forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 6:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:32 am 
Аватар

Македония написа:
http://novinar.bg/news/uzhas-klosharka-v-mola_NDE0NDsxMw==.html

Айде да сформираме клошарска група за следващия път и да ни изхрълят охранителите, които в повечето случаи по тия молове са рядко смешни момченца. :smt006

Аз съм сигурен, че ако влезна в мола с 2-3 приятелчета и се изправиме срещу тия "охрани" дори и 20 човека да са ще ги пръснеме от бой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 10:15 am 
Аватар

ДипломатО написа:
За Костов или Светльо Витков. Ше реша в последния момент.
Ако Светльо не се кандидатира може и да им нарисувам един кур на бюлетината и да я пусна така.

Подменен си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 11:15 am 
Аватар

Не съм. За президент просто не можах да пусна за тая дебилна кандидатура на Костовите хора.... Пуснах си за Светльо.

STALKER написа:
tprodanov написа:
Предполагам, имаше предвид разликата между теоретичните познания и директния практичен опит.

Практичесн опит за какво? За участие в корупция и контрабанда ? :lol:

Все пак, ние за какво спорим? Ако спорим за това как се развива и управялва магазинче за цигари и алкохол или фирма за софтуер, или строителна фирма, или какъвто и да е конкретен бизнес, тогава опитът в материята е от решаващо значение и не бих се впуснал да участвам поради липса на такъв.

Ми ти реално си един дървен философ и форумен/фейсбук/блог лъв, който си е повярвал че е капацитет по много материи. Бидейки информиран основно през интернет, НЕ СИ кой знае какъв капацитет по нищо. :smt031 Тоест, мнението ти по някои въпроси, за мен(и предполагам повечето тук), понякога звучи изсилено и комично, като на Браника разбирането от енергетика примерно. Звучиш като ония измислени "интелектуалци" и "социолози" дето ги канят по разни предавания да дават мнение за неща които очевидно познават доста отдалече.
Алабализмите и свободните интерпретации очевидно ти доставят някакво удоволствие.
Дебело подчертавам че ГЕРБ ги ненавиждам и аз щото са си комунисто-мафиоти. НО всяко мнение че Станишев+Овчаров+Доган би било по-добре от сега е чисто малоумие и не мога да не ти го кажа директно. Ти си малоумен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 11:40 am 
Аватар

Костов си нямаше кандидат за президент :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 11:45 am 
Аватар

Оф добре, ония двамата беха като карикатура :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:13 pm 
Аватар

Дянков все по-често ме изумява с малоумието, нетактичността си и автоголовете. :ohmygod2
http://bulgaria.actualno.com/Djankov-pr ... 12541.html

Да речем, че не е по тактичността, но възможно ли е толко тъп човек да е толко добър финансист?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:41 pm 
Аватар

Във форума изглежда доста се цени умението да правиш генерални заключения от лични впечатления, което смъква просволутото му ниво ужасно надолу и прави писането тук равносилно на спор с таксиджия за политика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:52 pm 

ДипломатО написа:
Дебело подчертавам че ГЕРБ ги ненавиждам и аз щото са си комунисто-мафиоти. НО всяко мнение че Станишев+Овчаров+Доган би било по-добре от сега е чисто малоумие и не мога да не ти го кажа директно. Ти си малоумен.

При Станишев, Доган и Царя (колкото и да са ми антипатични) беше значително по-добре от към права и свободи, а за мен това е най-важно!2012 два пъти ме викаха на разпити заради мои статуси във фейсбук. :ohmygod2 След тия простотии, които се случиха последните 3 години, някак си ми е през кура за магистрали, естакади, финансови дисциплини и т.н.Интересува ме единствено свободно да говоря това, което мисля и никой да не ме ограничава в това ми право.Явно спадам към малоумниците.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:00 pm 
Аватар

Бате, нищо лично, ама верно вече дадоха примера с пикаещия във фонтани. Т'ва че ти се е случило нещо с което си предизвикал интерес към себе си от страна на органите и те вече имат технически начин да те следят, ефтино при това, не значи че ако дойдат комунистите т'ва ше спре. Иначе казано, мене що не са ме викали? Неколко човека гледам правите фрапиращата грешка да оценявате според собствените си проблеми, които реално са си ваши лични, и по никакъв начин не са свързани с конкретната власт сега или преди. Т'ва е точно като "Костов затвори кремиковци, останах без работа, са ше гласувам за комунистите."

sct02 написа:
Във форума изглежда доста се цени умението да правиш генерални заключения от лични впечатления, което смъква просволутото му ниво ужасно надолу и прави писането тук равносилно на спор с таксиджия за политика :bigok

Във форума не се цени мнение "При Станишев беше по-добре" дадено на база ................... "сблъсък с финансовото състояние на хора от различни сфери". Или както ти ме подсещаш, бакшишите по цел ден слушат радио, ровят се в интернет на таблетчетата дето са им дали, некои и телевизия си гледат. Но най-важното говорят със всякакви клиенти, от клошари до политици, мутри, бизнесмени, обикновени хора, изобщо яко социален контакт. Демек те(бакшишите) са доста ерудирани и наясно с нещата по доста въпроси. Съответно могат да дават доста компетентни мнения, които тежат във всеки спор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:19 pm 
Аватар

Дипломате, що си изпускаш нервите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:24 pm 
Аватар

Щото се пишат откровени тъпотии и нивото май верно пада - щом Станишев се явява новия спасител :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:42 pm 

Много обичам да се извъртят така нещата.Направих една съпоставка между комунистите и мутро-комунистите и накрая излезе, че съм обявил Станишев за спасител и стожер на свободата.Гениално заключение.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:07 pm 
Аватар

Има известна разлика на тема свобода всъщност - при Станишев работите беха - вие си работете, аз ше си крадем. При Боце работите са - аз ше иззема всичко, никой нема да работи. Полицейщината наистина е повече и държавата се използва за борба с конкуренцията, като тук имам предвид случки в малкия бизнес, а не отношенията на телевизиите. Това се случи, първо, за да може Борисов в началото да покаже борба с престъпноста, и второ, за да овладее много повече бизнес, защото бизнеса намаля.

Това в никакъв случай не прави Станишев по-добър от Борисов - той управляваше в значително по-лесни времена и подобни стъпки просто не му се налагаха. Двете управления изобщо не могат да бъдат сравнявани, защото са две допълващи се политики, а не алтернативи.

Nakuro Bradata написа:
Дянков все по-често ме изумява с малоумието, нетактичността си и автоголовете. :ohmygod2
http://bulgaria.actualno.com/Djankov-pr ... 12541.html

Да речем, че не е по тактичността, но възможно ли е толко тъп човек да е толко добър финансист?

Нема нищо случайно тук пич. Гербавите наистина, съвсем истински искат да загубят изборите. Искат да спечелят достатъчно, но да са на второ място. Точно както бяха на президентските комунистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:23 pm 
Аватар

ДипломатО, ясно че това с Доган и Станишев си е яка провокация на Змея. Обаче по твоята логика ти също нямаш думата в това дали е по-добре или не, защото работиш в една сфера, която не зависи от политиците в БГ и да даваш оценки за реалното състояние на база на твоята саксийка в IT сектора (5% от икономиката, изцяло насочена навън, с драстично по-високи заплати и условия на труд от всички други сектори в бг икономиката) е също толкова меродавно, колкото и това на Змея. :wink:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:06 pm 
Аватар

Емо, баце, прочети си пак мненията. Виж как изглежда от страни т'ва дет си го написал.
Наци, аз за точно заради това не политиканствам толкова много ако си забелязал. Знам колкото ми трябва да знам и не се изказвам като последна инстанция щото ми е намалела личната изгода от нещо.
Пълна комедия е да ми обяснявате как в момента всички сме много по-зле от преди 4-5-8 години щото са затворили на некой сергията и са отворили Била на 100 метра от там, само щото сега е лошия Боко а не са добричките Станишев, Доган и Симеончо. Пазарът се свил глобално не само тука :smt115 Дори и Бог Костов да е на власт пак ше е зле, нема на всички да ни вдигнат заплатите с по 1000 лв от днеска за утре та да можем да си наемаме по-големи и луксозни апартаменти и т.н. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Нема нищо случайно тук пич. Гербавите наистина, съвсем истински искат да загубят изборите. Искат да спечелят достатъчно, но да са на второ място. Точно както бяха на президентските комунистите.[/quote]
Чак толко дълбока конспирация пък да има? :smt017 Не си го представям Боко спортиста да играе, за да падне от някого. По-скоро би им дал да го застрелят. За себе си нямам обяснение за неадекватността на Дянков, която май циклично се появява през месец, месец и нещо, като изсере някаква чутовна, непопулярна глупост.

Напълно съм съгласен с ДипломатО за бакшишите. :smt023 По цял ден искат-неискат черпят информация от всякакви хора. Особено пък вечер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:19 pm 
Аватар

Кое е конспирация? Идеята Герб и БСП да са в един отбор и да си подават топката? Не мисля. За мен си е факт, на това мнение съм още от 2006та и до момента нищо не ми е дало повод да го променя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:45 pm 
Аватар

Дипломат, аз позволих ли си да коментирам образованието, професията или компетенцията ти? Ти го направи, явно и тва влиза в ресора на "IT-спеца", де да знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 3:48 pm 
Аватар

аз не се сещам за партия която да е печелила два мандата с мнозинство един след друг. така, че боко и да иска да спечели няма да стане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:28 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
понякога звучи изсилено и комично, като на Браника разбирането от енергетика примерно.

Абе ти нещо много си си повярвал май, а!? Нарочно не ти отговарях точно защото на мен ми звучат твоите разбирания за енергетика малоумни, както си повзоли да раздаваш квалификации. Всичко, което пишеш последните страници ми звучи хем комично, хем тъпо поради простата причина, че раздаваш квалификации на хора, с които се познаваш най-малкото. Змея може да е всякакъв, имали сме пререкания с него, но не сме се обиждали и раздавали такива лични квалификации и от тази гледна точка напъните ти да се изкараш по някакъв начин прав чрез обиди изглеждат "изсилени и комични", леко само да не се наакаш. Със сигурност разбиранията и познанията ми за енергетиката са многократно по-големи от твоите, затова ако обичаш си гледай ит бранша и не си споделяй некомпетентното мнение за енергетика, икономика или финанси, защото е очевидно, че не са ти силни области.

Пример за малоумие:
ДипломатО написа:
А да. Забравих верно че се споменава затварянето на ТЕЦове. :strkstrk И к'во 1800 места у Белене за сметка на 5000 други :strkstrk ГоУем бонус.

Как да ти го напиша по-ясно, че част от тези ТЕЦ-ове или на част от техните мощности просто им изтича експлотационния живот и предстои да бъдат затворени в следващите 10-15 години? Тук някой ме репликира за тях, че нямало такова нещо, но Бобов дол и Русе си отиват със сигурност, част от Варна не работи и в момента - това са мега стари централи и е просто икономически неизгодно да се правят чак такива инвестиции, а американските марици продават на ебати цената и те са една от причините Козлодуй да се задължава да продава на супер ниска цена. Няма връзка между АЕЦ Белене и затварянето на ТЕЦ-ове. Вдяваш ли, че и Козлодуй затваря след 15 години? Как по-ясно да ти го обясня, че положителните неща за икономиката ни далеч не се изразяват само в тези 1800 работни места както ти плоско си заключил, а в изливането на милиарди в реалната икономика точно по време на криза, участитето на стотици български фирми в изграждането на тая централа в продължение на 10 години и в разкриването само на самата строителна площадка на 8-10 000 работни места по време на строежа плюс че тая централа после ще плаща данъци, ще има и чиста печалба за държавата ако си запази някаква част там (със сигурност има едни минимум 5% заради лицензи и тн, които само държавата притежава"), както и най-важното - ще има предвидими и сигурни доставки на електричество на сравнително ниска цена, което винаги е положителен знак и за чуждите инвеститори и за икономиката ни като цяло - тази централа би била предпоставка за стабилен икономически растеж.

Другия вариант е, както ти мъдро предлагаш, да се откажем от Белене, в същия този момент да заебем вече 3 милиарда вложени в проекта, да платим компенсации на Русия още 2-3 милиарда и да си построим 7ми блок в Козлодуй на цената на двата в Белене. Гениално.

И вземи си мери приказките, защото ми е неприятно да пиша с някакъв такъв тон на човек, който познавам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:33 pm 
Аватар

.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:45 pm 
Аватар

:slap Аре малко по-спокйно а? К'ви напъни? Чистосърдечно си признавам че от Енергетика бъкел не отбирам и ме яд на референдума на Боко. Яд ме e че пак ше се правят глупости(в смисъл референдума,централата дали треа да я има изобщо или не, трябва да го решат ония дето за т'ва са избрани а не да си измиват ръцете по толко тъп начин).
Всичкото дето го обясняваш в една нормална държава може и да стане, но понеже нашата не е такава(точно това за което говорим по-горе) ще стане и с тоя строеж. Ше си го строят точните фирми на точната цена. Със сигурност нема да стане в срок, още неколко пъти ше се спира тръгва, преоценява, преразглежда и т.н. Бездънната каца за крадене.
Са ми кажи че и т'ва не е верно и не съм прав. :loser2

К'валификациите за Змея са по повод "При Станишев беше по-добре" :loser2
STALKER написа:
Дипломат, аз позволих ли си да коментирам образованието, професията или компетенцията ти? Ти го направи, явно и тва влиза в ресора на "IT-спеца", де да знам.

Зададох ти един изключително прост въпрос на който ти се сопна като ученичка. Нема к'во да ми играеш жертва са. Само не си спомням за образование да сме говорили, ама щом те кефи да преувеличаваш. Иначе ми е в ресора да съм любопитен откъде ти идват такива налудничави твърдения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 4:53 pm 
Аватар

Първо,тъпичко е да влизате в спорове за едно комунистическо правителство и едно болшевишко такова.Не е необходимо да се правят паралели,а още по-малко да се вадят думи,но факт е че при сегашното правителство,всичко което си мислих,че ще се случи,за моя огромно съжаление се оказах прав.Факт е че наистина най-важното нещо,свободата на словото е така подтъпкана,че аз все по-често си мисля,дали някой магьосник не ни върна преди 89-та,а отгоре на всичко и тепърва ще чувстваме всички поразии извършени през последните години във всеки един отрасъл.Второ,което никак не е маловажно,че най.безцеремонно беше смачкан,направо унищожен малкия и средния бизнес,което означава,че пак си продължаваме без средна класа,а знаем колко е важно наличието и.Трето,с задкулисни игрички и политическо тука има,тука нЕма,бяха унищожени политическите партии и България е отново като преди 89-та г.,двупартийна система и едно ОФ,в лицето на Пръмова.А за последните възможни подаръци като Булгартабак,може би Пътни превози и др.,доста скоро вероятно ще се сетим,вероятно и трайно ще го чувстваме.А сега кажете,в коя година в моментта живеем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 7:52 pm 
Аватар

Brannik написа:
Вдяваш ли, че и Козлодуй затваря след 15 години?

Не :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:24 pm 
Аватар

STALKER написа:
Тва е илюзия. Първо, да не забравяме, че единствения по-сериозен протест срещу тройната беше януари 2009 г. Аз лично смятам, че появата на фейсбук през 2008 г. е ключова за разбуждането на гражданската активност следващите години. Освен това, тогава не съществуваше този тотален медиен монопол, който имаме днес. За безобразията на властта се пишеше по вестниците, говореше се по телевизията. Почти всичко излизаше (макар и със някакво закъснение) в публичното пространство. На практика след като взеха властта, ГЕРБ не успяха (или не пожелаха ?) да извадят нищо разлчно от онова което вече се знаеше - Цанков камък, батко - братко, заменките, фондовете. През този мандат информация излиза или от некоя флашка или от сравнително маргинални медии, като 'Бивол'. Всичко друго е хванато за мадурите. А лично моите впечатления са, че старите схеми от Доган-станишево време си продължават, като към тях просто са се закачили новите герои. Например, оказа се, че кумецът на Цецо Цв. е съдружник със сина на Рамадан Аталай, строителят на Цанков камък Николай Вълканов,влезе в ГОРУБСО Мадан "по молба" на бат Бойко и тн. Не знам защо толкова малко хора обръщат внимание на тези важни детайли.

Тест зелените не протестираха срещу всички заменки? Срещу бетонирането на морета и планини? Протестираха яката а успехите им бяха почти нулеви - сравни с лекотата, с която блокират цеко минев на витоша вече втора година сега. Румен Петков да не излезна и сам пред бтв да си признае , не тръгнаха ли пак нещата от по странични медии? Това е нормално.
При тройната Белене започна да се строи, сега спря. Да не споменавам, че тройната имаха и мераци да разтурят валутния борд и се опитаха да го разклатят, а сега бордът е по-здрав от всякога с над 15 милиарда евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:31 pm 
Аватар

Всъщност Белене се строи от 20 години :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:33 pm 
Аватар

Всъщност единствено през тези 20 години реални действия по строежа на белене е имало когато комунягите са били на власт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:34 pm 
Аватар

Да де, но всяка година потдържането на площадката е струвало милиони :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:41 pm 
Аватар

Пак да питам верно ли си мисли некой от вас, че некой има интерес т'ва "цоцане" да се спира и тая централа да се случи :smt017

Рекламата да се гласува "за" на референдума е краят :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 8:44 pm 
Аватар

Което според мен пък напълно доказва, че Герб и БСП са един отбор и си играят евтиното театърче.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]