forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:07 pm 
Аватар

Прибирам се днеска по едно време у нас и гледам Костов ми пратил писмо. :lol: Определено интересен начин на агитация. Сигурно чете форума, като едно от малкото места, където има сериозна подкрепа. Видял е, че не се вписвам в общата подкрепа за него и минава на по-директен подход. Искам да подчертая, че нищо от това, което е откраднал не е сложил в пликчето, което доста ме изненадва. Няма пари за кампания, след като хубавото Наде не му даде.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:26 pm 
Аватар

И аз получих, текстът е много силен между другото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:26 pm 
Аватар

Brannik написа:
tprodanov написа:
Чувствам се тотално оборен и унизен :bigok :bii_chorbata

Ма аз не съм и имал това за цел. Просто ми е чудно защо се мислиш за някакъв огромен капацитет и раздаваш квалификации и акъл след като не си :wink: Поне в определението към думата "неграмотници" можеше да не допускаш грешка след като ще раздаваш подобни квалификации.

Винаги, когато някой прави забележка за грамотност, самият той прави грешка. :wink:
И не, не се мисля за някакъв капацитет, но това не ми пречи да раздавам квалификации. Акъл раздавам колкото мога и колкото имам. А дали съм капацитет или не едва ли можеш да го кажеш точно ти, след като дори нямаш идея какви са професионалните ми насоки. На лексикон ли ще го караме?

shalala написа:
Кажи сега, че 1997-ма за сините извотиха 2 млн+ вишисти, неслучайни, неозлобени и откровено ерудирани личности :bigok

Не. 97ма гласуваха за ОДС същите слабоумници, които после гласуваха за НДСВ и Герб в последствие. Реално, дясно мислещите хора са изключително малко, хората си ги тегли комунизЪма, а страната ни от няколко години прави (или по-скоро направи) адски силен завой наобратно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:29 pm 
Аватар

vazcho написа:
Прибирам се днеска по едно време у нас и гледам Костов ми пратил писмо. :lol: Определено интересен начин на агитация. Сигурно чете форума, като едно от малкото места, където има сериозна подкрепа. Видял е, че не се вписвам в общата подкрепа за него и минава на по-директен подход. Искам да подчертая, че нищо от това, което е откраднал не е сложил в пликчето, което доста ме изненадва. Няма пари за кампания, след като хубавото Наде не му даде.

Такова писмо далеч не е новост в предизборните кампании на сините. Или си малък, или не знам що не са те сметнали за тяхна таргет аудитория :smt002 .
Между другото, последните две изречения са велики, но второто от тях до голяма степен обяснява защо ще гласуваш за Герб :bigok :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
tprodanov написа:
Чувствам се тотално оборен и унизен :bigok :bii_chorbata

Ма аз не съм и имал това за цел. Просто ми е чудно защо се мислиш за някакъв огромен капацитет и раздаваш квалификации и акъл след като не си :wink: Поне в определението към думата "неграмотници" можеше да не допускаш грешка след като ще раздаваш подобни квалификации.

Винаги, когато някой прави забележка за грамотност, самият той прави грешка. :wink:
И не, не се мисля за някакъв капацитет, но това не ми пречи да раздавам квалификации. Акъл раздавам колкото мога и колкото имам. А дали съм капацитет или не едва ли можеш да го кажеш точно ти, след като дори нямаш идея какви са професионалните ми насоки. На лексикон ли ще го караме?

shalala написа:
Кажи сега, че 1997-ма за сините извотиха 2 млн+ вишисти, неслучайни, неозлобени и откровено ерудирани личности :bigok

Не. 97ма гласуваха за ОДС същите слабоумници, които после гласуваха за НДСВ и Герб в последствие. Реално, дясно мислещите хора са изключително малко, хората си ги тегли комунизЪма, а страната ни от няколко години прави (или по-скоро направи) адски силен завой наобратно.

Доста си нагъл, не мислиш ли? След като се изложи мощно с въпроса-ера "Кой е Илия Минев?" можеше поне от кумова срама да млъкнеш за 2-3 седмици, но нали си Проданов. А тва къв капацитет си мога да ти го кажа не само аз, но и всички потребители в този форум и тук професионалната ти насока няма абсолютно никакво значение. Малко прекали с това изказване, че 97ма за ОДС са гласували слабоумници. Кво - в днешно време ако не гласуваш за Костов (както го прави 98% от населението) значи си слабоумен ли, кво? Тоест всеки трябва да припознава Костов като дясното и единствената алтернатива? И ти ли си много здравоумния? Днеска някои костовисти малко прекалихте и се пооляхте вече. Нищо чудно, че си пишете 10 човека в тая тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 9:56 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Принципно няма особено значение кой за кого ще гласува и отношението към тях. Има обаче силно изразена друга връзка, която гледам и Козареца се опита да обясни. Огромният процент от хората, които ще гласуват за Герб са изключителни тъпанари, а в общия случай, откровенни неграмотници и озлобени случайници. Това не е защото ще гласуват за Герб, т.е., не можем да кажем, че някой определя гербавите като тъпанари. Връзката е точно обратната - точно защото са тъпанари, хората гласуват за Герб. Тази елементарна иначе логика със сменени изходни данни съществува за почти всяка една партия у нас.

90+% от хората в България са тъпанари, ти какво очакваш ? ГЕРБ са се ориентирали добре, в крайна сметка целта на всяка партия е да спечели изборите. Мат'ряла във всяка една държава определя, кой ще управлява, тъй че който иска да е на върха трябва да спечели простите хора първо.
Костов като не може да го направи вече 10 години си е изцяло негов проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:08 pm 
Аватар

............

Последна промяна tprodanov на Сря Май 01, 2013 10:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:11 pm 
Аватар

За добро или лошо ние също сме част от тази България и от този народ, така че също сме от тъпанарите :smt006 Моля ви да се спрете със определенията, личните нападки и т.н. :smt006

:arrow: Ако съм модератор тази тема ще я изтрия моментално :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:14 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
За добро или лошо ние също сме част от тази България и от този народ, така че също сме от тъпанарите :smt006 Моля ви да се спрете със определенията, личните нападки и т.н. :smt006

E, всички сме в кюпа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:17 pm 
Аватар

Тогава редно ли е да се плюем :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Прав си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:20 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
Доста си нагъл, не мислиш ли? След като се изложи мощно с въпроса-ера "Кой е Илия Минев?" можеше поне от кумова срама да млъкнеш за 2-3 седмици, но нали си Проданов. А тва къв капацитет си мога да ти го кажа не само аз, но и всички потребители в този форум и тук професионалната ти насока няма абсолютно никакво значение. Малко прекали с това изказване, че 97ма за ОДС са гласували слабоумници. Кво - в днешно време ако не гласуваш за Костов (както го прави 98% от населението) значи си слабоумен ли, кво? Тоест всеки трябва да припознава Костов като дясното и единствената алтернатива? И ти ли си много здравоумния? Днеска някои костовисти малко прекалихте и се пооляхте вече. Нищо чудно, че си пишете 10 човека в тая тема.

Виж са, по въпроса за Илия Минев, казах нещо, достатъчно ясно. Ако си чел - чел, ако не си - дали считаш, че ще тръгна да се обяснявам като ученичка пред теб? Изложил съм се :ohmygod Относно капацитета, не съм аз тоя, на който потребителите на всяка страничка му казват - абе кво ти става, абе нещо ме изненадваш, абе променил си се и тн. Аз съм си наред, гледай себе си. И не очаквах да търсиш помощ, обръщайки се към останалите потребители тук :bigok

Като излезнем от личното лирическо отклонение в стил лексикон, не, е съм прекалил изобщо с изказването, че за ОДС гласуваха същите идиоти, които избраха Царчока и Боце в последствие. Достатъчно социологически проучвания е имало в миналото, на чиято база стои това мое изказване.
За сметка на това, ей този изказ
Цитат:
Кво - в днешно време ако не гласуваш за Костов (както го прави 98% от населението) значи си слабоумен ли, кво?
е култов. Точно заради безмислието на този изказ написах това:
tprodanov написа:
Това не е защото ще гласуват за Герб, т.е., не можем да кажем, че някой определя гербавите като тъпанари. Връзката е точно обратната - точно защото са тъпанари, хората гласуват за Герб.
Считам, че можеш сам да разбереш разликата. И в мнението ми няма и една запетайка за Костов, ДСБ или нещо подобно, та да вадиш този извод от него:
Цитат:
Тоест всеки трябва да припознава Костов като дясното и единствената алтернатива? И ти ли си много здравоумния?

Единственото важно е, дали някой е прекалил наистина и агитацията за ДСБ носи отрицателни резултати. За сега социологическите проучвания показват друго.

Между другото, не знам какво толкова лично имаш против мен, ама стана досадно. Обещавам ти, че следващия път като напишеш нещо за Белене няма да пускам линкове от Световната банка. :smt023

Ти имаш ли връзка с реалността въобще и не се ли усещаш колко смешен изглеждаш отстрани с пост като тоя? Естествено, че не само си се изложил с въпроса за Илия Минев, а се изложи злокобно. Нали си много "десен", а не познаваш един от истинските символи на дясното :smt006 И с човек, който ми твърди, че е възможно атомна електроцентрала да се изплаща 117 години или който не различава Гугъл от Световната банка наистина няма какво да си кажа по темата. Другите ти словоблудства ще ги оставя без коментар - в крайна сметка всеки може сам да си вади изводите. Против теб нямам нищо лично, просто от писанията ти ми се струва, че се вписваш идеално в квалификациите, които иначе така щедро и от сърце раздаваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:25 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Mr. Smith написа:

Прав си :wink:

Колко граматически и пунктуационни грешки си открих :lol: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:43 pm 

Айде стига. :smt006

Няма никакъв смисъл да се нападаме, да си обясняваме кой е тъпанар и кой е нормален и т.н. :smt023

Аз също се подразних този следобяд.
Не е тайна какви са моите симпатии и за кой ще гласувам на изборите. Не мисля, че мнения казващи с малко повече думи, че "Който не гласува за ДСБ е тъпанар" са адекватни и още по-малко полезни. :wink:

И Бранника е напълно прав, че такова говорене не привлича, а отблъсква хора. Точно такова говорене не е нормално, а показва някаква форма на зомбираност. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:54 pm 
Аватар

А какви са тези, които гласуват за човек, който обещава да мисли вместо тях - умници ли :?:
Или относно по-пресните случки - ще гласуват за автора на онези приказки :shock:

Последна промяна Adepta на Сря Май 01, 2013 10:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 10:56 pm 
Аватар

Както казах и по-горе - връзката - Кой гласува за Герб не съществува. Обаче връзката - който е тъпанар гласува за Герб съществува. Ако някой не прави разликата, негов проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Както казах и по-горе - връзката - Кой гласува за Герб не съществува. Обаче връзката - който е тъпанар гласува за Герб съществува. Ако някой не прави разликата, негов проблем.

А има ли не-тъпанари, които да гласуват за ГЕРБ ? Това което се опитваш да кажеш трябва да е нещо като силогизъм, май. Но в такъв си вид може да се прави свободна интерпретация, че всеки от ГЕРБ е търанар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:41 pm 
Аватар

Има. И то не малко хора. Точно на теб едва ли има нужда да ти обяснявам за множества :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:46 pm 

Omraz написа:
И Бранника е напълно прав, че такова говорене не привлича, а отблъсква хора. Точно такова говорене не е нормално, а показва някаква форма на зомбираност. :wink:

Абсолютно. Всеки път, когато отворя тази тема, ми се отщява неимоверно много да пусна глас за Костов (който глас щеше да е пуснат не толкова поради симпатии, колкото поради липса на алтернатива).
Подозирам, че до 12-ти май тотално ще ме откажете. Наистина е мега гнусотия цялата зомбираност, точно като чорбарите с техните мантри.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:48 pm 
Аватар

Аз все още не виждам някаква сериозна агитация Про - ДСБ. Виждам сериозна антиагитация, и отговори на нея. Все пак, всеки вижда каквото иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:49 pm 

:shock:
Човек, ти съвсем късаш връзка с тоя свят, вземи нещо спортувай, а-у... :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:51 pm 
Аватар

Може. За да върна връзката с тоя свят, покажи ми агитация ЗА ДСБ? Общо взето се изчерпва с мнението на Козареца, но дори да съм пропуснал нещо - цитирай някое мнение :wink:
След като проблема е в мен, едва ли ще ти е трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2013 11:51 pm 
Аватар

Това, което Проданов казва си има и обяснение. ГЕРБ свалиха нивото на говорене в политиката до към ниво квартална седянка пред блока. За важни неща се говори просто все едно е копане на картофи. Парламентарните принципи се погазваха и нещата се свеждаха до там тиквата да каже да или не, спрямо коя част от обществото кряка повече.

Това опростяване на политиката им спечели поддръжници хора, които никога преди това не са се интересували от политика, защото им е била неразбираема, сложна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:03 am 
Аватар

tprodanov написа:
Има. И то не малко хора. Точно на теб едва ли има нужда да ти обяснявам за множества :wink:

E така по-може. Сега остава да оправим и "който е тъпанар" частта и да добие вид твърдението ти, понеже по този начин, определяш хората гласуващи за БСП, ДПС и т.н. като не-тапанари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:07 am 
Аватар

Проданов е прав, никой не е агитирал за Костов, просто се отговаря на лайната срещу него. А на мен ми писна на всяка втора страница 5-6 човека да обясняват защо само 10 души си пишем тук, а пък те самите не спират да пишат, деба. Не мога да си представя по-срамно нещо от вот за герб, а вие ми серете върху ДСБ. По-добре да гласувам за Доган отколкото за Цвъки. Баси и слепия народ, родени за роби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:09 am 
Аватар

SharkyTT написа:
tprodanov написа:

E така по-може. Сега остава да оправим и "който е тъпанар" частта и да добие вид твърдението ти, понеже по този начин, определяш хората гласуващи за БСП, ДПС и т.н. като не-тапанари :smt003

Е, не твърдя, че го казах математически издържано, с добре определени множества. Между другото, в БСП и ДПС също има интелигентни твари. Всеки си има своя повод да гласува за някого. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:23 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Проданов е прав, никой не е агитирал за Костов, просто се отговаря на лайната срещу него.

Добре, че днес не се появиха от нищото Козарски и Проданов (с пригласяне от адепта и койкой) да ни обяснят как който не гласува за ДСБ е слабоумен, приятелите му също :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:31 am 
Аватар

Добре ве аз не мога да разбера закакво вобще обсъждаме този въпрос. Факт е че трябва да се гласува за командирО ако имаш глава на раменете и точка.
П.С. ПАК ЛИ ДА ПОВТОРЯ ЧЕ НЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ СИ СЛАБОУМЕН ВЕ ЧЕТИ МАЛКО КАКВО ПИША ПОДЯВОЛИТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:45 am 
Аватар

Brannik написа:
Седем:Едно написа:
Проданов е прав, никой не е агитирал за Костов, просто се отговаря на лайната срещу него.

Добре, че днес не се появиха от нищото Козарски и Проданов (с пригласяне от адепта и койкой) да ни обяснят как който не гласува за ДСБ е слабоумен, приятелите му също :smt006

Къде го написах? Ако може цитат. Че иначе е само масаж на клавиатурата, а това не ми е любимата дейност.-

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 12:50 am 
Аватар

За горните два поста:
Omraz написа:
Не мисля, че мнения казващи с малко повече думи, че "Който не гласува за ДСБ е тъпанар" са адекватни и още по-малко полезни. :wink:

Не мисля повече да се занимавам.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]