Brannik написа:
Доста си нагъл, не мислиш ли? След като се изложи мощно с въпроса-ера "Кой е Илия Минев?" можеше поне от кумова срама да млъкнеш за 2-3 седмици, но нали си Проданов. А тва къв капацитет си мога да ти го кажа не само аз, но и всички потребители в този форум и тук професионалната ти насока няма абсолютно никакво значение. Малко прекали с това изказване, че 97ма за ОДС са гласували слабоумници. Кво - в днешно време ако не гласуваш за Костов (както го прави 98% от населението) значи си слабоумен ли, кво? Тоест всеки трябва да припознава Костов като дясното и единствената алтернатива? И ти ли си много здравоумния? Днеска някои костовисти малко прекалихте и се пооляхте вече. Нищо чудно, че си пишете 10 човека в тая тема.
Виж са, по въпроса за Илия Минев, казах нещо, достатъчно ясно. Ако си чел - чел, ако не си - дали считаш, че ще тръгна да се обяснявам като ученичка пред теб? Изложил съм се

Относно капацитета, не съм аз тоя, на който потребителите на всяка страничка му казват - абе кво ти става, абе нещо ме изненадваш, абе променил си се и тн. Аз съм си наред, гледай себе си. И не очаквах да търсиш помощ, обръщайки се към останалите потребители тук
Като излезнем от личното лирическо отклонение в стил лексикон, не, е съм прекалил изобщо с изказването, че за ОДС гласуваха същите идиоти, които избраха Царчока и Боце в последствие. Достатъчно социологически проучвания е имало в миналото, на чиято база стои това мое изказване.
За сметка на това, ей този изказ
Цитат:
Кво - в днешно време ако не гласуваш за Костов (както го прави 98% от населението) значи си слабоумен ли, кво?
е култов. Точно заради безмислието на този изказ написах това:
tprodanov написа:
Това не е защото ще гласуват за Герб, т.е., не можем да кажем, че някой определя гербавите като тъпанари. Връзката е точно обратната - точно защото са тъпанари, хората гласуват за Герб.
Считам, че можеш сам да разбереш разликата. И в мнението ми няма и една запетайка за Костов, ДСБ или нещо подобно, та да вадиш този извод от него:
Цитат:
Тоест всеки трябва да припознава Костов като дясното и единствената алтернатива? И ти ли си много здравоумния?
Единственото важно е, дали някой е прекалил наистина и агитацията за ДСБ носи отрицателни резултати. За сега социологическите проучвания показват друго.
Между другото, не знам какво толкова лично имаш против мен, ама стана досадно. Обещавам ти, че следващия път като напишеш нещо за Белене няма да пускам линкове от Световната банка.

Ти имаш ли връзка с реалността въобще и не се ли усещаш колко смешен изглеждаш отстрани с пост като тоя? Естествено, че не само си се изложил с въпроса за Илия Минев, а се изложи злокобно. Нали си много "десен", а не познаваш един от истинските символи на дясното
И с човек, който ми твърди, че е възможно атомна електроцентрала да се изплаща 117 години или който не различава Гугъл от Световната банка наистина няма какво да си кажа по темата. Другите ти словоблудства ще ги оставя без коментар - в крайна сметка всеки може сам да си вади изводите. Против теб нямам нищо лично, просто от писанията ти ми се струва, че се вписваш идеално в квалификациите, които иначе така щедро и от сърце раздаваш.