forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:03 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Козарец, според теб кои да крайно-десните в България :roll:

Не говоря за партия, а за хора с такива (или близки) убеждения. Обикновени хора с енергия и политическа култура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:08 am 
Аватар

Аз пък съм убеден, че ако има задкулисен инетерес в цалата ескалация и отиграната оставка, то е на милиционерите и ГЕРБ. Те до 7 юли щяха само да падат. На всичкото отогре Борисов май разбра, че няма да може да си открие магистралата предизборно, което за него е равнозначно на провалена кампания. Сега обстанановката се истеризира, няма да се говори за важните неща, за "що е Стършел свършил" през тия четри години, а ще си меткаме заплахи за убийства, заговори и прочее прах в очите на населението.
Поменте ми думата, че Борисов няма да се яви на нито еднин дебат, макар да управлява държавата 4 г. оня капут Дянков - също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:10 am 
Аватар

Да де, ама казваш, че крайно-десните (предполагам говориш за партии) са на хранилка при комунистите, а според в България няма крайно-десни партии, а вече за хората с такива убеждения е друг разговор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:11 am 
Аватар

Не говоря за партии, а за хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:19 am 
Аватар

Козарче,крайно десни хора са тия на снимките от свинската тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 1:20 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Абе копелета пак почвате да се правите на някакви елитари и да имате наглостта да осъждате хората,които са на улицата.Непрекъснато се пише кой им е лидера,кой ги организира,ами глада е лидера и организатора.В 21 век в Европа има една страна в която повече от 70 процента от хората не могат да си платят елементарните необходимости,други 20 процента си ги плащат и са същите въшкари,но се чувстват някакви "победители".Бойо,извинявай за въпроса,нищо лично,но ти гордееш ли се с великото постижение,че си плащаш тока и парното.

Тези лумпени, които изместиха фокуса на протестите са за осъждане. "Срещу монополите" - така започна и се превърна в какво? Сега целия свят ни гледа с подозрение, предстои период на политическа и икономическа несигурност, безвластие и безотговорност. Аз имам един неприятен въпрос към онеправданите млади хора от улицата: Хора, вие какво направихте 20 г. за образованието, квалификацията и трудовите си навици, та стигнаха до там нещата да живеят до 30-35 г. при родителите си, без доход, с по 2 к. цигари на ден, пред компютрите и в квартала с авери.... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 4:06 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
cirka написа:
Е и аз и много други хора скачахме на куките и правехме глупости,но не сме пратени по поръчка и не сме комунисти или провокатори,пияни и дрогирани лумпени и т.н. измислици...

Да де, но едни хора са пратени да "започнат", а включването на останалите им прави чудна услуга. Ескалация без реален положителен ефект, освен падането на правителството (4 месеца преди края на мандата). Сега има 3 месеца до избори, а в най-изгодна позиция са БСП и ДПС. Човек трябва да мисли за последствията от действията си. Ядосвам се, защото ако обстановката беше по-спокойна (с протести, но без ексцесиите), щяха да се чуват предложения и позиции за истински решения на проблемите, а не популистки простотии и лични нападки между Станишев, Боко и Местан.

И тука малко сме в параграф 22. Ако пък бяха мирни протестите, Боковците щяха да си ги сложат на кура. Хората нека си се разхождат по улиците, както беше последната неделя. Но съм съгласен за подкукуросването. И до мен достигнаха информации, че от БСП са се шарели премии над средната заплата за подклаждане на безредиците. Тъжното е че тук явно без да се плати за провокации е почти невъзможно да има нормален протест с нормални и спонтанни избухвания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 2:34 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Абе копелета пак почвате да се правите на някакви елитари и да имате наглостта да осъждате хората,които са на улицата.Непрекъснато се пише кой им е лидера,кой ги организира,ами глада е лидера и организатора.В 21 век в Европа има една страна в която повече от 70 процента от хората не могат да си платят елементарните необходимости,други 20 процента си ги плащат и са същите въшкари,но се чувстват някакви "победители".Бойо,извинявай за въпроса,нищо лично,но ти гордееш ли се с великото постижение,че си плащаш тока и парното.

Иване, не те разбирам - има си лидери, има си хора, които ги организират тези протести, нали така - хората там не са се оказали там случайно, а са там защото са получавали призиви да бъдат там. После това обикаляне из София спонтанно ли е или има хора , които им казват накъде кога ще се ходи? Написах, че ми е ясно, че много хора са там защото имат истинска причина, но те просто са употребени от една група, организираща всички тези неща със съвсем различна цел от решаването на тези проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 6:02 pm 
В Македония в момента се случват страшни неща... Там фактически вече са в гражданска война
http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/03/02/ ... _v_skopie/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 6:22 pm 
Аватар

Гнусната Пръмова доста си я повярвала. Диков се опита да я изчука лекинико, ама тая не млъкна. Нон стоп мелене без да каже абсолютно нищо. В крайна сметка каза, че ще подкрепи ГЕРБ в следващия парламент, ако те приемат условията ѝ :lol: Май си е направила лифтинг, защото лицето ѝ беше като на 30 годишно курве :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 6:50 pm 
Аватар

Мда, толкова много приказва и нищо не каза, отвратителна ми е.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 6:55 pm 
Аватар

На вас ви е отвратителна, ама Генадий-Ганьовците ще гласуват за нея "щото говори умно". :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 8:19 pm 
Аватар

Отивай да решаваш квадратни уравнения :bigok Какво се месиш в политиката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 8:30 pm 
Аватар

Нещо запис от това засиране на Пръмовица?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 8:48 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Нещо запис от това засиране на Пръмовица?

:arrow: http://play.novatv.bg/play/301181/?autostart=true

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 9:15 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Мда, толкова много приказва и нищо не каза, отвратителна ми е.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

абсолютно, личи си червената школовка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 02, 2013 10:37 pm 
Аватар

Копеле, не мога да я разбера Пръмова, защо не копира от Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 2:11 am 
Аватар

Пръмова нещо ми се вижда напоследък изключително нервна,което не е характерно за нея,сигурно няма кой да я ебе.А иначе до преди месец изглеждаха сигурно влизащи в Народното събрание,а аз вече не съм много сигурен,че ще им се случи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:37 am 
Аватар

http://dartsnews.bg/News/42425 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:44 am 
Аватар

Има ли някакъв репортаж за представители на протестиращи, сбирки, съвети, коментарни студия - всичките тея боклуци са там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 11:45 am 
Аватар

Луксозен хотел край Радомир е като луксозен трабант :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 1:00 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Изключително против съм цялата политическа класа да се слага под един знаменател. Изключително против съм народът да търси причината за собствените си неуспехи и мизерия в политиците, които са излъчени от същия този народ и им е давана регулярно власт от него. Погледнете правителствата през последните 24 години, погледнете кои партии с какви лидери са в Народното събрание. Когато гласуваш за царя само и единството защото той е казал да му вЕрваш, когато си гласувал за комунистите, които са те е*али десетилетия наред , когато си потърсил поредния спасител само заради това, че е "мъжкар", когато даваш подкрепата си на хора като Яне Янев, Волен Сидеров и Гоце, според мен нямаш никакво право да търсиш вината някъде другаде, освен в себе си. Тези протести не трябва да са насочени към нищо друго, освен към собствената глупост на българския народ. Това е простата истина и е време хората да се научат, че трябва да поемат отговорност за действията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 3:54 pm 

В реалния живот, отговорността се носи от този, който взема решенията.

В днешно време, единственото решение оставено на волята на българина е това дали да си тръгне от България или не. Пак е прогрес в сравнение с периода 1944-1989 щото тогава дори и това не му беше позволено.

Усещам поредното "който не духа на Костов е педал" в коментара ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:00 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Ivan63 написа:

Изключително против съм цялата политическа класа да се слага под един знаменател. Изключително против съм народът да търси причината за собствените си неуспехи и мизерия в политиците, които са излъчени от същия този народ и им е давана регулярно власт от него. Погледнете правителствата през последните 24 години, погледнете кои партии с какви лидери са в Народното събрание. Когато гласуваш за царя само и единството защото той е казал да му вЕрваш, когато си гласувал за комунистите, които са те е*али десетилетия наред , когато си потърсил поредния спасител само заради това, че е "мъжкар", когато даваш подкрепата си на хора като Яне Янев, Волен Сидеров и Гоце, според мен нямаш никакво право да търсиш вината някъде другаде, освен в себе си. Тези протести не трябва да са насочени към нищо друго, освен към собствената глупост на българския народ. Това е простата истина и е време хората да се научат, че трябва да поемат отговорност за действията си.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:07 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
В реалния живот, отговорността се носи от този, който взема решенията.

В днешно време, единственото решение оставено на волята на българина е това дали да си тръгне от България или не. Пак е прогрес в сравнение с периода 1944-1989 щото тогава дори и това не му беше позволено.

Усещам поредното "който не духа на Костов е педал" в коментара ти.

Значи избирателите не носят никаква отговорност, така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:23 pm 

В реалност нямат никаква власт да избират хората за които ще се гласува. Ако нито един от изборите не ти харесва, гласуваш или за по-малкото зло или негласуваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:27 pm 
Аватар

И опираме до преценката им за "най-малкото зло".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
В реалност нямат никаква власт да избират хората за които ще се гласува. Ако нито един от изборите не ти харесва, гласуваш или за по-малкото зло или негласуваш.

Тук изобщо не съм съгласен. Легитимноста на един избор зависи от това, колко е подкрепен той. Затова негласуването е проблем. А нелегитимноста винаги води до лошо управление. И друг път съм го казвал, но една сериозна изборна активност с добре премислен вот може да промени коренно обстановката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:37 pm 
Аватар

С изключение на едни парламентарни избори преди 12 години, когато направих грешен избор, аз никога не съм гласувал за "най-малкото зло". Винаги гласувам за политика и съответно за нейни изпълнители, които смятам, че са добър избор или дори единствения добър избор. Не съжалявам за тези мои решения и пак бих ги взел.

Така че не е вярно, че всички гласуват за по-малкото зло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 03, 2013 4:55 pm 
Е добре бе, а аз ако не виждам в изброените партии, кандидати, които ми харесват, какво правим? В единия случай, не гласувам изобщо, в другия гласувам за някоя малка неизвестна партийка, колкото да ми бъде отчетен гласът и разбира се после ще бъда обвинен в това, че съм гласувал за най - малкото зло :lol: Самите избори са доста порочна система. Във всички случаи стигаме до извода, че партийната ни система е представена от лица, властващи малко или много над 20 години :lol: А аз не искам да имам нищо общо с тях. Решението - създават се нови партии с кадърни и разумни хора, увеличаващи избора на хората. В тоя смисъл протестите малко или много са за една политическа чистка на познаните ни лица, в което не виждам нищо лошо. Най - лесното е да се каже, че всичко е манипулирано, хората са купени, нямат реални искания, всички си измиват ръцете, всички са доволни, нещата се запазват и порочният кръг продължава.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]