forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 4:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:37 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Boyo написа:
Седем:Едно написа:
Я, дай точен адрес на тази на Неофит Рилски. Това ми е близо до нас и ще я посетя още днес.

на Неофит и Асен, както някой писа, работят некви хора дето го правят с мерак и като цяло са добре по софийските стандарти

Баси, верно ли за същата месарница иде реч... :shock:
Собственикът, тоя плешивия месар с цайсите :bigok познавам го от има няма 35-6 години...набор, съученик, един от най-добрите ми приятели, комшия...живеем врата срещу врата :blass
Месар е още от 1990 година... а с него колко пари сме дали за пиене и к...., не е истина просто...и кви изпълнения ... :oops: :oops:
А от работниците му, едното момче, тва високото е здраво от нашите..луд левскар.
Пращайте му поздрави на баш месарО като пазарувате от него :smt023

Тва БаничарО ли :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:38 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
А ти що имаш такъв комплекс от хората,които не ядат месо ?

Нямам грам комплекс, но ме дразни, че тук е място за политика, а се говори за глупости :oops:
Дясното загива, а ние обсъждаме в тая тема месото, най-ниските цени и Белене :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:45 pm 

thegboy написа:
DirtyDog написа:
Ей сега една приятелка ми се обади и ми се оплака бясна. На детето и днес в училище (първи клас или предучилищна) поставили задача да нарисуват коледна картичка. Какво по-хубаво деца в първи клас да рисуват коледни картички ли? В чест на мама? Нееее! В чест на тати? Нееее! В чест на баба и дядо? Нееее! В чест на министър-председателя.... Бойко Борисооооов! :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Това съвсем сериозно. Това била темата за коледните картички. :strkstrk

Абе, то ташак, такшак, но наистина почва да се оформя някакъв култ към личността лека по лека, почваме съвсем по тоталитарно му да си го караме. Децата рисуват коледни картички с ББ, нон стоп е по медиите с всевъзможни изяви, стихотворения за него се пишат, на спорта той помага, нищо не става вече в тая държава, без да се каже, че "Бойко Борисов е помогнал много". Скоро очаквам да почне да виси по стените в разните административни стаи като на бай Тошо портрета едно време. Чудя се, ако съм хлапе на 7-10 годишна възраст как ли ще го приемам тоя човек, които все повече заприличва на някакъв езически бог от древността, отколкото на човек от кръв и плът.

Еееех, де тоя късмет някой сега да ме накара да нарисувам и надпиша картичка за Б. Борисов.

Ще му нарисувам един космат и подкастрен пустиняк, и ще му сложа следното пожелание - "слушайте ко вйе, вий ут ГЙЕРБ жми идйети фуя дайбаващамамапростадайбааааа" :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:07 pm 
Аватар

24051914 написа:
Сега се сетиха да се обединяват,когато никой не ги брои за живи. когато имаха власта направиха всичко възможно да я загубят вместо да затрият гнусните комунисти, ама кво сам си направиш и Господ не може да ти го направи.
В сегашно време говориш за събития,които са ти познати само от нечия гледна точка,пак говориш като последна инстанция,а я ми кажи кога да се обединят,когато вече не дишаме,или когато ни копаят.Аз не зная във всичкото,което го пишеш и то предимно в тая тема,в другите далеч не си толкова активен,кво се крие,пуберско недоволство или милиционерско поръчение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:11 pm 
Аватар

Бай Иван дали бди обаче за врагове с партиен билет :s_police :slap :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:28 pm 
Аватар

Моето мнение е, че точно сега е момента за обединение на десните партии в България. Трябва да се започне от някъде. Не бива да се продължава да се копае дъното. Като начало ще е добре да се свика една голяма учредителна среща. Всички десни лидери и партии да бъдат поканени. На първо място трябва да се установят принципи на обединението и да се поставят политически цели. Задължително да се гласува временно ръководство с поканени авторитетни личности от утвърдени европейски десни партии. За изготвяне на общи кандидатури за изборите да се свикат предварителни избори според избирателните региони. Да се явят по места личности, а не глуповато подбрани тясно партийни кандидатури. Нещо такова би трябвало да е пътя напред + професионален политически маркетинг, съобразен с условията в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:32 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
24051914 написа:
Сега се сетиха да се обединяват,когато никой не ги брои за живи. когато имаха власта направиха всичко възможно да я загубят вместо да затрият гнусните комунисти, ама кво сам си направиш и Господ не може да ти го направи.
В сегашно време говориш за събития,които са ти познати само от нечия гледна точка,пак говориш като последна инстанция,а я ми кажи кога да се обединят,когато вече не дишаме,или когато ни копаят.Аз не зная във всичкото,което го пишеш и то предимно в тая тема,в другите далеч не си толкова активен,кво се крие,пуберско недоволство или милиционерско поръчение

просто ми е смешно как изведнъж се загрижиха за дясното пространство при заплахата да останат старите курви извън парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:45 pm 
Аватар

Кой се е загрижил повече от обикновенно? Единствените, които изведнъж станаха много загрижени са фуражките от Герб. Партиите в дясно си стоят на позицията, която изповядват от години и тук промяна няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:02 am 
Аватар

Едно добро и необичайно за България начало на обединение би могло да бъде признанието на очевидния факт, че всички десни партии и лидери допуснаха редица грешки през годините. Покаяние трябва и да поискат прошка в един общ формат от хората, които са разочаровали. Не е нужно да се тикат старите муцуни на първа линия, за да не се дразнят хората. Има механизми за ротация на нови лица, които да представляват партийните позиции. Такъв подход би спечелил още гласове, а и ще е от полза на партийните структури.

Последна промяна UGLYBLUE на Сря Дек 12, 2012 12:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:03 am 
Аватар

остави ти да не са загрижени, че може да останат извън парламента,за тва са тея обединявания, да може дъртите пак да се наместят на топло. кво па ги бърка герб партии с по 2% процента гласове? гледах я тая скочубра нейска как обяснява колко била загрижена за дясното пространство и десния избирател, пълна комедия.

Последна промяна 24051914 на Сря Дек 12, 2012 12:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:03 am 
Аватар

Най-големите врагове на дясното са десните лидери, които не могат да преглътнат егото си. Трябва да се започне от самото начало, от "А" и "Б" - какво е ДЯСНО и защо то има почва у нас.

Последна промяна UGLYBLUE на Сря Дек 12, 2012 12:14 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:14 am 
Аватар

24051914 написа:
остави ти да не са загрижени, че може да останат извън парламента,за тва са тея обединявания, да може дъртите пак да се наместят на топло. кво па ги бърка герб партии с по 2% процента гласове? гледах я тая скочубра нейска как обяснява колко била загрижена за дясното пространство и десния избирател, пълна комедия.

Кой точно се е загрижил и е променил позицията си от преди една, две, пет години? Освен кабадебилев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:18 am 
Аватар

що не се обединиха преди пет години? противоречия ли имаха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:19 am 
Аватар

Колко о хората тук знаят кога всъщност ще е този прословут референдум? :strkstrk
Датата е 27 януари, а проучване на Галъп показало, че едва 2% от хората знаели на коя дата ще бъде. :bigok
А всички проучвания на разните агенции (аз вярвам на Галъп най-много на подобни проучвания) показват, че референдумът ще бъде невалиден. С по-простички думи казано- България ще започне годината с -30 милиона за едно безумие. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:21 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Най-големите врагове на дясното са десните лидери, които не могат да преглътнат егото си. Трябва да се започне от самото начало, от "А" и "Б" - какво е ДЯСНО и защо то има почва у нас.

е да се започне, ама старите не мърдат а млади няма и се въртят все едни и същи муцуни, кой от кой по голям демагог и мошеник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 1:05 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Колко о хората тук знаят кога всъщност ще е този прословут референдум? :strkstrk
Датата е 27 януари, а проучване на Галъп показало, че едва 2% от хората знаели на коя дата ще бъде. :bigok
А всички проучвания на разните агенции (аз вярвам на Галъп най-много на подобни проучвания) показват, че референдумът ще бъде невалиден. С по-простички думи казано- България ще започне годината с -30 милиона за едно безумие. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

И компроментиране за поне 20 г. напред инструмента референдум, който по принцип има своето място, но изисква повече цивилизация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:08 am 
Аватар

24051914 написа:

ДСБ и СДС играеха заедно вече 5-6 години, сравнително успешно - все пак влязоха в парламента и пратиха двама евродепутати през 2009 г. След все по-опозиционните и критични позиции спрямо Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ от страна на парламентарната група на "Синята коалиция", клошарите от СДС-София почнаха да мътят водата под благосклонния поглед на Бащицата Бойко, който разграничаваше СДС като свои чудесни партньори, за разлика от лицето Иван Йорданов Костов, и в крайна сметка преди президентските и местните избори се случи цирка. Въпросния цирк се състоеше най-кратко казано в следното: на изборите през есента на 2011 г. СДС изненадващо не участва като част от "Синята коалиция" с ДСБ, а като някакво странно ОДС със Софиянски, Бакърджиев и други компрометирани муцуни. Резултатите на това "обединение" се видяха ясно, а ДСБ реално не участва на президентските избори, а СДС - на местните в София. Кой спечели от това? Тая пролет СДС окончателно гласува с "Не" за продължаване на "Синята коалиция", избра си нов председател - тоя неприятник Кабаиванов, който е съвсем явна кукла на конци, а за награда Бащицата им даде да си номинират кандидат за конституционен съд, с което тотално се осраха и си ебаха майката.

Най-нормалното нещо е в СДС все още да има хора, които да искат да продължат с ДСБ и Костов. Направиха си нова организация и ще влязат в "Синята коалиция".

Та кой прееба "дясното" пак?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 1:15 pm 
Аватар

Не трябва да се хвърлят обвинения между самите десни, ако имат наистина воля и 2 гр. мозък за обединение на идващите избори. Няма полезен ход в ситуация, когато хората на Костов, Софиянски, Бъки, Надежда и мн.др. тръгнат да се плюят едни други. Всеки може да каже нещо лошо за другия в дясното, а това не е градивна нагласа. Трябва да се направи точно обратното, да преглътнат всичко и да започнат на чисто отначало. Механизми, време, средства и т.н. каквото е нужно има. Трябва се намери обединителен формат и да се говори честно на хората защо всичко това се случва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 5:22 pm 
Аватар

Пред Костов и Мартин има страхотен шанс - след тотално компометиране на всички вдясно и очевидния контрол на ГЕРБ върху всички десни партии, ДСБ/СК остава единствената РАЗЛИЧНА дясна партия. Кунева се позиционира център-по-към-ляво в съзнанеието на хората, въпреки , че се заявява като център-дясно, така че и тя няма да е конкурент. А пък самите ГЕРБ влезнаха в серия от гафове и до изборите ще им се стопят май процентите. Ако и сега ДСБ/СК не успеят да спечелят от това и да вземат едно 10-на процента...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:10 pm 
Аватар

Минавам само да кажа,че се радвам,че Морнинг Глорито е сменил грозния си чалга аватар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:23 pm 
Аватар

Boyo написа:
Пред Костов и Мартин има страхотен шанс - след тотално компометиране на всички вдясно и очевидния контрол на ГЕРБ върху всички десни партии, ДСБ/СК остава единствената РАЗЛИЧНА дясна партия. Кунева се позиционира център-по-към-ляво в съзнанеието на хората, въпреки , че се заявява като център-дясно, така че и тя няма да е конкурент. А пък самите ГЕРБ влезнаха в серия от гафове и до изборите ще им се стопят май процентите. Ако и сега ДСБ/СК не успеят да спечелят от това и да вземат едно 10-на процента...

Ако и сега не вземат 10%, то това означава, че хората просто не искат дясна политика, и че гласуват на емоционален принцип, като фенщина - не съм чел никакви предизборни програми, не знам кой какво ми предлага, обаче тоя ми е симпатичен, а ония не е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:28 pm 
Аватар

Проданов, те се борят да минат бариерата за НС, ти къде ги прати на 10% :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:33 pm 
Аватар

Резко отсвирвам ВМРО, за които се бях замислил последните години. Ясно, че пускат послания да се харесат на крайно-Тесния електорат, но това хич не ме кефи. Непочтено, дори опасно. Вотим за Синята и твай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 6:55 pm 
Аватар

10те процента ги цитирам, аз самия не вярвам в такъв резултат. Но си мисля, че не са чак такава невероятна цел всъщност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 8:25 pm 
Аватар

Не знам дали да ги хваля герберите, ама ако задържат твърда позиция спрямо ФИРОМ им давам една червена точка, не че ще гласувам за тях, но все пак .... да ги боли, да плачат да тъсят майка си, мръсните сърбоманчета :boisw :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:35 pm 
Аватар

Някой може ли да обясни защо старото одс се разпадна и всеки си направи негова партия, като дсб примерно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:43 pm 
Аватар

24051914 написа:
Някой може ли да обясни защо старото одс се разпадна и всеки си направи негова партия, като дсб примерно?

Специално за ДСБ - защото Костов пое политическата отговорност от загубените избори, точно както трябва да прави един лидер и подаде оставка като лидер на СДС. В последствие напусна и създаде ДСБ, въпреки, че има олигофрени, които и до ден днешен го призовават да напусна :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 8:58 am 
Аватар

Цитат:
Волен Сидеров и Деница Гаджева са си спретнали романтичен воаяж в един от най-скъпите и луксозни хотели в Париж, където отсядат мултимилионери от цял свят. 1100 евро на ден само за апартамент. За едноседмичния си престой с любимата си в хотел „Льо Мюрис“, което е любимо място за арабски шейхове и петролни магнати, Сидеров платил общо 14 808 евро.
5-звездният „Льо Мюрис“ се намира на пъпа на Париж, в близост до най-големите забележителности на града. Разкошът в хотела бледнее дори пред дворците на Луи ХІV, твърдят запознати.
Двамата депутати били във френската столица от 28 ноември до 4 декември. Сметките от хотела показват, че на ден лидерът на националистите пръскал над 2000 евро. Двамата обядвали в луксозния ресторант на „Льо Мюрис“ за 330 евро, за минибара плащали 73 евро, за интернет – 24 евро. Според хотелиери Волен и Деница си угаждали максимално и си поръчвали всякакви екстри в стаята, като няколко пъти плащали и по 700 евро за еротични масажи. Лидерът на „Атака“ и младата депутатка били откарани със специална лимузина от хотела до летището за „скромната“ цена от 1712 евро.

Доган трябва да намали малко надника на момчето, че видиш ли го настигнал по гъзария. Смърт, воленчо !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 9:46 am 
Аватар

СДС и ОДС се разпаднаха заради предателства и алчност на хора, като псевдо политика Болен Сидеров. Не казвам, че той е виновен, но посочвам за пример неговия случай. Изпълзял от Ямболско кандидат фотограф и пишман журналист. Докопал позиция гл.редактор на вестник Демокрация в най-силния период на СДС. Натрупал контакти и връзки благодарение на каузата и влиянието на дясното. Човек без образование, без семейство, без минало... Яхна дребния шмекерлък и намери ниша да баламосва най-заблудените "родолюбци и патриоти". Вече 10 години е основна политическа фигура в България. Така бе разрушавано дясното и така бяха разпръснати десните избиратели. Има и други подобни на Болен примери, но неговия е най-ярък. Беше наричан новия Левски от самозабравили се слуги около него. Човек, който се снима дибидюс гол за списание "Клуб М"... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 9:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
24051914 написа:

Специално за ДСБ - защото Костов пое политическата отговорност от загубените избори, точно както трябва да прави един лидер и подаде оставка като лидер на СДС. В последствие напусна и създаде ДСБ, въпреки, че има олигофрени, които и до ден днешен го призовават да напусна :ohmygod

каква е причината да са загубили изборите след като по времето на виденов е било смърт а те са вдигнали държавата?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]