forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ми аз вече се хванах на бас, спокойно можеш да се присъединиш, въпреки че две каси бира ще ми дойдат много, ма нейсе :bigok
Личните впечатления нямат никакво значение. Аз например, не познавам човек, гласувал за Герб. И не познавам човек, който в днешна дата да си признава, че е гласувал за Царо.

Аз довчера не познавах и човек, глаувал за ГЕРБ, но последните циркове изкараха много хора на светло :strkstrk

Както казва г-н Омраз, ББ си затвърди електорат в последните дни. Това вече не са партийни номади, които гласуват за спасителя, имат си избраник оттук-нататък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:08 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Само ще ви кажа, че на тях беше пълно с момчета от различните служби, които не бяха там

Тва така написано повдига у мен въпроса, дали и ти не си свързан с някакви служби, след като имаш тази информация и ги разпознаваш тези момчета?

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Фев 21, 2013 4:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:09 pm 
Аватар

Нали се сещаш, че както нещата се преобърнаха за един ден, така могат да се преобърнат още много пъти, щото има много дни...
Според мен сега ще започнат да се вядят гербави грешки - къде реални, къде не. Освен това очаквам в съвсем скоро време медиите на Пеевски да сменят курса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:17 pm 

STALKER написа:
peccatum7 написа:
Само ще ви кажа, че на тях беше пълно с момчета от различните служби, които не бяха там

Тва така написано повдига у мен въпроса, дали и ти не си свързан с някакви служби, след като имаш тази информация и ги разпознаваш тези момчета?

е виж му аватара

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:17 pm 
Аватар

Според мен сега стана много необозримо какви ще са резултатите на изборите. Басът ви е в стил Тото 2. Просто дотогава ще ставаме свидетели на такива циркове и събития, които ще оказват влияние върху общата политическа нагласа на обществото. Ама не знаем кой ще си изиграе картите по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:19 pm 
Аватар

Тея дето гласуваха за испанският пумяр няма и да си признаят :strkstrk Направо сега ще останеш с впечатлението, че на онея избори 2001 едвам е събрал гласове да влезе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:20 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Няма да коментирам протестите, организирани ли са, не са ли, има ли провокатори, няма ли. Само ще ви кажа, че на тях беше пълно с момчета от различните служби, които не бяха там, за да изразяват гражданската си позиция /което нямат право да правят и без това/. И най-лошото в цялата работа е, че тези момчета изпълняват нареждания на определени кръгове, партии или дори отделни хора, като по-този начин нашите служби се компрометират още повече.

Има и нещо друго. Става дума за новините на ББ за Доган и атентата. Разсъждавам си съвсем непрофесионално на глас и ме направо ми става лошо. Неминуемо е вече, че тази чужда разузнавателна служба ще стане известна. На нея обаче изобщо няма да й стане добре, че топ-секретни нейни доклади се размахват във вътрешнополитически дебати на друга страна. Тя, за да напише подобен доклад, няма как да не е работила с агенти вътре в нашата страна. Оттук, следвайки логиката, ситуацията ще създаде условия и възможност тези хора да бъдат осветени. В другите държави, за разлика от нашата, запазването на дискретност е нещо много важно и на него гледат адски сериозно и режат всичко, което им пробива системата, поставя на риск техни хора, нарушава договорки и т.н. Тези действия на премиера в оставка са доста опасни и непремерени и не се случват за първи път.

Този документ никога няма да види бял свят, защото най-вероятно е с голяма степен на секретност. Дано поне се разбере дали съществува или не. Доста е важно.

П.П.
А Бойко за отмъщение е поръчал Доган, ама и това го направи некадърно и аматьорски. Всички видяхме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:21 pm 

Факт, аз тогава на заветната възраст 12 осъзнавах,без да се говори нещо такова вкъщи, че хората които вярват на царя са пълни кретени.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:24 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Тея дето гласуваха за испанският пумяр няма и да си признаят :strkstrk Направо сега ще останеш с впечатлението, че на онея избори 2001 едвам е събрал гласове да влезе :smt005

Имам само един приятел, дето си призна, че е гласувал за него.

Вече не е българин. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:27 pm 

SharkyTT написа:

Аз съм Монархист и макар през 2001-ва година да бях на 17, съм станал сутринта рано да пазя входната врата и с един чук на сила да накарам баща ми и майка ми да отидат чинно да си пуснат гласа за НДС II !

Тогава умирах от ЩАСТИЕ и вече мечтаех как ще бъде свикано Велико Народно Събрание и ще бъде въстановена Конституционната Монархия, която беше Престъпно отменена от БКП през 1946 година!

За ваша Справка при ЦАР БОРИС III - България беше на 6-то място в цяла Европа по Икономическо Развитие (Швейцария на Балканите)!!!

Да живее ЦАРЯТ !!!

3.ЛЕВСКИ-Марсилия 1:0 1Декември2005
4.ЛЕВСКИ-Динамо(Б) 1:0 3Ноември2005
5.ЛЕВСКИ-Оксер 1:0 29Септември2005
6.ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:4 сл. д. 31Юли2005
7.ЛЕВСКИ-Литекс 4:1 Март1997

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:28 pm 
Аватар

немлад написа:
Според мен сега стана много необозримо какви ще са резултатите на изборите. Басът ви е в стил Тото 2. Просто дотогава ще ставаме свидетели на такива циркове и събития, които ще оказват влияние върху общата политическа нагласа на обществото. Ама не знаем кой ще си изиграе картите по-добре.

Необозримо е, ако се гледат събитията само от последните два дни - а те са просто един безмислен хаос. Ако гледаме от по-дълъг период обаче - създаването на Боце, хората около него, издигането му на власт, действията му във власта, нещата не изглеждат толкова нелогични.
И до момента няма, а и не очаквам да има нито един такъв секретен документ, който да уличава Станишев или Гоце в нещо. Може би те са ангели, а може би ДПС и Герб играят заедно в полза на БСП.

Цитат:
Да живее ЦАРЯТ !!!

Ега живее. До днес вечерта най-много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:28 pm 

Ако искате може бас с някой дали Костов ще влезе в парламента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:30 pm 
Аватар

Баща ми, както Проданов сега действа, тогава се беше хванал на бас със сума ти народ за бутилки уиски, че тоя испански боклук е мошеник.
Естествено, след това всички твърдяха, че не са гласували за него и никой не ще да си изпълни баса...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:30 pm 

Keanu^Reeves написа:
SharkyTT написа:

Аз съм Монархист и макар през 2001-ва година да бях на 17, съм станал сутринта рано да пазя входната врата и с един чук на сила да накарам баща ми и майка ми да отидат чинно да си пуснат гласа за НДС II !

Тогава умирах от ЩАСТИЕ и вече мечтаех как ще бъде свикано Велико Народно Събрание и ще бъде въстановена Конституционната Монархия, която беше Престъпно отменена от БКП през 1946 година!

За ваша Справка при ЦАР БОРИС III - България беше на 6-то място в цяла Европа по Икономическо Развитие (Швейцария на Балканите)!!!

Да живее ЦАРЯТ !!!

ти си ебати ентусиаста :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:32 pm 

Айде на бас, че няма никакво значение, освен за самите хора, които гласуваме за Костов, дали Костов ще влезе ? Разбирай ме както щеш :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:33 pm 
Аватар

М/у другото за членовете на НДСВ имаше доволна лукма. Даже на едни от изборите ти даваха по 10 лева на човек, който си успял да убедиш да гласува за тях. Не знам как се доказваше така, но един приятел намаза 200 лева и почерпи после :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:33 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Не ти се влиза в тая игра :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:35 pm 

Сега, ако се добера до Властта и успея да направя коалиция, за да мога с 2/3 да свикам ВНС.
Ще направя така, че да се приеме Нова Конституция с 2 Алтернативи -

1 Алтернатива - България да стане отново Конституционна Монархия каквато е била преди 1946 година, но този път начело с ЦАР БОРИС IV - първородния син на Княз Кардам.

2 Алтернатива - в Чл. 1 да бъде записано "България е Православно-Християнска Теокрация с Демократично Управление с право на Българските Граждани да участват пряко във Властта, но ЕДИНСТВЕНО да не противоречат на Българския Патриарх, който ще бъде отговорен за Възпитанието и Културата на Българския Народ"

И двете алтернативи ме устройват, зависи до какъв консенсус ще стигна сред останалите 400 депутата!

Партията, която смятам да основа ще се казва -

Българска Християн-Демократическа Партия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:36 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:37 pm 
Аватар

Цар на министрите ще стане. В Карлуково ще му е резиденцията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:38 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Цар на министрите ще стане. В Карлуково ще му е резиденцията :bigok

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:38 pm 
Аватар

Кияну незаконен син на княз Кардам... :bigok

Последна промяна targovishte на Чет Фев 21, 2013 4:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:39 pm 
Keanu^Reeves написа:
Сега, ако се добера до Властта и успея да направя коалиция, за да мога с 2/3 да свикам ВНС.
Ще направя така, че да се приеме Нова Конституция с 2 Алтернативи -

1 Алтернатива - България да стане отново Конституционна Монархия каквато е била преди 1946 година, но този път начело с ЦАР БОРИС IV - първородния син на Княз Кардам.

2 Алтернатива - в Чл. 1 да бъде записано "България е Православно-Християнска Теокрация с Демократично Управление с право на Българските Граждани да участват пряко във Властта, но ЕДИНСТВЕНО да не противоречат на Българския Патриарх, който ще бъде отговорен за Възпитанието и Културата на Българския Народ"

И двете алтернативи ме устройват, зависи до какъв консенсус ще стигна сред останалите 400 депутата!

Партията, която смятам да основа ще се казва -

Българска Християн-Демократическа Партия

ЩЕ ТЕ УБИЯ, ИЗРОД, ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!!!!!!!! ЩЕ ТЕ ИЗГОРЯ В ЕКАРИСАЖА

Върнете се в началото

Хуяно го удари камък по главата, народните вълнения взимат жертви. В дълъг болничен е и няма да пише. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

antonatan написа:
М/у другото за членовете на НДСВ имаше доволна лукма. Даже на едни от изборите ти даваха по 10 лева на човек, който си успял да убедиш да гласува за тях. Не знам как се доказваше така, но един приятел намаза 200 лева и почерпи после :bigok

два пъти на избори им взех по 200 лева за тва, написах произволни имена и ЕГНта и им пях на тия балъци хахахаха. обаче не съм им бил член.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 21, 2013 4:40 pm 
Аватар

ай не го баннвайте бе... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

:cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ultrafan_rs написа:

Ти какво казваш? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

A Dying Wish написа:
кияну са цар или министър-председател ще ставаш последно :lol:

Теб мисля да назнача Министър на Финансите, прегледах ти CV-то и те удобрявам да станеш Министър на Финансите.

Но целта ми е да свикам Велико Народно Събрание и да приема Нова Конституция, която да направи България или Конституционна Монархия начело с Цар Борис IV или Демократична Теокация начело с Българския Патриарх.

А пък ние двамата с тебе след това ще си се занимаваме с управление на икономиката.

Върнете се в началото
 Профил  

Е за кво го храните човека, има си някаква позиция :strkstrk

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]