forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 3:28 pm 

Въпросният Фараж за мен е доста по-адекватен от всичките заклеймяващи го възмутени коментатори. Единственото неадекватно в писмото му е, че негов приятел и източник е Слави Бинев. :lol: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 3:33 pm 
Аватар

Коментарите под статията са интересни :strkstrk

Edit: http://karolev.com/bac/karolev.nsf/page ... enDocument :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:07 pm 
Аватар

Фараж каза във въпросното предаване, че България е бедна страна и доста хора се затрудняват дори с основните си нужди.Мафията е във властта,обичайно хората взимат по 200 евро и прочее.Кое не е вярно? В провинцията е страшно, и всички го знаем, за столицата естествено не мога да дам обективно и информирано мнение :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:17 pm 
Аватар

немлад написа:
Комунистите играят с комарджията, играят с тиквата, играят с резаците - играят с всички без Костов (който е сам срещу всички)?

Тогава що той не е в ролята на месията? Или чакай - беше... и остана неразбран.

Опитвам се да вкарам някаква обективност, малки ми приличат нещата на изказванията на боко - за всичко са виновни комунистите. Виновни са и още как за милиони осирания, ама и други имат сериозен дял в националното осиране.

@Омраз:
Няма как да е иначе. Комунистите имат структури и подготвени хора, затова редовно успяват да подлеят вода. ГЕРБ са събирани от села и паланки, един го вземат и той доведе още хора. Друг проблем на десните партии са туристите. Днес си от една партия, утре от друга и плюеш срещу първата, после в трета и т.н. Че и министър си имаме такъв...

Беше в ролята на месията - всеки месия си има път отгоре надолу, не виждам кое ти се струва нелогично и необективно. Ако говорим обаче за национално осиране, онова правителство на ОДС е последното, което може да бъде обвинявано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:25 pm 
Аватар

За мен месия не е някой, който изкарва един мандат и му бият шута.

Притеснителното е, какво следва оттук нататък. Както стана дума преди време в тая тема - опциите са :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:28 pm 
Аватар

Ми значи за теб са комунистите. Те винаги се връщат на власт за разлика от месията. Хората си ги обичат, пичове са. Що да не им дадем още един шанс? Онова хубавото момче Станишев заслужава. Някъде прочетох, че са се разбрали следващия премиер да е Гоце. И той заслужава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:34 pm 
Аватар

Ц, трябва да остане на власт, подкрепен от хората, които са установили, че се справя добре. Не да се връща постоянно като бит педераст.

И да не е ББ. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:38 pm 
Аватар

Хората ще са вечно недоволни, защото такъв ни е манталитета - мрънкачи. Няма месия, който да им угоди. Все ще чакат другия, дето им обещава да им даде работа, кеш, социални, безплатен ток и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:45 pm 

С една дума, да ни оправи. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:46 pm 
Аватар

Да :strkstrk За 800 дни макс :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:49 pm 
Аватар

немлад написа:
Ц, трябва да остане на власт, подкрепен от хората, които са установили, че се справя добре. Не да се връща постоянно като бит педераст.

И да не е ББ. :blass

Виж, както и да го гледаме, огромното мнозинство от хората, които гласуваха за ОДС бяха същите идиоти, които после гласуваха за царчока и за борисов, и 7-1 ги е описал добре (но знам, че може и по-добре :bigok )
Няма как след 45 години див комунизъм, да не очакваш, че пораженията върху мисленето на хората са големи, и че те няма да бъдат преодолени лесно. За мен най-големия проблем е липсата на съзнание за собственост. Оттам идва и всичко останало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:54 pm 
Аватар

Абе то навсякъде хората се оплакват от политиците си, ама докато се оплакват - бачкат. :strkstrk

А ние само мрънкаме. :slap

От сега ми е забавно с избора на партиарх какъв цирк ще е. :strkstrk

@Проданов: Освен съзнанието за собственост трябва и да разберем, че трябв да дърпаме от едната страна на въжето. И че освен да ревем, как държавата не защитава интересите ни, дере ни и т.н., да се научим да спазваме законите и да си плащаме данъците. А не вечно да се имаме за най-големите тарикати...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:58 pm 

да го духаме, щом сме такива мрънкалници. тъп, лесно манипулируем и мързелив народ не знам на какво се надява?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:01 pm 

“Всеки народ си заслужава управниците” тваЙ. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:08 pm 
Аватар

немлад написа:
@Проданов: Освен съзнанието за собственост трябва и да разберем, че трябв да дърпаме от едната страна на въжето. И че освен да ревем, как държавата не защитава интересите ни, дере ни и т.н., да се научим да спазваме законите и да си плащаме данъците. А не вечно да се имаме за най-големите тарикати...

Всъщност, с това нема как да се съглася. Аз си плащам данъка, мангала не. Да бъда слаган под общ знаменател, който ми казва - вие не си плащате данъците - не съм съгласен. Държавата има пълните права, та и ресурси, дори и задължения да налага собствените си закони. Ако някой не си плаща данъка, от моята гледна точка на изряден платец, държавата е виновна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:15 pm 
Аватар

Винаги в такива разговори се взимат крайности разбираш ли. Както мангала, така и много, ама много други "нормални" хора, не си плащат. И се правят на тарикати. Опитвам се да кажа, че трябва самосъзнание (не продължавай с мангалите... там държавата е ЖПО). Защото се получава като в твоя/моя случай - изряден си и кво...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:19 pm 
Аватар

Е пич, изобщо не се кефя на това самосъзнание. Щото виж резултата - аз имам самосъзнание и преди минутки платих 600лв пътен данък. Ако не се лъжа, около 40% сме балъците, които го плащат. И кво - аз го духам, като резултат от самосъзнанието. Не. Тук е ролята на държавата, да въведе достатъчно механизми да го духат неплащащите, а не плащащите, и това е нейната роля - и тя има достатъчно ресурси за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:21 pm 
Аватар

Тва за ква кола е, бре? Аз преди малко бях в общината за моята и данъка ми 399.63 лв. И въобще не ги ебе, че е Евро 5, не замърсява и е нова. Дерат и ебат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:23 pm 
Аватар

Нали това казвам бре. Патим си. Ама като за пътния данък са 40% плащащи, няма да е зле част от тия другите 60% да им дойде акъла, за да си го платят, без да се налага държавата да ги тормози, което е длъжна да направи, ама се бара за ташаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:24 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тва за ква кола е, бре? Аз преди малко бях в общината за моята и данъка ми 399.63 лв. И въобще не ги ебе, че е Евро 5, не замърсява и е нова. Дерат и ебат.

Дерат те за коне май, нали? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:27 pm 
Аватар

За три, едната ми е 250, другата ми е 180 и за третата, дето продадох, ма не съм прехвърлил още 170. За Смарта е 180, дето трябва да му е около 0лв, да им еба майката :bigok . За останалите нямам против, но логиката им е басимумамата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:28 pm 
Аватар

немлад написа:

Дерат те за коне май, нали? :roll:

Да. Над 74kW те ебат дълбоко, а то такива коли не знам има ли още. Моята ги надхвърля с над 100kW, но пък има Евро 5 сертификат, което я прави 100 пъти по-щадяща екологията отколкото служебната баничарка, на която данъка ми е 30 лв., а отзад пуши като Андрей Слабаков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:30 pm 
Аватар

Класика. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:31 pm 
Аватар

немлад написа:
Нали това казвам бре. Патим си. Ама като за пътния данък са 40% плащащи, няма да е зле част от тия другите 60% да им дойде акъла, за да си го платят, без да се налага държавата да ги тормози, което е длъжна да направи, ама се бара за ташаците.

Е според теб кое е правилното - да ги чакам тия да еволюират още около 1000 години, или държавата да си влезе в ролята, и да предложи изгода за плащащите и тежест за неплащащите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:34 pm 
Аватар

Държавата :smt005 те тия крадат повече от мангалите, чакай ги да направят нещо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:35 pm 
Аватар

Кои са тия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:37 pm 
Аватар

Сичките така наречени политици!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:40 pm 
Аватар

Всички политици са държавата? Меглена Кунева е политик. Тя ли е държавата? Кошлуков и той се води политик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:41 pm 
Аватар

tprodanov написа:
немлад написа:

Е според теб кое е правилното - да ги чакам тия да еволюират още около 1000 години, или държавата да си влезе в ролята, и да предложи изгода за плащащите и тежест за неплащащите?

Трябва двете неща да вървят паралелно, те не се изключват взаимно. Щото сме тарикати и докато държавата не ни натисне, се спотайваме. И в крайна сметка - нищо. Аз съм твърдо ЗА държавата да тръгне със сила напред, но и в главите ни да уври, че трябва всички да си изпълняваме задълженията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:45 pm 
Аватар

Еми да всички политици в парламента са лицето на държавата, нали народа ги е избрал

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]