forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 6:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:58 pm 

tprodanov написа:
Което според мен пък напълно доказва, че Герб и БСП са един отбор и си играят евтиното театърче.

Като си спретнат и коалицията след изборите ще стане ясно какви са....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:00 pm 
Аватар

Нямат нужда да я спретват, но най-вероятно това ще се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:02 pm 
Не си спомням кои точно, но поне 3-4 човека тука преди предните избори бяха с думите:
"Сега като се съюзят ГЕРБ с БСП след изборите и направят коалицията, ще видите, помнете ми думата" :bigok Е не я запомнихме точно на кого е думата, ама все тая.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:03 pm 

И най-вероятно ще ни кажат,че го правят в наше име и за наше добро са пренебрегнали личните си различия :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:13 pm 
Аватар

Македония написа:
Не си спомням кои точно, но поне 3-4 човека тука преди предните избори бяха с думите:
"Сега като се съюзят ГЕРБ с БСП след изборите и направят коалицията, ще видите, помнете ми думата" :bigok Е не я запомнихме точно на кого е думата, ама все тая.

Е те понеже са си опозиция сигурно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:19 pm 
incheto_1914 написа:
Croopev написа:
И за кого ще гласувате като не се гербаджии и в същото време не искате тройната ламя на власт. :bigok

Бе ти откога си в тоя форум? :bigok :bigok

Сарказъм :bigok Шнур и бабонго за гореспоменатите. :smt027

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:21 pm 

Ебати кога минаха четири години :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:30 pm 
Аватар

Е то имаше и реклами "Гласуваш за Боко, получаваш и Лостов" ама :loser2 Честно казано по съм склонен да мисля, че има борба между бксп и герп за власт, отколкото че действат заедно :roll: Не че има особено значение, кура все е голям.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:32 pm 
Аватар

И се подпичкват така за референдума? Ако бяха опозиция, Герб щеше да спре референдума.
А и като се върна на президентските избори, нема как да повярвам - има какво да делят, но за дребни неща. Па специално в софийска община си гласуват заедно като съпартийци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:36 pm 
Аватар

Не мисля, че Герб и комунистите ще направят коалиция :smt006 или поне не явно, по-скоро чрез сателитни партии тип Кунева и зависи какъв резултат ще има кАолицията - Атака-МВРО :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:37 pm 
Аватар

Е, специално за референдума ако го бяха спряли щяха да вземат 1000 смАрт точки от общественото мнение и тотално да го духат на изборите, не че пак няма. Така или иначе май наистина ще се наложи да се гласува за една неличност, с божествен статус у фороно, да влезе по някакъв начин в управлението, понеже е един от малкото да не кажа единствения, който би предотвратил тотален фалит в следващите 5-10 години :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:39 pm 

все се чудя дали тая Кунева ще изкара чак толкова колкото и дават.

Но и аз мисля, че по-скоро националистите ще влязат, отколкото СДС и ДСБ поотделно и коалицията Ярешки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 9:41 pm 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
Тва е илюзия. Първо, да не забравяме, че единствения по-сериозен протест срещу тройната беше януари 2009 г. Аз лично смятам, че появата на фейсбук през 2008 г. е ключова за разбуждането на гражданската активност следващите години. Освен това, тогава не съществуваше този тотален медиен монопол, който имаме днес. За безобразията на властта се пишеше по вестниците, говореше се по телевизията. Почти всичко излизаше (макар и със някакво закъснение) в публичното пространство. На практика след като взеха властта, ГЕРБ не успяха (или не пожелаха ?) да извадят нищо разлчно от онова което вече се знаеше - Цанков камък, батко - братко, заменките, фондовете. През този мандат информация излиза или от некоя флашка или от сравнително маргинални медии, като 'Бивол'. Всичко друго е хванато за мадурите. А лично моите впечатления са, че старите схеми от Доган-станишево време си продължават, като към тях просто са се закачили новите герои. Например, оказа се, че кумецът на Цецо Цв. е съдружник със сина на Рамадан Аталай, строителят на Цанков камък Николай Вълканов,влезе в ГОРУБСО Мадан "по молба" на бат Бойко и тн. Не знам защо толкова малко хора обръщат внимание на тези важни детайли.

Тест зелените не протестираха срещу всички заменки? Срещу бетонирането на морета и планини? Протестираха яката а успехите им бяха почти нулеви - сравни с лекотата, с която блокират цеко минев на витоша вече втора година сега. Румен Петков да не излезна и сам пред бтв да си признае , не тръгнаха ли пак нещата от по странични медии? Това е нормално.
При тройната Белене започна да се строи, сега спря. Да не споменавам, че тройната имаха и мераци да разтурят валутния борд и се опитаха да го разклатят, а сега бордът е по-здрав от всякога с над 15 милиарда евро.

Преди 2009 имаше отделни акции на място, с по 20-30 души, да застават пред багерите на Иракли и в парк "Странджа". Нищо подобно като мащаб и ефект на "блокирай Орлов мост" не е имало. А Белене го спряха от едно посолство, което Б.Б. няма как да не слуша и да не изпълнява. Лошото е, че от същото това посолство нямат нищо против далаверата да се прехвърли и продължи в Козлодуй. С участието на техни фирми, разбира се. Но както казах и преди няколко дни, за Иван Костов далаверата е лоша, само когато той не участва в нея и/или в нея участват руснаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 11:50 pm 
Аватар

Това съм го постнал и в темата за учащите, но понеже тази тема е по-посещавана, затова го слагам и тук:

Гиго написа:
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря информация за състоянието на българската енергетика - колко процента от енергията се произвежда от АЕЦ, от ТЕЦ от ВЕИ, количество инсталирани мощности, потребление на енергия и т.н. Въобще всичко по темата би ми било от полза. Попаднах на това...

http://old.mi.government.bg/energy/ener ... ?id=270836

...което не знам дали е вярно, защото е стара информация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 1:25 pm 
Аватар

За мен управлението на ГЕРБ е пълен провал, като резултати поставям равенство между Бойко и Станишев, нищо положително не се наблюдава, лошото е, че освен обеднели на хората им писна да гледат мазните им милиционерски мутри по телевизия, вестници, интернет, навсякъде :boisw За изборите очаквам наказателен анти ГЕРБ вот и изключително ниска избирателна активност, но пък също така очаквам тези избори да са всичко друго само не и свободни, така, че сигурно ще имаме to4nite резултати на to4nite партии :wink:
И днес за пореден път се натъкнах на продължаващото държавническо безхаберие, но тъй като тук има твърде много чувствителни натури, а не ми се влиза в спорове, коментара ми ще бъде само - :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 1:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Нямат нужда да я спретват, но най-вероятно това ще се случи.

Няма да има такава коалиция. Идеята на ГЕРБ е да се наложи обратно двупартийния модел, който мадридският мошенник разби и такава идея е по-добре да си опозиция на бсп. При двупартиен модел ако герб са дясната партия (тоест елиминират всички други десни и дясно-център) , дори и сега да управлява бсп-дпс след 4 години ще са пак герб. За това и по-често нападат десните партии, отколкото бсп, затова е този цирк на марешки дето врагът му бил кунева и прочие. Принципно много хитра стратегия, но при тях няма да проработи заради самите тях - не успяха да се разграничат от лобизма (примерно хора като емил димитров , миро найденов и цв цв, които през няколко месеца са в нов лобистски скандал, но остават в партията) и взеха някои правилни, но непопулярни решения чак в края на мандата си, а не в началото за да могат за 4 години да дадат резултат и в крайна сметка да им донесат гласове. Така сега държат президент и общини, но ще изгубят твърде много в парламента , което ще даде достатъчно на поне 2 други партии да влезнат и съответно да продължат съществуването си (щото в бг няма случай някой да е отпаднал от парламента и след 4 години да е влезнал пак). При парламент бсп-дпс-герб на следващите избори герб със сигурност взима мнозинство. При парламент бсп-дпс-герб-дсб-атака-кунева герб сигурно ще върже нов мандат, но накрая ще повтори смъртта на ндсв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 1:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
Boyo написа:
Тест зелените не протестираха срещу всички заменки? Срещу бетонирането на морета и планини? Протестираха яката а успехите им бяха почти нулеви - сравни с лекотата, с която блокират цеко минев на витоша вече втора година сега. Румен Петков да не излезна и сам пред бтв да си признае , не тръгнаха ли пак нещата от по странични медии? Това е нормално.
При тройната Белене започна да се строи, сега спря. Да не споменавам, че тройната имаха и мераци да разтурят валутния борд и се опитаха да го разклатят, а сега бордът е по-здрав от всякога с над 15 милиарда евро.

Преди 2009 имаше отделни акции на място, с по 20-30 души, да застават пред багерите на Иракли и в парк "Странджа". Нищо подобно като мащаб и ефект на "блокирай Орлов мост" не е имало. А Белене го спряха от едно посолство, което Б.Б. няма как да не слуша и да не изпълнява. Лошото е, че от същото това посолство нямат нищо против далаверата да се прехвърли и продължи в Козлодуй. С участието на техни фирми, разбира се. Но както казах и преди няколко дни, за Иван Костов далаверата е лоша, само когато той не участва в нея и/или в нея участват руснаците.

Ами дори само за това кое посолство слуша бб и кое станишев е достатъчно да мога да дам оценка, че герб е по-добре от комунетата. Да не говорим, че хич не си прав, защото същото посолство нареди шистов газ, който обаче също беше спрян под натиска на обществото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 4:12 pm 
Аватар

Гиго написа:
Това съм го постнал и в темата за учащите, но понеже тази тема е по-посещавана, затова го слагам и тук:

Гиго написа:
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря информация за състоянието на българската енергетика - колко процента от енергията се произвежда от АЕЦ, от ТЕЦ от ВЕИ, количество инсталирани мощности, потребление на енергия и т.н. Въобще всичко по темата би ми било от полза. Попаднах на това...

Свали този план, мисля, че ги имаше нещата дет те интересуват вътре :wink:

http://www.eso.bg/default.aspx/razvitie-na-ees/bg

А на тази карта ги има по-големите централи заедно с електропреносната мрежа в България:

Изображение

С абсолютна сигурност мога да ти кажа, че АЕЦ Козлодуй произвежда между 30% и 35% от електроенергията в зависимост от натоварването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 4:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Brannik написа:
Вдяваш ли, че и Козлодуй затваря след 15 години?

Не :wink:

Ми сегашните срокове изтичат 17та и 19та, като се удължат с 10 години колко прави това? И не се надявай после на ново удължаване с още 10 години - това е мнооого на кантар :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 5:14 pm 
Аватар

Brannik написа:
Гиго написа:

Гиго написа:

Свали този план, мисля, че ги имаше нещата дет те интересуват вътре :wink:

http://www.eso.bg/default.aspx/razvitie-na-ees/bg

А на тази карта ги има по-големите централи заедно с електропреносната мрежа в България:

Изображение

С абсолютна сигурност мога да ти кажа, че АЕЦ Козлодуй произвежда между 30% и 35% от електроенергията в зависимост от натоварването.

Мерси много! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 6:22 pm 
Аватар

http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... Ux6Z04jdF0

Sandy Hook не се е случило :strkstrk :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 9:40 pm 
Аватар

Brannik написа:
tprodanov написа:
Brannik написа:
Вдяваш ли, че и Козлодуй затваря след 15 години?

Не :wink:

Ми сегашните срокове изтичат 17та и 19та, като се удължат с 10 години колко прави това? И не се надявай после на ново удължаване с още 10 години - това е мнооого на кантар :wink:

Поръчката за удължаване на срока на двата блока е съответно за 15 и 20 години, а конкурса беше финализиран пролетта. Това прави 2032ра за 5ти и 2039таза 6ти блок. Това, че от АЯР могат да издават разрешителни за 10 годишни срокове не мога да го броя за аргумент. Убеден съм, че си наясно с тези срокове не по-зле от мен и направо не знам що е тая позиция - в момента за Костов не знам, но ти определено изкривяваш факти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 9:45 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 11:29 pm 
Аватар

Ок, да видиме за колко ще ги удължат :smt006 Всичко зависи в момента от руснаците, а при отказ от Белене не се знае.

Иначе не знаеш дали Костов изкривявал факти, а? Тва за 115те години изплащане е толкова нагло и безочливо изкривяване колкото на чорбарите относно тяхната и нашата история :wink:

Много хора не разбират, че това не е партийно гласуване и аз като нормален човек не мога да си обясняа по никакъв начин как може да си за 7ми блок на Козлодуй на цената на двата в Белене. Ей богу :smt007 не го схващам това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 11:34 pm 
Аватар

Поне 3-4 пъти писах сметката, която и Костов цитира, а ти все още не си написал сметката, която оборва неговата. Не става така.
И от руснаците, поне за удължаването на живота на двата блока зависи точно толкова, колкото и от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 12:54 pm 
Аватар

Само производителят на даден реактор може да издаде лиценз за удължаване на живота му, в случая Атомстройекспорт, ака руснаците :wink:

А сметката на Костов е силно завишена въображаема цена на Белене делено на днешната цена, на която продава Козлодуй (регулирана, държана изкуствено ниска, за да компенсира скъпите ВЕИ и на Костов американската Марица). Освен това тая цена ще се движи единствено нагоре. В момента Козлодуй продава на 40лв, Белене ще продава на 40-45 евро, като пазарната цена ще се движи нагоре в по-нататъшни периоди. Освен това той взима базова цена от 22 милиарда лева, когато реалната е между 16 и 18 в зависимост колко ще се забави проекта. А сега пак си помисли дали не манипулира здраво, защото не вярвам да го прави от незнание? Белене ще се изплати за между 13 и 15 години. Между другото американската марица на Костов продава на 170лв с дългосрочен договор за задължително изкупуване и той е последният човек, който има право да взима отношение по теми свързани с енергетиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 12:59 pm 
Аватар

Дори и 16млрд да е, сметката пада до 133 години при сегашната печалба. Чудно ми е как ще вдигнеш печалбата на Белене 10 пъти сравнена с тази на Козлодуй, за да достигнеш до тези 13-15 години изплащане. 10 пъти? :strkstrk Ще продаваш на сърбите на какви цени? И особено имайки предвид, че на Козлодуй не му тежат на врата некви инвестиционни заеми за изплащане :wink:

ПП Коя е Марицата на Костов, и тя лично негова ли си е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:34 pm 
Аватар

Наистина ли не се усещаш колко олекваш с тия си писания? Да ти отговарям ли въобще или и сам ще се сетиш защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:38 pm 
Аватар

Давай, давай :wink:
Ще определяме как се изчислява цената на АЕЦ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:47 pm 
Аватар

"Имаме да удължим V и VІ блок на АЕЦ "Козлодуй", за да работят още 15- 20 години. През това време ще си изградим седми реактор", обясни за пореден път премиерът в петък. "Ние сме за седми реактор в "Козлодуй" и приключваме с тази драма да търсим 20 и кусур милиарда лева", каза той и няколко дни по-рано, но отново, без да обясни в какво точно се състои принципната разлика между това АЕЦ "Белене" да не се изгражда, но предвиденото и за нея оборудване, с чието плащане и доставка ГЕРБ се ангажира, да се монтира в действащата централа.

По думите на енергийния министър Делян Добрев изграждането на 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй" ще е по-изгодно най-малкото защото няма да се наложи да се строи скъпоструваща съпътстваща инфраструктура. Нито Добрев, нито премиерът или който и да било от управляващите досега обаче не са огласили финансови параметри за доставката монтирането на нов реактор в "Козлодуй".

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... t_iadrena/

A как ще коментирате рязката смяна на мнението на ББ? Според мен просто всеки си прави сметката как лукмата за него да е по - голяма, а за гражданите никой не го ебе. И май, май скоро ще катастрофираме наистина.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]