forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 01, 2025 7:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 7:31 pm 

Ами айде тогава понеже ще донесе негативи да ги оставим новините на турски език.Те какво ти пречат.За по-голям комфорт на малцинствата може да пуснат и новини на ромски език в 6 часа.Няма да е зле даже и след централната емисия на БНТ в 8 да има и 30 минутна новинарска емисия на турски заедно с прогноза за времето и спортни новини на турски език.

Няма значение кой гледа БНТ сутрин,следобед или вечер.Въпроса е принципен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 7:45 pm 
Аватар

The Eraser написа:
Ами айде тогава понеже ще донесе негативи да ги оставим новините на турски език.Те какво ти пречат.За по-голям комфорт на малцинствата може да пуснат и новини на ромски език в 6 часа.Няма да е зле даже и след централната емисия на БНТ в 8 да има и 30 минутна новинарска емисия на турски заедно с прогноза за времето и спортни новини на турски език.

Няма значение кой гледа БНТ сутрин,следобед или вечер.Въпроса е принципен.

абсолютно! Мне лично тая новина адски ме зарадва...някакъв проблясък...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:27 pm 

Вместо любимия генерал да разрешава един такъв огромен проблем за нацията като 10 минутните новини на турски, може ли да реши примерно два по-малки проблема?

Първия може да е да сложи край на насилственото турцизиране на България. Втория да отърве българите от село Мечка от нападeнията и грабежите на римляните, които живеят в това село.

Ако любимия генерал се чувства щедър може да ни хвърли и малко аванта от типа на индивидуалните права и свободи на всички етноси в България да се доближат до тези на римското ни малцинство.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Дек 16, 2009 1:20 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:47 pm 

ивана има една хубава песен "като на 17"
няма кво повече да коментирам :smt003
п.п. ако има някой сериозен да поспорим по темата, че с детски доводи не ми се занимава :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 11:41 pm 
Аватар

Tия пари - двуцифрено число в милиони, дето ще ги дадат за един референдум, който баш в момента е напълно безсмислен, по-добре да ги пренасочат някъде, където има смисъл. Отгоре на всичко, за да е успешен подобен референдум, трябва в дадения момент да има 60% + кворум, което за нашия народ веднага ви казвам, че е невъзможно и най-малкото това е основната причина, поради която плямпането за референдум е чист популизъм за сметка на тия, които не знаят какво значи референдум според българското законодателство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 12:09 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Вместо любимия генерал да разрешава един такъв огромен проблем за нацията като 10 минутните новини на турски, може ли да реши примерно два по-малки проблема?

Първия може да е да сложи край на насилственото турзициране на България. Втория да отърве българите от село Мечка от нападанията и грабежите на римляните, които живеят в това село.

Ако любимия генерал се чувства щедър може да ни хвърли и малко аванта от типа на индивидуалните права и свободи на всички етноси в България да се доближат до тези на римското ни малцинство.

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:21 am 

Brannik написа:
SZ_FEN написа:

Първия може да е да сложи край на насилственото турцизиране на България. Втория да отърве българите от село Мечка от нападeнията и грабежите на римляните, които живеят в това село.

:idea:

http://ikonomikazamasite.blog.bg/politi ... to-.455473

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:34 am 

Никой нормален човек не би си загубил времето, за да гласува на подобен референдум. :smt006 Милионите които ще се пръснат няма да ги коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 2:15 am 

Добре де, като толкова искат да ги свалят, те двете партии си правят мнозинство, да си гласуват в парламента и да не харчат излишни пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 3:28 am 
Аватар

Само аз ли виждам нещо хубаво и европейско в тоя референдум??? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 3:31 am 
Аватар

ТуристО написа:
Само аз ли виждам нещо хубаво и европейско в тоя референдум??? :?

Не си единствен :) Ама чакай първо да го гласуват, тогава и аз ще видя нещо хубаво. До тогава не искам напразно да се надявам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 3:33 am 

Тоя референдум малко минава покрай демокрацията и европейското, щото гледащите БНТ1 в 16.10 са 0.9 процента от населението.

Отделно, че това не е най-големият ни проблем, за да правим референдум. В историята ни са правени 2 или 3 референдума, и се предполага, че такова нещо се прави за сериозен проблем или въпрос. А определено новините на турски не са ни такъв проблем, какъвто е образованието, културата, спорта, здравеопазването, земеделието, екологията и да не изреждам всички останали министерства и дирекции.

Ако има референдум, ще гласувам много ясно, но някак си е излишен.

Има един коментар в дневник.бг, подкрепям го напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 3:42 am 
Аватар

Във фейсбук си има група, която е "против излъчването на турски новини по националната телевизия". Прави се една група, която е против групата, която е против излъчването - и ще се види кой е най-удачният избор за интервала 16:12 - 16:19.

Все си мисля, че за сефте референдум... може да си изберем нещо по-яко ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 10:26 am 

Направо да ги свалят от ефир тия новини, няма какво да се занимаваме с глупости.
Жалко е изобщо да се коментират подобни простотии. Освен това, както rkk отбеляза, действащият Закон за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление /приет тази година/, гласи следното:

Цитат:
Чл. 23. (1) Предложението, предмет на рефендума, е прието, ако в гласуването са участвали не по-малко от участвалите в последните избори за Народно събрание и ако с "да" са гласували повече от половината от участвалите в референдума избиратели.

Което означава, че е нужна около 60 % избирателна активност. Аз лично за подобна простостия няма как да отида да гласувам, освен ако генералският ботуш не ме закара до урната с шутове в гъза :lol:

Има една вратичка в закона
Цитат:
(3) Когато в гласуването са участвали по-малко от участвалите в последните избори за Народно събрание, но повече от 20 на сто от гражданите с избирателни права, и ако с "да" са гласували повече от половината от участвалите в референдума, предложението, предмет на референдума, се внася в Народното събрание.....

Практически ако някакво решение бъде взето, ще го вземе Народното събрание. Така че направо да взимат решението още сега и да не ни занимават с глупости и с харчене на излишни пари.

От друга страна е съмнително дали ще има и 20 % активност. А при такава ниска активност, нищо чудно да излезе, че повечето гласували са ЗА новини на турски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 11:02 am 
Аватар

tprodanov написа:
За гмайл съм убеден, че не е така, щото те самите си дават квото е необходимо. Иначе физическия достъп не е толкова задължителен. Когато си в една мрежа с тоя, дето искаш да му четеш не е трудно. А в една мрежа със всички ни, са интернет доставчиците. Ако си мислиш, че те не предоставят информация на ченгенцата се лъжеш.

ако си на лан по-може, ама аз примерно съм на кабелна, имам един кабелен модем, после wireless-а с файруоли и простотии и накрая съм с OS X - ще ми влезнат в компютъра ама друг път :)

и все пак законът е абсолютно недопустим. при положение , че не съм извършил престъпление откъде накъде някой ще може да ми чете мейлите, където пиша ,че Бойко Борисов е боклук, или че съм си свалил да гледам Zeitgeist, или че съм си пазарувал от онлайн сексшоп?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 12:49 pm 

http://www.facebook.com/#/video/video.p ... 263&ref=nf

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:16 pm 

Оставам с впечатлението, че АТАКА е креатура на ДПС (това е спекулация от моя страна защото нямам "веществени доказателства". Всеки път когато ДПС има нужда от обединяване на електората си или от засилване на собствената си значимост излиза някакъв такъв проблем като този със забраняването на турската емисия по БНТ (идея на АТАКА).
Подобни бяха и приказките за нов възродителен процес преди изборите това лято.
Друга гениална идея беше тази за създаването на православна арка в Свиленград която според АТАКА трябвало да напомня на турците, че са в православна държава.
Възможно ли е въпросните политици да са толкова глупави или по-скоро се правят на такива?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:19 pm 
Аватар

Ами не точно. По-скоро и двете са креатура на една и съща ченгеджийница. И не само те. А политиците, че са тъпи е факт, но пък са хитри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:24 pm 

Не. По-скоро ние сме глупави.

Възможно е АТАКА да е създадена да облужва интересите на другата партийна креатура - ДПС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:25 pm 

От сайта на БТВ
Цитат:
Трябва ли да има референдум за новините на турски език?
72.14%Да.
27.86%Не.

И народа не е много умен. Като се замисля, Бойко е идеалният вожд на тази държава. :? Дори аз, който съм крайно позитивен човек и оптимист, започвам да се плаша от заобикалящата ме картинка. Бахти държавата - над 90 % орки и едноклетъчни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:33 pm 

А аз съм виждал с очите си писмо, според което Доган нарежда на Ахмед Емин да даде на Волен 1,6млн. долара.
Дали е фалшификат или не е друга тема...
Факт е, че Атака и ДПС са в доста яка симбиоза. Като правиш турците на сапун скачат и твоите и на Доган гласовете....като на събрание в Руен говориш на турски и демонстративно даваш думата на разни политици от Турция като съвсем случайно присъства и камера на СКАТ пак надъхваш неграмотните турци и полуграмотните пишман защитници на българското царство...
Общо взето трябва да се мисли :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 4:52 pm 

Абе аз съм виждал и официално писмо от българска до турска община, написано на ТУРСКИ език. :smt006 Представям си ако попадне в медиите каква истерия ще има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 5:00 pm 

в точното време и на точното място попадат предизвикващи истерия неща.... в тая игра няма случайности

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 5:12 pm 

Tочно това имах предвид и аз. :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 5:16 pm 
Аватар

Но пък тва не означава, че новините на турски не трябва да бъдат премахнати!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 5:50 pm 

защо? дай ми точен и разумен довод?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 6:06 pm 
Аватар

Къв референдум за новините бе, вие откачихте! Не щете ли утре да праснат референдум кой мач да дават в неделя по Диема 2!!! Какви са тия простотии, да се харчат 20 милиона за подобна малоумщина! Референдум се прави по въпрос от съществена важност за държавата, а тва дали да има някакви пръшливи новини е въпрос на политическа воля! Сяда Бат Бойко и решава - и им ги маха! Какви референдуми, какви пет лева!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 6:40 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
защо? дай ми точен и разумен довод?

1. Популистко е, ББ ше вдигне рейтинго малко.
2. Малко помпане на утрепаната национална гордост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 6:59 pm 

1. ББ ще загуби много повече отколкото ще спечели
2. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 7:13 pm 
Аватар

В интервала от 15:00ч до 19:00ч по Нова и БТВ дават турски сериали.По БНТ дават новини на турски....по Европа дават реклами на препарат за махане на дъвка от коса.Е като бях почивка вчера и се бях опънал на дивана.....е мама му деба щях да строша телевизора.НЕ ИСКАМ МАЙКА МИ ДА ГЛЕДА ТУРСКИ СЕРИАЛИ А ДЕЦАТА МИ ДА ПРИЕМАТ ТУРСКАТА КУЛТУРА ЗА НОРМАЛНА.Кажете като искате референдум за нещо по-важно кое да е то???За Белене където надали някой в тая държава знае какво става....за някой от тръбопроводите дето ще ни го турат с удвояване на външния дълг ако се откажем.Да ни питат за досиетата дето вече няма кво да ги отварят....то от 2 км се вижда кой е бил ченге.Да ни питат за ДПС дали е етническа партия и дали е противоконституционна(ебати гадната дума) само дето има няколко български цървули там.Та за какво да има референдум???

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]