forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:41 pm 
Аватар

Omraz написа:
Хуяно го удари камък по главата, народните вълнения взимат жертви. В дълъг болничен е и няма да пише. :strkstrk

Е, може ли така, бе? Най-ценните хора си тръгват от модераторския произвол :? И Макето са тази агресия ме плаши. Нека се обичаме, бе, хора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:47 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Ако искате може бас с някой дали Костов ще влезе в парламента :bigok

Бате, за проценти не хващай басове :bigok Че нещо бяхте много сигурни в миналия парламент, но шо стана :bigok засада нема ли :bigok :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:49 pm 
Аватар

Omraz написа:
tprodanov написа:
Определено не съм съгласен. Ако беше така на площада нямаше да бъдат 400 човека, а 40 000. Не видях никой да се изкефи на простотията му освен балъците пред парламента. За мен тоя протест е автогол, а тая работа с атентата може да се окаже не автогол, ми край на мача за Герб.

Проданов, за нещастие тези твои разсъждения са толкова верни, колкото разсъжденията ти за кръстовището на телевизионната кула.

Съгласен съм с Проданов и за мен протеста е автогол. Просто събира последни овации... В това няма нищо спонтанно. Това са хората излезли дали срещу 20-30лв (циганите), дали срещу угрозата да не загубят работата си при ново правителство (администрацията) или пък други, които трябва да чакат пари до превеждането от европейските фондове (тия с тракторите и овцете) и същите тези по същите причини ще си гласуват пак за ГЕРБ. Цялата картинка е жалка и дори не е смешна. Не виждам с какво един такъв цирк е в полза на ББ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:51 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:52 pm 

Zlostar_1111 написа:
Съгласен съм с Проданов и за мен протеста е автогол. Просто събира последни овации... В това няма нищо спонтанно. Това са хората излезли дали срещу 20-30лв (циганите), дали срещу угрозата да не загубят работата си при ново правителство (администрацията) или пък други, които трябва да чакат пари до превеждането от европейските фондове (тия с тракторите и овцете) и същите тези по същите причини ще си гласуват пак за ГЕРБ. Цялата картинка е жалка и дори не е смешна. Не виждам с какво един такъв цирк е в полза на ББ.

Протеста няма общо. Аз гледам какво стана във фецбук вчера, какви анкети има там, какво говорят колегите ми, които довчера не отваряха и дума за политика, как майка ми ми каза, че сигурно щяла да гласува за Герб. Такива неща.
Явно ужасът от комунистите и Доган все пак е голям в повечето хора, но за съжаление мозъкът им успешно е промит, за да считат ББ за единствена алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:55 pm 
Аватар

Точно. Това е най-огромния проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:56 pm 
Аватар

Всеки път, след някакво такова действие има някаква обратна реакция и тя е чисто емоционална, ако имахме психолог у форума сигурно щеше да я обясни. Съвсем нормално е в деня на подаването на оставка одобрението към Борисов да се качва. След това идва изтрезняването и някои прости сметки:
Борисов имаше трима одобрявани министри - Трайков, Плевнелиев и Дянков. Те му донесоха всички позитиви, а сега и тримата са срещу него. Борисов има двама крайно неодобрявани министри - Цветанов и Найденов, а той не се освободи от тях. Предполагам съвсем скоро ще има атака срещу Найденов, както и срещу самия Борисов - първия заради лобизма, втория заради миналото му. Срещу Цвъки не очаквам да излезе нищо, защото го считам за човека, който дърпа ББ надолу.

Колкото до представянето на ДСБ - не мога да се хвана на бас, най-малкото щото нямам идея. Възможно е всичко между 15% и 0%, зависи както от самия Костов - ако се включи в компроматната война например ще го издуха, и зависи и от медиите, които гледам го хапят по-настървено от всякога. Днес слушам едни колеги - той Костов продаде ЕРПтата, нали, какво иска сега? Изцяло в неговата градинка си е да има точна и ясна позиция, но със сегашното състояние на партийните клубове на ДСБ няма да стане. Ако успее да покаже обаче, че БСП и Герб не са алтернатива един на друг, а допълнение - ще е много добре.
За момента най-много ми е чудно Борисов кога точно спря членството си в БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:56 pm 
Аватар

Какъв протест, какви животновъди, какви администрации, какви 5 лева? Нали гледам вчера и днес какво става на работа, във фейсбук и т.н. Не знам дали ББ ще громи на изборите, но според мен ще ги спечели. Не за друго, а щото, освен тия, дето си го харесват, за него ще гласуват и много, които просто мразят БСП и ДПС. ББ се представя медийно като единствената алтернатива от дълги години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:59 pm 
Аватар

Гледаш какво става вчера. А гледа ли какво ставаше онзи ден? Погледин си профилите, хващам се на бас, че имаш над 50% съвпадение на хора, които онзи ден подкрепяха протеста с оставка, днес заставад зад Бойко. Да гледаш в толкова краткосрочен план е грешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:00 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Не знам дали ББ ще громи на изборите, но според мен ще ги спечели.

Ще ги спечели в смисъл, че е вземе най-много гласове. А с кого ще направи правителство?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:02 pm 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
A Dying Wish написа:
кияну са цар или министър-председател ще ставаш последно :lol:

Теб мисля да назнача Министър на Финансите, прегледах ти CV-то и те удобрявам да станеш Министър на Финансите.

Но целта ми е да свикам Велико Народно Събрание и да приема Нова Конституция, която да направи България или Конституционна Монархия начело с Цар Борис IV или Демократична Теокация начело с Българския Патриарх.

А пък ние двамата с тебе след това ще си се занимаваме с управление на икономиката.

Киану батка, не ме забравяй :lsfc3 :lsfc3 Кажи какъв министър ще бъда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Omraz написа:
Протеста няма общо. Аз гледам какво стана във фецбук вчера, какви анкети има там, какво говорят колегите ми, които довчера не отваряха и дума за политика, как майка ми ми каза, че сигурно щяла да гласува за Герб. Такива неща.
Явно ужасът от комунистите и Доган все пак е голям в повечето хора, но за съжаление мозъкът им успешно е промит, за да считат ББ за единствена алтернатива.

За щастие не ползвам тая пУмия ФБ, както и не смятам че от това може да се правят някакви изводи. Една част от подкрепящите там нямат 18, за други е по-лесно да харесат в къщи на компа пред това да си замъкнат гъзъ до урните, да не говорим за огромната част, които са като мен и нямат регистрация там.
Дали герб ще са първи или втори скоро ще се разбере, но съм абсолютно сигурен, че процента ще им е доста по-малък от на предните избори, както съм убеден че ще изгубят и не малка част от мажоритарните си депутати.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Народонаселението мрази Командира, така че забравете да му уври главата. Вчера доста прикрити гербаджии изплуваха и засвидетелстваха вярност към Него. Не говоря за мангалите и отрепките сутринта пред НС. Съвсем нормални хора го виждат като единствен вариант, предвид алтернативите.
Освен заради скапаната вътрешна политика, аз намразих Боко и неговите Котараци, заради подчиненаостта им на израел. Олио да го попари онова лайно Младенов, да ми умре на кура, да му сера на путката и да го доеба с пета както казват сърбите! :bigok Нема алтернатива и изгледа за следващия кабинет, да му еба майката. Очаквах Пръмова да събере масите, ама тя явно просто ще си го играе за минаване на мизата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:03 pm 
Аватар

немлад написа:
Morning Glory написа:

Ще ги спечели в смисъл, че е вземе най-много гласове. А с кого ще направи правителство?

С никой, но ще е достатъчно БСП и ДПС да не могат да направят свое правителство с Волен или Кунева например.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:04 pm 
Аватар

basma написа:
STALKER написа:
peccatum7 написа:
Само ще ви кажа, че на тях беше пълно с момчета от различните служби, които не бяха там

Тва така написано повдига у мен въпроса, дали и ти не си свързан с някакви служби, след като имаш тази информация и ги разпознаваш тези момчета?

е виж му аватара

OK, аз във фесбук се сприятелих преди време с едно момче, което е било в тази 68 бригада, точно покрай общи политически възгледи и тн. Сега подкрепя яко протестите. Значи ли че изпълнява някаква задача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:04 pm 

tprodanov написа:
Гледаш какво става вчера. А гледа ли какво ставаше онзи ден? Погледин си профилите, хващам се на бас, че имаш над 50% съвпадение на хора, които онзи ден подкрепяха протеста с оставка, днес заставад зад Бойко. Да гледаш в толкова краткосрочен план е грешно.

Грешно е, но и изборите са скоро.
Относно протеста - единствените мои приятели, които ходиха на него са от форума. Във фейсбук имам 430 контакта, познавам по някакъв начин всички. Средна възраст над 30. За протестите пишеха 20 човека, от които 15 от форума.
След вчерашната оставка се активизирха поне 50-60.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:06 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Нямам такива приятели с променено мнение. Протестите подкрепяха само футболните ми приятели, които и днес мислят по същия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:08 pm 
Аватар

targovishte написа:
ай не го баннвайте бе... :smt005 :smt005

:!: :!: :!: Така не съм се смял от мятането на цацата по чорбарчетата :smt005 Според мен обаче г-н Андерсън ще иска първо да е патриарх :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:09 pm 
Аватар

Изключително обидно ми е, че некъв тъпанар като ББ е сочен за единствената алтернатива на комунистите. Срамно е за 7 милиона електорат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:11 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
немлад написа:
Morning Glory написа:

С никой, но ще е достатъчно БСП и ДПС да не могат да направят свое правителство с Волен или Кунева например.

ДПС и Атака? :cold

Ще е интересно на тия избори... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:12 pm 
Аватар

И анкетата тук е покъртителна, 17 души са в траур и си искат Бойко. Ами след като и сред ползващите интернет левскари има такива, за какво говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не знам, ама май трябва да си направите чистка из фейса :bigok . От моя точно 3ма човека пуснаха нещо про-боко, като двама от тях са ми бивши колеги, и една далечна позната. Иначе имам мисля 320 някъде контакта в него, но смятам да ги намаля драстично така или иначе.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Седем:Едно,
И възниква въпроса кой е другата/ умната / алтернатива? И каква подкрепа събира? Като гледам анкетата дори в нашия форум - 60% : 40%. В най-лошия период на бб откакто е на власт. Това казва много ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:13 pm 
Аватар

Omraz написа:
tprodanov написа:

Грешно е, но и изборите са скоро.
Относно протеста - единствените мои приятели, които ходиха на него са от форума. Във фейсбук имам 430 контакта, познавам по някакъв начин всички. Средна възраст над 30. За протестите пишеха 20 човека, от които 15 от форума.
След вчерашната оставка се активизирха поне 50-60.

Според повечето анкети по форуми, ФБ и не знам си къде сега Бат' Светльо трябваше да ни е президент :smt031 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:15 pm 
Аватар

STALKER написа:
peccatum7 написа:
Само ще ви кажа, че на тях беше пълно с момчета от различните служби, които не бяха там

Тва така написано повдига у мен въпроса, дали и ти не си свързан с някакви служби, след като имаш тази информация и ги разпознаваш тези момчета?

Мислиш ли, че човек, който е обвързан с някоя служба, би давал каквато и да било информация в публичен форум, където няма как да остане анонимен?
А за разпознаването - има различни начини да познаваш определени хора, не е задължително да работиш непременно с тях. Тези момчета не са някакви абстрактни и непознати хора - това са наши братя, приятели, роднини, колеги...

Както казах, не искам да коментирам протестите и не внушавам, че те са дирижирани, но определно има определена организация, която подстрекава действия, насочва енергията и използва хората на улицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:16 pm 
Аватар

немлад написа:
Morning Glory написа:
немлад написа:

ДПС и Атака? :cold

Ще е интересно на тия избори... :smt026

Така де - или ДПС, или Атака :strkstrk Така, както съм го написал, изглежда доста цирк, да :strkstrk

Макар че ми е ясно, че ДПС е предпочитаният партньор на БСП, с Волен доста сближиха позициите и отношения покрай АЕЦ "Белене", национализацията на предприятия и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:17 pm 
Аватар

Междудругото, аз не съм и съвсем убеден, че ще има предсрочни избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:20 pm 
Аватар

Кой ще вземе мандата и ще направи правителство?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:22 pm 
Аватар

Не, просто се чудя дали нямаше нещо от рода, че не могат да се правят предсрочни избори в края на мандата. Само дето не знам в края на чий точно мандат, но съм убеден че имаме поне един-двама конституционни съдии из форума и ще кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 5:23 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
STALKER написа:
peccatum7 написа:

Мислиш ли, че човек, който е обвързан с някоя служба, би давал каквато и да било информация в публичен форум, където няма как да остане анонимен?

Надали. Но пък към такъв човек винаги би имало подозрения, когато обяснява нещо от първа ръка за протести и актуална политика.
1997 г. също имаше заинтересовани хора, със сигурност има и сега. Аз нямам съменние в това. Както нямам съмнение, че гневът на хората е напълно автентичен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]