forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Окт 28, 2025 12:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 1:18 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Дерипаска написа:
Тия са болни мозъци...

Не, няма такова нещо:

Цитат:
лит(*кс-етрополе се издържаше от Строителни войски
Левски се издържаше от държавния бюджет
Левски харчеха като не видели, а не направиха нищо запомнящо се в Европа.
Отгоре на всичките ви разходи, не можахте да елиминирате нито един европейски шампион.
лит(*кс-етрополе се отблагодари на Армията, защото има най-великите успехи в историята на Бг футбола.

Цитат:
Левски е на държавна издръжка от 1944г до 1989г. = 45 години ЯДЕ ДЪРЖАВНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА БАНИЦА.
лит(*кс-етрополе се самоиздържа от Армията. = не е харчил държавни пари.
Името на лит(*кс-етрополе няма значение, защото е дадено насила от комунистите, за да прекъснат връзката с АС23.
.

A Проданов все още се държи на фронта и се опитва да ''пренапише историята". :slap

Тоя там е неспасяем, Проданов не знам какво му се обяснява. Прасето е болно, мяза адски много на ГА и вади вода от 5000 ръкава как Левски е комунистически отбор, заради 2ма играчи-комунисти и заради тва, че 16 години е бил под държавно робство. Ама чорбарбирлиги бил на строителни войски .. о боже ... та те са създание на партията, партията ги е добутала до там където са ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:16 pm 

14' лит(*кс-етрополе - Спортист Своге 0:1 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:17 pm 
Аватар

Свинките издържаха цели 5 мин., преди да пуснат гол на гранда Спиритист Своге :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:19 pm 
Аватар

лит(*кс-етрополе играе по много интересен начин в защита. На поста централен защитник е Коста Янев, който си патрнира с Марко Еспозито. Отдясно играе Мартин Василев, а отляво друг юноша - Кикарин, който носи фланелката на Грегъри Нелсън.

@gong

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:19 pm 
Аватар

лит(*кс-етрополе играе по много интересен начин в защита. На поста централен защитник е Коста Янев, който си патрнира с Марко Еспозито. Отдясно играе Мартин Василев, а отляво друг юноша - Кикарин, който носи фланелката на Грегъри Нелсън. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:20 pm 
Аватар

къв е тоя мач бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:21 pm 
Аватар

echoes написа:
къв е тоя мач бе?

Контрола. Играят в Царско село, понеже на армията нямало ток :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:27 pm 
Аватар

цпка алфонско знаме като истински гранд успя да обърне Спортист :slap Започва писането на нова славна страница, че даже цяла глава в историята на това анадолско величие. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 5:30 pm 
Аватар

Вдигнаха се на щурм и просто прекършиха шоколадите :loser2 НовиО Меси и стариО Праз повеждат убиеца на еврошампоани към нова славна победа над участника във втори предварителен кръг на Купа България Спиритист СвогИ :loser2 :loser2 :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 6:40 pm 
Аватар

лит(*кс-етрополе - Спортист (Своге) 7:2

Е дали не им е гадно :lol: :lol: :loser2 :loser2 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 6:41 pm 
Аватар

Днес стоя и чакам трамвая, а от съседния строеж излизат група римляни, кой от кой по-напръскан с латекс и намазан. Последен излиза победоносно най-черния и най-омазания - мангал със горнище на ц(*ка. Дойдоха на спирката и си разправяха как си ебат жените и тоя чорбара вика от 19 дни не съм я ебал, щото не се е къпала :smt005 :smt005 :smt005 Аз направо се махнах от там, отидох да си се смея сам :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 6:46 pm 
Аватар

След 7:2 над шоколадите, е време за пореден път прасюгите да ни изкопират някоя и друга песничка :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 6:47 pm 
Аватар

soleta написа:
лит(*кс-етрополе - Спортист (Своге) 7:2

Е дали не им е гадно :lol: :lol: :loser2 :loser2 :losers

кофти е да биеш с убедително и да не можеш да се радваш :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 8:18 pm 
Аватар

Искам да ви разкажа една история от днес, шокираща и не толкова.
Днес брат ми беше на среща с един от шефовете на титан, и започнали да си говорят за футбол разбира се. Тази персона споделила, че има вътрешно фирмена заповед, всички 35 офиса и техните служители, заедно със семействата им, да посещават мачове на цдна. Аз не че с е изненадвам, но вече 60 години комунизъм ме кефат :loser2
свините са зверско жалка команда -тимурова дружина.
И други свински истории имам обаче тази е топ. :bigok
Велики

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:37 pm 
Аватар

Днеска едно варненско(той не е и от Варна ма там е живял 10ина години) прасе от работата ме потресе. Вика - "най-добрите сте в момента спор няма, ама защо от 7 мача имате 5 дузпи? Що постоянно ви бутат а нас ни режат?" :ohmygod После беше и гробовният въпрос "Като играха цуца и бешикташ за кой беше?" :ohmygod Казах му че не ми е пукало иобщо, освен ако не падне бомба на стадиона и не измрът всичките 22 турци на терена. Гледаше буквално така :shock: Обясних му културно че хора които още могат да си преброят на колко мача са ходили през живота си нема смисъл да ми говорят за футбол. Опита да ме контрира с "Аз преди ходех на Спартак на мачовете ама Ишков затри отбора, после ходех на Черно Море" :ohmygod :ohmygod :ohmygod Имам и още един такъв елемент само че от Казанлък дето е стъпвал 1 път на стадион на некъв мач на младежите в Стара Загора :smt005 Не спират да говорят ако бият некой или ние се осереме, а като паднат никви ги нема :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:40 pm 
Аватар

Най-добрият си => нападаш много => предимно се играе в половината на противника => често в наказателното му поле => повече единоборства => повече дузпи.

Ах, колко е жалко да нямаш мозък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:42 pm 
Аватар

И на мен едно прасе ми мрънкаше днес за тези дуспи, то ако не са дуспите вятъра, ще ни помага, ако не той нещо друго... все ще си намерят нещо, за което да се хванат :loser2

Едит: И аз това казах...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:51 pm 
Аватар

лит(*кс-етрополе съдийско знаме са последните,които могат да кажат и дума срещу съдии и футболни ръководители

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:55 pm 
Аватар

Интересното е, че и една дузпа да не ни бяха свирили този сезон, пак щяхме да сме на първо място и на 6-7 точки пред тях :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 10:58 pm 
Аватар

Те да си свикват да си играят със Своге,това ги чака,какво говорят за отборите от Елита :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:04 pm 
Аватар

Kryten написа:
Интересното е, че и една дузпа да не ни бяха свирили този сезон, пак щяхме да сме на първо място и на 6-7 точки пред тях :lol:

И аз т'ва му казах, тогава дойде моментът "що ви бутат?" :smt005 Оставаше верно да каже и нешо за То в Европа ше се види :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:20 pm 
Цитат:
С ниски заплати, с лоша екипировка, но с голямо сърце. Велики! С тази игра ще козируват и Порто, и Рапид, и тези турски калитковци

Не им е лесно :bigok Винаги смърт от сега нататък, наложи ли се...

Цитат:
Hristo_Stoichkov написа:
вчера бах на стадиона на на мача морето-говедата и мога да ви кажа че няма смисал да си хабите нервите тази година - организацията говедата да са шампиони си е в разгара си .Гледал съм и друг път на живо нагласени съдийства и това си беше точно такова.Още повече че бях почти на оградата до резервните скамейки зад страничния съдия и го виждах как нагласено си вдигаше флага за всяка симулацийка на говедата.Уникално смешни говеда.Тая година за втори път ги фледам(първият път с лит(*кс-етрополе и сега с морето и съм на сто процента убеден че това е поредния смешен отбор на говедата , медийна заблуда е че били силни ) и за пореден път се убеждавам в организацията на БФС-то която тече в пълна сила.
Наистина е крайно време да се събори това турско синйо БФС иначе нещата ще стават още по грозни.

Само да допълня че в публика на говедата разбрах че е било пълно с фенове на спартак и разни такива от селяни от околноста на Варна.Жалка гледка са

Кюрда е бил на мача :bigok Майка му крещим...

Цитат:
spike написа:
Досега бяьх в 33. Дойде “Жоазиньо и стои до мен и аз му викам" Ей копелре никаква дузпа за вас във ВАрна. Той вика "добре" . Аз му хпоказвам емблемата на Турция- той вика " добре"... и се махна... щях да му ева майката ва мишката говежда. Щях да го убия. ГОВЕДОТО. МАЧКАААЙ.
КЗЖ КЗЛ КЗГ

Ахахахахахаха, за да е пълна клоуниадата :smt005 Жо е дал доволна задна от тоя убиец.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Сеп 21, 2010 11:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:29 pm 
Аватар

Тия вече не могат и да са ми смешни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:37 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=260394

:loser2

За пореден път от началото на сезона шефовете на лит(*кс-етрополе демонстрират крайна незаинтересованост към това с какви екипи играят техните футболисти. В контролата на "армейците" с втородивизионния Спортист (Своге) юношата на отбора Милен Кикарин се появи на терена с екип на звездата Грегъри Нелсън. Това е четвъртото поредно подобно безобразие, сътворено от ръководството на футболния клуб, след като на първата си тренировка начело на лит(*кс-етрополе новият старши-треньор Гьоре Йовановски бе облечен във фланелка с надпис "ПД", носена от неговия предшественик Павел Дочев. След това Кристиан Тибони игра в Сливен с екип без емблема на отбора, а в контролата между лит(*кс-етрополе и Ботев (Криводол) младият Мартин Дечев излезе от игра заради контузия и свали фланелката си, за да я даде на заменящия го друг младок, когото никой на трибуните, освен родителите и близките му не разпознаха, тъй като ка гърба му пишеше "Дечев".

На почивката на двубоя със Спортист пък в игра се появиха "клонинги" на Павел Виданов и Фабрицио Грило, също от юношите на лит(*кс-етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:39 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
http://football.sportal.bg/news.php?news=260394

За пореден път от началото на сезона шефовете на лит(*кс-етрополе демонстрират крайна незаинтересованост към това с какви екипи играят техните футболисти. В контролата на "армейците" с втородивизионния Спортист (Своге) юношата на отбора Милен Кикарин се появи на терена с екип на звездата Грегъри Нелсън. Това е четвъртото поредно подобно безобразие, сътворено от ръководството на футболния клуб, след като на първата си тренировка начело на лит(*кс-етрополе новият старши-треньор Гьоре Йовановски бе облечен във фланелка с надпис "ПД", носена от неговия предшественик Павел Дочев. След това Кристиан Тибони игра в Сливен с екип без емблема на отбора, а в контролата между лит(*кс-етрополе и Ботев (Криводол) младият Мартин Дечев излезе от игра заради контузия и свали фланелката си, за да я даде на заменящия го друг младок, когото никой на трибуните, освен родителите и близките му не разпознаха, тъй като ка гърба му пишеше "Дечев".

На почивката на двубоя със Спортист пък в игра се появиха "клонинги" на Павел Виданов и Фабрицио Грило, също от юношите на лит(*кс-етрополе.

Без ток, без вода, без игрище, без екипи, с играчи, купени по фейсбук.

Закривай бе! :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:43 pm 
Аватар

Туко що Господарите на ефирО обилно обляха сашо борисов и пената :loser2

"ЪЪъъъъ", "Аааааа" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:44 pm 

ДипломатО написа:
Днеска едно варненско(той не е и от Варна ма там е живял 10ина години) прасе от работата ме потресе. Вика - "най-добрите сте в момента спор няма, ама защо от 7 мача имате 5 дузпи? Що постоянно ви бутат а нас ни режат?" :ohmygod После беше и гробовният въпрос "Като играха цуца и бешикташ за кой беше?" :ohmygod Казах му че не ми е пукало иобщо, освен ако не падне бомба на стадиона и не измрът всичките 22 турци на терена. Гледаше буквално така :shock: Обясних му културно че хора които още могат да си преброят на колко мача са ходили през живота си нема смисъл да ми говорят за футбол. Опита да ме контрира с "Аз преди ходех на Спартак на мачовете ама Ишков затри отбора, после ходех на Черно Море" :ohmygod :ohmygod :ohmygod Имам и още един такъв елемент само че от Казанлък дето е стъпвал 1 път на стадион на некъв мач на младежите в Стара Загора :smt005 Не спират да говорят ако бият некой или ние се осереме, а като паднат никви ги нема :ohmygod

Ти заеби ташака. Тези наистина ходят в свинския форум за да им промиват мозъците червените шамани. Приказват като един.
На мен едно прасе ми зададе точно същия въпрос и то още вечерта след мача. Казах му, че от турски дербита не се интересувам. Той нещо ми говореше, че само щото аз съм ги считал за турски отбор, не значело, че наистина са турски. Тогава му казах, че просто му пожелавам това което той ми пожелаваше страстно по това време миналата година (0 голове и 0 точки в ЛЕ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 21, 2010 11:45 pm 

http://www.sportal.bg/video.php даже и на видео го има :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 22, 2010 12:12 am 
Аватар

Четете от тази страница надолул. Просто четете. Проданов как има нерви само не знам. :ohmygod2
http://forums.data.bg/index.php?showtop ... 65&st=8620

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 22, 2010 12:32 am 
Аватар

Е тоя малоумник czar се изявява във форума на датата от години, човек не трябва да спори с него, а да го игнорира.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]