forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 8:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:51 am 
Аватар

Кво стана с цитата :bigok
Нема смисъл да се занимаваш. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:04 am 
Аватар

Пичове, тая тема ми беше интересна, но напоследък стана доста плоска. Дайте да се върнем към политически програми, коалиции, а-у :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:13 am 
Site Admin
Аватар

На мен това ще ми бъде първо гласуване на избори евентуално,но все още нямам абсолютно никаква идея за кого да гласувам.... :? И въобще не съм сигурен дали си заслужава да го правя? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:20 am 
Аватар

Brannik написа:
Добре, че днес не се появиха от нищото Козарски и Проданов (с пригласяне от адепта и койкой) да ни обяснят как който не гласува за ДСБ е слабоумен, приятелите му също :smt006

Отново си се объркал, ама това не е новост :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 9:56 am 
Щом баща ми, който винаги досега е гласувал за сините и за Костов и винаги е бил активен в позицията си и като застъпник и в това да убеждава хората, че трябва да се гласува на всяка цена, ми каза, че на тия избори май за първи път ще е пас и евентуално ако аз искам може да пусне от мое име, лоша работа... А хора, които съм считал за нормални, ме агитират на всяка цена да пусна за герб, за да не дойдат пак комунистите. :ohmygod Това са истинските избори. Вие за какви програми, за какви идеи и приложения в политиката говорите? Никой не го ебе тва, само един кръг от 4-5% хора. Другите, както всичко в живота си, го карат на клишета и мантри - вотът бил герб срещу комунизма, магистралите срещу цанков камък, тройната коалиция срещу доброто, станишев и доган ли искате пак?
Преко сили в тая тема се събрали 100 гласа за сините при все че се дават доста адекватни и аргументирани доводи ЗАЩО не герб, от друга страна без никой думичка да е обелил герб+атака имат точно толкова гласове :wink: :roll: Да пожелаем на българина да си отпусне аналната халка и да си приветства съдбата, а ние да се спасяваме докато можем. От хора като Цв.Цв ми се драйфа и ми се убива :|
Няма смисъл, нито пък бъдеще...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 11:04 am 
Аватар

Така е , прав си , спасението е да се махаш от тук. Но докато сме още тук не виждам причина да не гласуваме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 11:46 am 
Аватар

Adepta написа:

Добре, че сте двамата с Проданов да ми налеете малко акъл, майна, не знам какво щях да правя без вас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:25 pm 
Аватар

Не ме намесвай, наливането на акъл не ми е по специалитета. Обикновенно разговорите с теб, независимо кой ги води приключват с това, да обявиш някой за малоумник и до тук.

Маке, прав си на 100%. Всъщност, това не е само у нас, но тук е много засилено. Герб по някакъв начин успяха да зомбират дори и нормални хора, като в момента фактологията няма никакво значение. България например се срива в класациите за свобода на медиите, отсреща получаваш отговор - ма ще имаме стадион :ohmygod или пък, ама ти Станишев ли искаш да се върне.
Това и Стив Джобс не можа да го овладее до такава степен. Все повече си мисля, че политическа криза съвсем не е толкова лош вариант на фона на алтернативите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:44 pm 
Аватар

Защо няма Глас Народен в анкетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:45 pm 
Аватар

Само с 2-3 човека завършват така и то напълно оправдано :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:55 pm 
Аватар

Brannik написа:
Просто ми е чудно защо се мислиш за някакъв огромен капацитет и раздаваш квалификации и акъл след като не си :wink:

:bigok :bigok
Взе да става скучно. Успех ти желая във всичко. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:02 pm 
Изборите са едно от най-гнусните неща в тази държава и могат да накарат и най-здравия и хладнокръвен човек да затрепери от гняв, яд, безпомощност...
ГЕРБ прави избори във Варна, снощи, името на политическата партия всъщност е без значение. Ако се чудите какво има в сините торбички, храна и лакомства, погрижили са се все пак хората. Най-гнусното е, че те гледат в лицето, плюят те и ти се смеят, а ти казваш искам още... И после целият град е в изхвърлени сини торбички и боклуци от вафли и т.н, да ти напомнят дълго...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:04 pm 
Аватар

Гнусни след като избирателят се продава за две кебапчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:05 pm 
Аватар

Между другото само една вметка за Белене - Турция подписа договорите за строеж на първите си две атомни централи с мощност 4800мв и 5000мв на цени 20 и 25 милиарда долара съответно. Тоест нашата цена от 7-8 милиарда долара за 2000мв не беше толкова завишена май и май Белене не е по-земетръсна зона от Турция и това в крайна сметка на играе никаква роля :wink: Пък и едната се строи от Атомстройекспорт, горките зависими турци :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
Просто ми е чудно защо се мислиш за някакъв огромен капацитет и раздаваш квалификации и акъл след като не си :wink:

:bigok :bigok
Взе да става скучно. Успех ти желая във всичко. :smt023

Май само ти си разбра какво искаш да покажеш с този цитат ден по-късно :smt017 То е скучно от самото начало, а най-тъпото е, че не се усещаш и някои неща даже не ги осъзнаваш май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:10 pm 
Аватар

:strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:15 pm 
Аватар

Определено мангалите са доста търсен електорат :smt006, защо е така всеки би трябвало сам да си отговори :wink: Само, че този път за разлика от предните избори, когато торбичките бяха червени, сега са светлосини :smt006 Герберите явно са разбрали, че без да си купят изборите няма да спечелят :smt006 и ако стане така както си мисля, никой да не успее да състави правителство, а да ни чакат нови избори, тогава вече очаквам и бой :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:23 pm 
Аватар

Brannik написа:
Между другото само една вметка за Белене - Турция подписа договорите за строеж на първите си две атомни централи с мощност 4800мв и 5000мв на цени 20 и 25 милиарда долара съответно. Тоест нашата цена от 7-8 милиарда долара за 2000мв не беше толкова завишена май и май Белене не е по-земетръсна зона от Турция и това в крайна сметка на играе никаква роля :wink: Пък и едната се строи от Атомстройекспорт, горките зависими турци :8)

И откъде България ще извади тези пари при положение, че в страната населението застарява, има много хора, които я напускат, имаме си достатъчно мощности, които да продължат да са достатъчни за нашата страна. Ще увеличат експлатацията на блоковете в АЕЦ "Козлодуй", а там дори могат да сложат и реактора, който почти са изплатили на руснаците. Това е прект, който спокойно може да загроби тази държава за нула време.

Проданов, ти ще гласуваш за Костов, защото по принцип си гласуваш за него или защото виждаш неща от програмата, които могат да променят нещо, защото ми се струва, че е повече първото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:27 pm 
Аватар

vazcho написа:

Проданов, ти ще гласуваш за Костов, защото по принцип си гласуваш за него или защото виждаш неща от програмата, които могат да променят нещо, защото ми се струва, че е повече първото?

Защото в програмата им са засегнати принципи и проблеми, по начин, по който аз ги виждам, най-вече в областа, която мен ме касае - частния бизнес. Малкия частен бизнес.. Герб не споменава нищо подобно в програмата си, БСП говори за индексация на пенсии, ДБГ се опитват да засегнат темата, но програмата им е пълна с противоречия, което пък означава, че е фалшива, СДС този път направо нямат програма.
Има и няколко други неща, но това е основното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:35 pm 

Brannik написа:

Продължаваш да подценяваш четящите тази тема, пишейки глупости и съзнателно пропускайки други важни неща. :wink: Както и да е, този спор е приключен и не ми се връща към него.

Иначе ми разказваха за уникален лайв на Милко Калайджиев в една 6-хилядна циганска махала онзиден, където е станал масов бой 1000 на 1000 между два клана. :strkstrk Причината е била, че един циганин е отишъл до тенджерата с безплатни кебапчета и е почнал да си ги пъха в пазвата. :strkstrk Друг му скочил с обратното на лопатата и боя се разпространил. :strkstrk Страшно меле е било, гарантирано от ГЕРБ. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:39 pm 
Аватар

Нека повече такива агитации правят ГЕРБ, след изборите може мангалите да си намалили бройката на половина сами :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 1:40 pm 
Аватар

Дай боже :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 2:31 pm 
Аватар

Омраз, според мен пък някои хора четящи темата се надценяват. Кое точно е глупост?

Вазчо, тия неща се правят със заем, който после централата започва да си го изплаща като заработи и така не излагаш на риск държавата, а в същото време си си раздвижил спрялата икономика и си приложил доста добра антикризисна мярка чрез една истинска и реална инвестиция.

Но все тая де, нямах за цел да провокирам нов спор, просто четях новините и това ми направи впечатление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 2:40 pm 
Аватар

Brannik написа:
Adepta написа:

Добре, че сте двамата с Проданов да ми налеете малко акъл, майна, не знам какво щях да правя без вас :loser2

Пък не видях и някой да ти налива акъл, то с наливане не става :loser2
Brannik написа:

Въй, що не се сравняваме с тия дето не строят, щото им не требва, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 2:51 pm 
Аватар

Щото трябва да станем като Турция :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 3:08 pm 
Аватар

Ако станем като Турция в икономическо отношение би било прекрасно, но на теб едва ли има как да ти го обясня това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 3:14 pm 
Аватар

Би било ужасно всъщност, защото икономиката на Турция е крайно неприложима в България, но си прав, няма как да бъде обяснено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 3:27 pm 
Аватар

Аз предпочитам да станем като Швейцария вместо Турция :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 7:05 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater

Много е важно да се види!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2013 4:37 am 

tprodanov написа:
Щото трябва да станем като Турция :smt007

Ако тази тенденция се запази, ние ЩЕ станем Турция.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]