безсмислената пропаганда взеха 8:0. Когато и при нас се прави селекция за 15 милиона и падаме от баце, тогава ми говорете за резили, провали, идиоти и пр. За момента остава онанизмът да се псува по големите виновници Хичо и Живко Миланов. А кво стана с маймуните и наемните чужденци? Версията ви търпи промяна според ситуацията и това кой е направил слаб мач. Абсолютна непоследователност. Ама като псуваме по нашите юноши решаваме проблема... и с комсомолците, агентите и всичките безхаберници. Ще псуваме и по по-предишния треньор, мама му селска, задето хвърли толкова труд.
А сега бил Клуж мегасъставът на Рома, бахти прецдента. И се отприщват несвързани глупости. Благодаря все пак че напомнихте за това че сме в криза и не играем добре, аз лично го бях забравил :roll:

:arrow: :smt006

Продължавате да преиначавате нещата. Никой не си е мислил да критикува отбора, защо не е бил Рома на "Олимпико". Нещата опират до елементарните думички "Тампере" и "БАТЕ". Лошото е, че тези думички не са изключение. Изключение участието ни в ШЛ.
А Хичо и Живко са трагични от началото на кариерите им в Левски.
И стига с това "евроидиоти", ни сме си просто идиоти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:44 am 
Аватар

Еми естествено че тези думички са правилото в българския футбол. Всичко друго е изключение. И не става дума за нас, а за всички.
А за конкретните хора имах предвид не че са суперфутболисти а че всички си измиват ръцете с тях, което е огромна простотия при положение че са юноши на клуба и са от хората, който играят с най-много сърце за отбора. Нима Топчо беше свърхталант? Но е най-лесно и удобно да се мрънкоти по тях, можеби именно защото са наши и са 'крайните разочарования'. И в крайна сметка ако трябва да е футбол, има хиляди други варианти за съпорт. А ако трябва да е Левски, има други спортове в които не се излагаме, а пък и достатъчно си лупаме чорбата. А пък отборът ни по кърлинг нали е балкански шампион, е па страхотно става вече.

пс. защо пък участието ни в ШЛ да е изключение? Нали ни пълниха кошниците? Нали бихме италианските аматьори? За резервите на Удинезе не споменавам щото изобщо е излишно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:56 am 
Аватар

Kryten написа:
Еми естествено че тези думички са правилото в българския футбол. Всичко друго е изключение. И не става дума за нас, а за всички.

А защо? Да не би политиката като цяло на клуба да е сбъркана?
Kryten написа:
А за конкретните хора имах предвид не че са суперфутболисти а че всички си измиват ръцете с тях, което е огромна простотия при положение че са юноши на клуба и са от хората, който играят с най-много сърце за отбора. Нима Топчо беше свърхталант?

А мен какво ме интересува чии юноши са? Мен ме интересува Левски. След, като някой е некадърник да си ходи!
Хиляди път съм казвал - като не можем да си произведем футболисти, да си купим. И кога ще спрете да говорите за тия "сърца" и кой с кво желание е играл? Вие не разбрахте ли най-накрая, че играта футбол се игра със спортно-технически умения?
Kryten написа:
Но е най-лесно и удобно да се мрънкоти по тях, можеби именно защото са наши и са 'крайните разочарования'. И в крайна сметка ако трябва да е футбол, има хиляди други варианти за съпорт. А ако трябва да е Левски, има други спортове в които не се излагаме, а пък и достатъчно си лупаме чорбата. А пък отборът ни по кърлинг нали е балкански шампион, е па страхотно става вече.

Естествено е, че ще мрънкам, аз не съм мазохист. Ще мрънкам, и ще псувам по всичики в това подобие на "футболен клуб"! Никаква подкрепа повече !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:03 am 
Аватар

Цитат:
И кога ще спрете да говорите за тия "сърца" и кой с кво желание е играл? Вие не разбрахте ли най-накрая, че играта футбол се игра със спортно-технически умения?
Да, това важи...ако на терена играеха машини. Ама не играят машини, роботи и програми на терена, а хора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:08 am 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
И кога ще спрете да говорите за тия "сърца" и кой с кво желание е играл? Вие не разбрахте ли най-накрая, че играта футбол се игра със спортно-технически умения?
Да, това важи...ако на терена играеха машини. Ама не играят машини, роботи и програми на терена, а хора

Според теб на Кристияно Роналдо пука ли му за "М"-то на гърдите? Ами на Ибрахимович за "И"-то? На Аршавин за "З"-то? Да подължавам ли да изброявам? И след, като не им пука на тия дето ги изброих пречи ли им да са сред най-добрите футболисти в клубовете си, респективно клубовете им да са сред най-добрите в света?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:13 am 
Аватар

Black Jack написа:
Kryten написа:
Цитат:

Според теб на Кристияно Роналдо пука ли му за "М"-то на гърдите? Ами на Ибрахимович за "И"-то? На Аршавин за "З"-то? Да подължавам ли да изброявам? И след, като не им пука на тия дето ги изброих пречи ли им да са сред най-добрите футболисти в клубовете си, респективно клубовете им да са сред най-добрите в света?

Изобщо не става дума дали му дреме за името, а дали ще се раздава на терена и дали има психиката да показва 100% от играта си. А на Гигс, Скоулс, Невил и пр. както и Карагър и Джерард, да, смятам че им пука за съответното име и мисля че са го доказали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:16 am 

Левски е велик отбор на национално ниво и джудже на международно. Това е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:23 am 
Аватар

Kryten написа:
Изобщо не става дума дали му дреме за името, а дали ще се раздава на терена и дали има психиката да показва 100% от играта си. А на Гигс, Скоулс, Невил и пр. както и Карагър и Джерард, да, смятам че им пука за съответното име и мисля че са го доказали.

Да, ама те се раздават не заради името на клуба, а заради парите и славата.
Гигс, Скоулс, Невил, Каргър, Дежерард, Раул, Касиляс, Пуйол, Малдини, Занети......... са единици. Те са залязващи. А и при тях е малко по-различно - израстнали са в големи клубове и няма смисъл да сменят обстановката, защото трудно биха намерили по-високо "стъпало".

Кулж с Трика и Анортозис с Бардон. Защо тези двамата не продължиха да са съответно в Левски и лит(*кс-етрополе? Елементарно! Отидоха в амбициозни клубове, които могат да им предложат: нормални условия за подготовка, да играят в добро първенство срещу добри противници, да постигнат футболни успехи на само на местно ниво, и не на последно място - добро заплащане.

Омраз, не съм сигурен, че вече сме велики и на национално ниво. Просто сме сред топ 4 в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:26 am 

Black Jack написа:

Омраз, не съм сигурен, че вече сме велики и на национално ниво. Просто сме сред топ 4 в България.

E това вече не е така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:09 pm 
Аватар

Omraz написа:
Левски е велик отбор на национално ниво и джудже на международно. Това е :smt006

Факт! Няма кво да се заблуждаваме! Ние и прасетата сме сигурно единствените отбори в Европа, които се гордеят с четвъртфинали и полуфинали в евротурнирите (при положение че и медал няма дори) и винаги ги вписват в престижните си статистики... разбира се при четирибуквието това е стократно по-надуто, отколкото при нас... но все пак!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:13 pm 

И имат 6 удара към вратата на Реал 3 от които точни а Реал имат 7 удара и 1 точен за гола ! :lol: :boisw :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:21 pm 
Аватар

Кур за Лион. Може ли такова нещо... Молете се да стане чудо да фана еврофутбола :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:34 pm 
Аватар

БАТЕ шампион! Тия в Борисов ще мажат наред :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:34 pm 
Аватар

Румънските свине пак играят в ШЛ на празен стадион ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 8:43 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:
БАТЕ шампион! Тия в Борисов ще мажат наред :smt005

2:0 и умрел делегат. Е това със сигурност не го очаквах...тия БАТЕ ша излезне, че са били ебати и животните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 9:19 pm 
Аватар

гледам репортажа и ми се реве направо, не е истина какви сме нещастници.. не знам кой и какво ни докара до тук, но НЕ Е ИСТИНА какво успяхме да сътворим, боже господи.. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:36 pm 
Аватар

FT Brann Bergen 2 - 0 Deportivo La Coruna
FT Feyenoord Rotterdam 0 - 1 Kalmar
67' Bellinzona 2 - 2 Galatasaray

Некой пак да каже нещо за евроидиоти? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:49 pm 

Единствените евроидиоти са тия, дето от 20 години не са играли напролет в евротурнирите... примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:51 pm 
Аватар

aquadark написа:
Единствените евроидиоти са тия, дето от 20 години не са играли напролет в евротурнирите... примерно.
Визираж тия дето скоро само спомена ще остане за тях предполагам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:53 pm 

А дано и тва да не остане дори, вечно забвение за тия изроди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:54 pm 
Аватар

Майка им да еба :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:56 pm 
Аватар

Обичам ви като пишете такива мнения :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 243  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]