forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 7:39 pm 
Аватар

Цитат:
Сценарий по Доньо Донев се разигра пред централата на БСП малко след 17,00 ч. Само трима заблудени, които признаха, че не са гледали телевизия и не са слушали радио, заради което не са чули призива на премиера в оставка, се явиха да протестират на “Позитано” в негова подкрепа.Тримата герои на Доньо Донев се появиха на протест пред червената централа в София. Не чули и не разбрали , че протестът се отлага, тройката бързо се омете, след като разбраха, че са станали за смях на полицаите.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 7:41 pm 
Аватар

http://www.blitz.bg/sport/article/164276

:ohmygod :losers :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 8:08 pm 
Аватар

Изображение

Да на Борисов,
Не на Монополите
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 8:37 pm 
Аватар

Протестиращите във Варна май вече са се изпокарали :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 8:39 pm 
Аватар

Не виждам кво сте се запляскали по главите. Всеки си има тиква на раменете, друг е въпроса какво има в нея, и да си преценява сам.
Одеве бяхме десет човека на кафе и 8 заявиха, че твърдо ще гласуват за "бат Бойко", щото бил пич :smt031
Като гледам фейсбука, всеки втори е про Бойко, като слушам хората покрай мен- 90% са про Бойко- оправил бил пътищата, като ходили в София им било удобно с метрото, тетъра бил ремонтиран за пръв път от 30г. и т.н.
Верно, тока бил скъп, пенсиите и заплатите малки, ама за тва знаем кой е виновен :lol:
Изобщо няма да се учудя, ако герб спечелят изборите с по-голямо мнозинство и от предните избори.
И за тва сме виновни всички, които съставяме българското общество. Общество, което за 23г. не успя да излъчи един свестен човек/партия, който/които да работят в интерес на народа.
КУР за политиците!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 8:42 pm 
Аватар

Цитат:
Никой не може да ни ебе толкова, колкото ние можем да издържим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:14 pm 
Аватар

Днес на протеста един носеше това и даваше интервюта наляво и надясно:

Прикачени файлове:
2013-02-21 19.49.41.jpg
2013-02-21 19.49.41.jpg [ 1.66 MiB | Прегледано 4412 пъти ]

:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:15 pm 

Йоло Денев беше ли? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:18 pm 
Аватар

Имаше некъв подобен на него, който ми разясни цялата работа - нищо не можем да направим, защото 2/3 от ония са масони. Това е световна организация, бе. Как ще се бориш с нея? Повечето били рептили и имали променено ДНК, което не е човешко. Той от години се бори с тях, но само господ можел да помогне. След това почна да крещи и да се моли на господ, разбира се около него се образува голям празен кръг, а всички медии дойдоха и снимаха само това :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
Йоло Денев беше ли? :blass

Йоло Денев е на всеки протест, за всичко и протов всичко. Лично аз не си спомням някога да съм бил и да не гов видя. Лошото е, че е доста активен и драпа за мегафон и слушатели :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:28 pm 
Аватар

Мисля да открия Първа частна лудница :bigok и то ще е в София :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:28 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:34 pm 
Аватар

FLAME написа:
Протестиращите във Варна май вече са се изпокарали :ohmygod2

Днес трябваше да се избира инициативен комитет и е станало разцепление, на протеста бяхме двойно по-малко от вчера, 1500 максимум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:39 pm 
Аватар

http://video.bgnes.com/view/39552

Мишо Комара дали не му сипа доволно :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:40 pm 

http://www.pik.bg/samozapaliliyat-se-sr ... av-snimki/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:46 pm 
... :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 10:53 pm 

За съжаление Ян Палах за голяма част от варненските еснафи е спортен център и това момче ще остане нещо подобно. Дано има справедливост някога и някъде за хората, които са го довели до това :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:02 pm 
Аватар

niki87 написа:
И за тва сме виновни всички, които съставяме българското общество. Общество, което за 23г. не успя да излъчи един свестен човек/партия, който/които да работят в интерес на народа.
КУР за политиците!

БГ има нужда от промяна да държавното устройство. Независимостта на съдебната система направи цялото общество зависимо от мафиоти, кУрумпирани политици, безнаказани престъпления и развилнели се мангали. Не се ли промени най-вече контрола над правораздавателната система всичко друго по темата е без значение. Дали ще е ББ, дали ще е Станмишев, Доган значение няма! Държавата просто не функционира, институции не си вършат работата и изобщо не опира до свестния човек/партия, който липсва.
Това ми беше първото и последно мнение в тази тема. Просто няма смисъл да си хабя нервите докато нещата не се променят из основи в държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:03 pm 

Седем:Едно написа:
Имаше некъв подобен на него, който ми разясни цялата работа - нищо не можем да направим, защото 2/3 от ония са масони. Това е световна организация, бе. Как ще се бориш с нея? Повечето били рептили и имали променено ДНК, което не е човешко. Той от години се бори с тях, но само господ можел да помогне. След това почна да крещи и да се моли на господ, разбира се около него се образува голям празен кръг, а всички медии дойдоха и снимаха само това :lol:

Както знаеш, аз често контактувам с бакшишите, тъй като обичам да разбирам начина на мислене на различни типове хора. Вчера един ми разясни, че имал един клиент (естествено :bigok ), на който баща му бил големец в министерство, човек с позиции и той му казал, че в къща пазена от хора с калашници наскоро Бойко Борисов си е празнувал четвъртия милиард с приятели. Така той откраднал много повече от Костов, който бил откраднал само 600 милиона. "Мръсник", завърших разговора аз. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:03 pm 
Аватар

"Виден академик споделя една малко известна информация по отношение на Бойко Борисов. Човекът, родом от София, сподели специално за PERNIKNEWS, че е бил близък приятел с бащата на министър-председателя в оставка.

„Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал.

Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве."
http://perniknews.com/news/read/bliz-k- ... ahur-bahar
Не знам вече сълзи през смях ли ми е, или смях през сълзи...
Дядо Симеон Кохари и възлюбения му Бойко Бахар, да не говорим, че и за Тато съм чел версии, че бил незаконен син на Фердинанд и те ви на - еврейската конспирация се навръзва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:07 pm 
Аватар

Е тоя за по-малко от година успя от един на четири милиарда ли да ги направи бе :bigok
Мисля, че знам как - днес някъде прочетох, че коефициента за предсрочни избори бил почти 10 доскоро, и Бойко е залагал и затова е подал оставка. Мамка му, изпуснАх лукмата, а си бях заделил едни 6лв за такива сигурни залози.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:16 pm 
Аватар

ТОЙ няма изгубени избори, запомнете го, отрепки! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:18 pm 
Аватар

Вие луди ли сте герб да спечели мнозинство :smt005 Ще имат горе долу равни проценти с комунетата, днеска врявата се вдига от тези дето сега са на лукма, а при друго правителство няма да бъдат, винаги има такива при смяна на управлението - всякакви шефски позиции по държавни агенции и ведомства и въобще държавната администрация като цяло, всички, на които е обещано нещо , но още не се е случило тип банскалии, земеделци и тн, хора намазали много от държавни поръчки през периода. Добавете роднините на тези хора, някои работници и ето ви едно 15 процента от електората. Ндсв след тоталния си провал как взеха 20 и неколко процента...

Пс какво е станало с домоуправителя бе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:22 pm 

Айде ще си говорим пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:23 pm 
Аватар

Не знам дали е 4 милиард или 90-ти милион, но със сигурност е доста по-богат отколкото преди 4 г. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:29 pm 
Аватар

Тия от Банско са си ебали майката човек, тоталните антихора :ohmygod, кмета им същия орк, предния и той беше някакъв чобанин мисля, че Краваров се казваше :lol: Единственото спасение е да се обезлюди района и тия да се разселят някъде в тайгата :roll: Заедно с несебърци са антихора номер 1 у нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:33 pm 
Аватар

STALKER написа:
Не знам дали е 4 милиард или 90-ти милион, но със сигурност е доста по-богат отколкото преди 4 г. :lol:

Със сигурност, но приказките за 4 милиарда просто карат всички подобни тези да олекнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:39 pm 

И аз като Смит съм се убедил, че в Банско и Несебър живеят непоправими орки, които освен че са мързеливи, са и тъпи. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:46 pm 
Аватар

Изображение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 11:55 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тия от Банско са си ебали майката човек, тоталните антихора :ohmygod, кмета им същия орк, предния и той беше някакъв чобанин мисля, че Краваров се казваше :lol: Единственото спасение е да се обезлюди района и тия да се разселят някъде в тайгата :roll: Заедно с несебърци са антихора номер 1 у нас :bigok

Вжното е, че софиянци обърнахме тенденцията и вече вместо ние да ходим там - те идват при нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]