forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 6:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 243  Следваща

Следите ли ги тези турнири, като Левски не участва?
Да 58%  58%  [ 208 ]
Не 23%  23%  [ 81 ]
Само ШЛ 18%  18%  [ 65 ]
Само УЕФА 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 356
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:45 pm 
Аватар

antonatan написа:
Тия Зенит не знам какво пасат, ама е добро. Ебати тичането направиха. Не знам какво е руското първенство, но днес определено направиха изключителен мач

Като човек който следи руското първенство бих го определил с 2 думи така: физика и контраатака

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:46 pm 
Аватар

Е сега некой ако ми каже, че руснаците не скриха топката на шотландските дървета...Прочее и като пичове се показаха накрая с този шпалир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:51 pm 
Аватар

FLAME написа:
antonatan написа:
Тия Зенит не знам какво пасат, ама е добро. Ебати тичането направиха. Не знам какво е руското първенство, но днес определено направиха изключителен мач

Като човек който следи руското първенство бих го определил с 2 думи така: физика и контраатака

Ква ти контраатака бе бате, тия държаха топката 75%... :shock: Тия ше играят тая година в ШЛ, нали така? Жалко, навремето резнахме ЦеЕсКату в УЕФА, са моеше и тех :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:52 pm 
Аватар

И как така резнахме свинята -майка като паднахме от тях :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:54 pm 
Аватар

Казвам,че това е основата на руския футбол - ако Рейнджърс се бяха отворили по-рано щяха да ги ханат на контра. При гостуването на Леверкузен вкараха 4 гола на контра,а изпуснаха още толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:55 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:

Ма отпаднаха :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:56 pm 
Аватар

така...първо ЧЕСТИТО на печелившите... :lol:

към Morning Glory ако смяташ...че това ти мнение е компетентно...
Цитат:
Няма толкова противен футбол, все едно гледам нашто първенство - топката се движи с километър в час, накъсвания, глупости. Руското първенство може да го лапа, както трябва да го лапат и Зенит.
Кур за Зенит! Два за Ленинград! Три за Съветския съюз!

Мощно рейнджърсите!

значи и грам понятие си нямаш от футбол.... :smt005
аз просто си мечтая нашите отбори един ден...да играят като Зенит...макар че тази вечер личеше напрежение в играта им...и не разкриха напълно възможностите си...а и бяха без най добрия си футболист...Погребняк...
въпреки това играта им беше бърза....без никакви накъсвания...без грубости и симулаций...не случайно нямаше нито един картон...като изключим този в 92 мин.
ако това ти мнение е от предаванията по Ринг...простено ти е....все пак отскоро показват мачове от Русия... :smt003

а относно топ 3 това е лично мое мнение....следя първенството им от доста години и много добре виждам с какви темпове расте конкуренцията...качеството и интригата...и средствата...които се наливат в бази и играчи....да не забравяме..че в момента Зенит са на 13 място в Русия...за мен това първенство...по комплексни показатели е на 3 място в Европа след Англия и Италия...

не знам дали помните...че Левски и Зенит бяха заедно на четвъртфинал....пътят от там е известен....

и не виждам какво компетентно има да свързваш днешния Зенит и Санкт Петербург...със СССР
много лесно е да раздаваш курове....но не е приятно като трябва да ги поемаш....нали... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:57 pm 
Аватар

Като гледах руснаците с Купата и неизбежно се сетих колко близо бяхме ние до подобни мигове само преди две години...Райли, пукни от цироза копеле мръсно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 14, 2008 11:58 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:

Ма отпаднаха :smt006

То е ясно , но нашият принос в тази работа беше 0,00% :mrgreen: Даже доколкото си спомням нямаше начин в групата да си направят врътка бяха твърдо последни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:01 am 
Аватар

Я да налея малко масло в огъня с едно признание - от 2 месеца не съм гледал Висша лига или Серия А, но от руското съм гледал едно 80% от мачовете, които са пускали по Ринг - общо взето го следя от няколко години и ми е едно от любимите първенства. :smt006
Е не е кой знае колко зрелищно, има и много тъмни страни, но ми е много интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:04 am 
Аватар

Aspirina написа:
Аз викам да ни купи един руски олигарх, може и да пробиеме повечко в УЕФА.

Мишата Чорни устройва ли те? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:05 am 
Аватар

Мишата Чорни купува акцийте от адвокат Батков :mrgreen: Утре медиите ще гръмнат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:15 am 
Аватар

http://www.stadiumguide.com/gazpromarena.htm

Така ще изглежда новия стадион на Зенит - Газпром Арена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 12:40 am 
Аватар

Русофобското в разни умни момчета надделя и леко се поизложиха. На терена, на финал на европейски турнир, отдавна не бях гледал такова размазване, Рейнджърс си мислеха, че ще стане като гърците на последното европейско, ама кур и слава Богу, че съвсем щеше да се загуби добрия футбол в тия турнирни мачове - бива дървения и бетон, ама това тяхното на нищо не прилича. Феновете им бяха мега смешни, руснаците си ги надвикаха тотално.

Така че Зенит супер заслужено си взеха купата на УЕФА и то главно с техни момчета, а не като свинята майка с петнайсет маймуняка и ако не направят някоя глупост от ръководството им, могат да са приятната изненада в ШЛ.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 1:00 am 
Аватар

е нали били на 13то място, каква ШЛ?

иначе напълно заслужено, честито да им е, не само в тоя мач, а с оглед целия турнир изобщо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 7:20 am 
Аватар

Aspirina написа:
echoes написа:
е нали били на 13то място, каква ШЛ?

иначе напълно заслужено, честито да им е, не само в тоя мач, а с оглед целия турнир изобщо..

В Русия първенството е на цикъл пролет-есен, демек цяла календарна година. Зенит станаха шампиони през 2007г. и това им дава право на участие директно в групите на ШЛ през сезон 2008-09, сеа 2008г. класирането зависи за сезон 2009-2010 :wink:

точно така :!:
а иначе колко близо бяхме до тези моменти....липсваше ни само едно по далновидно ръководство...

Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 9:43 am 

Зенит буквално изядоха терена снощи.Физика,тичане,добри пасове.. няма кво да си говорим , много добре играха през целия турнир и заслужено спечелиха.Обаче не мога да имам никакви симпатии към отбор ,чието старо име е Сталинист ... А и тия сърпове и чукове от мача с Байерн ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 1:06 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:

Хееренвен се класира вместо тях като ни би

Иначе и Зенит не ги виждам в ШЛ , ама хайде ще говорим пак наесен.

На 13-то място са, защото имат от изиграните десетина кръга 4 отложени мача - да не се изморяват и да могат да търчат така за УЕФА. После що смазаха с физика всички до финала. За сравнение - Рейнджърс от началото на август до момента имат 65 мача, тоест на 4 дни мач в продължение на повече от 9 месеца! И пак до гола в 72ра мин търчаха наравно с руснаците. Сега имат мачове от първенството в събота, понеделник и четвъртък и после събота май е финало за купата на Шотландия. Трябва да вземат и четирите мача , за да запишат требъл. Ей това е първенство - мачове, равни условия за всички, максимално натоварване, абе яка борба. А руснаците още си действат като в комунизма - отборът на партията е тотално привилегирован с парите на партията, с подкрепа от футболния съюз, абе жив ташак. Едно време в Румъния така отлагаха мачове на Стяуа или слизаше некой партиен ръководител на терена и нареждаше на съперника да се бие сам, че Стяуа требва да печели КЕШ-ове и да слави Румъния!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 6:24 pm 
Аватар

targovishte написа:
така...първо ЧЕСТИТО на печелившите... :lol:

към Morning Glory ако смяташ...че това ти мнение е компетентно...
Цитат:
Няма толкова противен футбол, все едно гледам нашто първенство - топката се движи с километър в час, накъсвания, глупости. Руското първенство може да го лапа, както трябва да го лапат и Зенит.
Кур за Зенит! Два за Ленинград! Три за Съветския съюз!

Мощно рейнджърсите!

значи и грам понятие си нямаш от футбол.... :smt005
аз просто си мечтая нашите отбори един ден...да играят като Зенит...макар че тази вечер личеше напрежение в играта им...и не разкриха напълно възможностите си...а и бяха без най добрия си футболист...Погребняк...
въпреки това играта им беше бърза....без никакви накъсвания...без грубости и симулаций...не случайно нямаше нито един картон...като изключим този в 92 мин.
ако това ти мнение е от предаванията по Ринг...простено ти е....все пак отскоро показват мачове от Русия... :smt003

а относно топ 3 това е лично мое мнение....следя първенството им от доста години и много добре виждам с какви темпове расте конкуренцията...качеството и интригата...и средствата...които се наливат в бази и играчи....да не забравяме..че в момента Зенит са на 13 място в Русия...за мен това първенство...по комплексни показатели е на 3 място в Европа след Англия и Италия...

не знам дали помните...че Левски и Зенит бяха заедно на четвъртфинал....пътят от там е известен....

и не виждам какво компетентно има да свързваш днешния Зенит и Санкт Петербург...със СССР
много лесно е да раздаваш курове....но не е приятно като трябва да ги поемаш....нали... :smt005

Курво, верно е, че можеш единствено да го полигавиш. Обаче кое, как и защо е приятно явно си наясно и въпреки това, не очаквай да ти подавам каквото и да е.

Ебал съм те в многоточието. Това ли са ти доводите? Много пари наливали и Зенит били 13-ти в първенството (4 отложени мача)? И в Китай наливат много пари. И по какво, ако не по мачовете от първенството, може да се съди за класата на едно първенство? А Свинята майка, като взеха Купата на УЕФА преди 3 години, сега къде са?

ЕДИТ
По повод на това, че не шмекерували и не лежали по терена да бавят време - не знам на какъв телевизор си гледал мача. Ако е на „Електрон“, ти прощавам и знай, че си оставаш един непоклатим футболен експерт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 6:39 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr.Smith написа:

Хееренвеен се класираха вместо Динамо, просто ситуацията в групата беше такава, че свинята -майка рано -рано отпадна :smt006
:arrow: Само не разбрах защо се палите толкова :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 7:09 pm 
Аватар

НЕкак си не са ми симпатични руските отбори,хубавото на тоя финал беше,че стадиона беше изцяло син :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 7:20 pm 
Аватар

Аршавин ако реши да дойде при нас със свобиден трансфер и Газпром да му поемат заплатата няма да се разсърдя :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 8:37 pm 

Видехме вчера Зенит каква игра показаха. В момента имат само 1 победа от 6 мача в шампионата. После некой да ми обяснява че първенството им не е силно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 10:35 pm 
Аватар

Само можем да си мечтаем в момента отбора ни да играе като Зенит! Какви играчи, какви пасове, какво самочуствие на финала за УЕФА........просто от години не бях гледал толкова спокойна и убедителна победа на финал за какъвто и да е турнир.....да не говорим напрежението за Зенит които досега нямат европейска купа... :idea: ...все едно играеха мач с Химки... :smt006

Много се радвам за тях и яко се изкефих че въпреки факта че мача се игра на острова и 4/5 от стадиона бяха кравешките муцуни на Рейнджърс , на мача имаше само една агитка - тази на Зенит!

А и да не забравя.........МОЩНА РУСКА ФАКЛА В ЛИЦЕТО НА ОЯЛИТЕ СЕ СВИНЕ ОТ УПРАВАТА НА УЕФА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 10:51 pm 
Аватар

Мислиш ли, че Газпром нема лоби в УЕФА :) Те ако искат ще купят целата УЕФА , а на Платини ще му платят да им играе кючек и да мета салфетки в московския син сити :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 10:56 pm 
Аватар

Прочее нещо против рускинчетата в агитката имате ли?
Бе не мога да ви разбера...руските работи не ви кефели...па ще се и изпоядете по тоя повод. Ако на някой не му е харесала играта на "Зенит", значи малко по - иначе (поне според мен) си представя тази игра.
Това с големите пари също много се преувеличава, щото не видях да са привлекли Дрогба или Роналдо. Ама като се работи правилно и чорбаджията не се цигани за по 10 бона в евро и не се прави на специалист, такива са резултатите. А една четворка на заводските аспирини, а още една на мюнхенските холивуски примадони, айде накрая и два безответни парцала при пълно превизходство във финал на чужд (на практика) терен. UL е прав - играха с ебати самочувствието. Все едно не играят мач за историята си, а за Купата на ОНД.
Що се отнася до първенството им - едно, че има "Ринг" всеки сам да си прави изводите. А и фактите говорят - за последните четири сезона два пъти техни отбори взимат Купата на УЕФА. Нашата бутафорна "А" група ако един ден стигне дотам и ако в "Левски" играят Тимошчук, Аршавин и Погребняк просто не си го представям.
Това с Путин и Медведев, дето ги бутали също малко ми намирисва на чорбаро - московски - свинемайчински оправдания. Щото Путин 8 години коли и беси и си прави каквото му скимне и както виждате, играчка му е насред Лондон да затрие който си иска с плутоний, да речем. Та ако толкова беше рекъл досега да имаха не една, а 7 - 8 титли. "Газпром" сигурно много яко ги бута, ама това щото другите големи отбори въобще си нямат олигарси и холдинги зад гърба и разчитат на феър плей и волни пожертвования.
Така че честито на руснаците и дай Боже един ден ние да играем и спечели такъв финал по такъв начин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 11:09 pm 
Аватар

Аз да кажа, че това дето го играят Зенит може да е печелившо , ама ми е толкова далеч от понятието "красив футбол" колкото Мартина Вачкова от "красива жена".

Но всеки си има право на вкус и всеки харесва различен футбол. Аз като видя некой да даде 60-70 метра пас на крак от единия тъч до другия и онанирам, а тоя футбол дето си я разцъкват по земя на пет метрови пасчета ни мъ го дига въобще. Искам да гледам разнообразие - къс пас, дълъг пас, центриране , удар от далече, самостоятелен техничен пробив и т.н. Да има и фантазия, не само тактика. Не ме учудва , че руснаците така мачкаха - с много тактика и с много мотивация и дисциплина можеш да смачкаш всеки. В интерес на истината, Рейнджърс също играха по подобен начин, за съжаление. За това и Зенит чак в 72ра стигнаха до гол и въобще първо сериозно положение. Даже преди това в две мелета Рейнджърс бяха на косъм от гол, които бяха и малкото минути когато въобще имаше футбол вчера - началото на второто като шотландците за десетина минути се разиграха.

Дай боже Левски да не играе такъв футбол никога!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 15, 2008 11:27 pm 
Аватар

Цитат:
Искам да гледам разнообразие - къс пас, дълъг пас, центриране , удар от далече, самостоятелен техничен пробив и т.н.

Е, че и това го имаше де. Не през цялото време, но поне чат - пат. Или сме гледали нещо различно?
Цитат:
Даже преди това в две мелета Рейнджърс бяха на косъм от гол, които бяха и малкото минути когато въобще имаше футбол вчера - началото на второто като шотландците за десетина минути се разиграха.

На "Рейнджърс" мелетата бяха в края, малко преди втория гол. Аз от тях, честно казано футбол не видях - нито инициативата държаха, нито с контраатаките им ставаше нещо. А като почнаха да им взимат и спорните топки (щото те по принцип на тях разчитат), хептен угаснаха.
Е, то красивия футбол наистина е въпрос на вкус ама аз последния финал с красив футбол, който съм гледал беше "Реал" - "Валенсия" преди 8 години. Оная калитарщиа от Истанбул с "Ливърпл" и "Милан" като драма го докара, ама като игра беше ебати комедията от грешки.
Иначе аз викам дано никога ПАК не играем футбола от миналото лято или от тая пролет...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2008 12:38 am 
Аватар

Boyo написа:
Mr.Smith написа:

Иначе и Зенит не ги виждам в ШЛ , ама хайде ще говорим пак наесен.

На 13-то място са, защото имат от изиграните десетина кръга 4 отложени мача - да не се изморяват и да могат да търчат така за УЕФА. После що смазаха с физика всички до финала. За сравнение - Рейнджърс от началото на август до момента имат 65 мача, тоест на 4 дни мач в продължение на повече от 9 месеца! И пак до гола в 72ра мин търчаха наравно с руснаците. Сега имат мачове от първенството в събота, понеделник и четвъртък и после събота май е финало за купата на Шотландия. Трябва да вземат и четирите мача , за да запишат требъл. Ей това е първенство - мачове, равни условия за всички, максимално натоварване, абе яка борба. А руснаците още си действат като в комунизма - отборът на партията е тотално привилегирован с парите на партията, с подкрепа от футболния съюз, абе жив ташак. Едно време в Румъния така отлагаха мачове на Стяуа или слизаше некой партиен ръководител на терена и нареждаше на съперника да се бие сам, че Стяуа требва да печели КЕШ-ове и да слави Румъния!

Че то и на нас са ни отлагали мачове от първенство заради ЕКТ и то не съвсем отдавна :oops: А в Шотландия понеже е яката конкуренция, та затова Селтик и Рейнджърс в челото на всякакви световни класации за най-много титли.
Яко ми е кеф, че анти-футбола за 0:0 го издуха, пък кой какви политически пристрастия има не ме вълнува.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2008 1:07 am 
Аватар

за последен път към Morning Glory
кретен недоклатен...курва ще викаш на сестра си... :smt003
заради такива идиоти като тебе....има толкова много мъка по света...
поне гледай какво шмъркаш...от време на време....

с Газпром или не , факта е един...Зенит върви нагоре от няколко години..
не парите играят на терена....
колко отбора в Европа са на това равнище..и то предимно със свои кадри...?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 243  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]