forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 1:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 8:30 pm 
Аватар

Аз вдигам протест, че не мога да сера на масата в едно заведение. Страшно ощетен се чувствам щото обичам да сера. И така става, че като съм на ресторант и ми се прихожда зверски. От утре почвам гладна стачка.
Не ща да обиждам никого ама нещата са почти аналогични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 8:34 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Найдене въобще не си прав и го знаеш,демократично е хората да протестират,когато нещо в техния бранш според тях не е наред,или когато едно гражданско общество е видяло проблем,а съм повече от сигурен,че много им се ще на някои хора,протести да няма,защото са забранени,мен това ме вълнува да не случи и това вече е проблем

Бай Иване, кой е ощетен, бе, деба? В кръчмите няма къде карфица да хвърлиш през всеки ден от седмицата, ебаси. Клубовете са пълни до откат. Аз не съм видял празно заведение откакто е приет законът. Това са пълни тъпотии и много добре се знае от всички. Ощетени сме всички с различен бизнес от кръчмарския. Моя оборот е паднал с 80%, дали е заради пушачите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 8:42 pm 

Тия дето скачат срещу закона (като съм абсолютно съгласна с това, което Седем:едно написа, че заведенията НЕ СА станали по-празни), едно не могат да разберат с техните велики "зали за пушачи и зали за непушачи".
НЯМА ПУШАЧ, който да иска да направи компромис заради непушач и да отиде в залата, в която не се пуши. Говорим не за двама души, ми примерно за компания от 10 човека, в която двама НЕ пушат. Какво ще ми кажете, че пушачите ще клякат всеки път ли? Ще клякат, ама друг път.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 9:44 pm 
Аватар

Сините депутати поискали оставката на Монката Вдянков :strkstrk Я да видим сега къде са му защитниците и каква позиция ще заемат, ще серат ли върху искането на Командира или ще морим един от читавите :oops: министри :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 9:59 pm 
Аватар

Няма нищо по-нормално от това да се пуши по баровете и кафенетата и да не се пуши в ресторантите. В краен случай има начин и да се обособят сепарета с вентилация за пушачите. Вярно, че Иван Костов не пуши, но и другите са хора :lol: У нас обаче както винаги ни убягват нюансите когато се опитваме да решим някакъв проблем, в следствие на което заедно с мръсната вода изхвърляме и бебето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 10:01 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Сините депутати поискали оставката на Монката Вдянков :strkstrk Я да видим сега къде са му защитниците и каква позиция ще заемат, ще серат ли върху искането на Командира или ще морим един от читавите :oops: министри :strkstrk :strkstrk :strkstrk

сините дУпетати един вот на недоверие на са гласували срещу ГЕРБ и на един бюджет на Дянков не са гласували "против". ебем ти опозицията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:41 pm 
Аватар

http://blogs.ft.com/beyond-brics/2012/1 ... stability/

Bulgaria: the long road to stability

Цитат:
President Rosen Plevneliev sees Bulgaria as an island of stability within a troubled continent. The country has a low budget deficit and limited government debt in comparison with fellow EU members. Despite prolonged stagnation, it has required no bailout, unlike nearby Serbia, Romania and Greece.

But a new FT Special Report finds that beneath this stability lie problems around the state of democracy, organised crime and structural economic reform.

The post-communist transition has left its legacy and Bulgaria is still the EU’s poorest country with the lowest average wage.

Satisfying Brussels hasn’t been easy and the promised advantages of EU membership haven’t fully materialised. Bulgaria has met all the technical conditions to joining the Schengen area but opposition from Holland, Germany and Finland keep the country out on grounds of corruption, organised crime and a weak judicial system.

Absorption of EU funding is a further problem, with Bulgaria using only 30 per cent, €3.9bn, of the total resources available to it in the first five years of membership.

The hope was to win funding for transport infrastructure and position Bulgaria as a hub between the Middle East and central Europe. The funding was slow to come but after proving transparency in public procurement, Bulgaria is seeing EU cash flow in, with 90 per cent of EU-backed infrastructure contracts signed. The first upgrade will be the 380km motorway linking Sofia with the Turkish border, serving 6,000 trucks daily.

Between 1996 and 2011, Bulgaria received some €40bn in foreign investment with the country’s cheap labour, stable currency pegged to the euro, flat 10 per cent tax rate and geographical position attracting FDI in key clusters Before 2008, much of this money went into real estate and construction but investors are now shifting away to export-oriented manufacturing.

For example, car manufacturing industry is now doing well. Some 9,000 people are employed in the sector, which made €1bn of sales in 2011, constituting 4 per cent of total exports. Johnson Controls, the car parts maker, has an electronic research centre in Sofia which is one of the group’s largest, and South Africa’s ALC has a plant nearby, producing interiors for BMW, Mercedes and Nissan.

Viticulture is another rising sector, returning to Bulgaria as the country sheds the the cooperatives and wineries of the Soviet era. In the 1980s, the country was the world’s second largest wine producer but in the turmoil following the collapse of Communism business people lost interest in the industry. Wine producers have negotiated with many smallholders to resurrect vineyards and last year, Bulgaria produced 108m litres of wine, up 4.9 per cent, with Russia the main importer and some signs of a breakthrough into the Asian wine market.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:44 pm 
Аватар

в първия момент го прочетох като "the long road to stupidity" нИ знам що :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:50 pm 
Аватар

STALKER,

Само напушен ли пишеш тука или просто кур за хората по принцип? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:52 pm 
Аватар

Опитвам се да бъда откровен, знаеш как е :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:57 pm 
Аватар

Дреме ми какво се опитваш, но звучиш, като безкрайно дебелогъз, неморален и простоват селяндур. Щом ще сме откровени :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:58 pm 
Аватар

като пускате такива речи, поне ги превеждайте в общи линии, ако поне не наш език, то поне на руски.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 11:59 pm 
Аватар

Ти не си ли англоговорящ, товариЩ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:02 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Дреме ми какво се опитваш, но звучиш, като безкрайно дебелогъз, неморален и простоват селяндур. Щом ще сме откровени :oops:

А ти ми звучиш като човек, който има нужда да олаби жилата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:06 am 
Аватар

targovishte написа:
като пускате такива речи, поне ги превеждайте в общи линии, ако поне не наш език, то поне на руски.... :bigok

Да видиш какво ни е като ни заливаш с руски текстове. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:15 am 
Аватар

На UGLYBLUE какво му стана :shock: Заклевам се до скоро пишеше само срещу Костов, сега не спира с пропагандата :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:23 am 

STALKER написа:
сините дУпетати един вот на недоверие на са гласували срещу ГЕРБ и на един бюджет на Дянков не са гласували "против". ебем ти опозицията!

Абсолютно невярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:24 am 
Аватар

Според Змея опозицията трябва да е като БСП - винаги против, няма значение какво се предлага за гласуване :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:26 am 
Аватар

Това е 'конструктивна опозиция' :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:30 am 
Аватар

SharkyTT написа:
На UGLYBLUE какво му стана :shock: Заклевам се до скоро пишеше само срещу Костов, сега не спира с пропагандата :strkstrk :smt005

Накратко пояснявам: едно е да имаш съмнения, неразбиране на събития от миналото, критика и въпроси за изясняване. Винаги съм вярвал в определени ценности и съжалявам, че когато имаше възможност дясното управление не се справи много добре. Костов си има кусури, всеки може да говори за това когато и колкото си иска. Необходима е семпла аргументация. Съвсем друго обаче е да плюваш по някого просто ей така, защото ти се плюе или да си пробваш храчките пред публика.

Никаква пропаганда не правя, а просто коментирам каквото смятам за важно. Един от големите проблеми на ДСБ например е прекаления фокус в личността на лидера на партията. Хората около Костов са някак си безлични, нямат нужния политически авторитет и не са публично разпознаваеми личности. Това капсулира партията отвътре около водача и същевременно издига бариери пред потенциални нови симпатизанти отвън. Сега е момента партията да се отвори, хората около Костов да се размърдат и да излязат смело с нови инициативи и идеи. Такива сигнали бяха дадени на последната национална конференция и дано успеят да реализират политиките, които ще увеличат резултата на изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:32 am 

Седем:Едно написа:
Според Змея опозицията трябва да е като БСП - винаги против, няма значение какво се предлага за гласуване :lol:

Баща ми на последните местни избори беше в районната избирателна комисия, представител на СДС. Като трябвало да регистрират листите на БСП навсякъде гласувал против. :smt005
Другите му казали "Ама не може така, документите им са ОК, трябва с особено мнение да се обосновеш защо си против.". Той писал "Гласувам против, защото са мръсни комунисти!". Втори път не го карали да пише особени мнения. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:33 am 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:34 am 
Аватар

Да бе, миналата година се престрашиха да гласуват против, 2010 го подкрепиха с "некои съображения" на КараИван от трибуната. Той нали тогава беше подкрепящ кУректив или нещо такова, после 2011 май не беха в залата.Оплюл съм ги незаслужено. За вотовете на доверие гледам, че няма какво да добавиш. Радвам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:37 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

Но не трябва и да е като Иван Костов, който не гласува недоверие с мотива....че не трябва да са с БСП

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:37 am 
Аватар

STALKER

ти какви политически убеждения имаш или на коя политическа сила симпатизираш, ако не е тайна де...? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:43 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
STALKER

ти какви политически убеждения имаш или на коя политическа сила симпатизираш, ако не е тайна де...? :roll:

на теория възгледите ми са консервативни, на практика в нашите условия бих гласувал почти за всякаква партия, стига да съм убеден, че там преобладават почтени хора, поне в първите редици

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:43 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ти не си ли англоговорящ, товариЩ :bigok

еее кое-что понимаем, но когда идут такие большие речи...ни хуя не разбираю, не белмесма, как русские говорят... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 12:58 am 
Аватар

STALKER написа:
UGLYBLUE написа:
STALKER

на теория възгледите ми са консервативни, на практика в нашите условия бих гласувал почти за всякаква партия, стига да съм убеден, че там преобладават почтени хора, поне в първите редици

Супер! Искам и аз щом порасна да съм, като тебе :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 2:46 am 
Аватар

Нещо не мога да те разбера, но ти си знаеш...Щом така ти е добре, карай, не ми пречиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2012 10:11 am 
Аватар

Змей, не знам дали ми отговори, но на тези избори за кого ще си? Знам, че агитираше на миналите за Зелените, но с тях какво стана... Ще се явяват ли пак...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]