forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 31, 2025 7:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 10:20 am 

Brannik написа:
Е ми не знам - може би да се увеличи на 2-3 години, но всичко друго си е насърчаване на циганската безработица за мен.

Иначе попаднах на доста интересно филмче за България и циганите, общо 5 части, ето го първото и отстрани са другите 4:

http://www.youtube.com/watch?v=f976LVJWOk4

Филма не е лош, въпреки че доста от нещата са очевидна постановка. До голяма степен реално отразява истината, най-неадекватно както обикновено се включва Маргарита Михнева :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 5:13 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Яне Янев с димка в ръцее
ще разбие той ДПС
нашата страна е България
хулиган е Яне с голфа :smt003

:smt005 :smt005 :smt005
Да почва да се пее.
А какво е направил Яне между другото,че хич не съм в час ? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 5:20 pm 
Аватар

Отвори се на Бат Бойко, раклъопа се, че му разбивали парламентарната групичка, защото свинята Тагарински я напусна без дори да му се обади, но се срещнал с Бат Бойко. Янето свикал пресконференция да се пеняви и да поставя ултиматуми и посред пресконференцията му звъни телефона - Бат Бойко и реакцията беше "Да........Да.......Добре......Да......да, да, разбрах.....да......добре......" :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 5:31 pm 

Brannik написа:
Е ми не знам - може би да се увеличи на 2-3 години, но всичко друго си е насърчаване на циганската безработица за мен.

Иначе попаднах на доста интересно филмче за България и циганите, общо 5 части, ето го първото и отстрани са другите 4:

А какво ще кажете вместо да увеличаваме срока за получаване на социални помощи за безработни да улесним инвеститорите и предприемачите в създаването на работни места?

Това обаче би oзначавало в страната да се въведе функционираща пазарна система, законите да се спазват и прилагат, частната собственост да е защитена от криминални прияви, данъчно-осигурителната тежест да намалее, бюрократичните изисквания при регистрирането и управлението на фирми да намалеят драстично и други такива неща присъщи на гадния и мръсен капитализъм и "империализъмът".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 5:49 pm 
Аватар

Е как в страна управлявана от хора с мръсни капитали, на които основната им цел е придобиването на още мръсни капитали и съответно препирането им после, как в такава страна се изгражда пазарна икономика?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 6:56 pm 

На мен ми е пределно ясно защо препоръката ми няма да се изпълни в БГ. Това което целях е да покажа, че правилния въпрос не е колко трябва и дали да се удължи периода през който безработните могат да получават помощи, а тъкмо обратното, да се предприемат конкретни мерки за увеличаване на работните места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 7:39 pm 
Аватар

E то е ясно, че трябва да се създадат условия за инвестиции и отваряне на работни места, но дори и тва да стане, ако помощите заб зеработни са до безкрай циганите все ше си останат безработни :smt006

Omraz написа:
Brannik написа:

Филма не е лош, въпреки че доста от нещата са очевидна постановка. До голяма степен реално отразява истината, най-неадекватно както обикновено се включва Маргарита Михнева :lol:

А отдолу в коментарите некви чужденци се радват на кънчев че бил готин тип :smt003

И все пак да попитам, отрепки - по времето на кой, питам, кънчев е лежал в затвора за едно откраднато куче на стойност 22лв? Изображение Питам? Поклон до земята, отрепки, а така Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 8:14 pm 

Brannik написа:
E то е ясно, че трябва да се създадат условия за инвестиции и отваряне на работни места, но дори и тва да стане, ако помощите заб зеработни са до безкрай циганите все ше си останат безработни :smt006

Omraz написа:
Brannik написа:

А отдолу в коментарите некви чужденци се радват на кънчев че бил готин тип :smt003

И все пак да попитам, отрепки - по времето на кой, питам, кънчев е лежал в затвора за едно откраднато куче на стойност 22лв? Изображение Питам? Поклон до земята, отрепки, а така Изображение

И аз точно това имах предвид, но може би не съм се изразил достатъчно ясно. Вместо да увеличаваме периода през който безработните могат да получават помощи и да мислим дали е достатъчно дълъг, правилния подход би бил да създаваме условия за откриване на нови работни места и по този начин да дадем алтернатива на безработните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 1:22 am 
Аватар

Цитат:
Водещи журналисти в печата се оказаха агенти на ДС

:smt003 :smt003 :smt003
Ае стига бе?

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/12/09/828354_vodeshti_jurnalisti_v_pechata_se_okazaha_agenti_na_ds/

ПП Е те тия безработни не искат да работят, независимо от алтернативата? Аз в тая страна, дето има работа за целия китайски народ не мога да си обясня безработицата. Все едно нема какво да се върши, ебаси! Имаме нещо адски сбъркано в развитието си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 9:03 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/12/10/828808_totalniiat_elektronen_kontrol_ot_mvr_beshe_odobren_ot/

А честито, следващата крачка е да ни боднат по един чип в задника

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 10:23 pm 
Аватар

STALKER написа:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/12/10/828808_totalniiat_elektronen_kontrol_ot_mvr_beshe_odobren_ot/

Eпа то и досега можеха да ни следат интернето и телефоните :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 11, 2009 11:13 pm 
Аватар

"Политиката на Никола Груевски не е случайна. Той не иска Македония да бъде част от Европа, а част от България".

Това заяви в интервю за македонската телевизия А1 лидерът на опозиционната Демократическа партия на албанците (ДПА) Мендух Тачи.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 1:00 am 
Site Admin
Аватар

ще ме научители на политика? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 1:39 am 

STALKER написа:

Успех да следят Скайп или Gmail, примерно :smt006 А и който не знае как да се пази си е негов проблем - никога не сме имали свобода, която да предполага пълно спокойствие след всяка дума и/или действие, така че би следвало всеки по подразбиране да има едно на ум.
Иначе това е световна тенденция, нищо чудно няма, все пак светът си ебава майката и без тва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 4:32 am 

Кво ми говорите за сигурност като всички имате фейсбук :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 4:51 pm 
Аватар

aquadark написа:
STALKER написа:

Успех да следят Скайп или Gmail, примерно :smt006 А и който не знае как да се пази си е негов проблем - никога не сме имали свобода, която да предполага пълно спокойствие след всяка дума и/или действие, така че би следвало всеки по подразбиране да има едно на ум.
Иначе това е световна тенденция, нищо чудно няма, все пак светът си ебава майката и без тва

Пич, какъв е проблема да се следи скайп или гмейл? Точно па гмейл е най-ченгеджийската организация според мен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:19 pm 
Аватар

Усещам поредния хипер тъп спор :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:26 pm 
Аватар

Проблемът е, че поправките в закона ще легализират злоупотребите с лични данни, иначе е ясно, че извън закона всичко може да се случи, особено пък в БГ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:28 pm 
Аватар

Проблем е и че мвр ще разполага с пръстовите отпечатъци на всичките си граждани, без да са извършили престъпление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:30 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пич, какъв е проблема да се следи скайп или гмейл? Точно па гмейл е най-ченгеджийската организация според мен...

Нито чата, нито разговорите на скайп могат да бъдат следени, освен ако самите скайп не ти го позволят. Също така е и почти невъзможно да бъде изфилтриран веднъж щом е инсталиран.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:35 pm 
Аватар

С джимейл и другите американски пощи е същото :smt006 Могат да те фанат за кура наще ушеви :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:38 pm 
Аватар

shalala написа:
tprodanov написа:

Нито чата, нито разговорите на скайп могат да бъдат следени, освен ако самите скайп не ти го позволят. Също така е и почти невъзможно да бъде изфилтриран веднъж щом е инсталиран.

Сам си отговаряш. А иначе, хисторито на скайпа например, се записва във файл, който съвсем спокойно може да бъде четен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:46 pm 
Аватар

Доколкото си спомням, чак в началото на тази година Скайп постигнаха някаква договорка, при определени условия и след преминаване на доста процедури, да предоставят някакъв лимитиран достъп на Интерпол до системите си. Нали се сещат, че това е малко неприложимо за следенето на Пешо от Павликени примерно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 5:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
shalala написа:
tprodanov написа:

Сам си отговаряш. А иначе, хисторито на скайпа например, се записва във файл, който съвсем спокойно може да бъде четен.

Бате невъзможно е от Скайп да им разрешат на наще кауни да си се роват :) Ама невъзможно. Те и за 1 разговор няма как да им дадат да прочетат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:04 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Проблем е и че мвр ще разполага с пръстовите отпечатъци на всичките си граждани, без да са извършили престъпление.

Да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:34 pm 
Аватар

Ама към тоя проблем се добавя и проблема, че няма досега никаква процедура и ясни отговорности кой ше отговаря за тези данни, каква отговорност ще носи, какви ще са процедурите...

ПП Стига бе хора, ако някой иска да прочете скайпа на друг ще го направи. В 3 от 6те фирми, в които съм бил това си беше нормална процедура и се правеше без усилия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:41 pm 
Аватар

Toя законопроект е противоконституционен - засяга чл. 34 на КРБ. Той засяга и чл. 32, обаче там се допускат ограничения, вписани в закон, докато при чл. 34 няма такова нещо.. Естествено това е теоретическата страна, а всички знаем, че практиката показва друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:42 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ама към тоя проблем се добавя и проблема, че няма досега никаква процедура и ясни отговорности кой ше отговаря за тези данни, каква отговорност ще носи, какви ще са процедурите...

ПП Стига бе хора, ако някой иска да прочете скайпа на друг ще го направи. В 3 от 6те фирми, в които съм бил това си беше нормална процедура и се правеше без усилия.

Бате ти правиш ли се че не разбираш или наистина не разбираш?
Ако и аз имам ФИЗИЧЕСКИ достъп до машината ти ше ти чета сичко :smt004 Става въпрос за компютъра ти у вас примерно. Кажи ми само, кой и как може да ми чете кво си пишем вмомента с Ганка приерно? Никой, и така ше си остане. Американците им показват кур на наще и така ще бъде и занапред. И пак казвам същото е и с gmail и другите големи :smt006 :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:47 pm 
Аватар

За гмайл съм убеден, че не е така, щото те самите си дават квото е необходимо. Иначе физическия достъп не е толкова задължителен. Когато си в една мрежа с тоя, дето искаш да му четеш не е трудно. А в една мрежа със всички ни, са интернет доставчиците. Ако си мислиш, че те не предоставят информация на ченгенцата се лъжеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2009 6:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Да разбирам ли, че си ОК с промените в ЗЕС :smt006

...или просто ти се бие контра стил Блеки :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]