forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 3:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 10:57 am 
Аватар

Kryten написа:
Аз вдигам протест, че не мога да сера на масата в едно заведение. Страшно ощетен се чувствам щото обичам да сера. И така става, че като съм на ресторант и ми се прихожда зверски. От утре почвам гладна стачка.
Не ща да обиждам никого ама нещата са почти аналогични.

Всъщност, в една нормална демокрация би трябвало да можеш спокойно да направиш такъв протест. Дали искането ти ще бъде прието, или пък какъв тип е искането ти е все тая - трябва да можеш да си кажеш мнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 10:59 am 
Аватар

Това е така, но ще изглеждам смешно в очите на хората и никой няма да ме вземе насериозно. И това ще е напълно в реда на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 3:54 pm 
Аватар

antonatan написа:
Змей, не знам дали ми отговори, но на тези избори за кого ще си? Знам, че агитираше на миналите за Зелените, но с тях какво стана... Ще се явяват ли пак...

Нямам идея дали ще се явяват. Знам, че сега правят някаква кампания да се гласува на Референдума срещу АЕЦ-о.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:13 pm 
Аватар

STALKER написа:
на теория възгледите ми са консервативни, на практика в нашите условия бих гласувал почти за всякаква партия, стига да съм убеден, че там преобладават почтени хора, поне в първите редици

STALKER,

Едни пийсе /50,00/ лева може ли хем да запазят консерваторския ти уклон, хем да те убедят, че са почтени хората от които идват :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:40 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Kryten написа:
Аз вдигам протест, че не мога да сера на масата в едно заведение. Страшно ощетен се чувствам щото обичам да сера. И така става, че като съм на ресторант и ми се прихожда зверски. От утре почвам гладна стачка.

Всъщност, в една нормална демокрация би трябвало да можеш спокойно да направиш такъв протест. Дали искането ти ще бъде прието, или пък какъв тип е искането ти е все тая - трябва да можеш да си кажеш мнението.

Всъщност не би трябвало да дори да си помислиш да правиш такъв протест :wink: Само по себе си срането на публично место, не ти е право, т.е. правейки го причиняваш неудобство, дискомфорт на хората около теб, така че нарушаваш един от принципите на демокрацията - че имаш право да правиш каквото искаш, но без да пречиш на хората около теб да живеят нормално :wink: Същото важи и за протеста на кръчмарите, при положение, че има приети правила, при прилагането на същите няма доказателства за фалити или тотална липса на клиенти по заведенията, то за мен този протест е малоумен :wink: Чрез този протест те се опитват да прехвърлят проблема от болната на здравата глава и да махнат фокуса от основните им проблеми като качеството на обслужването, качеството на храната и напитките предлагани в заведенията и т.н. :wink: Нека не бъркаме демокрацията със слободията, така че Кратуне ако се изсереш на масата в някой ресторант, то собственика ще има пълното право да те пребие и аз ще го подкрепя :strkstrk :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:41 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
STALKER написа:
на теория възгледите ми са консервативни, на практика в нашите условия бих гласувал почти за всякаква партия, стига да съм убеден, че там преобладават почтени хора, поне в първите редици

STALKER,

Едни пийсе /50,00/ лева може ли хем да запазят консерваторския ти уклон, хем да те убедят, че са почтени хората от които идват :roll:

Иван Костов по толкова ли дава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:44 pm 
Аватар

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:45 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
tprodanov написа:
Kryten написа:

Всъщност не би трябвало да дори да си помислиш да правиш такъв протест :wink: Само по себе си срането на публично место, не ти е право, т.е. правейки го причиняваш неудобство, дискомфорт на хората около теб, така че нарушаваш един от принципите на демокрацията - че имаш право да правиш каквото искаш, но без да пречиш на хората около теб да живеят нормално :wink: Същото важи и за протеста на кръчмарите, при положение, че има приети правила, при прилагането на същите няма доказателства за фалити или тотална липса на клиенти по заведенията, то за мен този протест е малоумен :wink: Чрез този протест те се опитват да прехвърлят проблема от болната на здравата глава и да махнат фокуса от основните им проблеми като качеството на обслужването, качеството на храната и напитките предлагани в заведенията и т.н. :wink: Нека не бъркаме демокрацията със слободията, така че Кратуне ако се изсереш на масата в някой ресторант, то собственика ще има пълното право да те пребие и аз ще го подкрепя :strkstrk :bii_chorbata

Бъркаш. Аз казах, че той има правото да направи такъв протест, а не че има правото да сере. Ако с този протест намери достатъчно подражатели, инициира се някаква подписка и в последствие бъде прието тоав право като закон, чак тогава ще има право и да сере. Умен или малоумен, правото на изразяване на мнение във всичките му законово разрешени норми е основата на демокрацията.
А относно пушачите си напълно прав, но въпреки всичко те имат правото да си заявят мнението, колкото и да е тъпо то. Демокрацията е справедлив строй, а не хубав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:51 pm 
Аватар

Затова Зукърбъргдамуебамайкатакакъве измисли фейсбука, да си протестират за глупостите там :strkstrk, т.е. ако Кратун направи група "Нека се съберем 5000 човека, които искаме да серем по масите в кръчмите", веднага ще се направи контрагрупа "Нека се съберем 50000 човека, които ще пребием онези 5000 дето искат да серат по масите" :strkstrk
Демокрацията не е справедлив строй, справедлив е апартейда :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 4:58 pm 
Аватар

Проданов, аз не се оплаквам от това, че правят протест - да правят - но се оплаквам от това, че са нагли гъзове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:03 pm 
Аватар

Аз си мисля, че по-скоро са хора, които не могат да се ориентират в обстановката и им липсва идеята как да си преустроят бизнеса, така че да печелят.
Наглоста е следствие от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз си мисля, че по-скоро са хора, които не могат да се ориентират в обстановката и им липсва идеята как да си преустроят бизнеса, така че да печелят.
Наглоста е следствие от това.

Това е така, но наглостта е едно от следствията на пушачеството и общо взето покрива сериозен процент от пушачите. За щастие има и такива, които успяват да погледнат по-реално на нещата.
А за липсата на предприемчивост у разни капути е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:10 pm 
Аватар

Е, стига бе човек - тук в офиса ми половината колеги пушат, но напълно се съобразяват с нас - като сме някъде навън не си позволяват да запалят, и всичките са против пушенето в заведенията. Хората са еднакви, независимо дали са пушачи или непушачи. Гледай ги по-позитивно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:20 pm 
Аватар

Пушачите да си купуват електронни цигари и да се свършва тази дандания. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:30 pm 

Moй приятел, собственик на квартално кафене с около 30 места, първоначално ревеше че му е паднал оборота с 80 %, после сложи отвън един бар за през лятото, а сега е сложил и от тия външните печки на газ. Кафето пак му е пълно, пушачите излизат навън да пушат под печката и тъй.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 5:39 pm 
Аватар

Който има желание - намира начини, който няма - намира си причини :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:05 pm 
Аватар

немлад написа:
Пушачите да си купуват електронни цигари и да се свършва тази дандания. :strkstrk

Ти мани майтапа, ама под блока ми отвориха две такива магазинчета, едно до друго - явно си има търсене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:08 pm 
Аватар

И някои мои познати минаха на тия цигари, ама повечето рИват, че не стават за нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:17 pm 
Аватар

Ако искам да си изпия някъде харабийската едно кафенце с коняк и пура, къде? У нас естествено, но някой губи 10-15 лв. от това. Поне да бяха направили специализирани заведения за пушене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:25 pm 

STALKER написа:
Ако искам да си изпия някъде харабийската едно кафенце с коняк и пура, къде? У нас естествено, но някой губи 10-15 лв. от това. Поне да бяха направили специализирани заведения за пушене.

Aко така ще разсъждаваме - губи 15 от теб, но ги печели от мен, защото на мен ще ми е приятно, че вътре не мирише на лисичарник и ще пия 1 голямо уиски повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:31 pm 
Аватар

Човек, който не пуши, яде и пие повече. На база на това, кръчмарите имат достатъчно основания да печелят повече. Ако продаваха цигари - тогава би било обяснимо, но те не продават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:36 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Aко така ще разсъждаваме - губи 15 от теб, но ги печели от мен, защото на мен ще ми е приятно, че вътре не мирише на лисичарник и ще пия 1 голямо уиски повече.

Сега ми кажи, че до миналта година си пил по едно на крак и си бързал да си ходиш, понеже ти мирише...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:41 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Човек, който не пуши, яде и пие повече.

Вярно е, че докато пушиш не може да ядеш, поне аз не съм виждал такива екстремисти, но за пиенето не мога да се съглася.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:42 pm 
Аватар

Ами аз понеже не пуша, затова ще питам теб - как се чувстваш след 7 ракии - във вариантите ако си пушил и ако не си пушил? Има ли разлика?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:51 pm 
Аватар

Не пиа ракия, камо ли пък седем :lol: Може би пиеш толкова много, защото не пушиш :bigok Вече открихме първата полза от тютюна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:51 pm 
Аватар

Човек, който е отказал цигарите пие и яде повече, а не този, който не пуши :strkstrk аз като пушач мога да кажа, че пия повече когато пуша. Иначе ги разбирам и непушачите... гадно е да ти мирише на нещо отвратително и да си принуден да търпиш. Абе електронните цигари са вариант, но ако пуснат по-качествени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 6:55 pm 
Аватар

Пушенето е въпрос на избор, дишането не е :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:16 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Човек, който е отказал цигарите пие и яде повече, а не този, който не пуши :strkstrk аз като пушач мога да кажа, че пия повече когато пуша. Иначе ги разбирам и непушачите... гадно е да ти мирише на нещо отвратително и да си принуден да търпиш. Абе електронните цигари са вариант, но ако пуснат по-качествени.

Добре бе, това не ми се връзва - познатите ми пушачи твърдят, че когато пушат и пият едновременно са много по-зле - по-тежки махмурлуци, отколкото когато не са пушили. На тая логика ми се вижда, че когато човек не пуши, пие повече. И със сигурност яде повече. Което ще да е добре за кръчмаря - той продава пиене и ядене, а не цигари.

STALKER написа:
Не пиа ракия, камо ли пък седем :lol: Може би пиеш толкова много, защото не пушиш :bigok Вече открихме първата полза от тютюна.

Все пак говорим за ползите на кръчмарите в тая тема, а тук тяхната е отрицателна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:29 pm 
Аватар

Повече внимание отделете на предстоящите избори,а не измислени спорове пушачи срещу непушачи,от това полза имат само тия,които не им се ще да се говори за други проблеми.А иначе,аз за себе си съм решел,че мога да мина през зимата и без кръчми докато в тях се "радваме"на невероятния чист въздух,абе хората търсят чистия въздух в планината,а не в кръчмите,но който както го разбира.А иначе аз продължавам да вярвам,че до изборите ще се случи едно малко чудо и десноцентриските партии ще разберат,че не са ли заедно са дребен залък и от това се възползват най-различни политически лумпени,които обаче имат качеството да печелят гласоподаватели

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 7:32 pm 
Аватар

Всъщност според мен всичките, които се отцепиха от СДС ще отидат в ДСБ, а това са не просто бройка депутати, а цели структури по места :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]