forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 3:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 12:11 pm 
Аватар

Никакъв смисъл няма, отговора винаги е един и същ... На автогол няма засада!!! Друг е въпроса, че тогава пасивни бяха само педалите, а засадите се вдигаха на момента, но прасетата са всеизвестни с това, че като минат няколко години, си променят миналото, на принципа сто пъти лъжа - истина :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 12:19 pm 
Аватар

Нищо пасивно нямаше в засадата - имаше засада при центрирането, там двама скачат (прасето е в засада), връщат топката назад и чак тогава идва Легендата. Засадата е още в момента на паса, след това има още 10 секунди игра!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 1:01 pm 
Аватар

Но все пак автогола беше легендарен :bigok :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 1:40 pm 
Аватар

абе нема как де има пасивна засада, при положение, че прасето скача заедно с легендата и ако легендата не я удари щеше да я удари прасето, така че прасето е част от играта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 2:30 pm 
Аватар

За мен Барби си е в засада. Няма повторение в репортажа дето гледам, нито флага.

Прикачени файлове:
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg [ 21.37 KiB | Прегледано 2787 пъти ]

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 2:33 pm 
Аватар

Деба, убеден съм, че съм виждал повторение, при това от отсрещната страна, на което се вижда от ясно по-ясно, а и се вижда самото вдигане на флага! При това даже мисля, че флага беше вдигнат при първото центриране, след тав беше изчистена, и чак тогава последва това центриране, което се вижда на снимката (където Барби си е в засада, а центрирането е точно към него!)

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 2:43 pm 
Аватар

Няма първо центриране. Преди това положение има един блокиран удар от малкото наказателно, след което топката отскача до към центъра някъде и този напредва и центрира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 2:57 pm 
Аватар

Може, не споря. Въпросът е, че в главата ми се е запечатъл кадър почти точно на линията, при тва - от отсрещната страна, на който очевадно се вижда засадата, а и вдигането на флага. Може да е бил на друга телевизия, тогава нали още си снимаха със собствени камери....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:00 pm 
Аватар

Лошото е, че това го има само на тези ДВД-та от труд, където няма повторение, а на записа от Ретроспорт изобщо го няма положението щото би беше спирала кабелната и мачът е на откъси. Имам и от Ултраспорт от този мач, ще трябва да се гледа....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:04 pm 
Аватар

Хич не помня кой го беше пускал тогава това.....може да е бил Крум, те обикновено снимаха откъм А, или пък Сашо........

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:04 pm 
Аватар

Смешна работа! Какво толкова се стягате? Чорбарски ревове! Отбор, който е създаден с цел да печели в уредени мачове е ясно, че не може да оцени, ако някой отбор печели честно! Затова свинете си мислят, че и другите са така, и наистина си вярват на такива конспирации, защото те са им в природата! Жалко, че по-малките не сте им виждали ненормалните квиченета в други ситуации! Например, когато ги обърнахме от 0:2 до 4:2 насред кочината, обяснението беше, че след като изтървали дузпата при 2:0 и не можали да поведат с 3:0 се пречупили! Ами нашите какво да кажат, когато падат с 2:0 и намират сили да бият! Та заключението е с путки няма какво да се разправяме-само ебане и край!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:07 pm 
Аватар

гил галад написа:
с путки няма какво да се разправяме-само ебане и край

:smt023 :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:08 pm 
Аватар

Аааа, тва сме го чували, както и хленчове за неотсъдени при 2:0 за тях дузпи и това също ги пречупва. Също и за дадени за нас червени картони, които ни били мобилизирали и затва ги бием :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 3:13 pm 
Аватар

На мен ми е много хубаво като започнат да разправят за лактите на Гонзо, а забравят окървавената му скъсана фанелка! Особено се изкефих, когато един от главните им загубеняци с главно З паро никодимов се изказа за Гонзо! Направо си представих как се е чувствал при всеки един гол на Царя в червената врата! Кукуша, Гунди, Наско, Гонзо - нямат край родените от българска майка юнашка герои, да наказват комуноидите въпреки огромната репресивна машина на болшевиките!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 4:46 pm 
Аватар

Изображение
тоя лео меси, сигурно ли е че е аржентинец, да не е некой братовчед на марианчо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 5:09 pm 
Аватар

Хаха, тоя по- циганин от наш циганин бе! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 5:30 pm 
Аватар

Хахахаха ебати сливенския мангасар :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 5:37 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
тоя лео меси, сигурно ли е че е аржентинец, да не е некой братовчед на марианчо :smt005

Те всички аржентинци пчоти са ми като цигани на мене. Тоя да не е некъв циганин със сменена самоличност :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 7:37 pm 

Goviado написа:
EMI4KU написа:

Те всички аржентинци пчоти са ми като цигани на мене. Тоя да не е некъв циганин със сменена самоличност :hitl3

Това е отмъщението на Батков за казанската афера :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 7:45 pm 
Аватар

Не знам ама в чорбала има Оникално видео, на което новия герой цели празна врата и от десет опита вкарва половината и уцелва 1 греда... Сигурно пафката дочев го е гледал "по интернет" :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 8:45 pm 

EMI4KU написа:
Не знам ама в чорбала има Оникално видео, на което новия герой цели празна врата и от десет опита вкарва половината и уцелва 1 греда... Сигурно пафката дочев го е гледал "по интернет" :losers

той и пафката го е гледал същото видео, като го е избирал :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 9:27 pm 
Аватар

"..ще гледаме двд-та и ще преценим.." :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 9:30 pm 

EMI4KU написа:

Бате аз доколкото разбирам целта е да удари горната греда ....... и успява в 1 от 10 опита :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 11:05 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Деба, убеден съм, че съм виждал повторение, при това от отсрещната страна, на което се вижда от ясно по-ясно, а и се вижда самото вдигане на флага! При това даже мисля, че флага беше вдигнат при първото центриране, след тав беше изчистена, и чак тогава последва това центриране, което се вижда на снимката (където Барби си е в засада, а центрирането е точно към него!)

Имам чувството, че след 50 години дедо Кратун, дедо ркк, дедо Уайлдкид с дългите си бели бради ще седят на някоя пейка и пак ще коментират тая ситуация :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 11:25 pm 
Аватар

КурЬ за Вьердер !

Сампа в Швабия имаха уникален съпорт.

Пп.Темата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 24, 2010 11:54 pm 
Аватар

rkk написа:
Wildkid написа:

Имам чувството, че след 50 години дедо Кратун, дедо ркк, дедо Уайлдкид с дългите си бели бради ще седят на някоя пейка и пак ще коментират тая ситуация :smt003

Естествено, особено в случай, че някой е изровил от дълбоките архиви пасквил на Атанасоглу и трябва да се разяснява на младите Левскари, че едно време е имало един свински отбор, с един гуру-шизофреник и трябва да им се даде пример за размера на шизофренията му :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 25, 2010 1:39 am 
Аватар

Некъв ме видя с шала на Левски като играхме с Каликра и се оказа чорбар, почна да ми развива некви теории за благоденствието на цфка, в стила на Блеки :lol: и после твърдеше че бил трето поколение цеденевист :smt005 При положение, че изглеждаше на годините на баща ми, ми е интересно как така е трето поколение еничарин :smt005 освен ако не не е циганин и майка му и баба му не са раждали на 15 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 25, 2010 1:51 am 
Аватар

Неска се разхождам из морската и гледам некво чиче с прасешка фланелка, викам на колегата, дето беше с мене нещо за "чорбата, Титан" не помня кво му казах точно, изплюх се моШно в храстите, след което пет-десет метра по-натам се обръщаме и гледаме как чичето спрял и ни гледа злобно, само дето на бой не ни скочи :loser2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 25, 2010 1:58 am 
Аватар

корава история, мейт :bigok добре направи, че ни я сподели :lol: cheers! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 25, 2010 2:10 am 
РЕПАТРИТАТ ФЕНОВЕ НА Ц(*КА ОТ ФРАНЦИЯ
Група от 300 мангала, фенове на Ц(*КА Депортационно знаме ще бъдат принудително изгонени от Франция. Те, заедно със свои събратя по черен и миришещ цвят на кожата, от Стяуа Букурещ, са се барикадирали в лагера, който вдругиден ще бъде съборен и са издигнали огромен транспарант, който гласи "Уан репатрейшън кен нот стоп ауър фремшип!"
Новината, че циганите ще бъдат изселени от района на Кале, Франция, веднага отприщи вълна от емоции сред местните, които от години са подложени на постоянен тормоз от циганите, особено по време на мачове, когато се въртят гюбеци и се пеят в преправен вариант всички песни, които в седмицата преди мача излязат по местните музикални канали. Местните перфектно владеят на цигански изразите "Айше, 70та минута е, давай да си хоим", "Асане, давай флекса" и "Гола на Легендата". С надписи "Calais aller assez d'héroïne (ou d'un incinérateur)" (* Достатъчно Кале, отивайте на хероин (или в екарисажа)) и "cinq personnes à plein minibus de la chatte" (* Пет маршрутки пълни с путки) местните съпроводиха автобусчетата за летище "Орли", откъдето ще поемат за дома.
Лидерът на местните цигански чорбари, който предпочита да ги наричат "le soup moseur" обяви, че веднага ще се оплаче на генералния консул по ислямските работи Гергехан Атанасоглу, който веднага е отправил контраудар и със силни аргументи е завел дело в Страсбург срещу синия цвят в знамето на Франция и подобната на "поръчковата свирка на Флайшер" емблема на герба на Франция. Мустакатият цигански барон недоумява какви са аргументите на френската страна за депортацията срещу циганите, които са обвинени в "Ислям" !

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]