forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:02 pm 

ultrafan_rs написа:
Съдът прекрати делото срещу Христо Ковачки
24 ноември 2009 | 15:47 | Агенция "Фокус"
София. Състав на Софийски градски съд прекрати делото срещу бизнесмена Христо Ковачки, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Съдебният състав уважи искането на защитата. Според адвокатите на Ковачки в обвинителния акт има разминаване в обстоятелствената част и диспозитива.
По-рано защитата поиска прекратяване на делото - причината е неясно формулирано обвинение. Това лишава подсъдимите от право на защита, тъй като адвокатите не са запознати с конкретното обвинение. :smt006

:mrgreen: :smt005
Защо не е върнато за преразглеждане а директно е прекратено !? Аз па кво питам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:17 pm 

Предполагам са го върнали на фаза досъдебно производство, просто новината е неграмотно написана.

Според мен и съда допусна процесуално нарушение на предното заседание, когато е отложил делото за нередовно упълномощаване на гражданския ищец. Тогава обяснявах, че няма как да се отложи делото на това основание, а се оказа че точно затова са го отложили. :shock:

Последна промяна Omraz на Вто Ное 24, 2009 7:22 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:19 pm 
Аватар

Дарик написа:
Софийският градски съд прекрати производството по делото срещу бизнесмена Христо Ковачки и го върна на прокуратурата за отстраняване на нарушения в обвинителния акт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:23 pm 
Аватар

Няма по късопаметно животно от българина :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:28 pm 
Аватар

Ако някой си мисли, че целта на тва дело е Ковачки да бъде осъден, много е сбъркал :lol:

Последна промяна Кока-Кольо на Вто Ное 24, 2009 7:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:28 pm 

Omraz написа:
Предполагам са го върнали на фаза досъдебно производство, просто новината е неграмотно написана.

Според мен и съда допусна процесуално нарушение на предното заседание, когато е отложил делото за нередовно упълномощаване на гражданския ищец. Тогава обяснявах, че няма как да се отложи делото на това основание, а се оказа че точно затова са го отложили. :shock:
Явно ако си ковачки и имаш декларирани 800 милиона, може да ти прекратяват каквито и да било дела...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:29 pm 

Върнали са го на прокуратурата естествено. Просто хванах Фокус.
Тоя Герена хулигана голям баровец. Ако искаш контент анализ да ти правя, а :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:34 pm 
Аватар

На Слави чак пък катастрофален да му е рейтинга

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:37 pm 

Очевидно, че делото стартира за да не си вкара депутати в парламента. И сега след като тази мисия е изпълнена ще го оставят на мира. За да прекъсна в зародиш одата от гневни коментари по мой адрес ще напомня, че данъчните и прокурорите го погнаха горе-долу преди година и нещо. Точно след изборите в Петрич, където за 3 път през 2008г. (Сандански, Казанлък) Движение Напред изкараха 10%. ВМРО бе на крилете на радостта и социологията даваше категорично четвърто място на новия политически субект. Да ама дори и да имаш 800 милиона като станеш нахален доста хора се обединяват срещу теб и ти се ебава майката. Ако ББ продължи със същата наглост го чака подобно обединение - всички срещу него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:38 pm 

Едно време рейтинг0 беше 3 милиона :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:43 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Очевидно, че делото стартира за да не си вкара депутати в парламента. И сега след като тази мисия е изпълнена ще го оставят на мира. За да прекъсна в зародиш одата от гневни коментари по мой адрес ще напомня, че данъчните и прокурорите го погнаха горе-долу преди година и нещо. Точно след изборите в Петрич, където за 3 път през 2008г. (Сандански, Казанлък) Движение Напред изкараха 10%. ВМРО бе на крилете на радостта и социологията даваше категорично четвърто място на новия политически субект. Да ама дори и да имаш 800 милиона като станеш нахален доста хора се обединяват срещу теб и ти се ебава майката. Ако ББ продължи със същата наглост го чака подобно обединение - всички срещу него...

А може би се очаква да си пренасочи мангизите в "правилната" посока :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:47 pm 

И тва го има :) Просто си повярва, че е шеф на държавата и му показаха/доказаха, че не :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 7:49 pm 
Аватар

Очевидно в тази държава последното нещо което се иска е промяната :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 8:01 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
И тва го има :) Просто си повярва, че е шеф на държавата и му показаха/доказаха, че не :)

Ами какво беше първото нещо, което направи Путин когато овладя властта? Разчисти си сметките с олигарсите! Даде им се на всички да разберат кой стои на върха на властовата вертикала и какви са новите правила. Едни се преориентираха правилно (Дерипаска, Абрамович, Алекперов), други като Ходорковски и Лебедев са в панделата още, Березовски и Мишата Чуорниий избегаха в чужбина :lol:

Винаги съм казавал, че ако се гледа внимателно кво става в Русия, много лесно се разгадава случващото се у нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 8:22 pm 
Аватар

Е не е нормално 21 век 80 % от преподавателите ми да хвалят политическата система преди 10 ноември и да обясняват, че всъщност всичко било много хубаво, хората били спокойни имали работа и храна, а всъщност пък учението на Маркс е всепризната икономическа теория и се учела във всички западни университети, а само ние сега сме го отричали.....Немам думи, настръхвам е така само като ги слушам...отявлени безотечественици, а като им възразиш се засягат и обиждат и почват да сипят заплахи :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 9:29 pm 
Абе аз не знам верно ли ежедневно ви сипват и облъчват с комунистическата отвара или доста от работите са просто преразкази на всечутото от тук от там,щото аз пък в моя университет,ВИИ "Димитър Благоев" :bigok вече втора година не съм чул какъвто и да е помен от каквато и да е пропаганда.Напротив,почти всички от тия,дето ми водят семинарните са някви хора на по 30-35,дето веднъж поне на няколко упражение не пропускат да вкарат някоя критика или бъзик за онова време :smt006 А от дъртите не съм чул нищо...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 10:32 pm 
Аватар

Македонски,как да го разбирам,хората над 35 са дърти :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 10:36 pm 
Аватар

Естествено, че Ковачки няма да бъде осъден - ОТНОВО заради некадърието на прокуратурата. Остави това, дето е върнато (НЕ Е ПРЕКРАТЕНО, журналята на кафево) - как ще осъдят за укрити данъци (както се твърди) СОБСТВЕНИКА на фирмата бе??? Могат да осъдят управителите, разни лица, подписвали фактури и отчети и т.н. (тях не за данъци, а за документи с невярно съдържание и т.н.), ама собственика НЯМА КАК да го осъдят за това! Просто за пореден път се вижда, че прокуратурата е пълна с малоумни идиоти!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 10:40 pm 
Аватар

Не са малоумни, а изпълняват поръчки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 10:59 pm 
Аватар

STALKER написа:

Винаги съм казавал, че ако се гледа внимателно кво става в Русия, много лесно се разгадава случващото се у нас

А какво стана в Щатите, след като Жоро Храста Жуниър взе властта :smt006 Същата работа, само че си направиха 2-3 воини и една световна криза :smt006 Винаги съм казвал,че каквото и да става в САЩ, никога няма да стане в България :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:23 pm 
Аватар

Еми трудно ше стане :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:23 pm 
Аватар

STALKER написа:
Не са малоумни, а изпълняват поръчки

По-добре поръчки да изпълняват - тогава човек има обяснение. Лошото е, че никакви поръчки не изпълняват в болшинството от случаите - от личен опит (макар и за щастие - бегъл) съм се убедил, че са обикновени малоумници! И аз не вярвах, обаче е факт!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:58 am 
Аватар

Hess написа:
Е не е нормално 21 век 80 % от преподавателите ми да хвалят политическата система преди 10 ноември и да обясняват, че всъщност всичко било много хубаво, хората били спокойни имали работа и храна, а всъщност пък учението на Маркс е всепризната икономическа теория и се учела във всички западни университети, а само ние сега сме го отричали.....Немам думи, настръхвам е така само като ги слушам...отявлени безотечественици, а като им възразиш се засягат и обиждат и почват да сипят заплахи :shock:

Aз досега, да чукам на дръво, не съм имал преподаватели комуняги :) Всички стабилно си хранят и ни обясняват какви са причините(икономически) тая система да не я бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 10:58 am 

Аз също съм учил Маркс, както и Бакунин, както и Русо, както и Калвин както и още една дузина малоумници. Няма лошо да се учи :wink: Общо взето теорията на левите даскали за Маркс е, че всъщност не е толкова лош колкото го изкарваме и има какво да се вземе. Няма какво да настръхвате във всяко общество има леви и десни :) Както казах по-горе демокрация, майна :)
п.п. Тая кметицата на Перник как се изложи вчера. Ебати посмешището :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:36 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Аз също съм учил Маркс, както и Бакунин, както и Русо, както и Калвин както и още една дузина малоумници. Няма лошо да се учи :wink: Общо взето теорията на левите даскали за Маркс е, че всъщност не е толкова лош колкото го изкарваме и има какво да се вземе. Няма какво да настръхвате във всяко общество има леви и десни :) Както казах по-горе демокрация, майна :)

Дори и "да има място за леви", трябва да им бъдат създадени некомфортни условия за съществуване в съответното общество. Комунистическите възгледи са болествно състояние. Иначе Hess го разбирам. Все пак говорим за ВИИ "Карл Маркс", при това само 20 години след "кадифената революция". Младите хранят, но изключително умерено, щото са наясно къде се намират. А досега, за първи път чак в тоя курс - 3-ти, ми се случи една малоумна лелка, която е противна на всички, щото е некадърна и няма качества за преподавател (а на мен ми е противна и заради възгледите й :smt003 ), открито във всяка лекция да се разпенва за разрушения хубав социализъм, отвратителния преход и ужасната частна собственост :shock: За щастие, предизвиква само зле прикрит присмех, а в редките лекции, на които присъствам, и неудобни "въпроси" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:42 pm 

Тва за прехода Томов ми го е разказвал :mrgreen: Имало ляв и десен път. Неговият бил "Третия". :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 12:45 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
ultrafan_rs написа:

Дори и "да има място за леви", трябва да им бъдат създадени некомфортни условия за съществуване в съответното общество. Комунистическите възгледи са болествно състояние. Иначе Hess го разбирам. Все пак говорим за ВИИ "Карл Маркс", при това само 20 години след "кадифената революция". Младите хранят, но изключително умерено, щото са наясно къде се намират. А досега, за първи път чак в тоя курс - 3-ти, ми се случи една малоумна лелка, която е противна на всички, щото е некадърна и няма качества за преподавател (а на мен ми е противна и заради възгледите й :smt003 ), открито във всяка лекция да се разпенва за разрушения хубав социализъм, отвратителния преход и ужасната частна собственост :shock: За щастие, предизвиква само зле прикрит присмех, а в редките лекции, на които присъствам, и неудобни "въпроси" :lol:

Абе Гумен Речев още ли се навърта в УНСС, тия дни го разконспирираха като ченгенце и него :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 1:16 pm 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
ultrafan_rs написа:

Абе Гумен Речев още ли се навърта в УНСС, тия дни го разконспирираха като ченгенце и него :lol:

Е, как бе. Все такъв любимец на студентите. Иначе аз отдавна знаех за него, че е агентурник. Все пак кого пращат през 80-те да учи в САЩ и за какво друго ще го пращат, освен за да слухти? Той не е толко противен, освен това нарежда комунизма - въпреки че не е с чиста съвест, от свои боли повече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:15 pm 
http://www.dw-world.de/dw/0,,12543,00.html

Кликнете на третия :smt006 Съученик и добър приятел.Пълен идиот,ума ми не го побира кво прави,по дяволите,в тоя сайт на Дойче Веле :lol: С правилни възгледи,разбира се :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 2:24 pm 
Аватар

Makedonija написа:
http://www.dw-world.de/dw/0,,12543,00.html

Кликнете на третия :smt006 Съученик и добър приятел.Пълен идиот,ума ми не го побира кво прави,по дяволите,в тоя сайт на Дойче Веле :lol: С правилни възгледи,разбира се :wink:

А тоя по-долу с чувала, познаваш ли го :smt005 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]