forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
soleta написа:
Aдаш, жизненоважните въпроси, не треа да ги решава народа, повервай ми. Освен ако не искаш да ти решават съдбата 6 милиона подчовеци :) :smt006

Аз съм на същото мнение.

Смятам, че за някой въпроси е по-добре народа да реши отколкото пожарникари, шумкари и всякаква паплач, гледаща само своите интереси.Друг е въпроса, че тоя референдум те трябва да го одобрят, което автоматично означава, че не биха пуснали референдум, който е в тяхен ущърб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:51 pm 

STALKER написа:
Гледам, Волен е изсрал поредната гениална идея, а ПожарникарО я е подкрепил. Реферндум за 10 мин. от ефира на БНТ. А защо не се добавят и няколко от наистина важните въпроси, за които да гласуваме, като са такива защитници на пряката демокрация. Ташаци на рояци

Защото ако прочетеш закона за референдумите, ще откриеш, че доста от “наистина важните въпроси“ не подлежат на референдум, а са единствено от компетенцията на парлàменто. :smt006

Въвеждането на новини на гаджалски беше наложено без референдум, сега пак без референдум трябва да те да се махнат.

Thumb up за постингите на Makedonija от последните 2 страници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:57 pm 
Аватар

Един от "наистина важните въпроси" е промяна на конституцията или направо изработването на нова такава :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 5:00 pm 
Аватар

subata написа:
Omraz написа:
soleta написа:
Aдаш, жизненоважните въпроси, не треа да ги решава народа, повервай ми. Освен ако не искаш да ти решават съдбата 6 милиона подчовеци :) :smt006

Аз съм на същото мнение.

Смятам, че за някой въпроси е по-добре народа да реши отколкото пожарникари, шумкари и всякаква паплач, гледаща само своите интереси.Друг е въпроса, че тоя референдум те трябва да го одобрят, което автоматично означава, че не биха пуснали референдум, който е в тяхен ущърб :smt006

Субич, да приемем, че ще има референдум. Вярваш ли, че ще има 60% активност?

П.С. И съм напълно съгласен със солетата и Ангелоф. С допълнението, че са три в историята, не два (само за статистиката, както се казва)

П.С.2 - Каква е тая глупост за нова конституция? Ок, промяна в главата за съдебната власт, някои други промени, ама нова? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 5:07 pm 

STALKER написа:
Един от "наистина важните въпроси" е промяна на конституцията или направо изработването на нова такава :)

И да отрежат клона, на който седят и лапат вече 20г.? Мечтател :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 5:10 pm 
Аватар

Давайте по-конкретно бе хора, какво ви е виновна конституцията, може и да се съглася или просто да не съм сетил за подобни факти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 5:17 pm 
Аватар

Например, президента да се избира от НС и да има наистина само представителни функции. Главния прокурор да се избира пряко. Да се въведат местни референдуми със задължителен характер. Да се отзовават депутати и тн. и тн. Тия неща се сетих на прима виста, без да съм юрист :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 5:52 pm 
Аватар

STALKER написа:
Например, президента да се избира от НС и да има наистина само представителни функции. Главния прок.рор да се избира пряко. Да се въведат местни референдуми със задължителен характер. Да се отзовават депутати и тн. и тн. Тия неща се сетих на прима виста, без да съм юрист :wink:

За местните референдуми няма нужда от промяна на конституцията, а само от закона за пряко участие...
А президентът като способстващ за баланс между трите власти си е чудесна идея, това че в момента ситуацията със самата личност,която го "играе" президент, може само да създава конфликти, така че с това донякъде съм съгласен.
Впрочем за държавата като нашата и манталитет като нашия, това е основният довод, който трябва да бъде набиван в главите на привържениците на (полу)президентската република.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:24 pm 
Вашингтон :smt006
Изображение
Изображение
Route 66 :smt006
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:32 pm 
Аватар

И кметицата на Вашингтон ли е от Самоков :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:33 pm 
Аватар

Не, просто навсякъде има такива проблеми, не може снегът да изчезне с магическа пръчка. Ок, тук може да е по-зле по принцип, но не бива постоянно да драматизираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:43 pm 

На тва американците му викат бедствие, а жената-кмет му вика "изчистено до асфалт" :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:44 pm 
Аватар

Ти ше кажеш, че не може. У Словения и Хърватия валеше същия сняг, а пътищата беха като изблизани и то посред нощ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 7:54 pm 
Аватар

Като стана въпрос за снега искам референдум в който да са включени следните въпроси:
1. Абсолютна забрана автомобили, камиони, автобуси, влакове, совалки да се движат с летни гуми или регенерати от 1-ви ноември всяка година !
2. Който не спазва точка първа се пребива, конфискува му се колата и да си ебе майката :!:
3. През зимата абсолютна забрана за движение на всякакви тролейбуси във всички градове на България :!:
4. Въвеждане на входни такси от по 2000 еврА за всички турски ТИР-ове и пълна забрана за преминаване на гастарбайтери през България, давам алтернативен маршрут - Сърбия- ФИРОМ- Гърция, по-конфортно ще е и няма да има толкова сняг :smt003
5. Задължават се шефовете на всички БГ транспортни фирми да оборудват зимата превозните средства с качествени вериги, в противен случай -конфискация на автомобила, стоката и да си ебат майката :!:
Омръзна ми само да се лае -държавата , общината, салама, свободата , а обикновеният БГ орк да си подготвя колата за зимата веднъж на 20 години :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:09 pm 
Аватар

Абе и в Германия нема никакво ограничение на тема гуми. Милиметър и нещо грайфер да имаш и твай...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:13 pm 
Аватар

В България има и трябва да има :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:16 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият областен управител на Велико Търново Тошко Никифоров се е самоубил днес, предаде БНР. Той се е прострелял в главата със законно притежаван пистолет.

Тялото е намерено около 15 часа в лекия му автомобил, който е бил паркиран пред дома му в Горна Оряховица.

Никифоров, който е бивш служител на МВР, беше областен управител на Велико Търново по време на управлението на Тройната коалиция.

За сега няма информация дали Тошко Никифоров е оставил предсмъртно писмо.

Ще има и още :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:18 pm 
Аватар

още не са му дописали предсмъртното писмо...утре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:23 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
В България има и трябва да има :smt006

А, не, немския вариант е чрез застрахователите. Като дойде вещото лице ти казва - а, немаш гуми, приятен ден... и твай, пък ти сам си мислиш следващия път..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 8:25 pm 
Аватар

И това е вариант, ама да гледам разни джедаи сложили по 4 регенарата 8-ма година и то само 2 на предните колела, вече ми писна :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 9:48 pm 
Аватар

rkk написа:
Не, просто навсякъде има такива проблеми, не може снегът да изчезне с магическа пръчка. Ок, тук може да е по-зле по принцип, но не бива постоянно да драматизираме.

Глупости. В Милано 2 дни преди да падне снега там, улиците са били в сол, със чакащи снегорини на централните места. :smt006

В България всяка година вали сняг. Преди да падне голем сняг се знае поне 1 седмица предварително. Не може неква учителка да ми излиза и да ми говори как била перфектно почистена София, при положение, че дори центъра е да си ебе майката. :smt006 Тъпа българска работа! :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 12:16 am 

Тя говореше за вчера пич. За днеска не е. И с хубави зимни гуми, положението изобщо не е лошо.
Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 12:23 am 
Аватар

zdravko_dimitrov1986 написа:
Тя говореше за вчера пич. За днеска не е. И с хубави зимни гуми, положението изобщо не е лошо.
Поздрави.

пич и аз ти говоря за вчера и за оня ден. Тва 3ти ден София да е блокирана и ЦЕНТРАЛНИ софийски улици и булеварди да са си ебали майката не съм го виждал никога :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 12:26 am 
Аватар

То и с нови летни ако караш бавно е безпроблемно пътуването в града (повтарям града, а не ледените пързалки за към Витоша или провинциалните пътища). Агент Смит като хилярдер да купи за всички желаещи по един чифт зимни :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 12:34 am 

Mr.Smith написа:
Като стана въпрос за снега искам референдум в който да са включени следните въпроси:
1. Абсолютна забрана автомобили, камиони, автобуси, влакове, совалки да се движат с летни гуми или регенерати от 1-ви ноември всяка година !
И кой ще се грижи забраната да се спазва? - Решението на “И кво шъ прайм сига?“ отдавна е намерено. :smt006
Mr.Smith написа:
2. Който не спазва точка първа се пребива, конфискува му се колата и да си ебе майката :!:
Това може да ти се случи и без да си нарушил точка първа. :lol:
Mr.Smith написа:
3. През зимата абсолютна забрана за движение на всякакви тролейбуси във всички градове на България :!:
В Търново още ли вървят тролеи?
Mr.Smith написа:
4. Въвеждане на входни такси от по 2000 еврА за всички турски ТИР-ове и пълна забрана за преминаване на гастарбайтери през България, давам алтернативен маршрут - Сърбия- ФИРОМ- Гърция, по-конфортно ще е и няма да има толкова сняг :smt003
Подркрепя се, обаче номера с такси за турските ТИР-ове го пробваха, но бързо дадоха задна, след като фесовете наложиха и те някакви такси. Гастарбайтерите (политеческата коректност изисква да ги наричаш немци, автрийци и проч. европейци :wink: ) предлагам направо да се разстрелват на ГКПП по западната граница.
Mr.Smith написа:
5. Задължават се шефовете на всички БГ транспортни фирми да оборудват зимата превозните средства с качествени вериги, в противен случай -конфискация на автомобила, стоката и да си ебат майката :!:
Няма как да стане, няма го law enforcement... :?
Mr.Smith написа:
Омръзна ми само да се лае -държавата , общината, салама, свободата , а обикновеният БГ орк да си подготвя колата за зимата веднъж на 20 години :!:
:!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 1:00 am 
Аватар

tonko88 написа:
То и с нови летни ако караш бавно е безпроблемно пътуването в града (повтарям града, а не ледените пързалки за към Витоша или провинциалните пътища). Агент Смит като хилярдер да купи за всички желаещи по един чифт зимни :sm_cigar

Тва с новите летни гуми е пълна глупост :) :smt006 Днеска се хилих много на една такава лелка с новата Цие класа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 1:01 am 
Аватар

Тва с тролеите не го разбрах
1. Кво ше правят тролей хулс тогава?
2. Тва е хубав транспорт бе хора, що така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 1:35 am 
Аватар

psalm69 написа:
soleta написа:
rkk написа:

Глупости. В Милано 2 дни преди да падне снега там, улиците са били в сол, със чакащи снегорини на централните места. :smt006

В България всяка година вали сняг. Преди да падне голем сняг се знае поне 1 седмица предварително. Не може неква учителка да ми излиза и да ми говори как била перфектно почистена София, при положение, че дори центъра е да си ебе майката. :smt006 Тъпа българска работа! :arrow:

Изображение
Точно преди да завали мощния сняг бех на изпит кормуване /по-добре късно отколкото никога :smt003 /.Карах си пет-шест мин кат пич,и треаше да направя корав лев завой ,за да се влея в бул.Гоце Делчев...Изчаквах си колоните коли тва онова,и тамън онея се източват ,и давам лек напред,и в мойта пряка влезе черен мерцедес гАзарски ,който специално намали ,за да ми покаже среден пръст и да ме напсува,след което си изцепи с мръсна газ :smt006 Т'ва на учебна кола...Съответно реших ,че нешо преебавам движението и си завих директно кат пич,коет прееба предимствата на некви хора и коли и ме скъсаха...
Въпросният орк нешо се почувствал ощетен явно ,че съм излезнал 30 см по-напреде и така... Оно си изцепи,и аз освен клетви да му сипвам да умре,друго нема кво да направя.
На другия ден завале мощен сняг ,с бодра крачка реших да ходя на лекции,чаках 40 мин рейсче на снеговалеж ,и предвид поне едночасовия ми път до университета си се прибрах вкъщи кат пич.
Не съм доволен :smt006

Копеле тва мнение ми помрачи празниците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 1:37 am 
Site Admin
Аватар

Обливане и смАрт за тия с мерцедесите :smt006 :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 21, 2009 1:47 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тва с тролеите не го разбрах
1. Кво ше правят тролей хулс тогава?
2. Тва е хубав транспорт бе хора, що така?

Ако са нови, няма проблеми, даже закъсват по-малко в леда от аУтобусите, обаче са на по 30 години, като има замръзнат жиците или се откачат рогАта им на некое кръстовище, става мармалад, като цяло нИ мъ кефят :smt006 А тролей хуулс ако са газари могат да се прехвърлят примерно на линия 79 или 120 рано сутрин, а ако са още по-гАзари могат да стана мутро хуулс :smt006
Всяка година става едно и също, и всяка година едни и същи абдали в тази държава са потърпевши :!: Писна ми да съм от тях :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]