forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 01, 2025 10:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:20 pm 
Аватар

Е, точно пък в началото в СДС е пълно с всякакви, а тоя специално е тотален орк :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:22 pm 
Аватар

Вълнуващи времена бяха и за малки и за големи. Надеждите бяха големи също, а лайната в устите на тези, които тогава имаха тези надежди бяха най-големи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:23 pm 
Аватар

Не мисля. Това, на което се надявах тогава в някакъв краткосрочен до средносрочен план се сбъдна напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:25 pm 

sct02 написа:
Мда, със сигурност е идиот и клошар :bigok всички, които напуснаха СДС в самото начало на 90-те години са такива, нали така :bigok

Не.
Този какъв е, не ми е известен? Кажи ако знаеш. Лично на мен психически не ми изглежда добре, а човек с такива заложби седнал в студиото на СКАТ, изглежда тотално луд в очите на всеки нормален. :bigok Така смятам аз.
Клошар е излишна дума в предното ми мнение и форумно клише, оттеглям я. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:27 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не мисля. Това, на което се надявах тогава в някакъв краткосрочен до средносрочен план се сбъдна напълно.

В личен или в обществен план?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:30 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Е, точно пък в началото в СДС е пълно с всякакви, а тоя специално е тотален орк :lol:

Тотален орк е Прошко Прошко, за когото всички тук гласувахте под строй :losers

Ценов е много напред с материала и който има мозък в главата си, а не напоен с идеологии и лъжи сюнгер, ще го разбере веднага. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:31 pm 
Аватар

В личните ми виждания за обществения план. В личен план надеждите ми са основани основна на самия себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:34 pm 
Аватар

Искам само да отбележа, че януарските събития не бяха плод само на една демонстрация, а на продължителни, масови протести, а зимата тогава си беше зима и то гладна :strkstrk Цялата страна беше обхваната от протести, ама наистина цялата :wink: и в тях нямаше нищо нагласено, беше незабравимо. Спомням си преди обед на училище, вечерта рамо до рамо с класната на протест :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
В личните ми виждания за обществения план. В личен план надеждите ми са основани основна на самия себе си.

Аз не бях толкова прозорлив за обществения план. Еуфорията и надеждата за генерална промяна бяха завладели младежката ми душа. Все си мислех, че колкото и да иска някой да се облажи, другите няма да му дадат, защото досега е било така. А то - почнаха всички наред да се облажват. Наложи се бързо да отрезвее човек и да предприеме мерки в личен план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:42 pm 

Mr. Smith написа:
Искам само да отбележа, че януарските събития не бяха плод само на една демонстрация, а на продължителни, масови протести, а зимата тогава си беше зима и то гладна :strkstrk Цялата страна беше обхваната от протести, ама наистина цялата :wink: и в тях нямаше нищо нагласено, беше незабравимо. Спомням си преди обед на училище, вечерта рамо до рамо с класната на протест :lol:

Ти през 97-ма още на даскало ли си ходил бе :shock: :shock: :shock: Ба, мислех те за по-дРът :shock: :bigok Чакай да видя кой набор си :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:44 pm 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:44 pm 
Аватар

На 10.01.1997 ме биха доста сериозно край парламента, на връх рождения ден на дъщеря ми. Мен лично никой не ме е манипулирал, чух по Дарик, че хората се събират и отидох с голямо желание. Тогава нямаше блогове, фейсбук и форуми, иначе Гоце щеше да е още премиер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Ти през 97-ма още на даскало ли си ходил бе :shock: :shock: :shock: Ба, мислех те за по-дРът :shock: :bigok Чакай да видя кой набор си :bigok

Исках да ми кажеш, че изглеждам по-дърт :slap :boisw ИзгорЕ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:48 pm 
Аватар

Не знам. 95та си мислех, че да пътувам като нормален човек из света, да имам нормални свободи, да видя Металика на живо, да сме част от нормалния свят, са сред нещата, които ако се сбъднат, то ще е чак на дърти години. Мислех си и, че Виденовата криза е нещо, с което ще трябва да свиквам, както и пълната неяснота за следващия ден. Да, този ден, 97ма промени много неща, и в края на онова управление живота ни беше драстично променен. Сега също е драстично различен от 95та и то за добро. Можеше да е много по-добро, но е несравнимо по-добро от тогава. В този смисъл - не, не съм излъган.

А и е много трудно за хора, за които парите нямат никакво значение и стойност да се научат на инициатива, защото при тях не работи основния инструмент за мотивация на съвременния свят.

7-1, мен също, по диагоналната градинка между НБ и Парламента. Тогава малко хора знаят, но милицията стреляше с калашници с някакви стоп патрони по хората, а стената на Художествената беше на дупки цялата. Мама им комунистическа, а през това време оная пееше Къде си вярна ти любов... мама ти мръсна..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:51 pm 
Аватар

Сашо Диков търчеше като побъркан с една любителска камера и снимаше всичко. После разказваше, че живеел на близо и като чул стрелбата веднага излязъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:56 pm 
Аватар

Не става въпрос за излъган. По-скоро бях разочарован като предполагам много други хора. КражбАта се оказа национален спорт - някои са по-добри, други не толкова, ама всички участват.

tprodanov написа:
Да, този ден, 97ма промени много неща, и в края на онова управление живота ни беше драстично променен. Сега също е драстично различен от 95та и то за добро. Можеше да е много по-добро, но е несравнимо по-добро от тогава.

Съгласен. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:59 pm 

STALKER написа:
Morning Glory написа:

Ценов е много напред с материала и който има мозък в главата си, а не напоен с идеологии и лъжи сюнгер, ще го разбере веднага. :wink:

Аз не съм напоен с никакви идеологии и лъжи и не знам какво значи сюнгер.

Търсих кой е този, попаднах на твоя блог и на някакви други клипчета с бъртвежи за планът Ран-ът и т.н.

Прилича ми на мръднал тежък теоритик, социопат и дървен философ, който по цял ден може да ти философства и да ти развива конспиративни теории, но му доста трудно да изкара 5 лева или да насече 1 кубик дърва (примерно казано). Такива хора не харесвам и смятам че обществото няма никаква полза от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да, този ден, 97ма промени много неща, и в края на онова управление живота ни беше драстично променен. Сега също е драстично различен от 95та и то за добро. Можеше да е много по-добро, но е несравнимо по-добро от тогава. В този смисъл - не, не съм излъган.

А какво те кара да си толкова убеден, че целия тоя цирк не е поставен, за да се договори сегашното статукво в калабалъка и нищо повече. Иначе се радвам, че не си излъган. Явно си очаквал да се краде като за Олимпиада

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Яну 10, 2013 11:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:03 pm 
Аватар

Omraz написа:
sct02 написа:
Мда, със сигурност е идиот и клошар :bigok всички, които напуснаха СДС в самото начало на 90-те години са такива, нали така :bigok

Не.
Този какъв е, не ми е известен? Кажи ако знаеш. Лично на мен психически не ми изглежда добре, а човек с такива заложби седнал в студиото на СКАТ, изглежда тотално луд в очите на всеки нормален. :bigok Така смятам аз.
Клошар е излишна дума в предното ми мнение и форумно клише, оттеглям я. :strkstrk

Е няма да да преразказвам стари истории, достатъчно е да му метнеш името в гугъл и да се поразровиш. Може и да звучи странно, но в три от най-големите помийни ями сред медиите - телевизия СКАТ, вестник Шок и кафевия сайт Блитц :bigok има ужасно много стойностни и интересни материали (99% интервюта).
Аз лично умишлено не пиша в тази тема, не "агитирам" във фейсбук и не си говоря с приятели за политика, въпреки че това съм завършил. По-голям шанс ще имам да събера всички членове на сектата на Йовов и да ги убедя да го набучим на кол, отколкото да променя мисленето на някой костовист/сталинист (то горе-долу е все тая...).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:
Да, този ден, 97ма промени много неща, и в края на онова управление живота ни беше драстично променен. Сега също е драстично различен от 95та и то за добро. Можеше да е много по-добро, но е несравнимо по-добро от тогава. В този смисъл - не, не съм излъган.

А какво те кара да си толкова убеден, че целия тоя цирк не е поставен, за да се договори сегашното статукво в калабалъка и нищо повече. Иначе се радвам, че не си излъган. Явно си очаквал да се краде като за Олимпиада

То, ако ще го даваме толкова конспиративно, какво те кара да мислиш, че не си някоя поредна серия на Хари Труман?
И не, не съм излъган - в онова управление се крадеше по-малко. От 2001ва натам пък съвсем си очаквах да се краде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:09 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
Morning Glory написа:

Аз не съм напоен с никакви идеологии и лъжи и не знам какво значи сюнгер.

Търсих кой е този, попаднах на твоя блог и на някакви други клипчета с бъртвежи за планът Ран-ът и т.н.

Прилича ми на мръднал тежък теоритик, социопат и дървен философ, който по цял ден може да ти философства и да ти развива конспиративни теории, но му доста трудно да изкара 5 лева или да насече 1 кубик дърва (примерно казано). Такива хора не харесвам и смятам че обществото няма никаква полза от тях.

Пенсиониран преподавател от ТУ е Ценов. Не знам дали може да цепи дърва. По принцип знам, че единственият с очила, който герберите признавате за човек е Дянков. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:13 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

То, ако ще го даваме толкова конспиративно, какво те кара да мислиш, че не си някоя поредна серия на Хари Труман?
И не, не съм излъган - в онова управление се крадеше по-малко. От 2001ва натам пък съвсем си очаквах да се краде.

Ако считаш, че историята когато и да е се е правила по площадите, в конспирация вярваш ти, а не аз :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:14 pm 

Аз гербер ли съм? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:14 pm 

Това, че някои неща са били гласени на по-горни нива, не означава, че това на площада не е било истинско.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:16 pm 
Аватар

STALKER написа:

Ако считаш, че историята когато и да е се е правила по площадите, в конспирация вярваш ти, а не аз :wink:

Не знам къде видя да говоря, че историята се прави по площадите. Онова, което направи площада тогава е да даде някакъв живец на хората. Дали това е история е друга тема.
Въпросът беше за очакванията - моите бяха съвсем сходни с това, което се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:17 pm 
Аватар

Историята не се прави по площадите, а в блоговете и СКАТ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:18 pm 
Аватар

Което представлява жалката форма на площадите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:20 pm 
Аватар

Omraz написа:

Ти си левскар, левскар, гербаджия. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:21 pm 
Аватар

Omraz написа:

Усещам известни симпатии към ГЕРБ, като алтернатива на "тройната коалиция". То това се очаква да бъде и актуалният рефрен. Аз например съм на мнение, че сегашната власт трябва да мине в опозиция след изборите НА ВСЯКА ЦЕНА, ако ще да е за сметка на коалиция с премиер Доган, Гоце, Любен Гоцев или сатаната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:22 pm 
Аватар

За сметка на кого?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]