forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 6:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:22 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Andy Frain написа:
Не се решават, просто далаверките се концентрират към едни определени хора.В момента всичко се дели на 1.... по мутренски.

Не бе бате. Говоря ти за дребни, клошарски истории. Не за сериозни проблеми.

Ако под 'клошарски истории' можем да приемем битовата престъпност, то тя не спира да расте през последните години. Единственото, което им връзва "стакмистиката" е, че хората все по-рядко подават сигнали в полицията.

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Яну 11, 2013 7:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:22 pm 
Аватар

Мда. А далаверка няма, просто щото няма пари, не за друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:34 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Мда. А далаверка няма, просто щото няма пари, не за друго.

Защо реши, че няма пари? Понеже очилатия тънкоглас копрофил така разправя на тъпаците? За какво няма и за кого няма? Хайде поне тук да оставим клишетата и заблудите, а да мислим малко по-критично над ситуацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:36 pm 
Аватар

Защото мисля, че потреблението е спаднало, а безработицата увеличена. При все, че доходите като абсолютна стойност не са спаднали, комбинирано с инфлацията може да се твърди, че има спад и там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:41 pm 
Аватар

Змей ти к'во работиш бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:43 pm 
Аватар

Точно по тези причини и делът на сивата икономика (далаверката) се увеличава. По патронажа на партия ГЕРБ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:44 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Змей ти к'во работиш бе?

Тва каква връзка има с темата? Какво трябва да работя, за да се огледам какво става около мен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
Точно по тези причини и делът на сивата икономика (далаверката) се увеличава. По патронажа на партия ГЕРБ

Въпросът е дали общо дяловете на сивата и бялата сега са по-големи или по-малки от същите дялове от преди това. Аз твърдя, че са по-малки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:50 pm 
Аватар

Любопитно ми е от коя сфера, основно са ти наблюденията. Обикновено такива се добиват, когато си в някоя сфера ежедневно.
Аз примерно не мога много да говоря за здравеопазване и енергетика щото не се занимавам с т'ва. Баща ми продава авточасти а майка ми стоматологични материали но не мога да седна и тях да нищя, щото не съм в кереча по цел ден. Мога да ти говоря за ИТ на глобално ниво(не на българския пазар - там е Серем:Говно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:51 pm 
Аватар

7-1 в момента най-вероятно е пиян като гъз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:51 pm 
Аватар

Мноо рано бе :ohmygod Или не мое да носи :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 7:59 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:

Въпросът е дали общо дяловете на сивата и бялата сега са по-големи или по-малки от същите дялове от преди това. Аз твърдя, че са по-малки.

Да ровя ли сега статистики за контрабандата на цигари? Най-малкото контрабндата като цяло е една от конкретните причини да не ни допускат в Шенген. Или ще оспориш и това?

Дипломат, работя в 'далаверката'. Рентиер съм. Поради което ми с налага да се сблъсквам челно с финансовото състояние на хора от най-различни сфери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 8:13 pm 
Аватар

Абе, Змей, защо принуждаваш хората да защитават едва ли не управлението на ГЕРБ, като нито са гласували за тях, нито ще гласуват за тях, да не говорим, че специално Ст. Проданов ежедневно им сипва количество храна? :lol: Омраз - също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 8:37 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:
STALKER написа:

Да ровя ли сега статистики за контрабандата на цигари? Най-малкото контрабндата като цяло е една от конкретните причини да не ни допускат в Шенген. Или ще оспориш и това?

Дипломат, работя в 'далаверката'. Рентиер съм. Поради което ми с налага да се сблъсквам челно с финансовото състояние на хора от най-различни сфери.

:smt005 :smt005 По една за двете изречения.
Конкретната причина да не ни пуснат в Шенген е корупцията. Тоест лекотата с която всякаква афро-азиатска паплач ще взима виза за България и с нея по Европата. И да сме в Шенген контрабандата нема да има разлика. Щото си мислиш че в Италия нищо не влиза с лодки от Албания или?

Сблъскваш се с какво :smt005 и плащаш ли си данъците или вече не може да си на далавера? Освен т'ва верно ли си верваш че всички са били по-добре по Станишево време?! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:05 pm 

Змей, смешно е в качеството си на рентиер да твърдиш, че се сблъскваш с кой знае какво в областта на бизнеса. :wink: Ти си знаеш де.

Иначе тенденцията според мен е в сериозно отслабване на малкия и среден бизнес, за сметка на едрия, който пък е концентриран около едни и същи хора. Формирам това заключение от позицията си на човек, който ежедневно е в преговори с фирми от всякакви сфери. По-малките масово са доста изгладняли и готови на всякакви компромиси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:19 pm 
Аватар

Omraz написа:
Иначе тенденцията според мен е в сериозно отслабване на малкия и среден бизнес, за сметка на едрия, който пък е концентриран около едни и същи хора.

Това е най-доброто обобщение на икономическата политика на гербаджиите. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:31 pm 
Аватар

Е то т'ва е така навсякъде по света, кварталните магазинчета фалират за сметка на Била, Карфур, Пикадили и т.н. :strkstrk И комунистите да дойдат нема да е по-различно. Просто ше са други хората.
Лошото е, че(донякъде заради световната криза) нема чужди инвестиции, въпреки "добрия икономически климат(ниски данъци и заплати)".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:34 pm 
Аватар

немлад написа:
Omraz написа:
Иначе тенденцията според мен е в сериозно отслабване на малкия и среден бизнес, за сметка на едрия, който пък е концентриран около едни и същи хора.

Това е най-доброто обобщение на икономическата политика на гербаджиите. :smt023

аре сега, някой да си спомни, как беше при тройната :bigok

ПъСъ Не съм гербераст и никога няма да бъда!

ама при мисълта Серж, Доги и КуКунева коалиция . . . :smt097 :smt091 :smt097 :smt096

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:43 pm 
И за кого ще гласувате като не се гербаджии и в същото време не искате тройната ламя на власт. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:44 pm 
Аватар

За Костов или Светльо Витков. Ше реша в последния момент.
Ако Светльо не се кандидатира може и да им нарисувам един кур на бюлетината и да я пусна така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:45 pm 

Croopev написа:
И за кого ще гласувате като не се гербаджии и в същото време не искате тройната ламя на власт. :bigok

Бе ти откога си в тоя форум? :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:08 pm 
Аватар

Omraz написа:
Змей, смешно е в качеството си на рентиер да твърдиш, че се сблъскваш с кой знае какво в областта на бизнеса. :wink: Ти си знаеш де.

Аз продължавам да не разбирам, какво място има личният професионален опит в този разговор? Ако продавам кренвирши и салами, само за кренвиршите и саламите ли трябва да говоря? Приеми, че имам достатъчно свободно време, което ми позволява да чета и да се информирам по въпроси, които ме интересуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:11 pm 
Аватар

Предполагам, имаше предвид разликата между теоретичните познания и директния практичен опит.

Иначе мисълта за Серж и Доганевица е точно толкова противна, колкото и за Герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:17 pm 
Аватар

Абе ти защо не си написал в ника си малкото си име :strkstrk :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:17 pm 
Аватар

Съм, но във вариация. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Предполагам, имаше предвид разликата между теоретичните познания и директния практичен опит.

Практичесн опит за какво? За участие в корупция и контрабанда ? :lol:

Все пак, ние за какво спорим? Ако спорим за това как се развива и управялва магазинче за цигари и алкохол или фирма за софтуер, или строителна фирма, или какъвто и да е конкретен бизнес, тогава опитът в материята е от решаващо значение и не бих се впуснал да участвам поради липса на такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:48 pm 
Аватар

STALKER написа:
ДипломатО написа:
Andy Frain написа:
Не се решават, просто далаверките се концентрират към едни определени хора.В момента всичко се дели на 1.... по мутренски.

Не бе бате. Говоря ти за дребни, клошарски истории. Не за сериозни проблеми.

Ако под 'клошарски истории' можем да приемем битовата престъпност, то тя не спира да расте през последните години. Единственото, което им връзва "стакмистиката" е, че хората все по-рядко подават сигнали в полицията.

голямата разлика преди и сега е, че сега като гръмнат медии и излезнат 50 човека на улицата и заменката (или квото е там далаверата на деня) сепва - при тройната нито веднъж не се случи подобно нещо за 4 години. В резултат на което на практика герб не успяха да направят кой знае колко дългосрочни бели.
За битовата си прав, но МВР никога не е вървяло нагоре - там има стабилен и постоянен разпад , който и да е на власт. Нима твърдиш, че пикаещият във фонтани е бил добър министър?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:41 pm 
Аватар

Тва е илюзия. Първо, да не забравяме, че единствения по-сериозен протест срещу тройната беше януари 2009 г. Аз лично смятам, че появата на фейсбук през 2008 г. е ключова за разбуждането на гражданската активност следващите години. Освен това, тогава не съществуваше този тотален медиен монопол, който имаме днес. За безобразията на властта се пишеше по вестниците, говореше се по телевизията. Почти всичко излизаше (макар и със някакво закъснение) в публичното пространство. На практика след като взеха властта, ГЕРБ не успяха (или не пожелаха ?) да извадят нищо разлчно от онова което вече се знаеше - Цанков камък, батко - братко, заменките, фондовете. През този мандат информация излиза или от некоя флашка или от сравнително маргинални медии, като 'Бивол'. Всичко друго е хванато за мадурите. А лично моите впечатления са, че старите схеми от Доган-станишево време си продължават, като към тях просто са се закачили новите герои. Например, оказа се, че кумецът на Цецо Цв. е съдружник със сина на Рамадан Аталай, строителят на Цанков камък Николай Вълканов,влезе в ГОРУБСО Мадан "по молба" на бат Бойко и тн. Не знам защо толкова малко хора обръщат внимание на тези важни детайли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:19 am 
Аватар

.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:23 am 
Аватар

Къв е тоя клуб?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]