forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 9:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:20 am 
Аватар

Цитат:
...що да разбиваш неразбиваем ключ, като можеш да помолиш учтиво да ти го дадат?

Защото не могат дори и да искат, а няма абсолютно никаква причина, която да ги накара да искат.

Лично мое мнение е, че има извънземни, защото... не може да няма. Този ми довод обаче, не е достатъчен за да превърне съществуването им във факт :smt006 Това по повод империалистическите шпиони САЩ, Гугъл и безсилната пред тях криптография :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:24 am 
Аватар

Добре де, нали предполагаме, че нашите приятели сканират трафика за някакви съвпадения. Като е криптиран, какво търсят? Нима ще съхраняват петабайти неясна информация и ще дойдат до вас да ти искат ключовете :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:26 am 
Аватар

kosjo написа:
Защо никой не коментира действията на новиО кумир Дянков...тоя човек сериозно ме радва :smt007

Ебава ги жестоко! Определено мой фаворит, вие си философствайте :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:30 am 
Аватар

Morning Glory написа:
kosjo написа:
Защо никой не коментира действията на новиО кумир Дянков...тоя човек сериозно ме радва :smt007

Ебава ги жестоко! Определено мой фаворит, вие си философствайте :smt003

Обича да яде пица по време на пресконференции. Това е. Другото - догодина :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:33 am 
Аватар

Kryten написа:
Добре де, нали предполагаме, че нашите приятели сканират трафика за някакви съвпадения. Като е криптиран, какво търсят? Нима ще съхраняват петабайти неясна информация и ще дойдат до вас да ти искат ключовете :roll:

Къде е криптиран? Нали точно това е част от изискването за лиценз - софтуер, който разкриптира информацията. За мен няма никакво съмнение, че може. Дали се прави принципно, или само по някакъв сигнал - това нямам представа.

Колкото до извънземните, ако гледаш математиката, при положение, че дори известните ни на нас звезди са в огромен брой , какъвто и минимален процент подходящи планети да има и колкото и минимален процент от тях да е възможно да бъдат заселени, чисто статистически нЕма как да няма извънземни. От гледна точка на физиката обаче, единствената сила, действаща в галактиката е гравитацията и живота е една абсолютно мизерна случайност от нея, която няма никакъв смисъл, най-малкото така или иначе едва ли би била разпространена и в пространството и във времето :smt003

Иначе, няма много смисъл да ти следа трафика на компютъра, ако мога например да ти ровя из него. Някой изобщо знае ли какво правят 15134514365 процеса, които работят непрекъснато?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 9:10 am 
Аватар

Много станаха филмите и чичко Били с прозорците се намеси :smt003 Чекам сега Shakespirt да обясни, че решението е да си вземем по един Мак (червеи за тях!) и да облеем лошите хахори от МВР :smt003

Цитат:
Нали точно това е част от изискването за лиценз - софтуер, който разкриптира информацията.

Към кой е това изискване?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 4:45 pm 
Аватар

Това така и не се постна по време на изборите, но след като са минали може :smt005
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 5:16 pm 
Аватар

Ни тъ бивъ :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 11:31 pm 
Аватар

Протестирайте защо ЕГН-то ви се ползва като търсачка във всякакви фирмени компютри, другото е ала-бала, да могат поредните студЙенчита да изживеят своите 5 минути слава :smt006
Съдиите заведоха ли дело срещу Дянков, щото им спря 13-тата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 11:36 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Съдиите заведоха ли дело срещу Дянков, щото им спря 13-тата :smt003

Дневник написа:
След по-малко от 24 часа след като над 500 магистрати и съдебни служители заведоха дело срещу министъра на финансите Симеон Дянков във Върховния административен съд (ВАС), той преведе субсидията от 19 млн. лв. на системата по сметката й в БНБ. Тази сума беше определена от Висшия съдебен съвет (ВСС) плюс още 5 млн. лв. за 13-а заплата в съдебната власт... С превеждането на парите вчера Дянков формално изпълни изискванията на закона и обезсмисли делото на магистратите... Въпреки че парите са преведени, никой в съдебната власт няма да получи 13-а заплата, стана ясно от съобщение на ВСС, който изрази официалната позиция на магистратите. Основната причина е, че системата за бюджетни разплащания СЕБРА беше затворена още на 23 декември. "Парите ще останат неизползвани поради отказ на Министерството на финансите да отпусне полагащия се лимит за разходи чрез СЕБРА и няма технологично време за извършване на плащания към звената на съдебната власт", съобщи ВСС.

Освен това има указания на дирекция "Държавно съкровище" към министерството до всички банки да не приемат за обработка бюджетни платежни нареждания на 28, 29 и 30 декември. Така съдебната власт получи пари, които няма как да пипне, и субсидията от 19 млн. лв. ще се добави към останалите неизразходвани пари в т.нар. преходен остатък. Там ще останат блокирани над 61 млн. лв., които няма да се върнат в републиканския бюджет.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 11:45 pm 
Аватар

А кой каза, че съдебната система на си върши работата :smt003 Това е причина за един протест, отнема се законното право на независимата съдебна система да управлява парите си, веднага правя една група във Фейшълбукакето :smt003 Протестът е на 30-ти феФруари от 12 часа :smt006 Тръгваме от Студентски град :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 3:44 am 

След като знаем otkade tragva shestvieto, ще знаем ли dali shte ima bileti

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 10:52 am 
Аватар

Хаха, за подслушването в много идеалистичен спор го превърнахте. То някакви декодери, то някакви подслушватели, частна собственост, а-у, то едно чудо... Аз искам да попитам какво пречи на мевереее (можеш ли без ръце?) да ми проникне в компа, да ми копира съдържанието на целия хард и да ми пусна една phishing програмка, с която да ми изсмуче всякакви потребители и пароли, включително скайпове и глупости? :smt006

Чисто, просто, не знам до колко лесно и абсолютно "дискретно". :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 1:47 pm 
Аватар

Пречи това, че въпросният закон, заради който се протестира и тръгна спорът, не позволява "да ми проникне в компа, да ми копира съдържанието на целия хард и да ми пусна една phishing програмка, с която да ми изсмуче всякакви потребители и пароли, включително скайпове и глупости?" От там нататък може да има и хипотези, че МВР ще ни отвлича докато спим и ще ни имплантира чипове в задника, използвайки hi-tech вибратор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 4:35 pm 
Аватар

Вярно, че може и параноично да изглежда така отстрани. Ама и на мен щеше да ми изглежда параноично, ако със собствените си очи не бях видял как на едно гостуване съвсем невинни хора ги задържаха и после осъдиха за несъществуващи провинения. Или пък как преди протеста на 14-ти януари миналата година са ходили рано сутринта по домовете на "заподозрени". :wink:

Не съм някакъв свръхконспиратор, ама не бих се учудил ако и в момента ровят в някакви лични работи. Просто търсят начини да го легализират, че да стане по-масово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 03, 2010 5:29 pm 
Аватар

Абсолютно същите неща са ми известни и на мен. Аз си философствам само по темата за конкретния закон, който лично според мен, няма да доведе до някаква промяна на правата и свободите ми :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 1:14 am 
Аватар

Хахахахаха, то цялата работа си я правят от край време, ама сега я обявяват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 1:37 am 
Аватар

ОК, всеки си има право да протестира, ама както протестиращите обливат другите, така и другите имат правото да облеят протестиращите :smt006 Все пак сме демократична държава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 1:42 am 
Аватар

Кур за демокрацията....мошно да се наложи румънски модел на управление и всичко в държавата ще бъде в следния ред
1.циганин
2.милиционер
3.циганин
4.милиционер
5.циганин
6.милиционер
.
.
.
......
...
...

Хубавото е ,че сме хванали тая посока

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 2:01 am 
Аватар

psalm69 написа:
"аз не съм престъпник,няма кво да крия "

Точно по този параграф много торентаджии бяха "изловени", ако си спомняте и набедени за "престъпници" преди няколко години. А тогава все още нямаше такъв закон. Не разбирма много от закони, но все си мисля, че би било още по-тегаво и ръцете на фуражките биха се развързали още повече за това, което правят най-добре - да прецакват дребните и невинни човечета от които нищо не зависи. Та ако се замислим реално, 95% от потребителите в България са 'престъпници' и със сигурност имат нещо незаконно на компа си. Или да считам, че всички разполагате с около 400-500 лв на месец за лицензиран софтуер, ОС + игри и друг вид забавления ;) . Някой ще каже, че има безплатен софтуер, но той не е все още достатъчно добре развит, че да може да замести изцяло платения. Няма кой да го позволи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 10:45 am 
Аватар

През новата година ще спрат от производство еднопластовата тоалетна хартия,защото с нея не могат да се изпращат копия до финансовия министър,всъщност ще остане само трипластовата за да може един екземпляр да се слага върху годишната декларация,другото копие до министъра и да се плаща данък за всяко сране,без никакво укриване на доходите,за страдащите от запек се предвижда заплащане на лиценз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 12:11 pm 
Аватар

Не е само историята в това дали мвр ще следи и обвинява обикновенните граждани като престъпници. По-скоро това биха го използвали просто като жокер, ако някой нормален гражданин нещо реши да се дърви на държавата, тогава ще може лесно да бъде обявен за престъпник.

Междувременно, мвр притежават и трупат все повече и повече лична информация, която не би следвало да притежават. Въпросът с отпечатъците на личните карти е точно толкова важен, колкото и безпрепятственото подслушване. МВР продава, нелегално разбира се, лични и фирмени данни на фирми с търговска цел. Никой ли пък не се е замислял как така идват от некоя пробита фирма, звънят ти на телефона, който не си го давал никъде, знаят всичко за теб и ти натрапват смотаната си услуга?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 3:17 pm 

Затвор за мангала Ебан КостоФ,кур в гъза за електората му :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:10 pm 
Аватар

е той па кво общо има с тва, или просто така, принципно, нещо като ръкавица към Карето :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:11 pm 

Не е към Карето,ами към Бранника с фес :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:37 pm 
Аватар

Как да се защитим от следенето на трафични данни?

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2010/0 ... hni_danni/

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:22 pm 
Аватар

бТВ-ибричкиите в момента правят мазни свирки на доган, като вече 5 минути върви репортаж за терористичната му организация, която имала годишнина, видите ли. Мама им деба подлигарска, реазана! Деба свинската ви телевизия деба!
Гранати а свинския ви празник, мазен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:23 pm 
Аватар

Тук обаче е пълно с мега хипер ИТК моЩни специалисти по всички теми и неща в живота :lol: Как все още не са станали милионери, ме гложди от 15 минути насам :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 10:10 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Тук обаче е пълно с мега хипер ИТК моЩни специалисти по всички теми и неща в живота :lol: Как все още не са станали милионери, ме гложди от 15 минути насам :smt003

Ще видиш като си направим националфорумическа партия и вземем властта след няколко години. Просто чекаме Козароецо да се замогне и да ни поведе :D Не видях да се покланяте ниско. Още по-ниско... а така!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 11:46 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:

:smt003
щото мвр ни подслушва и ни източва кинтите от сметките, точно преди да ги изхарчим за пърцуца!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]