forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 745, 746, 747, 748, 749, 750, 751 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:32 pm 
Аватар

targovishte написа:
е аз не вждам никъде 20 ст.
по твоята логика брикетите са стрували 4 ст :smt006
аз имам газ от 2006 година и почнах да плащам някъде около 50...60 ст.

Добре де що се правиш на залюхан, казах ти виж табличката - 253 лева за 1000 куб. метра, което прави 25 стотинки за кубически метър, това е от 2001 година, а за 4 години докато ти почнеш да купуваш газ, цената вече е 50-60 ст., ето ти първото увеличение 2 пъти благодарение на Царя, а след още 6-7 години цената вече е над левче, т.е. благодарение на БКП и Бойко с още 2 пъти :smt006 и за това пак е виновен Костов :lol: Виж и цените на електроенергията, виж ги и сега :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:36 pm 
Аватар

отивам да си купя пиене...после ще ти отговоря.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:38 pm 
Аватар

targovishte написа:
отивам да си купя пиене...после ще ти отговоря.... :bigok

Едно хубаво нещо да напишеш тия дни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:07 pm 
Аватар

http://play.novatv.bg/play/305780/?autostart=true

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:20 pm 
Аватар

targovishte написа:
....какви танкери...какви 5 лева...след като основният газопровод минава през Украйна...то и затова руснаците пръснаха милиарди...за да построят северен и южен поток.....

Цитат:
Ukraine holds consultations with Turkey on the technical issues of passage through the Bosphorus of liquefied gas tankers to the future LNG-terminal, which will be built in Odesa and Mykolaiv regions, Ukraine's ambassador to Turkey Serhiy Korsunsky said during a presentation of the national projects of Ukraine in Istanbul.

Сега вземи ти си скъсай дипломата :bii_chorbata
targovishte написа:
...а относно Балкан...ще ти кажа...аз през 2002 година си купих кола за 100 хил. долара...прави си сметката колко изгодно сме продали Балкан..... :ohmygod

Ти нищо не можеш да кажеш, там е въпроса. Само плява и общи приказки - ЕЖК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:09 pm 
Аватар

Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:13 pm 
Аватар

Omraz написа:
Продължава ли някой да си мисли, че цената на руския газ за нас можа да е сравнима с тази за Германия (примерно). :lol:

Аз не го мисля, коментирах смешният "цитат" пуснат от Търговище, където пишеше, че Костов подписал договор изгоден само за Газпром, а ситуацията е точно обратната - договорът беше супер изгоден за България, защото гарантираше ниски цени за дълъг период от време, независимо от покачванията на пазара. Че нещо е изтъргувано навремето с руснаците, за да се навият на такъв договор - това и 100% ясно. Очевидното е това, че Газпром имат собственост в Овъргаз и цялостно газифициращите дружества и тези свързани с преноса са с руско участие. Вероятно има и други неща. Важното е, че крайната цена за българите беше по-ниска, а други след Костов я увеличиха без да изтъргуват нищо в замяна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:15 pm 
Аватар

Тогава товариш Путин не беше на власт :smt006 Това е много важно, договора беше подписан, когато бАрис Йелцин беше в последна фаза преди Нирвана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:26 pm 
Аватар

Аз все още чакам (не само тук) някой, който лобираше за Белене и какви ли не аргументи вадеше, да се изкаже при толкова излишни мощности в момента за чий хуй ни е тази централа? Ама напоследък всички нещо се изпокриха и скатаха. Имам няколко приятелчета, които уж се занимават с енергетика и яко лобираха за Белене, а сега като ги питам и отговарят "еми щото е изгодна тази централа". :smt005 Ок, изгодна е. За строеж на централа примерно трябват 20 милиарда, ние ще я вдигнем за 12 млрд. Изгодно е, ама като няма къде да продадеш този продукт май става доста субективна изгодата.
Същото е строителството на един завод за лъкове, щитове и копия да струва 100 милиона, а ти да го вдигнеш за 10 млн. Да, на голяма далавера си, защото го вдигаш на 10-пъти по-ниска цена, ама реално хвърляш 10 милиона в кофата. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тогава товариш Путин не беше на власт :smt006 Това е много важно, договора беше подписан, когато бАрис Йелцин беше в последна фаза преди Нирвана :bigok

Но тогава и Костов беше на власт, а не г-н Последни или Станишеф и "дългия инкасатор" :bigok
Цитат:
“Няма никакви промени в договорите за доставка”, категоричен бе Румен Овчаров. По думите му България доставя природен газ по договорите, подписани от Иван Костов и Евгени Бакърджиев. Самият Овчаров подчерта, че той самият не е подписвал никакъв договор за доставка.

Не е бе, не е :lol:

Андрей Кристов: Поискаха ми 150 000 евро за да смачкат разследването срещу IPN

Цитат:
Теорията на Кристов за скандалните сметки за ток е кристално ясна: на ЕРП-та е разпоредено да съберат пари за изборите.

"Защо получават след месец два пъти по-високи сметки?" - пита той със специфичния си руски изказ. И веднага си отговаря: "Защото дадоха заповед да се съберат пари за изборите. И тъпо, тъпо... защото Каратиста трябва да събере пари за изборите".

:wink:
DirtyDog написа:
....Същото е строителството на един завод за лъкове, щитове и копия да струва 100 милиона, а ти да го вдигнеш за 10 млн. Да, на голяма далавера си, защото го вдигаш на 10-пъти по-ниска цена, ама реално хвърляш 10 милиона в кофата. :strkstrk

Ако обаче погледнеш финландците там цената се покачва :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:48 pm 
Аватар

Къде, къде по-скандални и с последици за народа бяха приватизациите на Енергото, на БТК, на Нефтохим, на Булгартабак, фалита на БДЖ, преди това пирамидите, доста неща за които САМО и ЕДИНСТВЕНО има вина г-н Костов :bigok, а БГА Балкан щеше да бъда обрана още при Мадридския мошеник и приятели :bigok Нямаше да и простят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:53 pm 
Аватар

Гусин Смит, Костов доста расов мангал ви е избрал за водач :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:20 pm 
Аватар

Boyo написа:
kozarets1914 написа:
Червената пропагандна машина е усъвършенствана от почти 100 години, пич. Донякъде българите наистина са повърхностни - не тъпи, не прости, а повърхностни.

Има много примери дори в тази тема във форума:

Змея навремето така разправяше за завод дето работил негов роднина и бил приватизиран от Костов на РМД дето га затрило. Три страници громене по Костов докато някой се сети да провери и се оказа, че заводът е приватизиран през 1996 година още :ohmygod2

Преди дни Търговище громеше Костов с милионите дето зееви осъдил БГ, и пак след няколко страници се намери човек да поясни каква е конкретната ситуация и че в крайна сметка делото е спечелено от БГ и нищо няма да плащаме.

И в двата случая докато истината излезе наяве десетки хора са минали тук, прочели обвиненията , повярвали, а след няколко дни като истината е изяснена може да не са отворили форума. Точно това е идеята на този тип червена пропаганда - да се хвърлят обвинениня наляво и надясно , които са трудни за изясняване, така че докато истината излезе наяве вече имаш хванати рибоци.

Аз затова обичам да питам хората за боновите им книжки. Обикновенно не зацепват, после след дълги обяснения някой схваща, че имаше една баш скандална приватизация, при която наистина страната беше източена, и за спомен раздадоха билетите на глупоста, наречени бонови книжки- Но както стана ясно дори и в тоя форум. боновите книжки и те били по времето на Костов. :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:23 pm 
Аватар

Тоест : комунистите ги е страх от Костов ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:44 pm 
Аватар

Това към коментара ми за боновите книжки ли е насочено?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:47 pm 
Аватар

Не. Към коментарите, как комунистите , нон-стоп въртят анти-Костов пропаганда и се мъчат да го изкарат най-черния. Защо ? Нанесе им тежка загуба. ОК. Но на всички ни е ясно, че той повече никога няма да се върне на власт. Защо не насочат усилия в друга посока ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:49 pm 
Аватар

1998 г. Костов пусна втората партида бонови книжки, тогава и тръгна масово грабежа с РМД-тата. А пък самия модел е избран реално още по времето на Беров. Тва е същото като с енергийната мафия. Подготовят го едни, стартират го втори, развиват го трети, завършват го четвърти. Важното е да стане каквото трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:50 pm 
Аватар

За да са сигурни? Вече сме виждали няколко пъти как партии се вдигат от нищото за няколко месеца. А в несигурна обстановка пък е най-лесно. Ако забелязваш, озлоблението срещу него нараства значително (в десетки пъти) преди избори и след това намалява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:00 am 

Костов никога повече няма да бъде "този, който ще ни оправи". Търсещите месията вече няма как да го разпознаят като такъв, т.е. няма как да получи вот, по-висок от няколко процента.

Реално, лично той винаги е говорил на езика на много малка част от хората, просто през 1997 г. беше начело на синята идея, затова и имаше шанса да управлява държавата 4 години.

Като ум, знания, подготвеност и ако щете начин на държане, Костов е много високо, което е лесно забележимо и от най-простия.
Няма начин примерно бакшиша, продавача на чорапи или арматуриста да го разпознаят като един от тях, както разпознават ББ, Цветанов и т.н. Няма начин и да го разберат какво говори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:02 am 
Аватар

Партии да се вдигат от нищото, аз лично помня НДСВ и ГЕРБ. И двете партии, бяха с "нови лица" - месии. А при Костов ситуацията е друга-от много време в политиката , пък и без това половин България го мрази :bigok

П.П. Преди питах, "какво толкова му се кефите" и ти ми даде много изчерпателен отговор (проданов) , какво добро е направил. Сега питам : Какви са му грешките :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:06 am 
Аватар

Структурата на партията му, неувеличаването на работните места по време на управлението му и неувеличаването на чуждите инвестиции. Последните две бяха възможни, макар и много трудни. Първото беше адски подценено и неизпълнено и до днес. С добра организация ДСБ спокойно можеше да си къта над процентите на ДПС и да се бори за втора политическа сила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:07 am 
Аватар

Умът, знанието и опита са важно нещо, но е още по-важно как ще се използват. Чувал съм, че доста умен и знаещ е бил Огнян Дойнов, да речем, Луканов също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:09 am 

По върховете на БСП и в момента няма тъпанари, за разлика от върховете на Герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:21 am 
Аватар

Omraz написа:
Костов никога повече няма да бъде "този, който ще ни оправи". Търсещите месията вече няма как да го разпознаят като такъв, т.е. няма как да получи вот, по-висок от няколко процента.

Реално, лично той винаги е говорил на езика на много малка част от хората, просто през 1997 г. беше начело на синята идея, затова и имаше шанса да управлява държавата 4 години.

Като ум, знания, подготвеност и ако щете начин на държане, Костов е много високо, което е лесно забележимо и от най-простия.
Няма начин примерно бакшиша, продавача на чорапи или арматуриста да го разпознаят като един от тях, както разпознават ББ, Цветанов и т.н. Няма начин и да го разберат какво говори.

Много ограничено разсъждаваш..освен изброените...има предприемачи...банкери...лекари....дори обикновени работници...как така никой не го възприема... :smt017
лично аз се надявах, че ще влезе Костов..но като гледам последните проучвания...ми той дори 2% не може да събере...смятай за какво говорим....два процента чуек..... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:25 am 

Mного невнимателно четеш.
Или много странно тълкуваш прочетеното, знам ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:30 am 
Аватар

ми кажи де...как така хем се съгласяваш..че никой не го припознава...хем се надяваме той нещо да промени в положителна посока или от него нещо да зависи...след като не може да събере и 4% :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:44 am 

Това за четирите процента на този етап е толкова вярно, колкото нещата които цитираш и подчертаваш. :smt006
Може и така да стане, но ще се види след изборите.
Ако съдя по моите приятели и познати (а аз съм доста контактна личност и имам доста такива), ДСБ би трябвало да вземе между 60 и 80 % на изборите. :lol: Ясно ми е, че това не е никакъв критерий и представителна извадка, но някак не мога да повярвам, че няма да вземaт и 4.

Днес направих един преглед във фесбук, кой от политиците има най-много лайкове от моите контакти. Лично непредставително социологическо проучване. :lol:

Иван Костов - 38
Бойко Борисов - 18
Меглена Кунева - 12
Сергей Станишев - 2
Волен Сидеров - 0

18 от лайковете за Костов са на хора от форума, дори да приемем че тук хората са странно зомбирани (както сигурно си мислите някои) и да ги извадя, Костов пак е с най-много от лидерите на партии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:01 am 
Аватар

Остави лайковете...кажи с какво ще е полезен Костов...ако влезе или не влезе в парламента? Дори и да влезе..той ще има не повече от 10...12 депутата....и никой няма да го ебава...както беше и в последното събрание....но той ще си взема субсидията и няма да мрънка много....както и си беше...спокойни още 4 години... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 2:28 am 
Аватар

tprodanov написа:
Структурата на партията му, неувеличаването на работните места по време на управлението му и неувеличаването на чуждите инвестиции.....

Егати, какво означава неувеличаване на работните места, като се има предвид в какви гладни времена дойде? Доходи ли не е вдигнал, пенсии ли? Я пак помисли. Дори и да не е имало увеличаване на работните места - което е безмислено ако само така ще се води да имаме работа и има безработица под 7-8%, имаше увеличаване на доходите :wink:
targovishte написа:
...кажи с какво ще е полезен Костов...ако влезе или не влезе в парламента?

Ако ти не схващаш една от основните идеи на парламентарната демокрация, изразена в смисъла на опозицията за какво пишеш за политика :smt006
targovishte написа:
Дори и да влезе..той ще има не повече от 10...12 депутата....и никой няма да го ебава...както беше и в последното събрание....но той ще си взема субсидията и няма да мрънка много....както и си беше...спокойни още 4 години... :smt006

Пак същото за демокрацията...
Иначе това е ебем ти и субсидията :bii_chorbata
"няма да мрънка много", "спокойни 4 години" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:16 am 

Не претендирам за 100 % достоверност на казаното, но източникът е депутат от ДСБ :lol:
Неински са го хванали на къс пас с контрабандни цигари и явно Надка е предпочела да направи каквото поръчва Цецоу.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 745, 746, 747, 748, 749, 750, 751 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]