forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:10 pm 
Аватар

Няма да се учудя. БСП не беше толкова цинична към бизнеса, сравнено с Герб. Комунистите бяха на принципа - вие си работете, ние си крадем. Това, разбира се пречи адски много, ощетява бизнеса, подменя нормалните фирми с корумпиращите. Обаче при Герб стана - никой нема да работи. И всичко спря. Затова напълно разбирам познатите ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:12 pm 
Аватар

Забелязвам, че доста от "публичните" лица обясняват високата подкрепа за бб с "страха", "администрацията" и прочие неща, което мнение се споделя и тук от някои хора ... Е аз нито работя във фирма близка на герб, нито съм в администрацията, нито някога съм имал нещо общо с тия, но ми печелят доверието(в частност само и единствено бб), поне засега, а така са и доста други хора. На мен ми е доста смешно така да се генерализират цели групи хора.

Но за да има правителтство без съсела/местан/волен след изборите, са нужни и малки партии и затова ще се радвам да влязат дсб/сдс/... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:18 pm 
Аватар

krivia написа:
.... но ми печелят доверието(в частност само и единствено бб)...

Би ли казал с какво ти е спечелил доверието царя на обръщалките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:24 pm 
Аватар

Може да му е приятно да го наричат материал,да го сравняват с куче и да се радва ,че подслушването е национален спорт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:25 pm 
За матряла аз съм твърдо съгласен, със сигурност най-точното попадение на тиквата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:29 pm 
Аватар

krivia написа:
Забелязвам, че доста от "публичните" лица обясняват високата подкрепа за бб с "страха", "администрацията" и прочие неща, което мнение се споделя и тук от някои хора ... Е аз нито работя във фирма близка на герб, нито съм в администрацията, нито някога съм имал нещо общо с тия, но ми печелят доверието(в частност само и единствено бб), поне засега, а така са и доста други хора. На мен ми е доста смешно така да се генерализират цели групи хора.

Но за да има правителтство без съсела/местан/волен след изборите, са нужни и малки партии и затова ще се радвам да влязат дсб/сдс/... :smt003

Човекът, който през ден си променя позицията по всеки възможен въпрос, ти "печели доверието" :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:32 pm 
Аватар

Адски ме вълнува един въпрос, и то съвсем сериозно:
Хората, които имат симпатии към Герб, чели ли са предизборната им програма?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:34 pm 
Аватар

:8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Аз да. Чел съм и на ДСБ. Тяхната покрива на 80% и моите виждания, но както казах, не искам да ми бъде изгубен гласа. Трябва да се сринат на тези избори, че да изчистят ИК и да дойдат хора като Радан, които да измият името на десницата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:36 pm 
Аватар

shalala написа:

:8)

мернах,че някакви трима от тия призовавали да не се гласува за тях :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:38 pm 
Аватар

genchev написа:
tprodanov написа:

Аз да. Чел съм и на ДСБ. Тяхната покрива на 80% и моите виждания, но както казах, не искам да ми бъде изгубен гласа. Трябва да се сринат на тези избори, че да изчистят ИК и да дойдат хора като Радан, които да измият името на десницата.

Кога я чете? И къде? За тази на Герб питам....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:40 pm 
Аватар

E, не всички гласуват за герб от страх, голяма част го правят поради липса на достатъчно умствен багаж. Няма друго логично обяснение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:44 pm 
Аватар

Мога да приема, че не малка част от жените на и над средна възраст масово харесват Боката. Все пак сериалите 20 г. промиха мозъците на бая народ, а той го дава като застаряваш балкански мачо. Но мъж да ми каже, че го харесва или му вярва, просто не е истина :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:49 pm 
Аватар

За мен от тия дето са в менюто, най-много е направил той. Не става въпрос за симпатии и вяра. А програмите не ме интересуват, защото после не се изпълняват. Основните акценти са ясни за повечето партии от митарствата им из медиите.
И на мен може да ми е смешно как може да има хора, които имат доверие на Х или У, но хората си ги има и даже някои са доста ентусиазирани. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 2:51 pm 
Аватар

Але, але, аооооо, але, але,аооооо, само Костов але, с цялото си сърце, аз обичам те :mrgreen:
Най-смисленото мнение по темата беше на Инженера: bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:01 pm 
Аватар

krivia написа:
За мен от тия дето са в менюто, най-много е направил той. Не става въпрос за симпатии и вяра. А програмите не ме интересуват, защото после не се изпълняват. Основните акценти са ясни за повечето партии от митарствата им из медиите.
И на мен може да ми е смешно как може да има хора, които имат доверие на Х или У, но хората си ги има и даже някои са доста ентусиазирани. :smt003

Кво точно е направил ТОЙ, че ми стана интересно. Метрото се строи от 20 г ,магистралите от повече. По негово време се построи единствената зала с такъв капцитет, която да не става за лека атлетика. Да не говорим за качеството на построеното мейд ин бате Боко - Цариградско на вълни :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:03 pm 
Аватар

И договорът за залата беше подписан от СерГей, а Боко само ги изнуди да намалят цената с 20 милиона, за сметка на паркинга и пистата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
И договорът за залата беше подписан от СерГей, а Боко само ги изнуди да намалят цената с 20 милиона, за сметка на паркинга и пистата.

Но в последствие се оказа, че намалението било, щото Боце не смятал ДДСто. Цената беше 108млн с ДДС, Боце я намали на 90млн без ДДС :bigok Предполагам Лупи му е бил съветник. Е, пистата, паркинга и едни 7 метра ги няма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:12 pm 
Аватар

Програмите не се изпълняват, ако избирателите не ги четат. Всъщност, точно затова и не се изпълняват - ако знам, че таргет избирателя ми дори не знае, че нямам програма за изборите, което само по себе си е скандален факт, то тогава защо да изпълнявам каквото и да е? Плещя си цял мандат за Станишев и всичко е ОК.

Аз знам защо не искам Герб да управлява - всички скандали, независимо от кого са предизвикани, и дали са верни предизвикаха срив на доверието. ЕС достатъчно ясно показва липса на доверие, а сега то пропадна съвсем. Очаквам мерките да станат по-строги, да има спиране на пари, наказания и какво ли не. Очаквам и липса на доверие вътре в парламента, дори в самата партия. Люспенето е процес, който започва с например едно огромно СДС и свършва с почти незначително ДСБ, което се бори да влезе в парламента. Герб няма да бъдат подминати от тази съдба и това ще избуи веднага след изборите - Емо Фаса, Фидосова и Цветанов са хората, които държат структурите по места за топките. Първия вече не е с Герб, втората, ако прокурорския сигнал се потвърди ще отече също и остава цялата страна да се надява Боце и Цецо да се държат за топките, вместо да си ги отхапят, защото иначе влизаме в политическа криза. Това не е приемливо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:14 pm 
Аватар

Според НЦИОМ:

ГЕРБ - 34% (плюс-минус 2.9%, което е максималната стохастична грешка за този относителен дял при тази извадка на изследването);
БСП - 25% (плюс-минус 2.7%, което е максималната стохастична грешка за този относителен дял при тази извадка на изследването);
ДПС - 13% (плюс-минус 2.1%, което е максималната стохастична грешка за този относителен дял при тази извадка на изследването);
АТАКА - 9% (плюс-минус 1.8%, което е максималната стохастична грешка за този относителен дял при тази извадка на изследването).

Ето и цялата статия http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5757051

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:24 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
нкп са срам заради хипотетична подкрепа за герб, а натискането дори и за екзитполове за костов във форума на Левски не е? :bigok

Хайде да четем преди да коментираме , а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:28 pm 

аз чета, мен не ме мисли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:38 pm 
Аватар

Мен ми е интересно хората, които ще гласуват за ДСБ, как ще си легнат спокойно, знаейки че част от гласа им ще отиде при бсп и дпс. От ясно по-ясно е, че ИК няма да влезе в тоя парламент, но аз не съм тук да ви давам акъл, за това се плаща...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:40 pm 
Аватар

Светльо Витков пред БЛИЦ: Няма как да съм зет на Бриго, не съм женен
http://www.blitz.bg/news/article/198737
================================================
аре малко за разпускане, че темата стана скучна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:41 pm 
Аватар

В неделя след като гласувате заставате пред изборната секция и всеки, чиито възрастови и етнически белези предразполагат към гласуване за Б(*П и ДП(* да бъде учтиво отведен в неизвестна посока. :smt027

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:43 pm 
Аватар

Колкото повече неща чета, включително тук, толкова повече се убеждавам, че абсолютно си заслужаваме всичко, ама всичко, което сме сърбали, сърбаме и ще продължим да сърбаме....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:44 pm 
Аватар

genchev написа:
Мен ми е интересно хората, които ще гласуват за ДСБ, как ще си легнат спокойно, знаейки че част от гласа им ще отиде при бсп и дпс. От ясно по-ясно е, че ИК няма да влезе в тоя парламент, но аз не съм тук да ви давам акъл, за това се плаща...

С доста голямо самочувствие пишеш за човек, който ще вотне за мутрата-телохранител :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:49 pm 
Аватар

genchev написа:

Откъде е ясно? :smt017
На мен ми е интересно, как се гласува за партия, която няма предизборна програма. Какво очакваш от тях? Как ще го прилагат, как ще изпълняват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:51 pm 

Аз гласувам , знаейки че едни 17 лева годишно ще отидат в дълбокия джеб на Костов .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 10, 2013 3:52 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... a_na_gerb/

Следващия път може да се провери ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]