forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:48 pm 
Аватар

Ами държавата, както и общината, също еволюира. Вече няма да може да се минава на преглед без платен данък, защото от март месец ще им сложат софтуер, който ги връзва с общината и ако колата не е с платен данък, а получи сертификат за минат преглед, директно им взимат лиценза. Така събираемостта ще стане около 100%, както стана с ГО. Нотариусите също ги натискат и там вече измамите стават трудно. Преди години и ДДС можеше да не се плаща, но както виждаме се промениха нещата. Ако слушаме ограничени пубери с малък умствен багаж държавата само иска да взима, ама не и пука, че никой не ѝ плаща. Ми кво взима тогава, бе? А политиците в парламента откъде са? От Луната или Марс ли си ги караме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:52 pm 
Аватар

немлад написа:
Трябва двете неща да вървят паралелно, те не се изключват взаимно. Щото сме тарикати и докато държавата не ни натисне, се спотайваме. И в крайна сметка - нищо. Аз съм твърдо ЗА държавата да тръгне със сила напред, но и в главите ни да уври, че трябва всички да си изпълняваме задълженията.

А увирането в главите трябва да го чакаме от самосебе си, или да бъде наложено ускорено, съответно и малко силово, ако щеш? Щото едва ли ще живея до 2500 години като Гандалф, че да имам време за еволюцията на некой Асан.

24051914 написа:
Еми да всички политици в парламента са лицето на държавата, нали народа ги е избрал

Всъщност, опитах се да ти намекна, че слагането под общ знаменател винаги е грешка. Нарочно ти дадох за пример политик, който в момента няма нищо общо с държавата.

7-1 това е много добра новина - бях го чул, но все още не вервам, че ще стане даеба. Дано. Иначе държавата не само, че трябва да иска, ми лично според мен търпи критика, че не иска достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:55 pm 
Аватар

немлад написа:
Нали това казвам бре. Патим си. Ама като за пътния данък са 40% плащащи, няма да е зле част от тия другите 60% да им дойде акъла, за да си го платят, без да се налага държавата да ги тормози, което е длъжна да направи, ама се бара за ташаците.

E не съм видял или чул досега, някой който е хванал далаверата изведнъж да му се промени съзнанието и сам да спре :smt042 Тея неща се набиват в главата от вън :smt006

Костов трябва да се дръпне от прожекторите, не може 90% от хората да плюят като му чуят името и десните да очакват да направят нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:56 pm 
Аватар

tprodanov написа:
немлад написа:
Трябва двете неща да вървят паралелно, те не се изключват взаимно. Щото сме тарикати и докато държавата не ни натисне, се спотайваме. И в крайна сметка - нищо. Аз съм твърдо ЗА държавата да тръгне със сила напред, но и в главите ни да уври, че трябва всички да си изпълняваме задълженията.

А увирането в главите трябва да го чакаме от самосебе си, или да бъде наложено ускорено, съответно и малко силово, ако щеш? Щото едва ли ще живея до 2500 години като Гандалф, че да имам време за еволюцията на некой Асан.

Освен да повторя, че съм ЗА държавата да действа силово. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:57 pm 
Аватар

Има нещо вярно може би - Лилов се отдръпна от прожекторит и партията му си върви чудесно.

Но от друга страна, има твърд електорат зад Костов, който до голяма степен е зад самия него, и за тях точно той гарантира отстояването на някои идеи в ДСБ. С отдръпването му има риск част от тези хора да се откажат, а и партията да отлети в произволна посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:57 pm 
Аватар

Обаче не може да има такава несправедливост в данъчните ставки. В ЕС колите с най-ниски данъци са най-новите и с най-високо ниво на предпазване на околната среда. В България е точно обратното, което е абсурд.
Иначе Фараж доста добре е сипал и насрал мръсната еврейска курва Бехар. Цялото им семейство е изключително гнусно и само като им видя мазните физиономии и започвам да разбирам защо Фюрера постъпи така

Цитат:
"Имате правото да обичате страната си, както аз обичам моята. Как бихте сте почувствали, ако да речем Турция се присъедини към ЕС и един милион турци емигрират в страната ви? Хората на България ще бъдат ли щастливи?"
Така евродепутатът и лидер на британската Партия за независимост Найджъл Фараж отговаря на критиките в писмото на дъщерята на PR специалиста Максим Бехар - Ралица Бехар, която е учила във Великобритания.
Тя се възмути на изказването му, че българите щели да се преселят масово в Англия от началото на 2014 г. и ако той бил българин, веднага щял да си стегне багажа. Ралица Бехар покани евродепутата да посети България и да се убеди, че греши.

"Благодаря Ви за вежливото писмо и за поканата да посетя твоята страна. Планирах да дойда тази седмица, но понеже трябва да бъда в Брюксел за важна среща на Европейския съвет, за съжаление няма да имам възможност. Но помолих колегата ми евродепутат Пол Нютал, зам.-председателя на Партията за независимост на Великобритания, да ме замести. Той ще бъде в България на проучвателна мисия от сряда до петък тази седмица", пише в отговора си Фараж. Той бил доволен как коментарите му са помогнали за дебати в България – горда страна с много образовани хора.

Фарадж обяснява, че обича Великобритания, но не значи, че мрази България, цитира го "Стандарт". Познавам много чудесни българи и нямам никакво желание да омаловажавам прекрасните хора на България, казва той.

"Наистина е чудесно, че сте успяла да дойдете във Великобритания, да си позволите висше образование и да се възползвате от здравеопазването, финансирано от английските данъкоплатци. Прав ли съм да предполагам, че вашето семейство е достатъчно богато за българските стандарти, за да поеме издръжката ви във Великобритания за повече години?", посочва Фараж.

По думите му много българи са напуснали страната заради лошите условия и никога няма да се върнат.
Затова Вие сте привилегирована да имате правото да избирате – да се върнате в роднината и да бъдете със семейството и приятелите си, пише той на Бехар.

Фарадж припомня, че след приемането на 10 страни в ЕС през 2004 г. над 1 млн. имигранти са дошли във Великобритания и това причинило сериозен натиск на здравната система и социалните помощи.
"Много британци са справедливо притеснени за културата и състоянието на градовете си – които радикално се променят, без дори да бъдат попитани.
Моля, бъдете сигурна, че британската партия за независимост е срещу всякакви форми на расизъм и дискриминация. Но този въпрос за масова имиграция няма нищо общо с религията, става въпрос за проста икономика. Великобритания не може да си позволи да настани всеки човек, който иска да дойде. Полският език в момента е вторият най-говорим език във Великобритания!", коментира евродепутатът.

Според него в подобна ситуация България едва ли би била толкова благосклонна.
"Как бихте сте почувствали, ако да речем Турция се присъедини към ЕС и един милион турци емигрират в страната ви? Хората на България ще бъдат ли щастливи? Ще бъдете ли доволни, когато един милион чужденци се възползват без вашето съгласие от системата на здравеопазването и социалната система за сметка на българския данкъполатец?".
"Месечната пенсия в България е около 100 или 138 евро – ако сравним с останалите западни части на Европа, България е много по-бедна страна. Това не е обида, както предполагате, а факт! Приветствам българите за това, че са хвърлили оковите на репресивната комунистическа система и са приели новата Конституция през 1991 г. Това го казвам като добър приятел на България, който желае тя да бъде просперираща и свободна", обяснява лидерът на британската партия.

По думите му според доклад на Европейската комисия нито България, нито Румъния са постигнали добри резултати в съдебната реформа, борбата срещу корупцията и организираната престъпност и поръчковите убийства все още са основен проблем.
Причината, поради която толкова българи били бедни, била политическата система, която печели за сметка на обикновения българин.

"Какво ще се случи, ако всички образовани и млади хора на България напуснат страната? Това изтичане на мозъци ще направи страната още по-бедна. Вижте какво се случи в страни като Латвия, където много градове останаха без младите си и талантливи хора. Масовата емиграция е лош вариант за вас, за нас във Великобритания – също!", смята той.
Според него нормално е българите да желаят по-добър живот, но масовата емиграция от България към Великобритания не била отговорът.

Отговор е слагането на края на политическата корупция в обичаната Ви страна, завършва писмото си Найджъл Фараж.

Преди 2 дни той каза за Дарик радио, че не е редно новодошлите имигранти от самото начало да имат достъп до социалните помощи във Великобритания. Тази възможност трябва да им се отваря чак след 5-годишен престой, по време на който те ще са си плащали данъците в тази държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:58 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
немлад написа:
Нали това казвам бре. Патим си. Ама като за пътния данък са 40% плащащи, няма да е зле част от тия другите 60% да им дойде акъла, за да си го платят, без да се налага държавата да ги тормози, което е длъжна да направи, ама се бара за ташаците.

E не съм видял или чул досега, някой който е хванал далаверата изведнъж да му се промени съзнанието и сам да спре :smt042 Тея неща се набиват в главата от вън :smt006

Да хванеш далаверата в случая не е нищо друго освен да не спазваш законите. :smt006

Ама след като е безнаказано, на бг му е през кура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:00 pm 
Аватар

Проданов, аз имах предвид тея в парламента. Чекай малко тая скочубра да влезе там и тя ще почне да краде.Въже за тия боклуци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:02 pm 
Аватар

Борисов не е в парламента, значи не краде? Мирко Найденов и той?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:09 pm 
Аватар

немлад написа:
SharkyTT написа:
немлад написа:

Да хванеш далаверата в случая не е нищо друго освен да не спазваш законите. :smt006

Ама след като е безнаказано, на бг му е през кура.

Е нали това съм написал :smt005 Естествено, че ще ти е през кура като мисленето на повечето от нас се ограничава до това да направиш бързи пари. Всеки действа най-добре за себе си в краткосрочен план и в крайна сметка в дългосрочен го духаме всеобщо :bigok Живеем в 21 век, държавната ни система е като за 21 век, но мисленето ни е с години назад, и то бая.

Последна промяна SharkyTT на Чет Фев 07, 2013 6:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:10 pm 
Аватар

Крадат и те, нали са в правителството. Чак и в евро парламента ни обсъждат :ohmygod2 комунистите плюят по бат бойко европейците го защитават. В следващия парламент ще влезе тая курва Кунева и ще си направи правителство с комунистите и турците. Тогава само гледайте какво се казва крадене и разграбване!

Последна промяна 24051914 на Чет Фев 07, 2013 6:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:13 pm 
Аватар

24051914 написа:
Крадат и те, нали са в правителството.

Виж, принципно не съм съгласен с такова генерализиране от типа - всички са маскари. Всеки човек си е отделен за себе си и носи съответната отговорност. Отговорност може да носи и политическа сила. Ако нещо не върви добре в една държава, най-логично е да бъдат обвинявани нейните управляващи към момента, и то в ролята им на управляващи, а не като политици.

Иначе спокойно можем да кажем - шофьорите убиват. Всички шофьори са убийци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:17 pm 
Аватар

Хубаво, може да има двама трима които да са честни, ама това е сигурно щото не им се е отдало възможност да крадат. Викаш да не генерализирам,ок. Кажи ми тогава, защо държавата затъва все повече и повече?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:23 pm 

ако твърденията за миналото на боко са истина, то той би трябвало да е много тъп и да взима хората за още по-тъпи, изтъквайки, че ако било така нямало да го приемат с почести в сащ и меркел. сам ли не осъзнава, че е удобен щото е зависим именно поради миналото си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:25 pm 
Аватар

24051914 написа:
Хубаво, може да има двама трима които да са честни, ама това е сигурно щото не им се е отдало възможност да крадат. Викаш да не генерализирам,ок. Кажи ми тогава, защо държавата затъва все повече и повече?

Ти гласува ли за Герб? Щото ако не бъркам, леко ги подкрепяше доскоро?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:28 pm 
Аватар

не ми отговаря на въпроса с въпрос;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:32 pm 
Аватар

Въпросът ти не е коректен. Що реши, че държавата затъва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:34 pm 
Аватар

Той не може да е гласувал за ГЕРБ, щото е пубер и няма години за гласуване. Все едно спориш със сина си, ебаси :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:35 pm 
Аватар

Синът ми ако гласува някога за нещо гербоподобно ще говоря с него по съвсем различен начин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:35 pm 
Аватар

За да гласуваш трябва да имаш 18 години. Мозък не е необходим. 24051014 отговаря само на втората част.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Въпросът ти не е коректен. Що реши, че държавата затъва?

щото съм от герб и гласувах за тех. според теб като не затъва гласувай за тех-нема причина да ги сменяш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:42 pm 
Аватар

Според мен затъва покрай управлението на Герб. И тъй като по-горе казах
Цитат:
Ако нещо не върви добре в една държава, най-логично е да бъдат обвинявани нейните управляващи към момента
, сметам да не гласувам за Герб, а за политическата сила, която е най-близка до личните ми виждания. С което отговарям на въпроса ти - в момента страната затъва заради Герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:55 pm 

как ше затъва бе - построи човека магистрали, детски градини, болници... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:00 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами държавата, както и общината, също еволюира. Вече няма да може да се минава на преглед без платен данък, защото от март месец ще им сложат софтуер, който ги връзва с общината и ако колата не е с платен данък, а получи сертификат за минат преглед, директно им взимат лиценза. Така събираемостта ще стане около 100%, както стана с ГО. Нотариусите също ги натискат и там вече измамите стават трудно. Преди години и ДДС можеше да не се плаща, но както виждаме се промениха нещата. Ако слушаме ограничени пубери с малък умствен багаж държавата само иска да взима, ама не и пука, че никой не ѝ плаща. Ми кво взима тогава, бе? А политиците в парламента откъде са? От Луната или Марс ли си ги караме?

Там където ходя за ГТП от поне три години задължително ми искат платен данък и задължително се прави преглед на колата, даже последния път искаха да ми регулират фаровете, но тактично отказах да им дам 12 лева за 3 минути работа :bigok

:arrow: Ако Гоце е следващият премиер, директно Терминал 2 и по-добре при тайпаните в Австралия, отколкото да се бия с вятърни мелници :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Според мен затъва покрай управлението на Герб. И тъй като по-горе казах
Цитат:
Ако нещо не върви добре в една държава, най-логично е да бъдат обвинявани нейните управляващи към момента
, сметам да не гласувам за Герб, а за политическата сила, която е най-близка до личните ми виждания. С което отговарям на въпроса ти - в момента страната затъва заради Герб.

а при управлението на комунистите и турците не затъваше? при царо пак ли не затъваше? ако ми отговориш на тези два въпроса ще си отговориш и на въпроса защо съм решил че държавата затъва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:24 pm 
Аватар

Ами всъщност не, не затъваше. Всички икомически показатели вървяха нагоре, индекса за корупция си стоеше на едно ниво, показателите за свобода на медиите падаха съвсем леко, безработицата беше в добри граници, продължителноста на живота растеше, броя на ражданията също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:26 pm 
Аватар

Станишев ти ли бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:34 pm 
Аватар

Ама те управляваха в по-различни времена. Най-вече преди кризата. Иначе за свободата на медиите, съм абсолютно съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:35 pm 
Аватар

Аз пък съм сигурен, че ако комунягите сега са на власт щяхме да пасем тревата от глад като овцете :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:36 pm 
Аватар

Това също е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]