forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:14 pm 
Аватар

Онзи закон дето ме караш да го чета, хилядолетен ли е или не? :blass Аз пък познавам един пичове, ортодоксални евреи, според които съществуванието на държавата Израел е в тотално противоречие с еврейството и юдаизма. Така че, законите на държавата Израел и дефинициите там що е евреин, не са универсално приети :smt003

А освен всичко друго, да те осведомя, че вярванията, обичаите и дрън-дрънките на дадена общност по повод на това каква е и отде иде, обикновено се разминават драстично с действителността :lol: Например помаците вярват, че са изповядвали исляма още преди осмаците да се появяват по българските земи и имат съвсем различен прозиход от този на българите. Част от циганите вярват, че са досшли от Египет, други от Индия, трети - че са по тея земи "от времето на Аспарух, бате" :lol: Такива 'разминавки" има много, с част от които съм се сблъсквал като студент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 9:26 pm 
Аватар

Нали знаете, че ако Фюрера беше жив този спор нямаше да го водите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
Онзи закон дето ме караш да го чета, хилядолетен ли е или не? :blass Аз пък познавам един пичове, ортодоксални евреи, според които съществуванието на държавата Израел е в тотално противоречие с еврейството и юдаизма. Така че, законите на държавата Израел и дефинициите там що е евреин, не са универсално приети :smt003

Някой казал нещо си - аз пък познавам едни, дето твърдят, че Кюрда не е кюрд :smt006
STALKER написа:
А освен всичко друго, да те осведомя, че вярванията, обичаите и дрън-дрънките на дадена общност по повод на това каква е и отде иде, обикновено се разминават драстично с действителността :lol:

А освен всичко друго, да те осведомя, че тези наистина са си написали правилата и това се е случило преди хиляди години :lol: .
STALKER написа:
Например помаците вярват, че са изповядвали исляма още преди осмаците да се появяват по българските земи и имат съвсем различен прозиход от този на българите. Част от циганите вярват, че са досшли от Египет, други от Индия, трети - че са по тея земи "от времето на Аспарух, бате" :lol: Такива 'разминавки" има много, с част от които съм се сблъсквал като студент

Верно ли си се натъквал на такива разминавки? Я да видим кой е този помак историк който твърди това? Кой е този учен с ромски произход? Или се чудиш какви празни приказки да напишеш? Някой си бил казал нещо си, пак "евала" на "доводите" ти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:09 pm 
Аватар

Абе стига с тези блядове , евреи, фиромци, джихади и блогъри. Анатема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 03, 2013 10:34 pm 
Аватар

Adepta написа:
пак "евала" на "доводите" ти :smt006

Adepta написа:
аз пък познавам едни, дето твърдят, че Кюрда не е кюрд

Не знам мойте, но твойте доводи са къртач и убиец :strkstrk

Adepta написа:
А освен всичко друго, да те осведомя, че тези наистина са си написали правилата и това се е случило преди хиляди години

Аз да те осведомя, че тези хилядолетни писания се тълкуват и претълкуват и до ден днешен от брадати равини. Етиопските евреи (тия църните, дето според теб са един народ(?) с ашкеназите и сефарадите :lol: ), ги признха официлано за евреи преди трийсетина години. :wink: на базата на изключтелното доказалтелство, че според легендата са налседници ан цар Соломон и Севската царица. Така че да ми се представя Талмуда като извор на достоверни факти е крайно съмнително и неправдоподобно, най меко и необидно казано :bigok Препочитам да се доверя на здравия разум и логика, а не на митологията, древна или модерна.
А това, че помаците не са намерили начин да представят тяхната версия като исторически достоверна, не е я прави нито по-малко, нито повече реална от еврейската легенда. Евреите са царе в интерпретацията и откровеното фабрикуване на исторически измислици с цел облага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 04, 2013 7:19 pm 
Аватар

Днес имало моШно яйца и погром по курвата проституираща Бйряков. :strkstrk Очаквам подробности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 9:07 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2013 11:50 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:3ce4bf0d :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2013 1:07 am 
Аватар

Време беше и гербаджиите да изкарат некоя риза. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2013 7:05 pm 
Аватар

Костов много силен днес при Диков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2013 8:28 pm 
Аватар

GRANDE Костов днес!!! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2013 8:51 pm 
Аватар

Фен съм на Сашето ама днес беше сериозно погребан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2013 9:33 pm 
Аватар

Успя да го жегне по темата за смелостта, за да си изригне подобаващо.

http://razuznavane.com/?p=430
Кефят ме с каква категоричност говорят. Все едно е факт. Но някои неща са интересни като афери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:09 am 
Аватар

Каракачанката е страшен педераст да му сера на главата проста :smt006 Омразата ми към него е лична и датира още от 2002-2003 г. Направи една мизерия, която баща ми трябваше да плаща дълго време след това. Нищо хубаво не чака ВМРО с тоя лидер.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:33 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Успя да го жегне по темата за смелостта, за да си изригне подобаващо.

http://razuznavane.com/?p=430
Кефят ме с каква категоричност говорят. Все едно е факт. Но някои неща са интересни като афери.

мда има интересни факти....и нека тук сляпо вярващите в провалилия се мисия да се запознаят добре с историята и фактите.....

Цитат:
действително Чорни я продава за баснословната сума от 800 млн. долара. Разликата от 30 млн. до 800 млн. долара е огромна, а основната роля е изиграл „продълженият лиценз” от костовия кабинет. Пита се кои ли са българите, които са се “облажили”?

Правителството на Костов през април 1988 г. сключва Договор за доставка на руски природен газ.

Основните контрагенти са РАО ”Газпром” и „Булгаргаз” ЕАД. Договорът подписва от руска страна Рем Вяхирев, а от българска Евгений Бакърджиев.

На преговорите той често се консултира по GSM с премиера. Очевидно, окончателното решение е това на Костов. Подписаният договор е изгоден преди всичко за „Газпром”, но националният интерес на България не е защитен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:36 am 
Аватар

Част то мантрите, като някои от тях е възможно да са истина, ама как така ще говорят сякаш са чел и договорите и са били там? Всеки който е на власт, навсякъде в нормалния свят, прави някакви далавери и се съобразява с мафията (Костов не е изключение), ама като теглим чертата, кой свърши най-много?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:41 am 
Аватар

Още нещо, на което съм бил пряк свидетел...как оранжериите в село Баня бяха дадени на пловдивския "бизнесмен"...също съм работил с тях...сина му ги управляваше...докато не ги фалираха...а това да флираш оранжерия си е талант....

Цитат:
Кръгът около Костов, известен като кръгът ”Олимп” – Красимир Стойчев, ресторантьорът Славчо Христов, станал благодарение на Костов банкер, братята Джанкови, Мая и Георги Кирчеви и други, станаха банкери, олигарси, крупни бизнесмени, натрупаха много пари и закупиха много имоти, построиха хотели, бизнес сгради и жилища. Иван Костов сигурно не е бил лишен от полагаемото му се.
Чувството му за недосегаемост стига до там, че той вече не крие връзките си с мафиотските лидери като Константин Димитров – Самоковеца и Маргина. Дори не се притеснява да подържа връзка с тях. На една от срещите на кандидат – президента Стоянов с известни софийски бизнесмени, която СДС организира в ресторант ”Олимп”, идва Маргина. Иван Костов коментира, че „това не е нередно”. Той дори казва, че и двете му коли са застраховани в СИК. Скоро след това изпълнителният директор на СИК Димитър Попов на пресконференция съобщава, че имуществото на СДС е застраховано при тях – в СИК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:01 am 
Аватар

Цитат:
Правителството на Костов през април 1988 г.

Правителствто :smt035 1988г. :smt035

А в последния пост, все видни олигарси :smt035, мулти-милиардери :smt035
И Костов СИГУГНО не е бил лишен от полагаемото си :smt035 Сигурно :smt035 Не е бил :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:07 am 
Аватар

Търговище, голям човек си, не вярвах, че ще се връзваш на неграмотно написани сайтове :smt006 Костов не е идеален, нито е безгрешен, но ти сам каза едно много интересно нещо- по негово време се родиха схемите, а преди това всеки е правел каквото си иска :smt006 Какво означава това :?: Принципно не съм фен на Костов, нито на бившото хубаво Наде, но има 4-5 лица в партията му, които тепърва излизат на преден план и са все хора с големи възможности, от друга страна се радвам, че снощи насра Диков, което може да прави всеки, който не се връзва на глупостите му и спокойно го оборва . Накрая Сашето мълчеше като гъз :wink: Кажи сега, ако не е руският пазар, твоята фирма щеше ли да оцелее до сега :?: и с какво правителствата на Бойко, Тройните и Царя, които са след Костов помогнаха за подобряване на бизнес средата, с какво те помогнаха на бизнеса :?: По тяхно време не се подариха много по-големи и печеливши предприятия, не се ли докара енергетиката до колапс :shock: Щом е изкуство да фалираш оранжерия, не е ли още по-голямо изкуство да да разсипеш последния работещ отрасъл в тази държава :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:12 am 
Аватар

targovishte написа:
Още нещо, на което съм бил пряк свидетел...как оранжериите в село Баня бяха дадени на пловдивския "бизнесмен"...също съм работил с тях...сина му ги управляваше...докато не ги фалираха...а това да флираш оранжерия си е талант....

Цитат:
Кръгът около Костов, известен като кръгът ”Олимп” – Красимир Стойчев, ресторантьорът Славчо Христов, станал благодарение на Костов банкер, братята Джанкови, Мая и Георги Кирчеви и други, станаха банкери, олигарси, крупни бизнесмени, натрупаха много пари и закупиха много имоти, построиха хотели, бизнес сгради и жилища. Иван Костов сигурно не е бил лишен от полагаемото му се.
Чувството му за недосегаемост стига до там, че той вече не крие връзките си с мафиотските лидери като Константин Димитров – Самоковеца и Маргина. Дори не се притеснява да подържа връзка с тях. На една от срещите на кандидат – президента Стоянов с известни софийски бизнесмени, която СДС организира в ресторант ”Олимп”, идва Маргина. Иван Костов коментира, че „това не е нередно”. Той дори казва, че и двете му коли са застраховани в СИК. Скоро след това изпълнителният директор на СИК Димитър Попов на пресконференция съобщава, че имуществото на СДС е застраховано при тях – в СИК.

И :smt035 ДВЕТЕ :smt035 МУ :smt035 КОЛИ :smt035 :smt035
Ако поне малко знаеш за какво става въпрос Костов взе книжка преди 4 5 години. Аве пълен смях си ве какво да ти ги чета тия тъпотии :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:16 am 

Сигурно в много от нещата, които вече 12 години излизат в какви ли не дописки, има нещо вярно.
Търговище често цитира някакви такива ТВЪРДЕНИЯ (които обаче нарича факти :lol: ), подчертава ги и удебелява шрифта, явно воден от аргумента, че след като го пише във вестника, значи е така.

А доказателства, или това е важно само в съда? :smt006
(След като ще удебеляваме ще го правя и аз.)

12 години след 2001 г., не се появи нито едно доказателство, което да доведе дори до разследванне срещу Иван Костов. :smt006
Естествено народният съд на razkritia.com, вестник Уикенд, СКАТ и Позитано 20 го осъди многократно, че даже и цитираме нещата във forum.levski.com. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:12 am 

iSSigy написа:
Аз от 2-3 години ви чета за костов и до сега не сте дали смислени аргументи, с които да обедите някого да гласува за него.

Чисто информативно - имаш три брутални правописни грешки в това изречение.

Иначе ще ти дам един примерен аргумент, фокусиран конкретно около личността на Костов, а не върху партията му. Като знания, потенциал и способности, Костов изобщо няма база за сравнение с който и да е партиен лидер в момента. А е на 64, т.е преминал е силните си години.

Способностите му са се доказали и на практика, когато пое държава в официален фалит и я остави като стабилен кандидат за членство в ЕС и НАТО. :smt006 През което време се оказа че е построил почти толкова магистрали, колкото ББ, но без милиардите от ЕС, които получава за целта последния. :smt006

Слагаме от едната страна Костов, от другата всеки от Бойко Борисов, Станишев, Лютви Местан, Кунева, Волен Сидеров. Направи сам сравнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:13 am 
Аватар

Справяне с предфалитното състояние на страната. Въвеждане на валутен борд за стабилизация на лева.
Четири пъти увеличение на заплатата.
Три пъти увеличение на пенсиите.
Икономически разтеж осъществен с реформи, приватизациони сделки и пр.
Подпомагане и развитие на българската икономика на всички нива.
Създаване на 600 000 хиляди фирми в България.
Национално отговорна външна политика насочена към членство на България в ЕС и НАТО.
Умение да се противопоставиш на най-великите държави (САЩ Русия).
Реформи във всички сектори на страната.
В три сектора реформите не бяха завършени: Здравеопазване Образование Съдебна реформа.
12 години тези сектори стоят на същото стъпало както виждате.
Много може да се каже много може да се упрекне от перфекционистите, НО Е ФАКТ ЧЕ ПО-ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО СМЕ НЯМАЛИ НЯМА И ДА ИМАМЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:19 am 
Аватар

Много ме кефи как са забравени Луканов и Виденов, обаче Костов е олицетворение на злото :ohmygod2
Още по-фрапиращо е, че ЦарО, УкраинецО и ПожарникарО са ОК, в сравнение със същинското зло :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:30 am 
Аватар

Koikoi го е сумирал прекрасно. И наистина - здравната реформа, която ОДС стартираха и до ден-днешен стои на мястото, до което те стигнаха. Дали е била добра (до етапа, до който стигна преди 12 години)? Личните ми наблюдения са, че 80% от лекарите гласуват за ДСБ.
Какви ги е вършил Костов е едно, а какво са вършили няколко мазника около него е друга тема. Личните си грехове Костов ги призна след като излезе от тъпата си изолация след изборите 2001г. А мазниците се видя къде отидоха - ДПС, Мафиянски и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:38 am 
Аватар

Не забравяйте, че Костов държи и цялото крайбрежие на Северна Гърция :smt006 Повтарял съм го нееднократно, там го посрещат като бог и всичките хотели са негови :smt006 Тези ФАКТИ ги знам от едно момче, което дълги години бачкаше на рецепциите в хотели в Гърция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:41 am 
Аватар

iSSigy написа:
ОК да приемем, че всичко, което написа е вярно. Защо тогава другите 99.5% от българите не са го видели? И сега сигурно ще кажете, че останалите българи просто са глупави и били овце. Явно сме най-глупавият народ на света ? :mrgreen:

Именно :loser2 Малка поправка само - олигофрените не са 99.5 а 93.2%. В елитния ни форум естествено са значително по-малко:
viewtopic.php?f=5&t=13391&start=690&view=viewpoll

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:51 am 
Аватар

iSSigy написа:
ОК да приемем, че всичко, което написа е вярно. Защо тогава другите 99.5% от българите не са го видели? И сега сигурно ще кажете, че останалите българи просто са глупави и били овце. Явно сме най-глупавият народ на света ? :mrgreen:

Червената пропагандна машина е усъвършенствана от почти 100 години, пич. Донякъде българите наистина са повърхностни - не тъпи, не прости, а повърхностни.
Давам ти един пример веднага. Моята жена въобще не е глупава, даже имам доста високо мнение за умствените й възможности. Тя (ДОСКОРО :bigok ) мразеше Иван Костов, защото е провалил детството й като оставил родителите й без работа и те били принудени да заминат да бачкат в чужбина. Наистина тя от 17-годишна възраст живее сама. Как точно обаче Костов я оставил без родители?
Първо - закрил Химко-Враца, където работеше баща й. Това е факт, макар че закриването на Химко си беше чисто изнудване от МВФ и Световната банка, за да получим помощта, от която имахме нужда тогава. После го разграбиха едни други хора, но както и да е.
Второ (е тука е големия смях) - в центъра на Враца имаше един пазар, на който множество малки търговци имаха сергии и изкарваха препитание. Мястото беше продадено на Била и съответно пазара беше закрит. Според моята жена (и 99% от тези малки предприемачи, и техните близки и роднини), този имот е продаден на Била от Костов (?!?!?!?!?!?????????????????)... Зададох й въпрос "Нали знаеш, че с общинските имоти се разпорежда общината, а не правителството?", тя казва "Да." Аз й напомних, че община Враца от 1995 до 2007 беше управлявана само и единствено от корумпирани и смехотворни червени кметове. И попитах "Как отсъди, че Костов е продал този пазар на Била като това очевидно е извършено от общината?" Забележи, батко, какво ми отговори собствената ми жена "Ми тогава от общината така ни обясниха"... :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:54 am 
Аватар

А според мен хората са объркани :smt115
Козарец, сега жена ти обича ли Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 12:00 pm 
Аватар

Объркани са ами. Постоянно се облъчват с тъпотии. Глей к'во лайно изникна у букакето :ohmygod2
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]