forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:03 pm 
Аватар

http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice ... unism.html :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:06 pm 
Аватар

КОй вземаше 250 лева заплата през 88-ма :smt005 Толкова беше заплатата на майка ми и баща ми заедно :smt005
Сега средната заплата е малко над 400 долара, а тогава по "курса на черно", щото по официалния не можеше да си купиш долари - 63 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:22 pm 
Аватар

iSSigy написа:
ДипломатО написа:
Именно :loser2 Малка поправка само - олигофрените не са 99.5 а 93.2%. В елитния ни форум естествено са значително по-малко:
viewtopic.php?f=5&t=13391&start=690&view=viewpoll

На сегашните избори костов ще получи 1-2% макс. При избирателна активност 50% тва си е доста повече хора. Не съм експерт, но лична за мен Костов няма шанс да влезе в парламента никога вече. Имам чувството, че тоя човек само се кара с другите и не прави абсолютно нищо.
И изниква въпроса щом е толкова добър политик (според вас) какъв е реалния смисъл от него, като не може да прави грам компромиси и реално е последната дупка на кавала?
Единственото, което ме кара да си мисля, че сте прави е тва, че другите политици и лидери му обръщат толкова голямо внимание и го обвиняват непрекъснато, въпреки че е никой в момента.

Добре, пич, направих си труда да ти напиша обяснение на въпроса. Няма ли да кажеш нещо, е така от уважение към моите 5-6 минути? :smt003
А за компромисите не си прав, просто няма как да чуеш, понеже той е доста дискретен за тези неща и опитва да пази името на другите, а явно не счита, че всичко трябва да става достояние на хората. Най-големият му компромис е това, че спести ваденето на едни досиета, за да не злепостави тогавашния ни президент и символ на демократичните промени - пешо Стоянов. Който се оказал сътрудник на ДС, но леко е премълчал този момент. Това е огромен компромис.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:27 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
КОй вземаше 250 лева заплата през 88-ма :smt005 Толкова беше заплатата на майка ми и баща ми заедно :smt005
Сега средната заплата е малко над 400 долара, а тогава по "курса на черно", щото по официалния не можеше да си купиш долари - 63 :smt006

Аз 1989 получавах 180 лв. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:29 pm 
Аватар

Omraz написа:
12 години след 2001 г., не се появи нито едно доказателство, което да доведе дори до разследванне срещу Иван Костов. :smt006

Бъркам ли или няма висш политик, срещу когото да се е водело разследване?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:31 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Личните ми наблюдения са, че 80% от лекарите гласуват за ДСБ.

Личните наблюдения са абсолютно непредставителни. В конкретния случай би трябвало да кажа, че 100% от лекарите не гласуват за ДСБ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:42 pm 
Аватар

КЪМ НЕМЛАД:
Гледам, че нямаш много наблюдения. Първо - доста висши политици са били разследвани, че и съдени (Кънчо Трендафилов, Софиянски, Атанасов, Миро Найденов сега).
Колкото до лекарите, аз познавам доста и поне 5-6 от тях са ВЪРЛИ костовисти и то с аргумента, че неговата реформа им оправи доходите, щото преди бяха срамни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 1:10 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
КЪМ НЕМЛАД:
Гледам, че нямаш много наблюдения. Първо - доста висши политици са били разследвани, че и съдени (Кънчо Трендафилов, Софиянски, Атанасов, Миро Найденов сега).

Съгласен съм, приемам забележката. Трябваше да напиша "осъдени". :smt023

Цитат:
Колкото до лекарите, аз познавам доста и поне 5-6 от тях са ВЪРЛИ костовисти и то с аргумента, че неговата реформа им оправи доходите, щото преди бяха срамни.

Това продължава да бъде субективно наблюдение и нищо повече. Няма как да правиш генерални изводи за цяло съсловие. Знаеш го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 1:13 pm 
Аватар

немлад написа:
kozarets1914 написа:
Личните ми наблюдения са, че 80% от лекарите гласуват за ДСБ.

Личните наблюдения са абсолютно непредставителни. В конкретния случай би трябвало да кажа, че 100% от лекарите не гласуват за ДСБ...

Кръсника ми е шеф на една болница в един малък град и е член на ДСБ.
Прецедател на ДСБ там е друг лекар от същия град.
Ето как твърдението ти е попиляно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 1:22 pm 
Аватар

немлад написа:
kozarets1914 написа:
КЪМ НЕМЛАД:

Цитат:

Това продължава да бъде субективно наблюдение и нищо повече. Няма как да правиш генерални изводи за цяло съсловие. Знаеш го.

Преди няма 2 седмици ДСБ подписаха споразумение с Български лекарски Съюз за общи действия, касаещи реформите в здравеопазването. После ги последваха Пръмовица и СДС, които постоянно ходят по петите на Костов и взимат идеите му, но това само доказва колко са ценни. Ако БЛС не представляват съсловието, не знам кой?! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 1:39 pm 
Аватар

STALKER написа:
....Аз да те осведомя, че тези хилядолетни писания се тълкуват и претълкуват и до ден днешен от брадати равини.....

Само едно не разбрах - тогава на какво почива твоето твърдение, че е значима само религията, след като няма значение тълкуванията на техните духовници, закони и обичаи :roll:
kozarets1914 написа:
...Личните си грехове Костов ги призна след като излезе от тъпата си изолация след изборите 2001г.....

И го върнаха едни хора в политиката, които без него щяха да умрат от глад :wink:
Mr. Smith написа:
Не забравяйте, че Костов държи и цялото крайбрежие на Северна Гърция :smt006 Повтарял съм го нееднократно, там го посрещат като бог и всичките хотели са негови :smt006 Тези ФАКТИ ги знам от едно момче, което дълги години бачкаше на рецепциите в хотели в Гърция :bigok

Аз пък знам, че е изкупил половината Таити :strkstrk
iSSigy написа:
....И изниква въпроса щом е толкова добър политик (според вас) какъв е реалния смисъл от него, като не може да прави грам компромиси и реално е последната дупка на кавала?.

Като гледам кои са първите дупки на кавала, предпочитам последната :smt006
немлад написа:
Omraz написа:
12 години след 2001 г., не се появи нито едно доказателство, което да доведе дори до разследванне срещу Иван Костов. :smt006

Бъркам ли или няма висш политик, срещу когото да се е водело разследване?

Въпроса е по-правилно да се зададе - имало ли е друг толкова оплюван политик, който 3 правителства след него да искат да осъдят и да нямат даже и формален повод за дело :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:02 pm 
Аватар

Сашо направи смешен "Командира" вчера. Гледах му интервюто и по БНТ, с което нищо не се различаваше от обичайните си приказки. При Сашо почна да говори както ББ, а определено си каза, че той не му харесва. Така се разпали, че си изпусна нервите и много ясно си прилича защо хората не му гласуват доверие в последните 10 и повече години. Беше и супер нагъл да каже, че няма да си подаде оставката при провал следващия месец. Може би, защото сега няма как да зареже партията си и да направи нова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:06 pm 
Аватар

iSSigy написа:
Не коментирам кое в статията е истина и кое не (Жълти вестници бол), но по-назад прочетох, че Костов бил крал по-малко и бил правил по-малко схеми :lol: Ми тва си е съвсем нормално, като преди икономиката е била в пъти по-малка и е нямало кой знае какво за гепане :lol:
Аз от 2-3 години ви чета за костов и до сега не сте дали смислени аргументи, с които да обедите някого да гласува за него.

Никога в тоя форум не са давани смислени аргументи :bigok Никога никой не е изброявал конкретика по този въпрос, нали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:07 pm 
Аватар

Канал 3 цирк :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:09 pm 
Аватар

vazcho написа:
Сашо направи смешен "Командира" вчера. Гледах му интервюто и по БНТ, с което нищо не се различаваше от обичайните си приказки. При Сашо почна да говори както ББ, а определено си каза, че той не му харесва. Така се разпали, че си изпусна нервите и много ясно си прилича защо хората не му гласуват доверие в последните 10 и повече години. Беше и супер нагъл да каже, че няма да си подаде оставката при провал следващия месец. Може би, защото сега няма как да зареже партията си и да направи нова.

Ти си гледал някакво друго интервю, байов :smt005 Не знам как може 10 пъти да ти кажат, че си "сатрап", "зъл", "убиец" (на дясното), че имаш его, което граничи с психично заболяване и ти да приемаш всичко с усмивка, както направи Командира вчера. Накрая реално взе думата, за да каже нещо, което да излезе от темата за неговата "злина", която единствено вълнуваше Сашо Диков. Фактът е, че постави Диков на мястото му, а то е там, където стоят малките, некомпетентни човеченца, които могат само да вдигат врява без да вложат капка мисъл в логореята си. Накрая самия Диков беше "Сега вече Ви разбрах, г-н Костов!", "Да, г-н Костов!", "Съгласен съм, г-н Костов!"... Чинно, по устав, батка, а ти какво интервю си гледал не знам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:23 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
немлад написа:
kozarets1914 написа:
КЪМ НЕМЛАД:

Цитат:

Преди няма 2 седмици ДСБ подписаха споразумение с Български лекарски Съюз за общи действия, касаещи реформите в здравеопазването. После ги последваха Пръмовица и СДС, които постоянно ходят по петите на Костов и взимат идеите му, но това само доказва колко са ценни. Ако БЛС не представляват съсловието, не знам кой?! :smt023

Източникът е БГНЕС:

Цитат:
Нещо като Тристранен пакт за принципите, насоките и решаването на проблемите в здравеопазването подписаха днес пред медиите ДСБ, "Единство" и БЛС.

Подписи под него сложиха председателите на тези организации при домакинството на ДСБ. Стигнахме до един кратък документ, придружен с допълнителен протокол и днес пред вас ще го подпишем, заяви в началото на изявлението си на извънредния брифинг лидерът на Иван Костов.

Благодаря на ръководствата на ДСБ и "Единство" за съгласието им да подпишем споразумение, придружено с план за действие, каза на свой ред председателят на УС на БЛС д-р Цветан Райчинов. Такъв документ изпратихме до всички партии, но от ДСБ реагираха най-бързо, добави той. Същността на документа е накъде да върви българското здравеопазване и как най-бързо да се решат проблемите в него. Мнението на БЛС е, че основата на реформата в нашия сектор е да се постигне национален консенсус за здравеопазването, потвърди д-р Райчинов.

От това не виждам идеята/идеите да са на Костов и други да се опитват да му ги откраднат. Просто са били първите, които са откликнали. Не ми изглежда като БЛС да са ги търсили само тях.
Отделно от това: Всяко съсловие си има някакъв такъв орган като БЛС (съюз, обединение, сдружение и т.н.). Този орган определено е професионален, а не политически и по никакъв начин не дава сведение за партийните пристрастия на членовете му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:36 pm 
Аватар

vazcho написа:

:shock: :lol: :ohmygod2 :smt005
И после някои хора се чудят защо се гласува за идиоти и защо държавата била на тоя хал :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 2:43 pm 
Аватар

Абе пуснете си Канал 3 бе, като наградите на Пайнер са в момента :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 3:02 pm 
Аватар

ревЪ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 5:03 pm 
Аватар

Мернах зам. здравния министър д-р Мирослав Ненков, дето беше водещ в Дарик кафе при Росен Петров преди малко. ГолЕм пич и свестен човек, но такива обикновено са временни министри и не са за дълго...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 6:36 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Червената пропагандна машина е усъвършенствана от почти 100 години, пич. Донякъде българите наистина са повърхностни - не тъпи, не прости, а повърхностни.

Има много примери дори в тази тема във форума:

Змея навремето така разправяше за завод дето работил негов роднина и бил приватизиран от Костов на РМД дето га затрило. Три страници громене по Костов докато някой се сети да провери и се оказа, че заводът е приватизиран през 1996 година още :ohmygod2

Преди дни Търговище громеше Костов с милионите дето зееви осъдил БГ, и пак след няколко страници се намери човек да поясни каква е конкретната ситуация и че в крайна сметка делото е спечелено от БГ и нищо няма да плащаме.

И в двата случая докато истината излезе наяве десетки хора са минали тук, прочели обвиненията , повярвали, а след няколко дни като истината е изяснена може да не са отворили форума. Точно това е идеята на този тип червена пропаганда - да се хвърлят обвинениня наляво и надясно , които са трудни за изясняване, така че докато истината излезе наяве вече имаш хванати рибоци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 6:42 pm 
Аватар

targovishte написа:

Цитат:
действително Чорни я продава за баснословната сума от 800 млн. долара. Разликата от 30 млн. до 800 млн. долара е огромна, а основната роля е изиграл „продълженият лиценз” от костовия кабинет. Пита се кои ли са българите, които са се “облажили”?

Правителството на Костов през април 1988 г. сключва Договор за доставка на руски природен газ.

Основните контрагенти са РАО ”Газпром” и „Булгаргаз” ЕАД. Договорът подписва от руска страна Рем Вяхирев, а от българска Евгений Бакърджиев.

На преговорите той често се консултира по GSM с премиера. Очевидно, окончателното решение е това на Костов. Подписаният договор е изгоден преди всичко за „Газпром”, но националният интерес на България не е защитен.

Дългогодишният договор за доставка на газ щеше днес да ни осигури най-ниските цени в цяла Европа (при това с много по-ниски от това, което плащаме сега), ако не беше предоговорен от Р Овч по времето на тройната :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 6:50 pm 
Аватар

Boyo написа:
kozarets1914 написа:
Червената пропагандна машина е усъвършенствана от почти 100 години, пич. Донякъде българите наистина са повърхностни - не тъпи, не прости, а повърхностни.

Има много примери дори в тази тема във форума:

Змея навремето така разправяше за завод дето работил негов роднина и бил приватизиран от Костов на РМД дето га затрило. Три страници громене по Костов докато някой се сети да провери и се оказа, че заводът е приватизиран през 1996 година още :ohmygod2

Преди дни Търговище громеше Костов с милионите дето зееви осъдил БГ, и пак след няколко страници се намери човек да поясни каква е конкретната ситуация и че в крайна сметка делото е спечелено от БГ и нищо няма да плащаме.

И в двата случая докато истината излезе наяве десетки хора са минали тук, прочели обвиненията , повярвали, а след няколко дни като истината е изяснена може да не са отворили форума. Точно това е идеята на този тип червена пропаганда - да се хвърлят обвинениня наляво и надясно , които са трудни за изясняване, така че докато истината излезе наяве вече имаш хванати рибоци.

Много избирателно пропускаш този факт обаче...

Цитат:
Приватизацията на "Балкан" беше една от най-скандалните сделки в последните 20 години у нас, тъй като, според слуховете, компанията е продадена за около 150 хил. долара - цената на един луксозен апартамент. Според много експерти израелският бизнесмен спечели над 300 млн. долара само от продажба на авиопарка (17 самолета ТУ-154), слотовете и имотите на "Балкан". По това време премиер на България беше Иван Костов.....

Boyo написа:
targovishte написа:

Цитат:
действително Чорни я продава за баснословната сума от 800 млн. долара. Разликата от 30 млн. до 800 млн. долара е огромна, а основната роля е изиграл „продълженият лиценз” от костовия кабинет. Пита се кои ли са българите, които са се “облажили”?

Правителството на Костов през април 1988 г. сключва Договор за доставка на руски природен газ.

Основните контрагенти са РАО ”Газпром” и „Булгаргаз” ЕАД. Договорът подписва от руска страна Рем Вяхирев, а от българска Евгений Бакърджиев.

На преговорите той често се консултира по GSM с премиера. Очевидно, окончателното решение е това на Костов. Подписаният договор е изгоден преди всичко за „Газпром”, но националният интерес на България не е защитен.

Дългогодишният договор за доставка на газ щеше днес да ни осигури най-ниските цени в цяла Европа (при това с много по-ниски от това, което плащаме сега), ако не беше предоговорен от Р Овч по времето на тройната :smt006

Да много изгоден...400 долара...при тогавашна цена за Европа средно 240 долара....бъдете поне малко обективни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 6:56 pm 
Аватар

Добре де, като започна програмата за битовото газифициране, цената беше 20-30 стотинки за кубически метър :wink:, сега плащат левче, нали така :wink:, а наскоро бяха обявили, че купуваме от Газпром на 500 и нещо долара, е как тогава за 10 години цената на вноса е нараснала с 25-30%, а за битовите консуматори 3-4 пъти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:07 pm 
Аватар

Беше 60 ст....сега е лев да.....20 ст- никога не е била.....и 500 долара я направи р овч, но това не значи, че преди това не беше 400 долара към булгаргаз...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:16 pm 
Аватар

http://law.dir.bg/reference.php?f=a1ms2599
Приложение 5 -табличката :bigok 60 стотинки, а :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:20 pm 

Продължава ли някой да си мисли, че цената на руския газ за нас може да е сравнима с тази за Германия (примерно). :lol:

За съжаление в тия взаимоотношения последното, което е важно, е в коя държава какви заплати взимат хората (какъвто е основния аргумент в главата на масовия българин). :loser2

Първо, в тези взаимоотошения и преговори ние сме слабата страна, която няма друга алтернатива за снабдяване.
Второ, най-елементарния търговски принцип е, че като купуваш повече получаваш по-ниска цена. С нашата умряла индустрия сигурно сме една от държавите с най-малко потребление в Европа.
Трето, по-ниска цена би могла да ни бъде дадена в замяна на нещо, на някакво геополитическо влияние на Русия у нас. Не, благодаря. :smt006

По най-бързия начин трябва да станем независими от Русия, срещу което както виждаме се работи усилено от платени другари комунисти, Волен, ВМРО и т.н.
Всички виждаме ситуацията с тока в момента с потребление под 4 000 мегавата на ден, при 11 000 мегавата мощности. И въпреки тази ситуация няколко политически сили лобираха за АЕЦ Белене и строеж на още мощности, които освен че са излишни както е видно, ще задълбочат зависимостите ни. :smt006 В полза на руския интерес.

Сега се сещам, че Бранника не е коментирал нуждата от строеж на АЕЦ Белене, която защитаваше, през призмата на огромния излишък на енергийни мощности и ситуацията в последния месец-два.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:22 pm 
Аватар

е аз не вждам никъде 20 ст.
по твоята логика брикетите са стрували 4 ст :smt006
аз имам газ от 2006 година и почнах да плащам някъде около 50...60 ст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:24 pm 
Аватар

targovishte написа:
Много избирателно пропускаш този факт обаче...

Цитат:
Приватизацията на "Балкан" беше една от най-скандалните сделки в последните 20 години у нас, тъй като, според слуховете, компанията е продадена за около 150 хил. долара - цената на един луксозен апартамент. Според много експерти израелският бизнесмен спечели над 300 млн. долара само от продажба на авиопарка (17 самолета ТУ-154), слотовете и имотите на "Балкан". По това време премиер на България беше Иван Костов.....
..

Много често пишеш тип ЕЖК. Първо, задълженията на Балкан бяха огромни. Слотовете били продадени също е глупост, защото синдиците продаваха слотове и 2002-ра година (Хийтроу), тоест "според много експерти" не върши работа. После, ТУ-154 е неикономичен самолет, освен това от определена дата (началото на 2002-ра) с модификацията "Б" (каквито предимно има компанията) можеш да летиш до Москва и Пхенян, но не и в белите държави :loser2 .
Ако си забелязал, Костов казва "хайде, разсекретете договорите" всеки път като го изкарват как ограбил държавата, това обаче досега не се е случило. Защо ли? Може би за да не падне мита за лошия Костов, а :strkstrk
Спри да се излагаш, това с газта също е пълна глупост. Блядовете риваха, че цената е твърде ниска според пазарната конюктура и поискаха увеличение и "дългия инкасатор" им го даде. Щото не е лош като Костов сигурно :loser2
За да не ни ебат руснаците, ниска цена може да се получи само с внос на втечнен газ, което е малко трудно за момента, но примерно украинците шантажират чрез преговори с Турция за трафик на танкери с LNG през Босфора. Ние трябва да се разберем с Гърция примерно за едно общо терминалче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 7:31 pm 
Аватар

ти не си ли скъса дипломата още.... :ohmygod2
какви танкери...какви 5 лева...след като основният газопровод минава през Украйна...то и затова руснаците пръснаха милиарди...за да построят северен и южен поток.....
а относно Балкан...ще ти кажа...аз през 2002 година си купих кола за 100 хил. долара...прави си сметката колко изгодно сме продали Балкан..... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]