forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 6:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:39 pm 
Аватар

Това е един правилен начин,няма принципни единомисленници какво толкова да делят,а си мисля че крайно време е да престанат да си мерят пишките и да не виждат,че големите врагове не са при тях.Аз възлагам и известни надежди,че около така нареченото Единство също ще влязат нормални хора.Това,което ме притеснява е,че много от партиите,които създадоха СДС,много трудно ще бъдат приети в едно такова обединение и то не заради членовете им и симпантизантите ,а заради всички лидери,които не престанаха да се плюят помежду си през годините

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:42 pm 
Аватар

Е що им е да го правят? Не знам - честно казано, не виждам Мартинчо в ДСБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:44 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Добре бе, това не ми се връзва - познатите ми пушачи твърдят, че когато пушат и пият едновременно са много по-зле - по-тежки махмурлуци, отколкото когато не са пушили. На тая логика ми се вижда, че когато човек не пуши, пие повече. И със сигурност яде повече. Което ще да е добре за кръчмаря - той продава пиене и ядене, а не цигари.

Няма никаква причина да свързваш тежък махмурлук с по-малко пиене. Първо махмурлукът идва на следващият ден, тъй че няма никакво влияние върху това колко ще пиеш, по скоро на другият ден ще съжаляваш повече.

Второ защо не вържеш логически - повече пиене => по-лош махмурлук, цигари => по-лош махмурлук, може би значи цигари => повече пиене ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:

STALKER написа:
Не пиа ракия, камо ли пък седем :lol: Може би пиеш толкова много, защото не пушиш :bigok Вече открихме първата полза от тютюна.

Все пак говорим за ползите на кръчмарите в тая тема, а тук тяхната е отрицателна.

Цитат:
”Тъй като желаният ефект на алкохола съществено се намалява от никотина, това може да подтиква пушачите да изпиват повече, за да постигнат търсения ефект. С други думи, пушенето способства за повишената употреба на алкохол”.

http://www.zdrave.bg/?c=n&id=1281

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:50 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
tprodanov написа:

Добре бе, това не ми се връзва - познатите ми пушачи твърдят, че когато пушат и пият едновременно са много по-зле - по-тежки махмурлуци, отколкото когато не са пушили. На тая логика ми се вижда, че когато човек не пуши, пие повече. И със сигурност яде повече. Което ще да е добре за кръчмаря - той продава пиене и ядене, а не цигари.

Няма никаква причина да свързваш тежък махмурлук с по-малко пиене. Първо махмурлукът идва на следващият ден, тъй че няма никакво влияние върху това колко ще пиеш, по скоро на другият ден ще съжаляваш повече.

Второ защо не вържеш логически - повече пиене => по-лош махмурлук, цигари => по-лош махмурлук, може би значи цигари => повече пиене ?

Ми щото, ако съм пушач и знам, че пушейки едновременно с пиенето ще ми е по-лошо, трябва да съм много тъп, за да пуша докато пия. По-тъп, отколкото само като пия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:52 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е що им е да го правят? Не знам - честно казано, не виждам Мартинчо в ДСБ.

Иначе няма да е депутат, а ще продава череши на пазара :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
SharkyTT написа:
tprodanov написа:

Ми щото, ако съм пушач и знам, че пушейки едновременно с пиенето ще ми е по-лошо, трябва да съм много тъп, за да пуша докато пия. По-тъп, отколкото само като пия.

Ми и аз знам, че не трябва в рамките на 1 час да мешам уйски с водка и червено вино, ама често се случва да забравя колко ще ми е зле :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:59 pm 
Аватар

Тъй де тъй - веднъж тъпотата от самото напиване - нещо, което и аз правя редовно, но и добавена към нея тъпотата и от смесването с цигари. Би трябвало случаите на увеличената тъпота да са по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 8:26 pm 
Аватар

Ами да ви кажа професионално мнение. Докато бях пушач, пиех между 0.7 и 1.0 литър твърд алкохол като заседна здраво и изпушвах ~ 1 кутия цигари по време на пиенето и още 1-2 кутии преди да почна да пия. На другия ден ми беше свръх лошо, умирах и нищо не ми помагаше. Сега като не пуша, пия между 0.7 и 1.0 литър твърд алкохол като заседна здраво, а на другия ден ми е наполовина по-малко лошо, но пак си ми е доста зле. Та, ако човек си е сериозен пияч, не би трябвало някакви пикливи цигари да му влияят на количествата, нито пък путкенския страх, че на другия ден ще му е лошо. Бъди мъж докрай, така мисля аз :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 8:48 pm 
Аватар

Няма начин, да пия и да не пуша. Просто е невъзможно :bigok Никой непушач не може да разбере, колко ни се пуши, като пием :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 9:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами да ви кажа професионално мнение. Докато бях пушач, пиех между 0.7 и 1.0 литър твърд алкохол като заседна здраво и изпушвах ~ 1 кутия цигари по време на пиенето и още 1-2 кутии преди да почна да пия. На другия ден ми беше свръх лошо, умирах и нищо не ми помагаше. Сега като не пуша, пия между 0.7 и 1.0 литър твърд алкохол като заседна здраво, а на другия ден ми е наполовина по-малко лошо, но пак си ми е доста зле. Та, ако човек си е сериозен пияч, не би трябвало някакви пикливи цигари да му влияят на количествата, нито пък путкенския страх, че на другия ден ще му е лошо. Бъди мъж докрай, така мисля аз :bigok :strkstrk

:fgod :fgod :fgod

При здраво засядане пия 0,5-0,6 л. твърд алкохол и на следващия ден (без изключение) се кълна, че повече така няма да правя. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 9:27 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ами аз понеже не пуша, затова ще питам теб - как се чувстваш след 7 ракии - във вариантите ако си пушил и ако не си пушил? Има ли разлика?

Вярваш ли ми, че от как в дискотеките не се пуши на другия ден главата не ме е боляла, колкото и да съм изпил. Дрехите ми не смърдят на повърня, не се трупясвам още в 3 часа, а съм си свежарка до сутринта. Няма такъв рай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 9:35 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Пушенето е въпрос на избор, дишането не е :!:

:smt023

Ей това е - не мога да разбера защо всичко се върти около това, дали бай Кольо кръчмаря ще направи два лева отгоре или не. Цигарите са въпрос на избор, но никой не е длъжен да търпи друг да го трови. И глупости от сорта на "ако не ти харесва си стой вкъщи" са пълен абсурд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 2:37 am 
Аватар

DirtyDog написа:
tprodanov написа:
Ами аз понеже не пуша, затова ще питам теб - как се чувстваш след 7 ракии - във вариантите ако си пушил и ако не си пушил? Има ли разлика?

Вярваш ли ми, че от как в дискотеките не се пуши на другия ден главата не ме е боляла, колкото и да съм изпил. Дрехите ми не смърдят на повърня, не се трупясвам още в 3 часа, а съм си свежарка до сутринта. Няма такъв рай!

Факт. Преди да въведът банът всеки път след заведение, което е силно одимено, главата ме болеше дори и да съм пил 1 бира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 9:31 am 
Аватар

Днес СДС щеше да направи 20 години. :( :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 9:32 am 
Аватар

Добре де, да приемем забраната за пушене за политическа :oops: , но не виждам "шут в гъзъ за комунистите". В следващите месеци се решава съдбата на България и дясното политическо пространство. Три вида комунисти: БКП, ДПС и ГРОБ копаят яма да заровят всичко нормално в политиката за дълъг период от време. А по-горе си говорим кой колко ракия пие и с колко цигари! Махнете я тази тема поне да не се излагаме помежду си :idea: , защото коментарите и анкетата са скандални...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:57 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Махнете я тази тема поне да не се излагаме помежду си :idea: , защото коментарите и анкетата са скандални...

А какво стана с демокрацията, свободата на словото и т.н. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 12:03 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Добре де, да приемем забраната за пушене за политическа :oops: , но не виждам "шут в гъзъ за комунистите". В следващите месеци се решава съдбата на България и дясното политическо пространство. Три вида комунисти: БКП, ДПС и ГРОБ копаят яма да заровят всичко нормално в политиката за дълъг период от време. А по-горе си говорим кой колко ракия пие и с колко цигари! Махнете я тази тема поне да не се излагаме помежду си :idea: , защото коментарите и анкетата са скандални...

Изобщо не мога да ги разделя на три вида, лично за мен ДПС и Герб са ченгеджийски проекти, Атака също. Може би и СДС да беше такова. Далеч съм от мисълта, че всичко е плод на някакъв зловещ гениален план и едва ли не и дишането ни зависи от него, но планиране със сигурност е имало, и някой от глобалните процеси в страната ни са част от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 12:53 pm 
Аватар

Сложен е въпросът какъв проект е бил СДС от гледна точка на вече изминалите 23 г. Тогава не беше модерно да се говори за "проекти". Създадоха се нови партии, възстановиха се стари партии, имаше хора лежали заради политически убеждения в затворите и т.н. От много такива се създаде съюзът, а също така много различно продължи развитието на партиите учредителки. Някой от тях имаха големи маси симпатизанти и избиратели, други бяха с по-малко влияние в изборите, но имаха хора на ръководни постове в СДС, а трети си играеха ролята на слуги - пратени с цел в СДС.
В крайна сметка по делата им ще познаете кои са истинските дясно мислещи и работещи политически сили в България. Трябва да се погледне назад и да се види кой какви ги е вършил и говорил и да се сравни с каквото обещава днес. Какъвто и да е изборът ви догодина, нека да е в дясно - защото само така ще се усети шут в гъза на комунистите. Те заслужават силен шут, а ако не си го получат с удоволствие ще продължават да се грижат за гъзовете ни следващите 4 г. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:14 pm 
Аватар

Цитат:
Пред Нова телевизия относно раздаването на бонуси в съдебната система, министърът отбеляза, че това е „най-нереформираният и най-критикуваният от Европа сектор" и е „гнусно това, което става, на фона на несправянето им". По думите му те знаят, че той формално е задължен да подпише, но Дянков посочи, че не разбира защо това се прави.

Пак се почна великата дискусия. :bigok Всичко ок, спор няма смисъл и тук да става, миналата година беше достатъчен. Но ми е интересно някой журналист-лизач ще попита ли някога Дянков кое точно реформираха тия тикви? И дали именно управляващите не трябва да реформират съдебната система. :bigok
Също нещо доста интересно, което не съм чул някога да попитат Дянков... Защо неговото министерство си раздаде бонусите още сега, с ноемврийските заплати, а очакват и още да вземат. 101% вътрешно инфо. И защо разните там абсолютно безмислени агенции също взеха бонуси. То тук по-скоро трябва да го запитат защо изобщо съществуват някои агенции. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:19 pm 
Аватар

Нали знаеш, че вДянков е от читавите министри и ще бъдеш облян :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:26 pm 

Дянков е пълен олигофрен, а изказването му е популистко, идотско и направено с цел да се хареса примерно на бакшиша, който го чуе по радиото. :wink:
В началото имах положително мнение за него, но сега бих му се изсрал на очилата с кеф. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:28 pm 
Аватар

В това правителство всички отговарят на горното описание :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 8:34 pm 
Аватар

Забелязал съм, че вДянковците и Бойковците си избират две-три сфери и им ебават майката, тотално ги разсипват особено по медиите, а тихомълком други биват оставяни да си правят каквото си искат :wink: Примерно никога по медиите няма да излезнат данни за раздавани пари в мвр, за вдигането на заплатите им, а това че ги оставиха да стачкуват и да си късат униформите беше пълното падение на системата, обаче за съдебната система примерно или на някои други им се ебава майката, тотален медиен срив и то идващ точно от властта :wink:, а реформата им в здравеопазването е :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 9:06 pm 

Настройват хората един срещу друг - проста, но удачна тактика, действаща безотказно сред материал с ниско IQ и сред оскотели от недоимък хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 9:46 pm 
Аватар

Последното е много важно - оскотели от недоимък :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:48 pm 
Аватар

Бившото Хубаво Наде казва, че ще правят нова партия от Синята коалиция, като не се знае кой ще я оглави. Да се надяваме това да е КараИван :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:53 pm 

Omraz написа:
Настройват хората един срещу друг - проста, но удачна тактика, действаща безотказно сред материал с ниско IQ и сред оскотели от недоимък хора.

Метода разделяй и владей работи успешно още от римско време насам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 10:58 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Бившото Хубаво Наде казва, че ще правят нова партия от Синята коалиция, като не се знае кой ще я оглави. Да се надяваме това да е КараИван :!:

Да ми ядат кура, с дърти курви нов бардак искат да правят :slap Не излезнат ли нови лица на първа линия им пея :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:00 pm 
Аватар

Много хора не осъзнават колко е сложно международното финансово положение и не разбирам в какво обвинявате герб и каква е алтернативата? само едно запомнете, всички обедняват а бедните като нас най-много. или както е казал народа къде е тънко там се къса,а ние сме много тънки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]