forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 31, 2025 7:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:25 pm 
Аватар

немлад написа:
От какво ги е страх - да отидат и пуснат тайно глас за някой, който не е от ТИМ? :smt017

колко простичко било всичко, да се чуди човек защо си усложняваме живота излишно.

Други ефективни решения за проблемите в България на местно и национално ниво, да ти се намират?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:30 pm 
Аватар

Не съм предлагал решения, за да искаш от мен и други. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:38 pm 
Аватар

Македония написа:
И според вас манипулации по изборите не стават и едни бюлетини не могат да изчезнат, а други да се появят?
Аз не знам нито един човек, гласувал за Киро докато учих там, бил той студент, работещ, преподавател и т.н, ама ей го на... :bigok

Бе това не е гарант, щото за Фандъкова не познавах никой, който да е пуснал от работещи, студенти и приятели и накрая спечели на първи тур безпроблемно. Иначе, манипулация е възможно да има и съм почти сигурен, че всъщност такава има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:45 pm 
Аватар

kosjo написа:
В очите на дйеснитйе Костов се компрометира с пускането на Добрин Митев като кандидат '99.

Във варна освен с добрин митев, костов се компрометира далеч повече със сл. христов - босът на златни пясъци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:46 pm 
Аватар

О извинявай, хората да "пуснат тайно глас за някой, който не е от ТИМ", не е решение. Само не разбрах защо го написа? Май като съгласие с постинга на Омраз, че хората сами са си виновни.

П.П. На последнуите местни избори срещу кандидатите на ТИМ излезе едно момиче от "Зелените", което доста години говори за далаверите им в общината. Калина май се казваше. С кампания почти без пари и отчетоха не малко гласове, пък колко реално са гласували за нея, не се знае

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:56 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Линк към секс видеото? :strkstrk

http://www.dailymotion.com/en/relevance ... deo=xldtu6

това е момичето, за която говори и Stalker

Последна промяна Ignore на Вто Мар 05, 2013 2:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 2:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
О извинявай, хората да "пуснат тайно глас за някой, който не е от ТИМ", не е решение. Само не разбрах защо го написа? Май като съгласие с постинга на Омраз, че хората сами са си виновни.

П.П. На последнуите местни избори срещу кандидатите на ТИМ излезе едно момиче от "Зелените", което доста години говори за далаверите им в общината. Калина май се казваше. С кампания почти без пари и отчетоха не малко гласове, пък колко реално са гласували за нея, не се знае

Написах го в отговор на Boyo, вмъкнало се е и друго мнение между двете ни. Иначе съм съгласен с Omraz.

Boyo написа:
едно че хората ги е страх, второ, че сто процента е имало и сериозно фалшифициране, да не говорим за ромските и турските гласове

Не виждам защо прибягваш до подигравателен тон. Убеден съм, че и без него можеш да изразиш достатъчно убедително мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 3:03 pm 
Аватар

ББ успявава да ни ебе и от болницата със задна дата с тия обезщетения за боклука. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 3:17 pm 
Аватар

немлад написа:
От какво ги е страх - да отидат и пуснат тайно глас за някой, който не е от ТИМ? :smt017

В моето "село"... около двадесет хиляден град, филма е може би подобен като този във Варна. Има един бизнесмен, който е един от най-богатите и влиятелни хора в България, който е родом от този град и един от може би най-доходните му бизнеси е разположен тук и голяма част от жителите на градът работят за този човек. Схемата е, че ако не се избере личността, която се кандидатира за кмет и е подкрепяна от този бизнесмен, много хора, ще изгубят работата си, а в този малък град няма голяма алтернатива и много други работни места, още повече, че както казах сигурно половината град е негов ;) Аз не гарантирам за тези неща, но така се говори... Положителната разлика, лично за мен със Варна, макар и доста по-голям град е, че малкият град, може би именно, защото е малък постоянно се разширява и се печелят много европейски проекти и непрекъснато се разраства, освежава и се поддържа сравнително добре, докато Варна си е може би една и съща от 20 години и даже запада все повече. :smt031

Иначе съм живял около година и половина във Варна, но имам много приятели и познати и също мога да кажа, че нито един от тях не е гласувал за Киро на последните избори, както и техните приятели, познати и роднини... и всички те са на същото мнение, до което се стигна и в по-горните постове, че изборите са манипулирани и казват, че са купени много гласове от Максуда и Каменар?! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 4:00 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Македония написа:
И според вас манипулации по изборите не стават и едни бюлетини не могат да изчезнат, а други да се появят?
Аз не знам нито един човек, гласувал за Киро докато учих там, бил той студент, работещ, преподавател и т.н, ама ей го на... :bigok

Бе това не е гарант, щото за Фандъкова не познавах никой, който да е пуснал от работещи, студенти и приятели и накрая спечели на първи тур безпроблемно. Иначе, манипулация е възможно да има и съм почти сигурен, че всъщност такава има.

Съдейки по моите познати, едно 50% гласуват за Костов, 30% за ВМРО и 20% за плява. :bigok Майка ми по това време работеше в една от общините в София. Работещите там и семествата им масово са гласували за ГЕРБ. :wink: Не пиша кандидата, защото и магаре да беше, пак щеше да спечели със същия резултат. :bigok

А това всичко по никакъв начин не отменя възможността с подмяна на вота при преброяването. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 4:35 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Търговище им е фен 100%. Щом имат гръб в Русия. Сигурно вече е фен и на Путин.

Както винаги много точен и акуратен.... :lol: :loser2 :bii_chorbata

iSSigy написа:
antonatan написа:
ТИМ какро някой ги е създал, така и ще ги ликвидира...

Тва не си мислете, че е като да гръмнеш някой шано наркобос. Там много отдавна не са само 3ма човека на върха, числото е почти двуцифрено. Сещай се дали може да ги гръмнеш всичките и дали изобщо някой би се опитал.

Само част от владенията на ТИМ:

Морска и речна дейност:

пристанище Балчик - товарният порт и зърнените силози
пристанище "Одесос" - зад стария мост на Варна, в посока езерото
рибарският кей на Балчик
Марина Балчик - яхтеното пристанище
пристанище "Леспорт" - във Варненското езеро
пристанище "Оряхово" - на фирма "Слънчев дар" от 2007 г.(пак на "ТИМ" - собственик Светлозар Дичевски, член на управителния съвет на ТИМ)
пристанище Сомовит - на фирма "Слънчев дар" от 2005 г.
Участват в конкурс за концесия на Свищов, Видин и Лом - но не го печелят. За Видин все още имат шансове.
параходство Българско речно плаване - над 90 кораба по Дунава
Тим ФИШ - контролира износа на рапани в България от 1996 г.
Булфиш - фирма за рибни продукти (Христо Чираков)
„Петреко“ - Нефтени платформи и спомагателни кораби край Галата, Шабла и Бургас.
Концесии за добив на синьото гориво в Черно море
Мидена ферма- на 7:1 много му харесва, но не знаеше, че е на ТИМ :)
КРЗ "Одесос" - 43 % от дяловете на кораборемонтния завод във Варна
фирма "Лазурен бряг 99" - концесионер на варненските плажове, както и на заведенията около тях.
Проект "АЛЕЯ ПЪРВА" - нов град край варненските плажове (Николай Николаев). Предвижда се построяването на седем хотела, около 500 заведения и още 300 търговски обекта.
плаж "Рапончи" - на 2-а варненска буна
ЗКМ - Завод за корабно машиностроене, Варна - скоро ще стане май само ЗК - Завод за корабостроене. Има подписан договор за 30 несамоходни баржи с БРП.
фирма БОН МАРИН - спедиторска и менингова дейност

Авиодейност:

"Хемус ер" и "България ер"
преди и "Виаджо Еър"
летище "Бургас"
летище "Варна"

Предприятия:

банки, химични материали, олио, газ, бензин, месо, вино, енергетика, зеленчуци и плодове

Добруджанска банка, Кредитна банка, Банка за земеделски кредит, БУБ, Капиталбанк и Кристалбанк - купени от ТИМ и влезли в ЦКБ
ЦКБ - централна кооперативна банка
„Фертитрон инк“ - банково предприятие и финансова къща. Сътрудничи за покупката на "Химимпорт".
Химимпорт - от края на 2000 г. - производството и търговията с изкуствени торове, петролни продукти и химикали
„Нютон сила“ - пенсионно дружество, сега май е само "СИЛА"
Редица дружества на финансовата борса
Дружества в животозастрахователна компания, здравноосигурителен фонд и лизингово дружество.
"Слънчев дар" - предприятие за олио в Провадия
(„Слънчеви лъчи“ - Провадия)
„Прима М“ - предприятие за олио в Полски Тръмбеш
Холдинг Варна АД
ТИМ БИЛД
ТИМ ОЙЛ
ПРИМА ГАЗ
Две кланици ( корпорацията държи около 30% от производството и износа на гъши дроб за Европа.)
ЛВК „Гъмза“ - Сухиндол (фирми на групата стопанисват над 2500 декара лозя)
ЛВК "Търговище"
Софийската борса за пловоде и зеленчуци "Слатина"
„Булхимекс“ - износ на електроенергия за други държави, след спечелен конкурс от НЕК
Асенова крепост- Асеновград

Застрахователно дружество "Армеец"

Зърнена база: Износ на зърно през Русе, Варна и Бургас

"Зърнени храни" - от 2000 г. (Христо Чираков)
5 мелници и над 20 зърнобази в цяла България
базите на небезизвестния зърнен търговец Филчо Колев
Обща складова вместимост за над 1.5 млн. тона зърно, което я прави основен играч на този пазар.

Мини
Добивът на материали за строителството. Под контрола на групата са някои от големите кариери за добив на инертни материали. Износ на камъни, въглища и природни минерали:

"Каолиново"
"Ивайлово"
"Балчишки пясъци"

ОХРАНА:
"ТИМ" СОТ
Поема цялата охрана на Шумен, Добрич, Варна и северните курорти (св."Констнантин и Елена)- от 1993 г., първата фирма на ТИМ
„Ми-2“ ООД (Бившият заместник-командир на поделението "Тихина" Красимир Николов)
„Мустанг холдинг“ - притежава телевизия, кабелен оператор, казина, вестник, списание и радиостанция.

Телевизии:

първата сателитна българска телевизия МСАТ
Телевизия ВАРНА
Телевизия Мустанг ТВ
CTN - бъдещ четвърти национален оператор, чакат документи за лиценз
Bulgaria On Air

Казина, заведения, магазини:

казина "Мустанг"
веригата "Хепи"
морски ресторанти "Капитан Кук"
ресторант "Старо село" - до ВВМУ, гр. Варна
МОЛ до ВВМУ, гр.Варна
Фитнес МОЛ до ВВМУ (Спортен център), гр.Варна
„ТИМ клуб“ ООД - карате клуб (Дългогодишният треньор по карате Константин Божилов)
бивша верига от заведения: Мустанг Фууд
дискотека "Екстраваганца" - на рибарския плаж във Варна

Хотели:
Почти целия "Св Св Константин и Елена"
Азалия
Белла Виста бийч клуб
Глобус
Космос
Плиска
Тамплиер Банско
Астера Банско
Атлас Алма тур Зл пясъци
Пампорово пропърти
Хотел Шумен
и още дсетки други...

Кабелен оператор
"МСАТ"
"Мустанг кабел"

Вестник
"Черно море"
под съмнение: "Монитор" и "Телеграф"

Радиостанция
Алфа радио

Рекламна агенция
През нея минават рекламите за тв, радиото, вестника.
""Мустанг"

Футболен отбор и стадион

ФК "Черно море"
стадион "Тича"
ФК "Пирин" Гд

Автокъщи
Внос на автомобили:
ТИМ АУТО

Други:
вериги от киносалони, видеотеки, голям брой увеселителни заведения, интернет клубове, бинго зали и други обекти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 4:40 pm 
Изпуснати са само около 34389430943 дискотеки и хотели в Златните и Слънчев бряг :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 4:44 pm 
Аватар

Никой във Варна не го е страх от това да гласува за някой които не е от ТИМ. Проблемът е, че или няма избор и всички са тимаджий или след избора му ще стане такъв. Има и такива гласоподаватели на които просто им харесва това статукво.

Последна промяна Levskarq на Вто Мар 05, 2013 5:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 4:53 pm 

И аз мисля, че малко се преекспонира това със страха.
Манипулации и купуване на гласове естествено че има, но това би могло да допълни резултата, не може да го подмени изцяло.
Може би е успокояващо да оправдаваме народната глупост и лесна манипулируемост само с измами и манипулации, но за съжаление това не би било вярно. :wink:

Не забравяйте и че ТИМ чрез свързаните структури е работодател на десетки хиляди, и вероятно на доста значителна част от Варна. В списъка на Търговище са изпуснати са Пътстрой и Хидрострой, които печелят почти всички обществени поръчки за изграждане на пътища по морето и само те генерират милиони приход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:01 pm 

От Капитал:
Цитат:
Авиокомпания "Хемус ер" от групата на "Химимпорт" получи без търг над 160 дка на летище София. Цената на сделката не се съобщава. Теренът е в близост до базата за техническо обслужване на самолети Boeing и Airbus, изградена съвместно с германската Lufthansa Technik. Имотът е отреден за карго, кетъринг, обслужване на самолети и инженерни системи, трафопост и митница и ще се ползва за "бъдещи съвместни проекти с "Летище София" ЕАД, пише в правителственото решение.

Решението е на МС от петък...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:03 pm 
Аватар

Мисля си, че ако тим поне малко обръщаше внимание на Варна с мисъл за развитие на града, като бизнес и т.н. Варна може да печели от една такава групировка. Но те са си просто мафиоти и мислят само за развитието на собствения си джоб. тим спира развитието на Варна, като град. От познати знам, че когато идва някой голям инвеститор тук кмета Кирчо става от кметския стол и на негово място идва Марин и вместо Кирчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:08 pm 

От горния списък мога да напомня, че Монитор и Телеграф не са на ТИМ, а са свързани с кръга Пеевски - Ирена Кръстева - Цветан Василев - КТБ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:16 pm 
Аватар

Македония написа:
Изпуснати са само около 34389430943 дискотеки и хотели в Златните и Слънчев бряг :bigok

Нямам притенциЙ за изчерпателност.... :bigok

Omraz написа:
И аз мисля, че малко се преекспонира това със страха.
Манипулации и купуване на гласове естествено че има, но това би могло да допълни резултата, не може да го подмени изцяло.
Може би е успокояващо да оправдаваме народната глупост и лесна манипулируемост само с измами и манипулации, но за съжаление това не би било вярно. :wink:

Не забравяйте и че ТИМ чрез свързаните структури е работодател на десетки хиляди, и вероятно на доста значителна част от Варна. В списъка на Търговище са изпуснати са Пътстрой и Хидрострой, които печелят почти всички обществени поръчки за изграждане на пътища по морето и само те генерират милиони приход.

Доста съм пропуснал, сега се сещам, че и бившия Булгарплод...днес стоково тържище Варна е тяхно...

angeloff написа:
От горния списък мога да напомня, че Монитор и Телеграф не са на ТИМ, а са свързани с кръга Пеевски - Ирена Кръстева - Цветан Василев - КТБ

Поставил съм ги под съмнение тях...но им някои слухове.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:31 pm 
Аватар

Цитат:
Трима вицепремиери ще има в служебното правителство.

Ресорите на тримата вицепремиери ще бъдат икономика и финанси, управление на еврофондовете и на труда и социалната политика.

Плевнелиев отбеляза, че като бивш член на Министерския съвет има поглед върху структурата на правителството и според него министърът на финансите не трябва да е вицепремиер. По презумпция той казва "не" и над него трябва да има вицепремиер, който да развива и да казва "да". Все пак развитието е като приоритет, а не е "не"-то, обоснова се държавният глава.

По думите му не е необходим и силов вицепремиер. Към момента вярвам, че министърът на труда и социалната политика трябва да е заместник на премира и да развива социалната политика.

По думите на Плевнелиев ще има и трети вицепремиер по еврофондовете, защото досега това е дало резултат.

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... a_kabinet/

Звучи ОК, за мен бе безумно именно финансовия и вътрешния да са вицепремиери, ама Бокича явно не е минал даже и ускорения курс по политология.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:41 pm 

Октопод Инвест Холдинг също е на ТИМ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 5:51 pm 
Аватар

Double-D написа:
Октопод Инвест Холдинг също е на ТИМ.

Която е арендатор в почти цяла северна България

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 7:52 pm 
Аватар

Omraz написа:
Toй хубаво подава оставка, но никой не е виновен на варненци, че го избират 4 пъти. На второ място след него на изборите беше Марешки.....

Никой не е виновен на народа за глупостта му.

Точно при тях важи максимата за липсата на алтернатива :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 9:16 pm 
Аватар

ТИМ това, ТИМ онова, но едни избори могат да ги закопаят...да припомням ли Мутригруп кои бяха и как потънаха, но при правилния премиер :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 9:29 pm 
Аватар

Да бе, точно така стана :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 9:35 pm 
Аватар

Е не бе, Илийката изобщо не изсипа един куп паре да докара Царчето щото му бъркаха малко в дупето онези...познавам се с първия му братовчед, дето друго освен CEO не е работил :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 9:46 pm 
Аватар

И като дойде царчето ко стана, взеха, че го гръмнаха :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 10:12 pm 
Аватар

Винаги има по-голУема риба :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 10:41 pm 
Аватар

Е, Илия Павлов просто беше уволнен от шефовете си и собственици на държавата. Какво царче, какви пет лева?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 11:03 pm 
Аватар

ТИМ това, онова, но при тях няма криминално проявени, осъждани и т.н. Тука се изкара едва ли не camorristi merda, но реално няма нищо черно на бяло. Нека някой да каже, че са го рекетирали? Или да е имал договор за охрана и да са го обрали или да не са му платили ТИМ? При тях работят 90% бивши ушаци или военни. И какво, да ги закрият, че не правят свирки на тоя или оня ли? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 11:12 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
При тях работят 90% бивши ушаци или военни.

За разлика от Гугъл или Айпъл :bigok Неповторимият чар на българския капитализъм, майна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]