Boyo написа:
SZ_FEN:
1. не разбирам как може логиката да ти е - щом нас ни бият, а от чорбата падат, значи са им сателит????????? значи черно море ни е на нас щото не са ни били от 32 години.... да не говорим, че миналата година
локо сф им направи равен, след който
Левски излезна на първо място!!!!!
2. миналата година бихме литекс два пъти , а чорбата ги би само веднъж. всъщност ти сам показа статс колко равностойн са мачовете между чорбата и гришата, каквито са впрочем и между нас и гришата.
при последната титла на чорбата литекс им
взе точка и тотално изпусна да ги бие в първия кръг - те ти мач от значение. победата им с мъри не знам що я изключваш, явно смяташ , че хасковеца може да каже нещо на въпреки на гришата
3. кафева логика - най-лесното за един сателит е да падне в двата директни двубоя и да пробва да вземе точки от конк.рентите.
Те бият чорбата, за да натрупат точки, за да падат от друг отбор, който да падне от чорбата?????????? спри билките!
ОТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СЛИВЕН сашо диковата схема може да се приложи само за спартак вн и миньор... третата им домакинска загуба е от морето, които БИХА чорбата, а четвъртата от изпадналия вече беласица... впрочем спартак даваха на всеки срещу скромна сума....
4. важното е, че продават. играчите отиват в русия или азербайджан и взимат добри заплати. трансферните суми са ниски, но комисионните не са. А при нас трябва като Пелето да бягат. нормално е играчите да предпочитат там да ходят
5. а защо батков не им предлага същото????????????
6. спри се!!! май ти не си го следил онзи сезон

жАлтите хич не се изложиха, ами водеха на чорбата в софия, изтърваха още неколко и накрая в последните секунди по чудо не изравниха.
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... /index.htmKryten написа:
Всичко приемам, но какви трансфери е направила свиняспор? С цифри и факти моля. Но не с тези, които се пускат като слухове по платените свински медии, а реалните.
Също така сега чакам да кажеш, как свинете нямат платени слагачи по 70%+ от медиите и всеки ден ги възхваляват в безкрайните си глупости.
за медиите е тотално така
за трансфери ето примерно [url]http://bg.wikipedia.org/wiki/Шаблон:ПФК_ЦСКА_(София)_-_трансфери_2008/09[/url]
донецк, терек, лестър, удинезе, сега есента пратиха бая играчи в русия
1. Това не е логиката ми. Отбори като Латекс, Славия и Локо Сф. не се напъват срещу цеца освен ако не е жизненоважно за тях. На нас ни скачат независимо дали мача е важен за тях или не. Не забравяй, че когато Локо Сф. направи равен (ееех какво геройство) на цеца точно в този момент те се бореха да попаднат в зона УЕФА и малко не им достигна заз това. А да видим утре какво ще се случи на мача им с прасетата. Готов ли си да направиш прогнози?
Само да ти припомня, че в последните 3-4 години "сателита" ни Черно Море вече два пъти ни изхвърля от турнира за купата.
2. Брато, моля от елементарно уважение към това, че съм левскар, наистина да си направиш труда да прочетеш написаното от мен. Та аз не съм спрял да коментирам мачовете на Литекс срещу ЦЕЦА когато Мъри им беше треньор (виж разговорите ми на тази тема със Солета). Ти ме питаш сега защо ги забравям. Вече съм публикувал всички мачове между цеца и Литекс. Проследи ги хронологически и си отговори сам кога и при какви условия Литекс бие цеца.
3. Не е кафява логиката. Сателитите и те имат нужда да правят пари. Защо си мислиш, че Сливен трябва да се жертва и да отпадне от А група заради Цеца. Може би с теб трябва да дефинираме какво разбираме под сателит. Аз ти цитирам конкретен факт. Сливен си натрупа точките които му трябваха за да остане в А група. Гледай как действат след това. С кого направиха комбина? С нас? С Локо Сф? Не. С цеца. Не ме карай да си правя труда да ти изровя мачовете от след 14-ти кръг на Сливен от миналото първенство. Ще се почувстваш много неловко след като ги проследиш.
4. Черноморец и Вихрен могат и сами да си продадат играчите във въпросните отбори. Има вече достатъчно примери за подобни "звездни" трансфери. Виж колко играчи Черно Море продаде в Казахстан и Азърбайджан. Спартак варна преотстъпи играч на БАТЕ когато играха в ШЛ. Родопа продаде Захари Сираков на Амкар и т.н. Всички пътища към чужбина далеч не минават през цеца.
5. Нито аз, нито ти знаем Батков какво им предлага.
6. Прав си за Ботев. Грешката е моя. Виж обаче какво казва наставника на Вихрен. Като се разтърся ще намеря и още треньори/президенти, които изказват подобни мисли.
http://football.sportal.bg/news.php?id=169524